Var kan man hyra vattenskoter i San Diego (och vem har det bästa priset!)

Med hundratals och hundratals miles av kustlinje är Kalifornien välkänt för sina vackra stränder som kan hittas från topp till botten. En annan fördel med denna enorma stat är att det finns många stora städer precis vid kusten, som erbjuder en mängd olika aktiviteter både vid och borta från stranden.

San Diego är en av dessa populära städer att besöka, och vattenskoter är en rolig aktivitet att göra i buktens vatten. Men i en stat som är lika känd för sina höga priser som för sina stränder, var kan du hitta det bästa erbjudandet när det gäller att hyra vattenskoter?

De bästa priserna för att hyra vattenskoter i San Diego-området hittar du på Luxury Jet Ski Rentals, där priserna varierar från $65 till $75 för en timmes åkning.

Trots att San Diego är en dyr stad att bo i, finns det faktiskt ett antal bra erbjudanden på uthyrning av vattenskoter. Luxury Jet Ski Rentals har det lägsta utgångspriset, men vi ska ta en titt på ett par andra företag också för att se vad de har att erbjuda.

Lyxig jetski-uthyrning

Luxury Jet Ski Rentals har 2 platser i San Diego-området. Den ena ligger precis vid San Diego International Airport, och den andra ligger i National City som ligger strax söder om staden San Diego. det södra läget är det som vi kommer att fokusera på, eftersom det har de bättre priserna av de två.

Trots det snygga namnet fokuserar detta företag på snabb och krångelfri åkning. Deras mål är att få dig ut på vattnet för din tur och tillbaka in när du är klar.

I grund och botten vill de att du ska dyka upp precis vid din reserverade tid. Det finns ingen anledning att vara särskilt tidigt. Vattenskotern eller vattenskotrarna kommer att stå på vattnet och vänta på dig och du kan lyfta direkt.

Prisfördelning

Luxury Jet Ski Rentals erbjuder ett bra timpris på deras National City-läge. Som nämnts ovan börjar priserna så lågt som $65 per timme. Detta timpris inkluderar bränsle, och det krävs ingen deposition om du bara hyr ett par timmar.

  Hur långt kan en paramotor flyga?

En annan potentiellt riktigt bra affär som Luxury Jet Ski Rentals erbjuder är deras heldagsuthyrning av vattenskotrar. För bara ett par hundra dollar kan du hyra en vattenskoter i 6 timmar. Det tar ner timpriset till nästan bara $30!

Om du väljer att gå heldagsvägen måste du betala för mer bränsle när du tar slut. Men vattenskotrar är ganska ekonomiska när det kommer till bränsleförbrukning, så så länge du åker på den mer konservativa sidan kommer du att kunna gå långt på varje tank.

Det krävs också en säkerhetsdeposition på några hundra dollar när du hyr hela dagen. Så länge du inte orsakar någon skada på maskinen kommer du att se alla dessa pengar tillbaka till dig utan problem.

Det är viktigt att notera att priserna ovan är för vardagar. Från fredag ​​till söndag ökar timhyror med cirka 20 USD och dagliga hyror ökar med cirka 100 USD.

Andra aktiviteter som erbjuds

Som motordrivna vattensporter erbjuder Luxury Jet Ski Rentals även båtuthyrning och uthyrning av flygbrädor. Att hyra en båt kan vara ett bra alternativ om du har en stor grupp och inte vill betala för flera skidor, eftersom de bara passar 2 personer var. Upp till 6 personer kan vara på en båt samtidigt.

Flyboarding är en rolig och spännande aktivitet som blir mer populär och mer allmänt tillgänglig. Det är något som inte många har provat så det kan vara kul att ge det ett försök.

Om du letar efter något mer fysiskt utmanande, har Luxury Jet Ski Rentals kajaker, paddelbåtar och stand up paddelbrädor tillgängliga att hyra. Dessa aktiviteter är också mycket billigare, men naturligtvis kommer du inte att gå lika långt som du skulle göra på en vattenskoter.

Regler för uthyrning

Du måste vara minst 18 år för att hyra och köra vattenskoter. Upp till två personer kan åka vattenskoter, men passageraren måste vara minst 10 år gammal. Barn under denna ålder får inte åka. Barn under 10 år får åka på båtarna men måste väga minst 50 pund.

  Är bågskytte en dyr hobby?

Flytvästar måste bäras av alla vattenskoterförare och tillhandahålls av Luxury Rentals, så det finns ingen anledning att ta med egna.

San Diego Bay Adventures

San Diego Bay Adventures är ett annat företag som erbjuder bra erbjudanden för att hyra vattenskoter. Precis som Luxury Rentals är ett av deras huvudfokus att få dig på vattnet så snabbt som möjligt.

San Diego Bay Adventures ligger uppe vid Luxury Rentals norra läge, nära flygplatsen.

Prisfördelning

San Diego Bay Adventures är något unikt eftersom de erbjuder ridblock på 75 minuter och två timmar. Deras ordinarie priser är från cirka $85 till $95 för 75 minuter och $145 till $155 för två timmar. Men under hela året har de olika specialerbjudanden som de kör.

Till exempel, det pågår en early bird-special just nu att om du reserverar din hyra för deras tidigaste tid klockan 9 på morgonen kommer du att betala cirka $70 till $75 för 75-minuterspasset och $140 till $150 för 2 timmar. Det är ganska bra erbjudanden!

Dessa priser inkluderar alla bränsle, så det tillkommer ingen extra kostnad för det.

Andra aktiviteter som erbjuds

San Diego Bay Adventures erbjuder inte riktigt lika många uthyrningsalternativ som Luxury Jet Ski Rentals, men de erbjuder uthyrning av kajak och stand up paddleboard till ett något lägre pris.

Regler för uthyrning

Samma regler gäller här som ovan. Hyresgäster och förare måste vara minst 18 år gamla och måste uppvisa ett giltigt ID för att styrka sin ålder. Flytvästar krävs och tillhandahålls. Våtdräkter tillhandahålls också utan extra kostnad om du vill ha en.

H2O Jet Ski Uthyrning

H2O Jet Ski Rentals ligger längre norrut än de andra företagen i den här artikeln, och istället för att åka i San Diego Bay får hyresgäster att glida genom Mission Bay eller längs La Jolla, beroende på vad de väljer.

Prisfördelning

Priserna på H2O är inte mycket högre än hos de andra företagen vi sett hittills. De börjar från cirka $85 till $90 per timme, och de ökar i en regressiv takt när körtiden går upp. Det betyder att ju längre du cyklar, desto lägre blir timpriset i genomsnitt.

  Var man kan fånga Kokanee-lax i Utah

Den längsta tiden du kan hyra för är 8 timmar, och det kommer att kosta från cirka $500 till $530. Det är ingen dålig affär för en heldagsuthyrning. Dessutom ingår bränsle i alla hyror, så du behöver inte oroa dig för att betala extra för det.

Du kan ha upp till 2 personer per vattenskoter, och även om det tillkommer en extra kostnad för att ta med den extra passageraren, är det inte särskilt mycket.

Andra aktiviteter som erbjuds

Om du vill komma ut och se ett större område, överväg att köpa en guidad rundtur i La Jolla. En H2O-anställd tar en grupp upp längs stranden norr om San Diego. Det finns många sevärdheter att se, och guiderna vet de bästa.

De guidade turerna varar cirka 90 minuter och kostar cirka $190 till $210 per person. Det finns också en extra bränsleavgift förknippad med detta alternativ.

Förutom vattenskotrar erbjuder H20 uthyrning av pontonbåtar och uthyrning av stand up paddleboard. De har även cyklar att hyra om du känner för att se staden från gatan istället för vattnet.

Regler för uthyrning

Återigen måste du vara 18 år för att hyra och köra dessa vattenskotrar. Något annat är minimiåldern. H2O tillåter passagerare från 5 år och uppåt att åka med en förälder eller vårdnadshavare. Detta skulle vara företaget att välja om du har yngre barn som du vill ta med dig.

Flytvästar är naturligtvis obligatoriska och tillhandahålls.

Att göra rätt val

Med dessa och ännu fler tillgängliga alternativ måste du bedöma din egen unika situation för att se vilken som bäst passar dina behov. Men om det bara är det lägsta timpriset du vill ha, så har Luxury Jet Ski Rentals det bästa ordinarie priset för dig!