Var man kan fånga Kokanee-lax i Utah

Sportfiskare älskar att fånga lax så i Utah som är instängt i land är Kokanee-laxen den heta varan, men många vet inte var de kan hitta dem. Jag sammanställde en lista över de fem bästa platserna att fiska efter Kokanee-laxen.

Var kan man fånga Kokanee-lax i Utah? Utah är ett ganska bra ställe för din nästa Kokanee laxfisketur. De fem bästa platserna att fånga Kokanee-lax i Utah är Strawberry Reservoir, Flaming Gorge, Causey Reservoir, Porcupine Reservoir och Moon Lake.

Kokanee-laxen liknar sina kusiner sockeye-laxen och är en het handelsvara i Utah-området. De är roliga att fiska efter och har till och med varit kända för att få upp till 6 pund även om de vanligtvis håller sig runt 2-3 pund. De är fortfarande kul att fiska efter.

Vart ska man åka i Utah för att fånga Kokanee-lax

Det finns många sportfiskare i Utah-området och de älskar att fiska. En av de bäst bevarade skatterna i Utahs vatten är dess Kokanee-lax. Vilket ger en rolig fiskedag.

Det finns fem olika reservoarer och vattensamlingar i hela Utah som hyser dessa speciella invånare. Och var och en är unikt känd för sina interaktioner med Kokanee-laxen.

Jordgubbsreservoar

Denna härliga reservoar som är känd för sitt fantastiska fiske och fantastiska camping ligger 65 miles från Salt Lake City Utah.

Kokanee-laxen är känd för att leva i jordgubbsreservoaren och föröka sig i reservoarens bifloder.

Den största kända Kokanee-laxen som fångats i Utah fångades vid Strawberry Reservoir 1995 och har blivit ett statligt rekord.

Ledningen vid Strawberry Reservoir lagrar också Kokanee-laxen årligen för att hålla antalet växande.

Det är ett bra ställe att ta dina familjer och tillbringa en semester full av fiske och rekreation eller att komma med några kompisar och fiska efter den klassiska Kokanee-laxen.

  Rooster Tails på vattenskoter och vattenskoter (vad det är och varför det finns där)

Kokanee Lax Day at Strawberry hålls varje år i mitten av september och erbjuder material för att förstå Kokanee-laxens beteenden samt ge familjer en rolig utomhusaktivitet för att se Kokanee-laxen migrera.

Flaming Gorge Reservoir

Flaming Gorge är den typ av plats man skulle tro skulle bli överkörd, men det är det inte. Obegränsade rekreationsmöjligheter med en sida av ensamhet.

Utah

Flaming Gorge Reservoir är ett av Kokanee-laxens hem. Här har fiskarna allt utrymme de behöver för att växa och föröka sig vilket de har och fortsätter att göra.

Från och med den 1 december varje år leker Kokanee-laxen och fisket kan börja igen. Så de flesta sportfiskare kan fiska större delen av året.

Det finns också en Kokanee Lax Day vid den flammande ravinen som äger rum sex miles söder om Manila. Du kan komma gratis och titta på de färgglada fiskarna när de gör sin resa tillbaka till bäcken där de föddes.

Detta är en fantastisk plats för Kokanee-laxfiske och många säger att nästa rekordslagna Kokanee-lax kommer att komma från Flaming Gorge Reservoir.

Causey Reservoir

Causey Reservoir ligger inbäddat på toppen av South Fork av Ogden River, och är en fascinerande, mysig paddel för alla som letar efter en trevlig dagstur. Reservoaren på 5 700 fots höjd med ett slätt område på 140 tunnland bildades genom skapandet av en damm. Mycket av vattnet kommer från snösmältning som gör det till en sval flykt under varma somrar.

paddling

Causey Reservoir är känt för att vara en av Utahs vackraste reservoarer. Det ligger öster om Ogden strax ovanför Huntsville så det är ett bekvämt läge för endags fisketurer.

  Hur man bestämmer rätt kajakpaddellängd

Det är också känt för Kokanee laxfiske även om det är förbjudet från 15 augusti till 29 september varje år så att laxen kan vandra tillbaka till bäckarna de föddes i.

Båtar är tillåtna i Causey Reservoir men endast i vakna hastigheter. Det är en vacker och naturskön plats att tillbringa helgen med att campa och fiska och kan avnjutas ensam eller med familj eller vänner.

Porcupine Reservoir

Denna reservoar är mest känd för sin Kokanee-lax och dess öring och är känd för att producera Kokanee-lax av hög kvalitet som gör vilken fisketur som helst.

Det ligger cirka 30 minuter från Logan Utah och med den genomsnittliga storleken på Kokanee verkar laxodling bli en mer populär plats att fiska på.

Porcupine Reservoir ligger nära East Canyons mynning cirka sju mil sydost om Paradiset. Förstagångsbesökare erkänner att det kan vara svårt att hitta men väl värt resan och förvånansvärt mångsidigt när det gäller saker att göra och se.

herald journal

Känd som ett bra ställe att slå läger och tillbringa tid med familjen på, är denna reservoar en som rymmer fantastiskt fiske för dem som vill fiska, simning för simmare och till och med klipphoppning för dem som vill ha äventyr.

Blanda allt detta med den fantastiska Kokanee-laxen och du har det perfekta stället att komma iväg och göra din favorithobby samtidigt som du fortfarande fångar några fantastiska fiskar.

Moon Lake Reservoir

Moon Lake är känd för sin camping och sitt fiske. Många sportfiskare har kunnat hitta några fantastiska Kokanee-laxar som lever i dessa vatten. Vilket gör vilken fiskare som helst glad.

  Allt du behöver i ditt första hjälpen-kit

Moon lake är en högbergsreservoar och ligger i Duchesne County. Den utvidgades 1938 med byggandet av Moon Lake Dam. Vilket hjälpte till med bevattning men också hjälper nu med fisket.

Det är ett bra ställe att fiska efter Kokanee-lax och kan vara en bra endagsutflykt eller helgresa. Vad du än letar efter på en fisketur kan Moon Lake och dess Kokanee-lax hjälpa dig att ta dig dit.

”Utan den här världen, men fortfarande i Utah.”

Moon Lake

Relaterade frågor:

Vilket är det bästa betet för Kokanee lax? Några av de mest populära betena som används för Kokanee-lax är rosa maggots, färgad vita skopinnemajs och färgade räkor. Med Kokanee lax vill du vara säker på att du inte använder för mycket bete eller det med att ta bort laxen.

Vad äter Kokanee lax? Majoriteten av en kokanee laxs diet består av djurplankton som de filtrerar genom sina gälar, men de har varit kända för att äta små växter eller enstaka sötvattensräkor när de finns tillgängliga.

Kan man äta Kokanee lax? Många människor äter Kokanee lax men de har bestämmelser. När Kokanee-laxen har blivit röd smakar den inte särskilt gott om du inte röker den. De flesta råder att äta dem innan de blir röda.