Var kan man köpa innerslangar för pulka

Som de flesta människor verkar pulka för mig alltid vara en stunds aktivitet. Det blir alltid svårt att hitta rätt släde eller tub för att njuta av en riktig dag i backen. Men det behöver inte vara så, att hitta rätt innerbalja och rätt köpställe går lätt att göra!

Innerslangar för pulka kan lätt hittas i en mängd olika butiker. Vanliga platser är Home Depot, Target, LL Bean, Walmart och Dick’s Sporting Goods. Rör finns också tillgängliga online på Amazon och eBay. Däckaffärer säljer ofta innerslangar som också kan användas för pulka.

Dina alternativ för innerslangar är inte begränsade och du har många butiker att välja mellan. Så ta tag i plånboken, packa ihop bilen och gör dig redo att ha kul med att bomba nerför backar på din nyköpta innerslang!

Alternativ i butik (varuhus):

Många vanliga varuhus har innerslangar i alla storlekar och priser. Det är inte så svårt att hitta en butik som har innerslangar om du är i stan.

Med detta sagt kan det vara lite svårare att hitta innerslangar i områden som inte har så mycket vinter och det kan vara svårt att hitta bra alternativ för innerslangar under sommarmånaderna.

Här är några av de mest populära ställena att köpa dina pulkarör i butik.

Mål:

Target har två huvudalternativ för innerslangar. Den ena är billigare, mindre och ärligt talat ganska intressant; medan den andra är stor, mer hållbar och dyrare.

Ja, du läste rätt! Denna tub är i form av en pepperoni pizza. Det är faktiskt en bra affär, kostar bara $12,99. Den är också gjord av kraftigt PVC-material och har en kallspricktillsats som hjälper den att motstå kalla förhållanden.

Om du gillar pizza och pulka är detta röret för dig. Om du inte gillar pizza men vill ha ett billigare alternativ av en innerslang av god kvalitet, är det denna du bör köpa.

Detta är också ett bra alternativ om du har barn som bara ska nerför små kullar i närheten.

Just det här röret är ganska dyrt på $54,49 men verkar som om det är ett riktigt bra kvalitetsrör. Den är utrustad med ett ”hållbart dubbelsytt polyesteröverdrag” och en svår att punktera presenningsbotten.

  Behöver du en hjälm när du zippar?

Själva röret är konstruerat av kraftigt uppblåsbart PVC-material.

Om du menar allvar med din pulka och är intresserad av att investera i en tub, är detta ett bra alternativ för dig.

Home Depot

Home Depot är överraskande ett underbart ställe att hitta ett innerslang av god kvalitet till ett överkomligt pris.

Även om Home Depot är en byggmaterial/tillbehörsbutik har de ett ganska stort urval av rör att välja mellan. Bara på deras hemsida har de 12 innerslangar listade som tillgängliga för köp i butik.

För att spara tid har jag valt ut två som verkar vara de bästa alternativen just nu.

Detta innerslang kostar $29,54 för 45-tumsalternativet och $15,17 för det mindre 32-tumsalternativet. Båda är traditionella innerslangar gjorda av kraftigt gummi och bra för både vinter- och sommarbruk.

Denna modell avviker från det mer traditionella innerslangen genom att vara triangulär i formen med ett spår i mitten som du kan göra det. Den kostar $18,03 och inkluderar två handtag som gör pulkaupplevelsen säker.

Walmart

Du kanske inte blir förvånad över att se att Walmart kom med på listan. Walmart har många alternativ när det gäller innerslangen, men vi kommer bara att lyfta fram tre huvudsakliga innerslangar som är värda att kolla in.

Bradley Truck Tire Tube är en mycket enkel och traditionell innerslang. Den är ganska stor (cirka 44 tum) och är därför perfekt för vuxna. Utöver det är den bra att använda både i snön och i vattnet. Kostnaden ligger runt $24,99

Denna tub kan beställas online och frakten är gratis. Den kostar bara $18 och har fått ganska bra betyg. Det finns olika storlekar tillgängliga.

Detta rör är definitivt det billigaste alternativet, kostar $12,97. Det är inte lika bra av kvalitet som de andra två nämnda, men ändå kommer det att göra jobbet!

LL Bean

LL Bean är ett bra ställe att gå till om du letar efter slädar, tuber och vinterkläder. De har några alternativ men de tenderar att köra lite mer på den dyra sidan.

  Skramlande hockeyklubba? Här är vad det är

De två rören som vi kommer att undersöka är mycket robusta innerslangar som förmodligen kommer att hålla under flera vintersäsonger.

Om du är villig att spendera på ett innerslang av hög kvalitet är det här du ska få. Sonic Snow Tube kostar runt $109 – $159, beroende på vilken storlek du får.

Den kommer med ett snyggt nylonöverdrag och röret är tillverkat av starkt butylgummi med en bas gjord av polyeten och tål temperaturer så låga som -40 grader F.

Detta är ett billigare alternativ om du inte vill spendera så mycket som du skulle göra på Sonic Snow Tube.

Detta rör annonseras som ett ersättningsrör men det är i princip samma sak som Sonic Snow Tube, minus nylonskyddet och polyetenbasen.

Om du vill spara pengar och ändå få ett anständigt rör skulle jag föreslå att du tittar på den här. Kostnaden är $29,95 – $39,95 vilket beror på storlek.

Dick’s Sporting Goods

Dick’s Sporting Goods är ett annat alternativ för en butiksplats för att köpa innerslangar. Den här populära butiken säljer mestadels plast- och skumslädar men den har också ett fåtal innerslangsalternativ.

Det finns tre huvudalternativ för innerslangar:

Precis som Walmart säljer Dick’s Rally Snow Tube för ett pris av $13,99.

Dessa två alternativ är samma rör, men de skiljer sig åt i storlek. 48-tumsröret kostar $29,99 och 56-tumsröret kostar $39,99.

Båda är gjorda för en ryttare av kraftigt PVC-material. De är sprickbeständiga och har elektroniskt svetsade sömmar med en sprickbeständig design som tål temperaturer så låga som -25 grader F.

Uppkopplad:

Du kan hitta nästan vad som helst online och det inkluderar innerslangar. Det finns olika webbplatser som du kan använda för att hitta den perfekta innerslangen för dig.

Ett positivt med att köpa online är att du kan läsa igenom betyg och kommentarer som andra köpare har lagt innan du fattar ditt beslut.

  Bågskyttesläpp vs. fingrar: Vad är det mest exakta?

Amazon

Amazon har massor av alternativ. Några av de högst rankade alternativen inkluderar ”A-DUDU Snow Tube”, ”44” enorma 3-pack nya lastbils innerslangaroch ”Transamerikansk sim- och snöäventyrsrör”. Priserna på dessa varierar mycket, allt från $35 till $100+.

Bradley verkar vara ett stort namnmärke för ett innerslang som säljs via Amazon. Det finns seriöst massor av alternativ, så var inte rädd att granska.

Det som är bra med att beställa via Amazon är att du får din vara snabbt, speciellt om du har Amazon prime. Du kan planera en pulkatur tre dagar ut och du skulle klara dig helt bra på grund av Amazons tvådagars fraktpolicy.

eBay

Liksom Amazon har eBay också många alternativ för innerslangar. De har alla olika storlekar och priser att välja mellan. De flesta av rören kommer med fri frakt och returalternativ.

En bra affär på eBay är deras “Bradley Truck Tire Snow Tube” som du kan köpa till ett fast pris av $24,99. Denna speciella produkt säljs genom alternativet ”betala nu”, därför behöver du inte ens bjuda på den.

Den levereras med fri frakt och har en generös 30-dagars returpolicy.

Däckaffärer

Ett annat billigt alternativ för att hitta innerslangar är att gå till däckaffärer. De flesta innerslangar för pulka är tillverkade för att användas som slangar för större däck.

Det finns olika bil- och däckbutiker som du kan prova för att hitta ett perfekt pulkarör.

O’Reilly Auto Parts erbjuder två små storlekar av däck (15″ och 20″) som fungerar utmärkt för små barn. Deras priser sträcker sig från $10 till $30 beroende på butikens läge och innerröret du tittar på.

Andra däckaffärer:

  • Big O däck
  • Bra år
  • Les Schwab däckcenter
  • Rabatterade däck

Obs: Om du använder dessa för små barn kommer det att finnas en luftspindel/ventil som sticker ut ur rören. Du kan tejpa över detta för att säkerställa ditt barns säkerhet.

Riktiga innerslangar är definitivt ett alternativ, men de är inte bra för fullvuxna vuxna och de flesta tonåringar. Det finns dock alltid möjlighet att släde ner på magen, så om du har en innerslang liggandes, fortsätt och fyll den bebisen.