Var kan man köpa trappkjolbrädor?

Trappkjolbrädor bidrar till det övergripande utseendet och kvaliteten på alla trappgolv. Men det är ofta utmanande att hitta högkvalitativa brädor för att täcka den strukturella delen under trappan. Så, var hittar du välrenommerade trappkjolhandlare?

De bästa ställena att köpa trappkjolbrädor är hemförbättringsbutiker. De mest pålitliga butikerna inkluderar StairSupplies, Stair Warehouse och Menards. Dessa återförsäljare erbjuder högkvalitativa produkter med en rad alternativ, från olika träfinish till specialstorlekar, så att du kan få precis det du behöver.

I den här artikeln kommer jag att beskriva ytterligare detaljer om dessa välrenommerade hemförbättringsbutiker, inklusive vilken typ av trappkjolbrädor de säljer och hur man gör en beställning. Dessutom kommer jag att täcka den enkla DIY-installationsprocessen för trappkjolar. Läs vidare för att lära dig mer.

Trapptillbehör

Trapptillbehör är en av de fantastiska butikerna som säljer en mängd olika trappkjolbrädor du kan behöva.

Alla brädor som säljs här är gjorda av fint trä. Dessutom inspekteras de vanligtvis för ådring, färg och träfukthalt för att säkerställa att kunderna serveras med överlägsna trappkjolbrädor för att möta deras behov.

Träsorter

Vanligtvis använder StairSupplies högkvalitativa träslag för sina trappkjolar. Det finns över ett dussin arter att välja mellan. Så oavsett om du letar efter lövträ eller barrträ har de dig täckt.

Några av de tillgängliga träslagen inkluderar afrikansk mahogny, hård lönn, mjuk lönn, röd ek och valnöt.

Avslutar

En annan fördel med att handla på StairSupplies för kjolbrädor är den mängd olika ytbehandlingar som finns.

Du kan välja en trappkjolbräda antingen behandlad med finish eller utan finish. StairSupplies erbjuder olika finish, men du måste betala lite extra för vilken finish du väljer.

Det finns mer än 30 finishar tillgängliga. Dessa inkluderar ekollon, arena, kastanj, klar finish, lama, oliv, vit och Zarco.

Se även  Kan du baka kakor i en brödrost? 3 steg till Delicious

En sak att notera, kjolbrädorna som säljs på StairSupplies kan innehålla limfogar; därför är de bäst för interiör användning.

Storlekar

De olika trappkjolbrädorna finns i tvåbreddsalternativ och flera längder, från 3 till 14 fot (0,91 till 4,27 m). Priset på en viss trappkjolbräda ökar med en ökning i storlek, dvs längd och bredd.

Alla dessa brädor kommer med en standardtjocklek på 0,75 tum (1,91 cm) om inget annat anges.

Gör din beställning

För att köpa kjolbrädor hos StairSupplies kan du lägga din beställning via deras hemsida och få dina varor efter cirka elva dagar.

Trapplager

Trapplager har sålt kvalitetstrappdelar i över 16 år och erbjuder tillfredsställande tjänster till sina kunder. De är alltid fast beslutna att erbjuda de perfekta föremålen, skicka dem i tid och göra dig nöjd. Därför kan du vara säker på att få de mest fantastiska och robusta trappkjolbrädorna när du väl handlar på Stair Warehouse.

Träsorter

Trappkjolbrädorna här är tillverkade av de bästa träslag som finns. Populära träslag inkluderar poppel, röd ek, bok, mjuk lönn, hård lönn, björk, hickory, brasilianska körsbär, valnöt, amerikansk körsbär och mahogny.

Det finns över 20 träsorter att välja mellan. Vad mer? Du får högkvalitativa och hållbara brädor till ett rimligt pris. Priserna varierar per kvadratfot, tjocklek och träslag.

Storlekar

Kjolbrädorna på Stair Warehouse finns i 2 storlekar:

  • 0,75 x 10,5 tum (1,91 x 26,67 cm)
  • 0,75 x 11,5 tum (1,91 x 29,21 cm)

Av dessa storlekar kan du beställa vilken längd du vill. Vissa träslag kanske inte finns i längre längder, så du måste ange längden på utcheckningssidan.

Beställningar som innehåller produkter som är över 1,52 m långa kräver att du betalar ytterligare avgifter för överdimensionering och frakt.

Se även  Vilken är den bästa reparationssatsen för bänkskivor i laminat?

Gör din beställning

Du kan lägga din beställning på Stair Warehouse hemsida. Om din beställning lyckas och den kostar mer än $49, skickar Stair Warehouse den till din lämpliga plats gratis.

Menards

Menards är en hemförbättringsbutik med platser i en region med 15 delstater i Mellanvästern. Företaget är familjeägt och drivs och dedikerat till att tillhandahålla kvalitetstjänster, oavsett om du är en erfaren entreprenör eller en nybörjare.

Träsorter

Menards säljer trappkjolbrädor gjorda av 2 typer av högkvalitativa träslag. Du kan antingen välja den ofärdiga eken eller den grundmålade vita tallen som är redo att måla.

Dessa kjolbrädor rekommenderas endast för interiör användning och är gjorda för främst bostadsapplikationer.

Storlekar

Menards erbjuder trappkjolbrädor upp till 8 fot (2,44 m) i längd och cirka 9 ¼ tum (23,49 cm) i höjd. Djupet är 7/16 tum (1,11 cm). Längden på brädorna kan skäras ner för att passa just ditt utrymme.

När det gäller prissättningen påverkar storleken, träslaget och finishen den totala kostnaden för att köpa en viss trappbräda från Menards.

Gör din beställning

Menards har fysiska butiker i 15 stater, de flesta i mellanvästern. För att hitta en butik i ditt område, använd Menards Store Locator.

Om det inte finns några butiker i ditt område kan du besöka den officiella webbplatsen för att göra en beställning. Vänta i minst två veckor för bearbetning och leverans efter beställningen.

Gör-det-själv installation av trappkjol

När du har köpt dina idealiska trappkjolbrädor måste du installera dem. Du kan anlita en professionell entreprenör för att göra installationen åt dig eller göra det själv.

Det enklaste sättet att installera trappkjolar är att installera dem innan du installerar trappan.

Se även  Hur smakar zucchini? [Answered]

Men du kan fortfarande börja med trappan och installera golvlisten senare, förutsatt att du lämnar ett ¾ tum (1,91 cm) utrymme mellan väggen och trappan. Dessutom bör du vara extra försiktig om du installerar kjolbrädorna sist, särskilt när du har att göra med slutna trappor.

Här är de enkla stegen att följa för en DIY-installation av kjolbrädorna efter att trappan redan är installerad:

  1. Bestäm längden på kjolbrädan du behöver. Mät avståndet diagonalt längs toppen av stinger från toppen till botten av trappan, lägg sedan till 12 tum (30,48 cm). Dessa extra tum säkerställer att din bräda blir 6 tum (15,24 cm) längre än stringern i båda ändar.
  2. Placera kjolbrädet diagonalt ovanpå stringern. Fäst den lätt på väggen med två finishspikar.
  3. Rita en horisontell linje över kjolbrädet från toppen av den nedre slitbanan. Ta sedan bort kjolen.
  4. Klipp kjolen längs denna nedersta linje.
  5. Placera kjolen tillbaka mot väggen med den nedre skurna kanten jämnt med golvet. Placera den cirka 3,81 cm (1,5 tum) vertikalt ovanför trappnosarna.
  6. Markera en vertikal linje på kjolen ovanför det översta steget för att matcha den befintliga trimmens höjd.
  7. Ta bort kjolen och klipp längs den markerade vertikala linjen i den övre änden.
  8. Fäst kjolen på plats i utrymmet mellan trappan och väggen. Fäst med små spikar.

Slutsats

Där har du det, de mest välrenommerade hemförbättringsbutikerna där du kan köpa högkvalitativa trappkjolar. Dessutom har du en enkel gör-det-själv trappkjolars installationsprocess om du inte känner för att anlita en entreprenör. Förhoppningsvis kan du hitta denna information till hjälp.

Lämna en kommentar