Vilken är den bästa spjälsängen för pojkscouter (eller flickor)?

Vilken spjälsäng passar behoven hos en grupp scouter? Upptäck den bästa spjälsängen samt andra lämpliga sovmöjligheter här!

En av de bästa barnsängarna för pojkscouter (eller flickor) är Coleman ComfortSmart-sängen. Denna spjälsäng erbjuder ett bra pris och komfort som får scouterna att känna att de lika gärna kan vara i sin egen säng.

Det finns så mycket mer att lära sig om vilka typer av barnsängar och andra val av campingsäng där ute. Fortsätt så hittar du några bra produkter som är perfekta för små (eller inte så små) campare!

Bästa billiga spjälsängarna för scouter

Spjälsängar är ofta ett utmärkt val för scouter eftersom de ger en mer sängliknande känsla. Det finns många dyra barnsängar där ute, och det priset stiger bara när du försörjer ett helt scoutläger. På grund av det, att hitta en billig men bekväm spjälsäng är rätt väg att gå.

Eftersom små barn i ett tält som försöker sova kommer att skapa en del snurrande runt i en sovsäck, är det också värt att lära sig hur man bäst använder en spjälsäng när man tältcampar utan att grova upp golvet. Kolla upp vår artikel om detta ämne här för att undvika att hamna med hål i ditt tält från din spjälsäng.

Coleman ComfortSmart Spjälsäng

När det behövs sovplatser för en grupp scouter är det vettigt att du kanske vill det spara pengar på barnsängar samtidigt som du får bästa möjliga komfort. De ComfortSmart ger den komforten med hjälp av en skummadrass. Den madrassen kommer att ge dig en upplevelse som är mer som en säng.

Dessa barnsängar erbjuder också mycket när det kommer till bärbarhet och hållbarhet. Även om spjälsängen bara väger cirka 20lbs, kan den rymma sliprar som väger upp till 275lbs. På grund av det är det ett utmärkt val för både campare och ledare.

Fördelar

Barnsängar kan rädda campare och lägerrådgivare från mycket krångel mitt i natten. Till skillnad från luftmadrasser och även vissa liggunderlag, dessa barnsängar kommer inte att tömmas. Detta är en stor fördel för att hjälpa alla att sova hela natten.

ComfortSmart spjälsäng erbjuder också vaddering som håller sovande bekväma. I kombination med att man kan sova borta från marken gör detta att det är mycket mer som en säng.

Nackdelar

Med denna spjälsäng, i synnerhet, kan vissa märka att stödet kanske inte är så hållbart som de skulle vilja. Följaktligen kanske det inte varar länge. Detta är något som är värt att tänka på om du funderar på den här spjälsängen.

Hyr barnsängar istället för att köpa

Även om att köpa barnsängar har sina fördelar, kan du vara i en situation där du ska på en extra stor campingtur med massor av scouter och du inte vill spendera pengarna eller oroa dig för att förvara barnsängarna efter att du är klar.

  Vad är Pontoon Lifting Strakes (är de RÄTT för dig)

Av den anledningen kan hyra av barnsängar vara ett fantastiskt alternativ för att spara pengar och lagringsutrymme.

OutdoorsGeek, som vi är en affiliate för, hyr ut lägersängar (även om de förmodligen inte är lika lyxiga som ComfortSmart), förutom våningssängar – vilket skulle vara till stor hjälp om du har begränsat utrymme för att slå läger.

OutdoorsGeek Spjälsänguthyrning

Alternativ till lägersängar

Om campingsängar bara verkar för dyra eller komplicerade är det värt att kolla in de andra alternativen där ute. Både liggunderlag och luftmadrasser kan vara bra val för scouter.

Liggunderlag

Det finns ett brett utbud av alternativ när det kommer till liggunderlag. Vissa liggunderlag är designade för att användas som de är medan andra är designade för att blåsa upp för att lägga till lite extra kudde. Dessutom är de ett utmärkt val för dem som gör lite ryggsäck eller vandring. Liggunderlag är extremt lätta och lätta att resa med.

Vidare, liggunderlag är idealiska för dem som vill spara pengar. Ofta är de billigare än barnsängar eller luftmadrasser. Utöver det tenderar dessa alternativ att vara bra i alla väder och erbjuda mer komfort än du kan förvänta dig när du tittar på dem.

Fördelar

En av de största fördelarna som liggunderlag erbjuder är deras bärbarhet. Liggunderlag är lätta, små och mycket lätta att förvara bort vid behov. För scoutgrupper som kanske flyttar från plats till plats lite mer kan de vara en stor fördel.

Utöver det kan även liggunderlag komma vid en billigare pris än barnsängar eller luftmadrasser. Du kan placera dem nästan var som helst och dynans fasthet kan justeras till nästan alla önskemål.

Nackdelar

Det som är värt att ha i åtanke är det liggunderlag som blåser upp kan vara benägna att få hål. Du bör se till att placera dem försiktigt för att undvika stenar, pinnar eller andra ytor som kan skada liggunderlaget. Vissa liggunderlag kan också vara på den dyra sidan.

Luftmadrasser

De allra flesta campare har viss erfarenhet av en luftmadrass. Det kan hävdas att dessa är det mest bekväma alternativet för campare, men det kan bero på vem du pratar med. Dessutom är de inte de lättaste att bära med sig, eftersom även tömda luftmadrasser kan vara ganska tunga.

Dessutom måste du blåsa upp din luftmadrass, och eftersom de har mycket luft, kanske dina stackars scouter inte har lungkapacitet att fylla upp dem med sin egen mun. Det finns dock många sätt att fylla på en luftmadrass när du campar, kolla in vår artikel som ger flera alternativ för att fylla på luftmadrasser när du campar.

  Vad bör du veta innan du köper en husbil av klass B?

Men mindre storlekar kan vara relativt billiga. I situationer där du planerar att sova på samma plats varje natt kan luftmadrasser vara ett perfekt val. Se bara till att vara försiktig med dem, som de kan tömmas ganska lätt. Det är värt besväret att ha gott om luftmadrasser runt omkring.

Fördelar

Luftmadrasser är ett beprövat alternativ när det gäller att få en ordentlig vila när du campar. När de är uppblåsta och redo att gå kan de vara väldigt bekväma. Ungefär som liggunderlag kan du också ändra luftmadrassens fasthet baserat på mängden luft inuti.

En annan stor fördel är det luftmadrasser är fantastiska för att hålla sig sval. Om din trupp tenderar att slå läger i varmare klimat är luftmadrasser ett utmärkt val. För scouter kan små luftmadrasser också vara ganska billiga att skaffa.

Nackdelar

Nästan alla som har använt en luftmadrass vet att de kan vara på hög risk för hål. Du vet bara aldrig när du kan vakna på marken, men i de flesta fall kan du lita på att det händer förr eller senare. Dessutom är de inte ett fantastiskt val för resor som är längre än ett par veckor.

Bästa liggunderlaget för scouter

Sleepingo liggunderlag

För en kombination av komfort och bärbarhet Sleepingo liggunderlag är värt en titt. Själva liggunderlaget är under 15 uns, vilket gör det till ett bra alternativ för backpacking från plats till plats mellan viloperioderna. Det är också en idealisk storlek för en vuxen och erbjuder därför gott om plats för yngre campare.

Oavsett vilken terräng du planerar att sova på, lovar detta liggunderlag att erbjuda dig komfort och hållbarhet. Som sagt, du vill fortfarande vara noga med att rensa bort vassa pinnar och stenar som kan ligga på marken. Annars kan du riskera att få hål i liggunderlaget.

Fördelar

Detta liggunderlag är ett utmärkt val för både scouter och scoutledare. Den klarar en mängd olika vikter, vilket gör den till ett val som är tillräckligt mångsidigt för många användningsområden. Dessutom säkerställer den lätta dynan att den kan vara det reste med mycket lätt.

Många som har provat dessa liggunderlag tycker att de är det otroligt bekväm. Scouterna kommer att sova gott och vara redo för äventyr varje dag.

  Varför måste skidor vara så långa?

Nackdelar

Ett stort problem som vissa har noterat med detta liggunderlag är att vissa enheter kan tömmas oväntat. Hål kan utvecklas lättare än önskat, vilket resulterar i att vissa kunder befinner sig på marken bara en timme eller två efter att de lagt sig.

Bästa sovsäcken för pojkscouter

Sovsäckar är ofta ett måste för camping. De håller dig varm utan att behöva bädda och kan ofta vara resistenta mot vatten. När det gäller att leda scouter när du campar, är det osannolikt att du kommer att behöva bädda en säng för varje campare.

Vissa kanske undrar om camping på sommaren kräver en sovsäck. I slutändan kan detta vara upp till varje campare men en lätt sovsäck är ofta en bra idé för att undvika att bli för kall. För att lära dig mer om huruvida du behöver en sovsäck på sommaren, kolla in vår artikel om ämnet här.

REVALCAMP Sovsäck

Scouter som tillbringar tid med att backpacka kommer också att hitta REVALCAMP Sovsäckar vara mycket användbar. När du behöver ge dig ut på språng packar de ihop i en mycket liten väska. Med en vikt på under 2 pund kommer du att kunna flytta runt lätt med dem. Varje campare kan till och med välja sin egen färg, vilket gör upplevelsen ännu roligare.

På grund av deras lågt pris och lätt design, REVALCAMP sovsäck är ett utmärkt val när du behöver tillräckligt för ett helt läger av scouter. Det kan till och med vara värt att ta några extra för säkerhets skull.

Fördelar

Vi vet alla hur barn gillar att välja sina favoriter: deras favoritdjur, form, seriefigur och definitivt deras favoritfärg. Med ett stort utbud av olika färger tillgängliga, kommer unga scouter garanterat att njuta av att matcha färgerna med sina vänner eller hitta något unikt.

Dessutom fungerar dessa sovsäckar bra så länge temperaturen i området är minst 40 grader. Det är mycket värme i en sovsäck som kan fås för ett ganska billigt pris.

Om du planerar att campa i temperaturer som är 40 grader är under, det är värt att se till att du vet hur du håller dig varm. För mer information, ta en titt på vår artikel om hur man inte är olycklig att campa i 40 graders väder.

Nackdelar

Det är värt att komma ihåg att när du letar efter de lägsta kostnaderna kan de ibland komma med uppoffringar. Sammantaget anses dessa sovsäckar vara mycket användbara men det kan finnas fall där de inte är tillräckligt hållbara eller varma nog för vissa kunder.