Vilket är det bästa hotellet på Mackinac Island? 5 utmärkta val

Idag ska jag ge en kort översikt över vad som enligt min mening är bästa hotellen på Mackinac Island. De flesta hotell har denna konstiga ”1890-talstapeter”-estetik, så ingen av dem kommer att kännas som en JW Marriott eller en Four Seasons, men de har fortfarande mycket att göra för dem. När du väl vet den bästa tiden att besöka Mackinac behöver du en plats att bo på – och jag är här idag för att ge dig lite hjälp!

de bästa hotellen på mackinac island

Om du funderar på att bo på Mackinac Island under ditt besök, överväg dessa hotell:

Topp 5 hotell på Mackinac Island

Hur vi valde vår topp 5

Efter att ha haft turen att tillbringa en hel del tid på ön och ha nära vänskap med människor som bor där på heltid, har jag en lite annorlunda syn på Mackinac Island-hotell. Några av öns mest kända hotell är mycket mindre imponerande personligen, särskilt när man tänker på hur det är att bo där, inte bara titta på internetbilder.

Så med den upplevelsen i åtanke har jag gjort den här listan med 5 hotell med följande saker i åtanke:

 1. Värde för pengarna: om det är dyrt, är det motiverat? Om det är billigt, är det fortfarande värt att nedgradera? Det handlar inte alltid om hur mycket du spenderar, det handlar om hur bra du spenderar.
 2. Avstånd från centrum: Mackinac Islands huvudgator blir bullriga och livliga under dagen. Jag föredrog extra hotell som ligger lite ifrån varandra eftersom det extra tysta gör stor skillnad.
 3. Tjänster: De flesta hotell på Mackinac Island är mycket traditionella, ofta byggda för mer än 90 år sedan. Jag slår inte ett hotell för att inte ha alla moderna bekvämligheter, men de som har pooler, restauranger och spaalternativ får definitivt en bonus.
 4. Personlig preferens: Eftersom det här inte är TripAdvisor har jag tagit mig lite friheter att välja de hotell som jag personligen tycker är bäst efter att ha bott på vissa, ätit på andra och tittat närmare på andra. Det var därför några av de mest populära alternativen inte kom med på listan, eftersom jag helt enkelt inte trodde på hypen.
 5. Erbjudanden och paketpriser: Nästan alla hotell erbjuder någon form av erbjudanden och paket, men vissa är bättre än andra. Mission Point Resort har till exempel några fantastiska semesterpaket och smutsbilliga priser under försäsongen, vilket stärkte positionen.
 6. Endast hotell: Jag har hållit hus, lägenheter och B&B från listan, eftersom det skulle vara äpplen och apelsiner.
 7. Inga sponsrade hotell: Jag får inte betalt för att nämna något av dessa hotell; de återspeglar våra favoriter korrekt.

Nu när vi har täckt varför ett hotell finns på listan, låt oss ta en titt på de 5 bästa hotellen på Mackinac Island:

1. Mission Point Resort: Den bästa med en mil

Måsen flyger över Lake Huron
Utsikten från den stora gräsmattan i Mission Point, den bästa sittplatsen vid vattnet på ön
 • Genomsnittligt pris per natt (september): $270 – $1.700 beroende på rum
 • De viktigaste funktionerna: Komplett resorthotell med flera restauranger, underhållning och avkoppling.
 • Vem är det bäst för: Bokstavligen alla från de yngsta barnen till de äldsta och grinigaste.

Uppdragspunkt är lite mer undangömt än resten av hotellen på ön. Det är ungefär en mil från där färjorna lägger till, men med massor av bärare, hästar och cyklar i närheten är det lätt att ta sig till. Och det håller dig borta från allt buller och barn som skriker över fudge.

  Yaktrax Diamond Grip Review: Mellanklasspris, hög prestanda

Faktum är att Mission Point erbjuder enda riktiga gröna zonen vid vattnet på ett Mackinac-hotell: den stora gräsmattan som sträcker sig över några tunnland orörd egendom vid sjön.

Det bästa med denna resort är hur underbart tyst och fridfullt det var när jag var där. Det uppfyllde verkligen det jag ville när jag kom på färjan till Mackinac Island: lugn och ensamhet.

Mission Point är en fullfjädrad resort, med flera restauranger, kaféer, en pool och fitnesscenter och till och med en välskött minigolfbana! Det bästa med att gå runt resorten (bortsett från att vara skild från folkmassorna i centrum) var blommorna.

Mission Point Resort underhåller fastigheten noggrant och ser till att tiotusentals blommor ser orörda ut varje dag under turistsäsongen. Personalen på området är vänlig och hjälpsam, och deras förmåga att planera en färgstark, intensiv blommig visning bokstavligen över hela resorten är beundransvärd.

Enligt min mening är det det bästa av Mackinac Island-hotellen, och konkurrensen är inte ens nära. Maten är fantastisk, den stora gräsmattan är något ur en film och bekvämligheterna är oslagbara.

Det är inte billigt – 270 $ per natt är för ett litet rum utan utsikt – men med massor av rabatter för veteraner, seniorer och andra grupper, samt massor av olika semesterpaket, kan du spara stort. Även om du betalar fullt pris får du mer än vad dina pengar är värt, vilket är en stor del av det som gör Mission Point till det bästa hotellet på ön.

2. Hotel Iroquois: Mackinac Island, perfektion

Foto från Hotel Iroquois på Mackinac Island, Michigan
Ett (inte bra) foto jag tog av Hotel Iroquois när min färja lämnade ön
 • Genomsnittligt pris per natt (september): 450-2 200 USD
 • De viktigaste funktionerna: Otroliga vyer, en legendarisk restaurang och den typiska Mackinac-atmosfären
 • Vem är det bäst för: Par som inget hellre vill än att luta sig tillbaka och njuta av en elegant tillflyktsort

Detta Mackinac Island-hotell finns inte på vår lista på grund av rummen (även om de är mycket trevligare än några av de andra hotellen på huvudgatan), utan på grund av läget. Den står på en stor bit mark, precis mot vattnet. På Hotel Iroquois på Mackinaw Island kan du se båtar passera förbi till ditt hjärta.

Hotell Iroquois har också en av de bästa restaurangerna på ön nedan: Carriage House Dining. Det är precis vid vattnet, maten är fenomenal och atmosfären är precis vad du föreställde dig när du först började föreställa dig en Mackinac Island-semester.

Rummen och sviterna på Hotel Iroquois är mer smakfullt designade än många av de andra hotellen jag har sett, men de har fortfarande kvar den gamla känslan av kustsemester. Det är ett hotell jag älskar, särskilt för dess läge vid vattnet och otroliga restauranger!

3. Bicycle Street Inn: Läge, lyx och slappa

 • Genomsnittligt pris per natt (september): 1 000 USD
 • De viktigaste funktionerna: Nytt hotell med allt lyx
 • Vem är det bäst för: Par med dyr smak och pengar att blåsa på
Bike Street Inn hotell på Mackinac Island
Bicycle Street Inn syns i vänster förgrund!

Ett av de nyaste hotellen på Mackinac Island, Herberg Fietsstraat är inte exakt vad du kan förvänta dig från andra Mackinac Island-hotell. Den har en mycket nyare och mer modern estetik, och den får mig att önska att jag hade en stor att spendera natten varje natt! Atmosfären är mindre tapeter och grön färg och mer fylliga jordfärger och raffinerade accenter.

  Hur man mäter grundvikten för backpacking

Några av bekvämligheterna som gör att den sticker ut:

 • Fiberoptisk internetanslutning
 • Inga kostnader har sparats vid utformningen av rummet
 • Fitness- och affärscenter
 • Premium läge i centrum

Läget i centrum är bekvämt, men gör det svårt att undvika middagsmassorna. Om dagsturisterna inte stör dig, då är detta lyxiga och moderna hotell rätt plats att vara. Det är inte för inte som det är det högst rankade hotellet i centrum!

4. Island House

Utsikt över Island House Hotel från Mackinac Islands hamn
Öhuset är synligt i mitten av detta foto taget från hamnen på Mackinac Island.
 • Genomsnittligt pris per natt (september): 475–1 400 USD
 • De viktigaste funktionerna: Mittemot hamnen, ett 170 år gammalt hotell som definierar Mackinacs liv
 • Vem är det bäst för: Smekmånadsfirare, pensionärer, yachtägare och alla som vill leva som en gammaldags aristokrat

De Ö hus var en seriös utmanare till #1 totalt. Det rankas som nummer 4 eftersom nattpriset är i överkant och semesterpaketen inte är lika bra som Mission Points. Som sagt, detta hotell är helt enkelt fantastiskt. Oavsett om du sitter på gungstolar på verandan och ser båtarna komma in, äter i chic stil i det historiska 1852 Grill Room, eller bara slappar i ditt vackra rum, har Island House allt.

Island House stod färdigt 1852, när fotografiet precis hade uppfunnits och USA:s befolkning var bara 23 miljoner. Under de 170 åren sedan dess har det förblivit ett av de mest eftertraktade hotellen, inte bara på ön utan i hela området kring de stora sjöarna. Conde Nast listar det som ett av regionens topp 10 hotell, och med bara några dussin rum kan det vara svårt att boka, speciellt om dina datum inte är flexibla.

The Island House ligger på en mycket tystare plats än de flesta hotell på ön. Det är också en av de vackraste: rummen, gemensamma utrymmen och bekvämligheter är immaculate. Matställena, pool och bubbelpooler och wifi är också några av de bästa ön har att erbjuda. Det är så vackert, så bekvämt beläget och så fullt av underhållningsalternativ att du kan kämpa för att lämna fastigheten (även om du absolut borde) under din vistelse.

Detta hotell är nummer 4 på vår lista, men det beror verkligen på priset. Rummen är lite för dyra och de säljer ut lite för snabbt för att göra det till det bästa hotellet för alla. Men om du har pengar och chans att boka ett rum som fortfarande är ledigt så tipsar jag om att hoppa!

5. Chippewa Hotel Waterfront: historia, mat och utsikt

 • Genomsnittligt pris per natt (september): $280-700
 • De viktigaste funktionerna: 120 år gammalt hotell med klassisk Mackinac-estetik, bra läge, bra restaurang bara på nedervåningen
 • Vem är det bäst för: Människor som vill kombinera lyxigt boende med en dag av dryck och en klassisk öupplevelse.

Detta viktorianska hotell öppnade först 1902; under de 120 åren sedan dess har hans rykte bara vuxit. Den berömda restaurangen Pink Pony upptar mycket av första våningen och erbjuder den bästa maten, drycken och utsikten på hela ön.

  Hur vet du när du ska använda Microspikes?

De Chippewa är också det billigaste hotellet på listan, vilket inte slår det alls. Tapeten kanske inte passar din smak, men den representerar hur Mackinac Island kan ha sett ut under det senaste århundradet eller så, och det är inte rädd att behålla den traditionen snarare än att uppdatera sig själv för att se ut som ett Courtyard-hotell. Och även om jag inte gillar tapeter, älskar jag att Chippewa förblir trogen sina rötter samtidigt som den håller en hög standard på kvalitet och renhet.

Chippewa har också ett utmärkt läge: det är precis i utkanten av öns huvudremsa, med butiker på vänster sida och Fort Mackinac på höger sida. Den rosa ponnyn röstades en gång fram till en av USA:s 10 mest populära restauranger, och det är ett stopp på vilken Mackinac Island-semester som helst.

The Grand Hotel: Inte en topp 5 för mig, men kanske för dig

Det stora hotellet på Mackinac Island
Det ser bra ut på ett fåtal bilder men att vara där i verkligheten är ett riktigt drag.
 • Genomsnittligt pris per natt (september):
 • De viktigaste funktionerna: Det mest kända hotellet på ön, otroligt dyrt, kommer med en golfbana, välskötta trädgårdar och anställda med vita handskar
 • Vem är det bäst för: Mogna par som letar efter en hotellupplevelse från 1800-talet

Det finns inget enkelt sätt att säga detta: om du inte är en specifik typ av person är The Grand Hotel inte alls den plats du vill vara. Det är otroligt dyrt, inte lika trevligt som några av de andra hotellen på ön, och känns som en plats där folk betalar för namnet snarare än upplevelsen.

Därmed inte sagt att det inte är roligt – det är mer än roligt – det är bara det att jag har svårt att se priset som värt det. Det är också lite pretentiöst i mångas ögon, inklusive mig själv. Jag är inte en ”bär kavaj på middag” typ av kille, och om du inte heller är det så uppskattas Grand bäst på avstånd.

Detta är det perfekta hotellet för människor som verkligen passar in på beskrivningen av Grands kundkrets:

 • äldre par,
 • Med mycket disponibel inkomst,
 • Och smakar som god mat, golf och traditionell service

Grand Hotel är det som de flesta hör om först, och det är överlägset mest kända, men det gör det inte till det bästa. Om du tittar på hemsidan och den matchar din känsla, kommer du att ha en fantastisk tid. Men jag tror inte att de flesta kommer att tycka att Grand Hotel är allt det lovar att vara.

The Grand är inte direkt älskad av sina anställda heller. Prata med alla icke-ledningsanställda på ön och de kommer att berätta samma sak: Grand utses rutinmässigt till den sämsta arbetsplatsen av andra anställda. Visst, alla hotelljobb suger på något sätt, men bara för att det är allmänt känt som den sämsta arbetsplatsen gör det inte det till den typ av plats jag vill spendera mina pengar på.

hästar på Mackinac Island

Slutsats: Mackinac Islands bästa hotell

Att hitta hotell på Mackinac Island är inte svårt – det finns några dussin att välja mellan. De bästa hotellen är dock de som gör varje dollar värt det, främjar ett avslappnat sinnestillstånd och låter dig njuta av naturen ostört.