Vart ska man gå på isfiske nära Salt Lake City, Utah

Utah, hem för Great Salt Lake. Det här är en fantastisk plats. Du har utan tvekan hört talas om folk som gör vanliga vattenaktiviteter här, men har du någonsin hört talas om isfisket i området? Jag har några ställen du borde prova.

  • Koosharem reservoar
  • Mill Meadow Reservoir
  • Yankee Meadow Reservoir
  • Anderson Meadow Reservoir
  • Kents sjö
  • Lilla reservoaren
  • Twin Creeks Rec Site
  • Johnson Valley Reservoir

De flesta av dessa platser där du kan isfiska är i Fish Lake National Forest-området. Isfisket verkar inte vara lika stort i Utah som i vissa andra områden. Det är dock ett fantastiskt förflutet och jag hoppas att det blir mer populärt i detta underbara tillstånd!

Koosharem reservoar

Typer av fisk: mördande öring, regnbåge, splake öring, tigeröring, Utah chub

Koosharem Reservoir är en plats som blir förbisedd. Fisksjön ligger bara cirka 30 minuter längre från en bilresa, mer populär och den har en större mängd stora fiskar. Jag tycker att det är tråkigt eftersom Koosharem är ett riktigt bra ställe. Tja, reservoaren i alla fall. Jag vet inte mycket om staden.

Koosharem är omgivet av kullar och berg, vilket jag antar att det är större delen av Utah, eller hur? Dalen som reservoaren ligger i sträcker sig en bit och det ser magnifikt ut där.

Här kan du hitta öring under isfiskesäsongen. Detta är ärligt talat den bästa tiden på året för att fånga dem.

Mill Meadow Reservoir

Typer av fisk: öring, regnbåge, splake öring, tiger öring, gul abborre

Öster om Fish Lake National Forest ligger Mill Meadow Reservoir. Detta i kombination med Koosharem Reservoir är bra ställen att hoppa fram och tillbaka på. Om den ena inte är så varm, prova den andra. De är bara 17 mil från varandra.

Nu är Mill Meadow inte lika bra som Koosharem eller har lika stor fisk konstant men de har en riktigt bra öringbestånd som du inte kommer att bli besviken på. Du kan fortfarande få dig mätt på isfiske här.

  Hur man håller sig varm när man backpackar

Om du tröttnar på Koosharem eller om saker inte går som du planerat, kolla in Mill Meadow Reservoir. Det är ett bra ställe för en backup eller en förändring av tempo. Kanske till och med visa det för dina vänner!

Yankee Meadow Reservoir

Typer av fisk: bäcköring, regnbåge

I Dixie National Park ligger Yankee Meadow Reservoir. Jag tycker att det är ett konstigt namn men hey, jag skapar inte namnen. Jag fiskar bara.

Reservoaren fylls på årligen. Fiskarna är av bra storlek och de kommer att ge dig lite kul när du fångar dem. Jag välkomnar alltid utmaningen. Det ger en mer spännande dag. Stora fiskar ger en spännande fångst, vad kan jag säga?

En bra sak med det här stället är att du kan ta med dina snöskotrar! Eller dina ATV:er. Vad som än fungerar för dig. Båda av dem kommer att vara riktigt användbara för att nå reservoaren. Det fina med dessa mindre områden är att det finns färre människor. Ja, du måste ha någon form av mindre transport för att göra det lättare men det är så värt det.

Anderson Meadow Reservoir

Typer av fisk: bäcköring, regnbåge

Vi har tagit oss tillbaka till de många ställena att isfiska i Fish Lake National Forest. Anderson Meadow Reservoir är omgiven av träd. Jag kanske har nämnt tidigare att jag älskar att vara omgiven av träd. Jag älskar den här platsen!

Isfiske här är en fantastisk tid. Här hittar du regnbåge och bäcköring. Dessa tenderar att vara de vanligaste fiskarna i området. Ta med några vaxmaskar och du är redo att fiska!

Det är ett trevligt, avskilt område som jag verkligen trivs med. Om du finner tröst att vara bland träden och vill ta med några vänner till denna nya plats du har hittat, gå till Anderson Meadow Reservoir.

Kents sjö

Typer av fisk: öring, tigeröring, regnbåge

Kents Lake liknar Anderson Meadow genom att den har massor av träd runt omkring, främst asp och gran. Det är inte har avskilt. Det finns familjecampingar och platser för back-ins och pull-throughs. Du kan eventuellt stanna här över natten eller ett par dagar.

  Är pulka säkert under graviditeten?

Jag tror att det här området har stor potential för familjens isfiske. Jag tror att det är något som folk inte gör tillräckligt mycket av. Med campingplatserna blir det mycket mer familjevänligt. Förhoppningsvis gillar din familj kylan.

Jag skulle inte ta med en husbil här självklart, men du kan åtminstone åka på camping. Ta med folk, lär dem hur man isar fisk, ät en måltid tillsammans, etc. Det är ett bra ställe att vara på.

Lilla reservoaren

Typer av fisk: regnbåge, bäcköring

Som du kanske har gissat av namnet, är Little reservoaren, ja, liten. Du kommer dit vid den asfalterade stigen. Inte för att du kommer att veta eftersom hela området kommer att vara täckt av snö.

Detta är också ett bra område att åka snöskoter på. Det är en bra idé när du är uppe i området. Det kan finnas längdskidåkare så se upp med det.

Även om detta är en av de mindre reservoarerna, låt det inte lura dig genom att tro att det inte är värt din tid. Det är ett bra ställe att ta med familjen och vännerna och fånga några fantastiska öringar.

Jag personligen är alltid nere på att prova ett nytt område. Det är cirka 10 minuters bilresa från Kents Lake. När du är klar vid sjön kom över till Little Reservoir och se vad du kan få här.

Twin Creeks Rec Site

Typer av fisk: regnbåge, sjööring, splake, gul abborre

Så Twin Creeks är en plats att bo längs med JÄTTE Fisksjö. Det här är platsen som nationalskogen är uppkallad efter, så ja, den är stor! Det finns gott om ställen att bo men jag kände för att välja den här. Ingen speciell anledning. Twin Creeks i smack i den mer västra sidan av sjön. Jag antar att det är en anledning om du ville ha en.

  Är dragkedja farligt? Med säkerhetsstatistik

Sjön kommer i allmänhet att frysa över i slutet av december, vilket är perfekt tajming. Jag brukar inte isfiska förrän efter semestern. Det är för mycket krångel i förväg. Januari är verkligen den bästa tiden att isfiska.

Öring finns här i överflöd. Du kan fånga lite gul abborre också. Det viktigaste greppet för denna plats är dock öringen.

Johnson Valley Reservoir

Typer av fisk: tigermuskie, gul abborre

Johnson Valley Reservoir är mitt sista val för den här listan. Det betyder inte att det inte är bra för jag gillar det här stället. Den här är också i Fish Lake National Forest. Det är inte så mycket sportfiskare här eftersom det är svårt att komma åt i snön. Så om du kommer hit, överväg att vara ensam din belöning!

Du hittar tigermuskie och gul abborre här. År 2000 började tigermuskie lagras här. De sattes faktiskt här för att bli av med några andra fiskar som inte var efterlysta. Men nu har de ett hem här och de är en populär fisk att fånga.

De försöker komma till den punkt där de har sina egna hemodlade tigermuskies i Utah, men för tillfället kommer de att fortsätta att ta in dem. Folk har hittat några monstruösa tigermuskies här. Vissa har nått cirka 36 tum. Detta är ett bra ställe att vara om du vill fånga större fiskar.

Jag hoppas verkligen att du gillar alla dessa platser och tycker att de är användbara. Jag tror inte att isfiske i Utah är så stort som det skulle kunna bli och jag hoppas att fler kommer att prova det med åren.

Det finns massor av fantastiska platser, särskilt i Fish Lake-området! Jag hoppas verkligen att jag kastar lite ljus över platser du inte har hört talas om. Berätta för dina vänner och familj! Njut av underverken som en vinter Utah ger.