Vart ska man gå på isfiske nära Milwaukee, Wisconsin

Om du bor i Milwaukee eller planerar att besöka under vintermånaderna så vill du inte missa chansen att gå på isfiske. Sjöarna är vackra i Wisconsin och du kommer att kunna fånga en mängd olika fiskar.

Även om det finns flera platser att fånga fisk i Wisconsin, kommer jag att fokusera på områdena närmast Milwaukee. Om du vill hitta några fiskeplatser för någon annanstans i Wisconsin, eller i flera andra stater, kolla in våra andra artiklar som fokuserar på dessa platser.

Så utan vidare, ställena att fiska runt Milwaukee:

  1. Lilla Cedar Lake
  2. Nagawickasjön
  3. Scout Lake
  4. Brown Deer Park
  5. Humboldt Park
  6. Kosciuszko damm

1. Lilla Cedar Lake

Typer av fisk: nordlig gädda, gös, klippbas, snäckbas, blågälar, karp och bullheads.

Denna 246 hektar stora glaciärformade sjö ligger nära West Bend i Kettle Moraine-området i Washington County. Det fungerar som en fantastisk tillflyktsort från vardagens liv och rörelse med massor av möjligheter att komma ut på isen och fiska.

Sjöns is är vanligtvis stabil i början av januari och kommer att pågå till mars eller april beroende på vädret. Allmänhetens tillgång till sjön är ofta från båtrampen vid Ackerman’s Grove County Park på den sydöstra sidan av sjön.

Även om detta inte är den enda ingången för isfiskare. Med över 4 miles kustlinje kan du komma in var som helst, eftersom du inte behöver en båt för att ta dig ut till sjön. Sjöns djup varierar med dess djupaste sektion som når 56 fot.

Området är populärt. Så du kommer att ha massor av interaktioner med andra sportfiskare som också är på isen. Detta område drar ofta dem som är intresserade av den rikliga panfishen. bluegill, largemouth bas och smallmouth bas.

Om du är orolig över var du kommer att bo på din fiskeresa behöver du inte oroa dig, det finns gott om lediga viloplatser inklusive Acerkman’s Grove County Park. Du kan använda länsparken som en rastplats med tillgängliga toaletter, parkering och picknickplatser.

  Behöver jag Bug Spray när jag backpackar?

Om du inte känner för att vistas utomhus kan du bege dig till Milwaukee och njuta av museer, fina restauranger och hotell som staden har. Milwaukee ligger cirka 30 mil sydost om Little Cedar Lake.

2. Nagawickasjön

Typer av fisk: Nothernwalleye, Bluegill, Crappie och Abborre.

Detta 981-acre lake är en av de största i Milwaukee-området. Det är mycket lätt att nå från staden som ligger precis utanför motorväg I-94. Denna sjö är en populär destination för fiske när som helst på året.

Den når ett maximalt djup på 90 fot och är ofta frusen inom den första veckan eller två av januari. Området är populärt nog att hålla storskaliga evenemang som en årlig isfiskejamboree. Som äger rum den första lördagen i februari, så länge vädret tillåter.

Det finns två stora ingångar till sjön Jensen Nature Preserve och Naga Waukee County Park.

Isfiskekliniken som sjön sätter upp i slutet av januari lär nya fiskare de praktiska färdigheter som är involverade i isfiske samt sätt att använda utrustning och bete. allt detta kan tillhandahållas vid evenemanget så det finns ingen anledning att oroa sig för att inte ha materialet för att komma igång.

Dessutom är sjön riktigt klar vilket möjliggör en ganska unik upplevelse, speciellt om du ska använda en undervattenskamera för att fånga allt du försöker fånga under vattnet.

Denna stora sjö är fylld med prisbelönta fiskar. Dessa fiskar är till och med vanliga under vintermånaderna. Det är på grund av detta och dess läge som det ofta är flera grupper av sportfiskare som tar sig ut på sjön under vintermånaderna. De kommer att försöka se hur stor fångst de kan ta med sina tipp- och jiggskedar.

3. Scout Lake

Typer av fisk: Panfish, Largemouth Bass och Northern Pike.

Scout Lake är en liten men populär sjö som har en ganska riklig men låg variation av fisk. Med ett maximalt djup på 19 fot är denna fem hektar stora sjö populär men de evenemang som hålls på den snarare än kvaliteten på fisken som du kommer att fiska efter.

  Hur flyger en luftballong?

Det stora evenemanget som det är känt för är den kostnadsfria isfiskekliniken för barn som Scout Lake deltar i. I samarbete med Walleyes har unlimited Scout lake gått samman för att lära barnen grunderna i isfiske. De täcker grunderna i säkerhet och placerar vintersporten på ett nyanserat sätt så att vem som helst kan ta till sig den.

Scout Lake är på grund av sin lilla storlek ett bra ställe för nybörjare att börja. Så om du är i området och funderar på att komma igång eller är ute och reser och försöker introducera någon till sporten så är isfiske på scoutsjö ett bra ställe att börja.

Isen blir upp till 6 tum tjock vilket gör det till ett bra och säkert ställe att isfiska. Det kommer att finnas skyltar som varnar för tunn is, men du bör alltid testa området själv för att hålla dig säker.

4. Brown Deer Park

Typer av fisk: Panfish, Largemouth Bass och Öring.

En mycket grund och enkel damm Brown Deer Park når ett maximalt djup på 6 fot och är bara 5 tunnland stor. Nu vet jag inte med dig men jag skulle knappast kalla det djupet mer än en damm.

Men om du bara vill börja isfiska är det ett annat bra ställe att gå till. I likhet med Scout Lake är denna sjö en av platserna där den årliga kostnadsfria isfiskekliniken bedrivs. Så det är mycket tillgängligt för nybörjare.

Sjön är fylld med öring, främst regnbåge och bäck, så det kommer alltid att finnas mer att fiska efter. Det är en fantastisk sjö för en snabb och enkel fångst eller för att se vad denna sport handlar om i första hand.

5. Humboldt Park

Typer av fisk: Panfish och Largemouth Bass

En av de minsta sjöarna på listan, denna 4 hektar stora sjö har ett maximalt djup på 3 fot. Isen i området ser helt klar ut nästan som om den är glas, vilket kan ge mycket häftiga upplevelser för både isfiskare och skridskoåkare.

  Ohio Jet Ski Laws: Ett enkelt fuskblad med allt du behöver veta

Nybörjare kommer att kunna se fisken de försöker fånga under vattnet, vilket kan vara både en fördel och en nackdel om isfiskaren inte har för tålamod. Men hur som helst, det kommer att ge dig något att göra när du isfiskar snarare än gissningsleken som denna sport ofta kan förvandlas till.

Humboldt Park är en annan av de sex parkerna som håller isfiskekliniken för barn. För alla som är under 15 år kommer du att kunna ha praktiska lärare. Dessa instruktörer kommer att lyfta fram vikten av issäkerhet, användning av både säkerhets- och fiskeutrustning samt använda färdigheter som fiskidentifiering och demonstrationer för själva fisket. Utrustning tillhandahålls till dem som inte har någon.

6. Kosciuszko Pond

Typer av fisk: Bluegill, Largemouth Bass, Panfish och regnbåge

3-tunnland i storlek denna damm når cirka 4 fot djup. Det finns en mängd olika fiskar i den lilla dammen med blågill, largemouth och regnbåge, alla tillgängliga i ett lagom överflöd i den lilla dammen.

Detta är en annan bra plats för nybörjare. Du kan se varför fiske är så populärt i Milwaukee; det finns gott om möjligheter för människor att komma igång. Denna damm är också en av deltagarna i gratiskliniken som är tillgänglig under vinterns första månader.

En av de största fördelarna med en så liten sjö är hur snabbt den fryser, du kan ofta träffa den här sjön tidigare än de andra sjöarna eftersom den kommer att frysa i mitten till slutet av december. Var försiktig under denna tidiga tidsram eftersom isen fortfarande kan vara osäker.

Där har du det. Oavsett om du precis har börjat på isfiske eller vill engagera dig i samhället har Milwaukee en plats för dig.