Vart ska man gå på isfiske nära Spokane, Washington

Washington är ett vackert område i USA och utöver det har de bra ställen att gå på isfiske. Spokane har gott om sjöar som omger sig där du kan isfiska. Låt oss prata om några.

  • Hog Canyon Lake
  • Potholes Reservoir
  • Lång sjö
  • Fisksjö
  • Roses Lake
  • Moses sjö
  • Bead Lake
  • Sullivansjön

Eftersom jag är från Pacific Northwest är jag lite partisk men det här området är vackert och ett så underbart ställe att gå och njuta av naturen på vintern. Jag rekommenderar starkt att gå till dessa platser som jag delar med dig. Isfiske här vid dessa olika sjöar kommer att ge dig en känsla av vad Pacific Northwest har att erbjuda.

Hog Canyon Lake

Typer av fisk: regnbågsforell

Hog lake öppnar faktiskt tidigt för fiskare. Det öppnar upp på Black Friday som jag älskar eftersom Black Friday är en av mina minst favorit saker som finns. Istället för att göra det kan du vara ute och piska. Vilken bra avvägning.

Regleringen för hur många fiskar du får behålla är för närvarande 5. Dessa kan vara av alla storlekar och detta gäller under hela säsongen. Det är en ganska bra mängd och 5 regnbåge är inte ett dåligt drag för en dag.

December och januari är dina bästa månader att isfiska. Slutet av november är också bästa sändningstid för isfiske. Februari är en bra månad att isfiska också. Det är inte lika framgångsrikt som januari och december historiskt, men det är ändå värt din tid.

Tillgången är säker. Det finns vissa delar som inte är säkra på grund av avhopp men det finns en tillträdesplats nära sjöns norra ände som tar dig till sjön på ett säkert sätt.

Potholes Reservoir

Typer av fisk: Walleye, black crappie, vanlig karp, smallmouth bass, largemouth bass, regnbåge, sjösik, gul abborre, blågill

Även om namnet låter avskräckande och roligt, är Potholes Reservoir ett bra ställe att isfiska och har ett brett utbud av fisk. Du kommer inte att bli uttråkad här. Det finns sjöar här i närheten som Moses Lake om du vill prova andra områden också.

  Har flugfiskerullar ett motstånd? Hur används det?

Potholes Reservoir är öppet året runt och fisket här är bra året runt. De har några stora fiskar här. En del av regnbågen når upp till 20 tum. De flesta av regnbågen är bara 12 tum. Hur som helst är fisken här vinnare.

De mest populära fiskarna här är regnbåge, gös och bas i båda varianterna. Under vintern när det fryser över finns den gula abborren, gös och regnbåge.

Lång sjö

Typer av fisk: Largemouth bas, gul abborre, regnbåge, rock bas

Long Lake är en stor sjö. Det tjänar definitivt namnet Long Lake. Det är en vacker sjö och många människor tillbringar tid där. Long Lake är omgiven av massor av andra sjöar som du också kan ha tillgång till.

Tillgången är riktigt bra. De har gott om områden för dig att komma ner till sjön. Det finns några sjösättningar där för tillträde. Den har massor av fisksorter att fiska efter. Gul abborre är den typ av fisk du hittar mer på vintern.

Jag minns att jag fiskade där uppe och hade det trevligt. Jag har inte varit tillbaka på ett tag. Men när jag var där var området vackert och fridfullt. Jag rekommenderar starkt att kolla upp det.

Fisksjö

Typer av fisk: Regnbåge, largemouth bass, smallmouth bass, tysk öring, gul abborre, redside shiner, northern pikeminnow, storskalig socker

Nära Lake Wenatchee ligger Fish Lake och Fish Lake har massor av fisk. Med ett sådant namn måste det. Fisket här är bra året runt. Januari och februari är de bästa månaderna för isfiske. Jag skulle rekommendera att gå ut tidigt på morgonen till denna plats under den här tiden på året.

Fish Lake har några bra strukturer runt den södra sidan av sjön. Dessa ger bra utfodringsområden för större fiskar. Använd den kunskapen till din fördel. Det finns särskilt två platser som nästan är som en platå. Undervattensplatåer är populära områden för öring att fånga småfiskar.

  Vad du ska ha på dig när du åker hundspann för att vara perfekt bekväm

Du kan fånga en mängd olika fiskar som du kan se från min lista där uppe. Det finns gott om öring i dessa sjöar runt omkring och fiskar man inte ser så ofta som den storskaliga suget.

Roses Lake

Typer av fisk: Tigeröring, blågäl, pumpfrösolfisk, öring, kanalhavskatt, largemouth bas, brun bullhead black crappie, regnbåge, gul abborre

Roses Lake är en ganska enkel sjö som bara blir djupare när man går in. Det här är trevligt ibland eftersom det är förutsägbart. Du vet att fisken kommer att vara närmare toppen under den tidiga säsongen och närmare botten under sensäsongen.

Strandtillgången är riktigt bra runt södra sidan av sjön nära botten. Du kommer att gå rakt ner i vattnet cirka 9 fot djupt och det blir stadigt djupare.

Mot nordost finns ett berg som har en fin natur att titta på när man är isfiske. Jag berättar för dig. Pacific Northwest är så vackert. Det är ett vackert område som du måste uppleva.

Det finns ett stort utbud av fisk här som du kan kolla in. Vissa av dem är extremt ovanliga som jag aldrig har hört talas om innan jag åkte dit men du har dina klassiker också.

Moses sjö

Typer av fisk: Regnbåge, vanlig karp, blågäl, svart crappie, kanal havskatt, sjösik, smallmouth bas, largemouth bas, gös, gul abborre

Moses lake är ett riktigt coolt område. Jag har ett par vänner som bor här. De har stora fiskar här. Några av de populära är walleye, largemouth bass, smallmouth bass och regnbåge. Några av deras regnbåge har nått 20 tum eller mer.

Hösten och vintern har varit riktigt bra för fiskare. Båda dessa gånger är fisket utmärkt och det finns mycket att fånga. Det finns stora fiskstim som hittas och fiskas under hela denna tid. Fiske efter gul abborre är populärt under denna tid.

Moses Lake är en ganska populär plats för människor att besöka. Det är inte den tystaste eller ur vägen plats. Jag rekommenderar starkt att inte gå här för mycket om du letar efter ensamhet medan du isfiskar. Annars skulle jag säga kom hit, det är en riktigt snygg plats i Washington.

  The Best Archery Finger Tabs – Nybörjarguide

Bead Lake

Typer av fisk: Gädda, elritsa, sjööring, kokanee, lake

Norr om Newport, Washington ligger Bead Lake. Den har ett taggigt utseende. Det sprider sig åt tre olika håll. Det är en av de coolaste sjöformationerna jag någonsin sett i mitt liv.

Du kan hitta några olika sorters fisk här. Kul fakta: Department of Fish and Wildlife har inte fisk i den här sjön. Oavsett anledning reproducerar fiskarna tillräckligt för att själva hålla sjön uppe. Alla fiskar som anges ovan gör detta för sig själva. Ganska coolt va? Det plus den unika formationen av sjön kommer att göra en upplevelse som inte snart glöms bort.

Eftersom formationen är riktigt unik kan det vara svårt att ta sig ner till sjön. Du skulle behöva använda båtrampen. Som tur är är det lättare på vintern än på sommaren.

Sullivansjön

Typer av fisk: Pygmésik, redside shiner, westslope cuttthroat öring, regnbåge, kokanee, lake, öring, sutare, fjällsik

Sullivan Lake ligger i Colville National Forest. Den här sjön är riktigt djup. Djupare än de flesta av de andra sjöarna på denna lista. Den ligger i en dal mellan två berg. I väster ligger Sand Creek Mountain och österut har Hall Mountain.

Det bästa att fiska efter på vintern är lake. De flesta andra fiskar är hemska att fiska efter under vintern. Även öringen och regnbågen. Denna plats är förmodligen bättre att åka till under våren eller sommaren. På vintern är lake ditt bästa val.

Strandlinjen är svår att komma åt, särskilt i ett fordon på grund av de branta sidorna i öster och väster. Sjön är en lång remsa mellan de två bergen med små åtkomstpunkter i norr och söder. Du kan ta dig dit men det är begränsat var du kan komma åt det från.