Var kan man hyra vattenskoter i Waikiki (och vem har det bästa priset!)

Jetski i Waikiki kan vara en rolig och befriande upplevelse. Eftersom du förmodligen inte kommer att ta med din egen vattenskoter, hjälper det att veta vilka alternativ du har för att hyra en. Den här artikeln hjälper dig att inte bara hitta var du kan hyra, utan också vem som har det bästa priset för dessa uthyrningar!

Så var kan jag hyra vattenskotrar i Waikiki? Aloha Jet Skis är det bästa stället att hyra vattenskoter. Ridsessionerna är 45 minuter långa, och de tar från $87-$92 för en soloaryttare eller $65 till $68 vardera för tandemförare. Det finns också ett alternativ att följa med som observatör för cirka 30 USD per person.

Alla uthyrningsföretag är gjorda för att ge dig en fantastisk upplevelse, men det finns några viktiga skillnader som till stor del kan påverka ditt val.

1. Aloha vattenskoter

Som nämnts ovan går det bästa priset för att hyra jetski till Aloha Jet Skis. Deras schablonbelopp är jämförbart med de andra företagen i området, men eftersom deras åktid är 15 minuter längre än resten kommer de överst för ”prissättning per minut.”

Detta är viktigt eftersom de är det enda företaget som erbjuder 45 minuters ridperioder. Deras kontor ligger på Sand Island vid 1640 Sand Island Parkway, bara 15 minuter från Waikiki.

Aloha Jet Skis strävar efter att hålla sin flotta uppdaterad så att kunderna kan njuta av det senaste och bästa inom vattenskoterteknik. De erbjuder för närvarande 2018 års Yamaha vx-modell.

Ridning sker i den vackra Keehi Lagoon, en fantastisk plats för din jetski-upplevelse.

2. X-Treme Parasail (och vattenskoteruthyrning)

X-Treme Parasail kommer i en nära tvåa för att hyra vattenskoter. Deras kontor ligger på 1085 Ala Moana Blvd, Slip F-4, närmare Waikiki-området, cirka 5 minuter bort. När det kommer till prissättning debiterar de $75 till $81 för ensamåkare och $55 till $59 för tandemförare.

Tänk på att det är för en halvtimmes ridning. X-Treme Parasail erbjuder 10 % rabatt om du bokar din session online, så du bör definitivt överväga att göra det.

  Är det lagligt att köra min resesläp med propan på?

En plussida med detta företag är att de erbjuder en mängd andra aktiviteter. Om du tittar på deras hemsida kommer du att upptäcka att utöver vattenskoter erbjuder de parasailing (som namnet antyder), flyboarding och ett Hawaii piratskeppsäventyr.

X-Treme Parasail grundades av Greg, Mike och Mamie Longnecker. Greg är en stor vågsurfare och parasailer med över 30 års erfarenhet. De anställer bara de bästa båtkaptenerna och instruktörerna, så du kan vara säker på att du kommer att vara i goda händer när det kommer till både säkerhet och att ha en fantastisk upplevelse.

3. H2O Sports Hawaii

Ett tredje företag att överväga heter H2O Sports Hawaii. Deras kontor ligger på 377 Keahole St E103. Detta placerar den längst bort från Waikiki på cirka 20 minuters bilresa.

Deras prissättning för halvtimmespass varierar från $95 till $99 för en soloaryttare och från $63 till $69 dollar för tandemförare. Dessa priser sätter dem i den dyrare delen för området, men det finns fördelar med att välja H2O Sports Hawaii. De har en mildare policy för vem som kan köra deras vattenskoter samt gratisturer för barn under 5 år. De erbjuder även aktivitetspaket som kan intressera vissa människor. Mer information om dessa ämnen ges nedan.

Hela upplevelsen

Beroende på var du bestämmer dig för att hyra vattenskotrar ifrån kan upplevelsens längd variera allt från 1 och en halv till cirka 3 timmar. Vart och ett av företagen är verksamma i olika områden, så din restid kommer att påverka mängden vattenskotertid du har. Alla uthyrningsföretag kräver att åkarna tittar på en säkerhetsvideo innan de åker så att åkarna vet hur man använder fordonen. Det betyder att även om du inte har någon erfarenhet av en vattenskoter så kan det ändå vara en fantastisk aktivitet.

Flytvästar tillhandahålls alltid så du behöver inte oroa dig för att ha en egen. Transport tillhandahålls vanligtvis från ditt hotell till lämplig brygga, oavsett hur långt du än befinner dig.

  Saker att veta innan du Zipline för första gången

Stora skillnader

De största skillnaderna mellan företag är nog reglerna kring vem som får åka och med vem. Oftast måste föraren vara minst 16 år gammal.

Men på H2O Sports Hawaii kan barn från 12 till 15 använda vattenskotrar så länge det finns en vuxen på baksidan av fordonet. Detta är ett bra val om du har några unga tonåringar som skulle gilla chansen att köra bil.

Som nämnts ovan är H2O Sports Hawaii också ett bra val om du har barn under 5. De får åka tandem med en vuxen utan extra kostnad. En förare måste vara 18 år för att betraktas som en vuxen och tillåtas låta minderåriga (alla under 18) åka tandem med sig. Giltigt ID måste visas för att bekräfta förarens ålder.

Gravida kvinnor får inte under några omständigheter köra vattenskoter på grund av risken för skador.

Aloha Jet Skis erbjuder den längsta åktiden på ön på 45 minuter. Alla andra företag har åktider på 30 minuter.

En annan kostnad att tänka på är bränsle. Vissa företag, till exempel Hawaii Water Sports Center, låter förare betala en avgift för bränsle. De lägger till $2 på det normala priset.

När kan du rida?

När du planerar din vattenskoterutflykt är det viktigt att känna till företagens öppettider. H2O Sports Hawaii och Aloha Jet Skis, liksom de andra uthyrningsföretagen i området, är öppna måndag till fredag ​​från 9:00 till 17:00. Sessionerna börjar vanligtvis på en timme varje timme.

Något att tänka på är att vattenskotrar inte fungerar på helger eller helgdagar på grund av statlig reglering på Hawaii. Så om du planerar att rida under en semester, tänk om.

Specialerbjudanden på jetski

När du överväger att köpa en vattenskoterutflykt kanske du vill få ut mer än att bara åka. Om du letar efter något mer, överväg att kolla in X-treme Parasail. De erbjuder en solo jetski och parasail combo för ett pris av cirka $125 till $129, och ett tandempaket för cirka $109 till $113.

  Ska jag hyra en guide när jag backpackar?

Jetski-turen är typiskt 30 minuter, och parasailturen lyfter dig 500 fot upp och varar i 5 minuter. För en extra $40 kan du uppgradera parasail-turen till 1000 fot och 11 minuter.

Åldersgränsen på X-treme Parasail är lite högre än hos andra företag. De kräver att alla deltagare är minst 7 år gamla.

H2O Sports Hawaii erbjuder också några potentiellt attraktiva paket för den spänningssökande. Det finns alternativ för 600 och 800 fots parasailturer tillsammans med antingen tandem- eller soloturer med vattenskoter.

Priserna varierar från cirka $115 till $165 beroende på vilka alternativ du väljer. H2O Sports Hawaii erbjuder även tubing och snorkling som aktiviteter. Det är viktigt att överväga alla möjligheter när man handlar.

Om du inte är så extrem och avkopplande eller festande är mer din grej, finns det alternativ för det också! Aloha Jet Skis erbjuder uthyrning av festplattformar för att följa med vattenskotrarna. För cirka $750 kan du hyra en plattform som rymmer upp till 6 personer i 3 timmar. Du får även 2 vattenskotrar i en och en halv timme.

Om din grupp är större än så finns det festplattformar som rymmer upp till 12 personer för ett pris av cirka 1200 $. Samma tidsgränser gäller, men med den större gruppen får du 3 vattenskotrar inkluderade.

Det bästa av resten

I ärlighetens namn finns det många ställen att hitta vattenskoter i Waikiki, jag menar, kom igen, det är Hawaii. SOM SAGT, det bästa av jetski-platserna är helt klart Aloha Jet Skis. Du får den längsta resan till bästa pris. Mer tid på vattnet gör det till en bättre tid och tar din tropiska semester till nästa nivå.