Vilken är den mest hållbara campingkudden?

Att stirra på den dånande brasan, se soluppgången och knyta kontakter med familj och vänner är några av de bästa sakerna med camping. Du vill njuta av dina campingupplevelser, och att få en god natts sömn hjälper till med det. De mest slitstarka och bekväma campingunderläggen ser till att du kan sova gott och ha goda stunder under dina campingresor.

ExPed Ultra 3R liggmattan är den mest hållbara campingmattan. Den är idealisk för olika klimat och terräng. Den har en unik design som gör den bekväm och hållbar. Det återvunna materialet är designat för att motstå bakteriell fukt. Denna liggunderlag rekommenderas av många vanliga campare.

Mer information om ExPed Ultra 3R liggunderlag hittar du nedan.

Exped Ultra 3R liggunderlag

Du vill ha en campingmatta som passar dig, oavsett om du föredrar en inbyggd dyna eller en med luftpump. Om du är en sidoslipare kanske du föredrar en matta som är bekväm för sidoslipare.

Flera vandrings- och campingbutiker har campingdynor till försäljning till olika priser. Beroende på användaren kan den mest hållbara campingdynan behöva vara vattentät, lätt, mer än 3 tum tjock eller självuppblåsande. Det finns olika campingunderlägg till olika priser och varje funktion är listad. Bedömningen av varje produkt kan hjälpa till att avgöra om produkten verkligen är hållbar och av hög kvalitet.

Du vill ha en campingplatta som passar för klimatet och terrängen du ska använda den på. De olika elektroderna som listas kan ha olika R-värden eller isoleringskapacitet.

De Exped Ultra 3R liggunderlag är en slitstark, bekväm och isolerad campingkudde. Den är designad för att vara bekväm för de flesta (om inte alla) kroppstyper och föredragna sovställningar. Det finns 3 olika storleksalternativ i storlek: medium, medium bred och lång bred. Den medium väger 1 lb, den medium-wide väger 1 lb 3 oz och den långa breda väger 1 lb 4 oz. De är vardera 3 centimeter tjocka.

  Hur länge håller campingsängarna?

Materialet i Exped campingmattan är resistent mot bakterier och fukt. Detta håller mattan lufttät i flera år. Mattan är laminerad på båda sidor så att den förblir konstant isolerad. Den vertikala orienteringen minimerar risken för hål och andra skador.

Ventilerna på Exped-mattan är platta, vilket gör dem mindre benägna att skadas. De är lätta att använda och kan blåsas upp och tömmas snabbt.

En erfaren husbil gav Exped liggunderlag en bra recension. Han har 20 års erfarenhet av att sova på campingmattor och har haft sin Exped i 15 år. Nedan finns en video där han beskriver och recenserar olika liggunderlag.

Oeuvvow liggunderlag

Amazon har Oeuvvow liggunderlag som ett av deras mest sålda liggunderlag. Denna campingdyna kommer med en inbyggd pump. Den är 4 tum tjock innan den blåses upp och är gjord av TPU och nylonmaterial.

60 personer som köpte den här campingkudden gav den en recension, och ingen av dem gav den ett betyg under 5 stjärnor.

Beskrivningen av denna campingkudde inkluderade att det finns en fackindelad inre struktur som fördelar luften jämnt i hela kudden. Viktgränsen är upp till 440 pund och är 5 tum tjock när den är uppblåst. Isoleringen ska vara bra för alla väderförhållanden. Den sätter ett bra mellanrum mellan dig och marken och bekämpar den kalla luften som kan komma upp från marken.

Sleepingo Liggunderlag

De Sleepingo Slädepingväg finns på Amazons förstavalslista. Den har 30 352 betyg och ett genomsnitt på 4,5 stjärnor. Materialet är nylon och vattentätt. Den är rivtålig och tänkt att hålla hela livet.

Måtten på detta liggunderlag är 73,5 tum L x 21,5 tum B x 2 tum T och väger 0,9 lbs. Sleepingo liggunderlag kostar $39,99 på Amazon. Den har 2-tums sömnstöd, vilket kanske inte verkar så mycket, men det kommer att se till att du sover bekvämt när du campar.

  Är vandringskängor bra för vardagsbruk?

Sea to Summit Comfort Plus

De Sea to Summit Comfort Plus är en liggunderlag av god kvalitet. Det finns två valfria storlekar att köpa: Large, som väger 2 lbs. 14,4 oz., och Regular Wide, som väger 2 lbs. 9,6 uns. Campingkudden är välisolerad och bekväm. Det finns dubbla luftkammare så om ena sidan hoppar har du fortfarande lite luft att stödja dig under natten.

Sea to Summit Comfort Plus har en tjocklek på 3 tum. Den är tyngre än andra kuddar som nämns. Den väger 2,5 lbs, men tyngre kuddar tenderar att vara mer hållbara.

1478 personer har betygsatt Sea to Summit Camping-leden och den har för närvarande 4,5 stjärnor. 32 personer gav det 1 stjärnbetyg. De flesta av 1 stjärnbetygen berodde på att campingplattan läckte. Andra sa att det var för tungt och kundsupport var inte till hjälp.

AOCKTOBAR campingled

Aocktobar Camping Pad är en billig liggunderlag. Om du inte är en ivrig vandrare kan ett billigt liggunderlag som det här hålla länge, speciellt när det används på mjuk mark i lugnt väder.

De Aocktobar liggunderlag kostar cirka $20 på Amazon. Materialet är vattentätt, så om det regnar under din resa kommer det inte att bli blött. Detta ger mer värme medan du sover på kudden. Storleken på Aocktobar liggunderlag är 79,5 x 25,9 x 2,75 tum. Den kan blåsas upp till 2,75 tum tjock. Den har en viktkapacitet på upp till 660 lbs.

Camping liggunderlaget kan blåsas upp till 2,75 tum tjockt och har en stark lastkapacitet (upp till 660 pund). När den är ihopfälld mäter den 11,4 x 3,9 x 3,9 (ungefär storleken på en vattenflaska) tum och väger 1,54 pund. Aocktobar campingdynor är lättare och enklare än andra campingdynor.

  Landhockey vs. Lacrosse: Skillnaderna som spelar roll

Aocktobar campingdyna är gjord av nylonmaterial och är bra för alla väderförhållanden. Det finns en TPU-beläggning som är halkfri så att mattan inte glider runt när du försöker sova på marken eller i ditt tält. Ljudet av materialet är minimalt, så att vrida och vända blir inte för högt.

Baserat på hållbarhet är Exped Ultra 3R liggunderlag det bästa campingunderlaget.