Vart ska man gå på isfiske nära St. Paul, Minnesota

Minnesota är en klassisk plats för isfiske. Med sina många vattendrag och kalla vintrar finns det gott om ställen att isfiska på, särskilt i St. Paul. Dessa är mina val platser som jag skulle välja för området.

  • Phalen sjö
  • Lake Nokomis
  • Fort Snelling State Park
  • Lake Harriet
  • Fish Lake Regional Park
  • Gull Lake
  • Mille Lacs sjö

Det finns en stor mängd sjöar nära St. Paul att välja mellan. Typ mycket. I stort sett överallt finns en sjö. Jag tror att dessa är de bästa att isfiska. Du kanske till och med hittar vänner i de mer populära områdena.

Phalen sjö

Typer av fisk: nordlig gädda, gös, tigermuskies, largemouth bas, crappies, sunfish

Campingplatser i närheten: Lake Elmo Country Park Preserve

Lake Phalen och ett par andra platser ligger nära staden. Lake Phalen har massor av olika fiskar att fånga vilket ger dig massor av variation och erfarenhet. Den här är inte så upptagen att du inte kan fiska. De flesta sportfiskare är större fans av platser i norr.

Ett varningens ord: Den norra änden av sjön fryser inte bra av någon anledning. Jag föreslår att du inte går över på det sättet.

Om du är nyare inom denna sport är det här ett bra ställe att vara på. Du kan inte ta med din bil till den här sjön. Jag tror att de flesta urbana platser har samma regel. Anledningen är att denna sjö är en ansenlig del av St. Pauls vattenförsörjning.

Jag tror att du kommer att klara dig med en gasskruv om det är det du använder. Jag har aldrig hört talas om ett ställe som säger att man inte kan.

Vad är roligt med det här stället: Mångfalden av fisk. Du har mycket att välja på och kommer förmodligen att få ut många körsträcka och äventyr av det. Du kan fånga ganska stora fiskar här.

Vad är inte roligt med det här stället: Den möjliga publiken. Du är inte säker på om den kommer att finnas där eller inte. Om du är en mer avancerad sportfiskare kanske detta inte är platsen för dig.

  Genomsnittlig kostnad för att få en basbåt vinterklarerad av en mekaniker

Lake Nokomis

Typer av fisk: gös, panfish, largemouth bas, nordlig gädda, mysk, smallmouth bas

Lake Nokomis är ett bra ställe att fiska på! Det är många som går dit så du kanske hittar några hål redan där. Lake Nokomis under vintern används för massor av dammhockey också. Kanske fånga en lek och sedan fiska?

Detta är en annan plats som inte tillåter bilar att vara på isen. Gasskruvar är okej igen. Håll allt du har nära dig. Folk har blivit rånade här tidigare.

Det fina med alla dessa ställen är att om du åker med en grupp kan någon gå och hämta mat till er alla medan resten av er stannar och fiskar. Jag tycker att det är en stor fördel med att vara nära staden. Kan du säga att jag är hungrig när jag skriver detta?

Vad är roligt med det här stället: Det är nära staden. Folk spelar dammhockey och det är kul att se. Folk använder det ofta så att du kanske kan hitta några hål som redan gjorts.

Vad är inte roligt med denna plats: Antalet personer förmodligen. Kanske damhockey irriterar dig. Folk kan råna dig här så du måste hålla alla dina saker nära. Flygplatsen ligger i närheten så du kan höra massor av flygplan som flyger förbi. Om du gillar att bara höra naturen kommer detta inte att vara platsen för dig.

Fort Snelling State Park

Typer av fisk: gul abborre, bluegill, svart crappie, nordlig gädda, largemouth bas

Fort Snelling är inte bara ett bra ställe att fiska på, utan det finns andra aktiviteter som att åka snöskor i sjön. Sjön ligger precis intill flygplatsen tvärs över gatan. Om du kommer för att stanna ett tag eller om du har vänner med utrustningen kan du prova på isfiske på denna sjö.

Parkering här kräver ett dagskort eller ett säsongskort. Det är hundvänligt om din hund är kopplad. Det är ett bra ställe att ta med några vänner för lite isfiske.

  Vad gör en Jack Plate på en Bass Boat?

Det finns gott om fisk här som inte finns i de första områdena. Denna sjö ligger mellan de två städerna och precis längs Minnesotafloden. Området är vackert och när du är klar kan du ta en titt på floden. Vilken fantastisk plats att besöka.

Vad är roligt med det här stället: Jag tycker att alla aktiviteter här är riktigt bra. Jag älskar att de är hundvänliga. Floden i närheten är också riktigt bra.

Vad är inte roligt med det här stället: Det enda jag verkligen kan komma på är flygplatsbullret i närheten.

Lake Harriet

Typer av fisk: crappie, gös

Campingplatser i närheten: Minneapolis Southwest KOA, Three Rivers Park District

Lake Harriet är en utmärkt plats för fiske. De har gott om gös och crappie. Institutionen för naturresurser fyller faktiskt sjön med gös varje år. Crappie är det stora draget här.

Trots att den ligger i ett stadsområde som ligger precis utanför Minneapolis, förblir denna sjö ganska tyst. Jag har hört att ibland yogar folk ute på sjön (Varför? Det är kallt).

Förutom det finns det inte mycket som stör dig och fisken. Detta kan vara en social plats att fiska på. Om platsen är för packad, Det finns andra platser på den här listan som jag föreslår att du checkar ut.

Vad är roligt med denna plats: Jag tror att denna plats är en bra social plats att fiska på. Staden ligger i närheten och om någon i din grupp vill gå och hämta mat kan de göra det. Det är bekvämt nära staden vilket innebär att du kan gå och hämta saker om du behöver dem.

Vad är inte roligt med denna plats: En social isfiskeplats. Om du hellre vill ha ensamhet, är detta inte platsen för dig. Nybörjare kanske är här och provar saker och andra är här för att njuta av en trevlig stund med sina vänner och familj.

Fish Lake Regional Park

Typer av fisk: bullhead, nordlig gädda, largemouth bas, black crappie, bluegill

Ute i Maple Grove ligger denna vackra sjö där du kan fiska på is. Det är ungefär en halvtimme från Minneapolis.

  Vilken landhockeyposition bör du spela? Ta reda på det här!

En av de saker jag tycker är riktigt snyggt med det här stället är att Three Rivers District i år (2019) gjorde ett ”Adaptive Ice Fishing”-evenemang/program den 27 januari.

Den skapades för att de som har kognitiva eller fysiska funktionshinder ska kunna njuta av glädjen med isfiske. Jag tycker att det var en så stilig idé och jag hoppas att de fortsätter att göra det i framtiden.

Faktiskt har hela platsen en bra evenemangschef eftersom de har massor av aktiviteter som händer under hela året. Detta skulle vara ett bra ställe att ta med familjen.

Vad är roligt med det här stället: Alla evenemang och aktiviteter är roliga! Jag älskar det faktum att de lägger ner tid på dessa saker. Dessa evenemang gör det verkligen inbjudande för familjen.

Vad är inte roligt med det här stället: Mycket folk och evenemang. Det kanske inte är din grej. Människor plockar inte alltid upp efter sina hundar. Att vara längre bort från staden kan vara ett problem för vissa människor.

Mille Lacs sjö

Typer av fisk: nordlig gädda, gös, panfish,

Mille Lacs Lake är en enorm sjö ungefär en och en halv timme utanför St. Paul. Detta är ett fantastiskt familjeområde med mycket att göra. De är stora på isfiske och när jag säger stort menar jag STORT.

De uppdaterar aktuella isförhållanden på sin blogg och Facebook så att du alltid vet vad du kan förvänta dig. Inte nog med det utan de har gott om ishus man kan hyra som har gasolvärmare, spisar, bord, badrum etc. Det funkar!

Vad är roligt med denna plats: Den familjevänliga atmosfären. Min favorit är en del är ishusen! De är så coola och verkligen användbara för långa dagar eller övernattningar.

Vad är inte roligt med det här stället: Som alla andra är du inte ensam. Förutom det kan jag inte komma på så mycket som inte skulle vara bra.