Var kan man hyra vattenskoter i Miami (för de bästa priserna!)

Miami, Florida är känt för många saker. Med både vackra stränder och pulserande stadsliv är det ett populärt semestermål med miljontals och åter miljoner besökare varje år. Många rika och välbärgade människor dras hit också.

En av de mest lockande funktionerna i staden är dess läge vid den vackra Biscayne Bay. Att se bukten är ett måste när du besöker, och det finns ett sätt att se den som många skulle säga är det bästa.

Att hyra vattenskotrar är ett enkelt och roligt sätt att komma ut på vattnet och se sevärdheterna. Men vart ska du gå för att få det bästa erbjudandet på din resa?

De bästa priserna kan hittas med Extreme Jet Ski Tour. De erbjuder 90 minuters gratisturer eller turer för mellan $95 och $105, och erbjuder även heldagsuthyrning för mellan $290 och $300.

Det finns många företag att välja mellan i området, och det rätta beslutet kommer att bero på exakt vad du letar efter.

Extrem Jet Ski Tour

Miami-området är inte allmänt känt för att vara billigt. Faktum är att det är en av de dyraste platserna att bo på i hela USA. Men på Extreme Jet Ski Tour of Miami kan du hitta fantastiska erbjudanden på uthyrning av vattenskoter.

Prisfördelning

Som du läste i början av artikeln finns det några olika alternativ på Extreme Jet Ski Tour. De erbjuder 90 minuters gratisturer, 90-minutersturer, halvdagsuthyrning och heldagsuthyrning.

Låt oss först titta på 90-minutersalternativen. Du kan välja mellan en 90-minuters gratisresa, vilket innebär att du kan åka vart du vill och bara göra din egen grej, eller så kan du välja en guidad tur. Guiden tar dig runt för att se sevärdheter som husen till de rika och berömda och Monument Island.

Om du bestämmer dig för ett av dessa 90-minutersalternativ betalar du mellan $95 och $105 och behöver inte oroa dig för några andra avgifter. All gas ingår fullt ut i det priset.

Om du vill tillbringa mer än en och en halv timme på vattnet, erbjuder Extreme Jet Ski Tour fantastiska erbjudanden för längre uthyrning.

En halvdagshyra, vilket innebär 4 timmar, kommer att kosta mellan $190 och $200. Att hyra under längre perioder som denna drar verkligen ner timpriset.

Om du vill hyra en vattenskoter för en hel dag, 8 timmar, behöver du bara betala cirka 100 USD mer än en halvdagshyra. Kostnaden är mellan $290 och $300. När du räknar är den genomsnittliga timpriset dramatiskt lägre än för andra uthyrningsföretag i området.

Det finns ett par skillnader att vara medveten om när du hyr ut under en längre tid. Gas ingår inte i priset, så om du behöver tanka är det ditt ansvar att betala. Dessutom krävs en deposition på längre hyror. Men så länge vattenskotrarna inte är skadade kommer du att få se allt tillbaka.

Alla priser är desamma oavsett om du har en eller två förare per vattenskoter.

Andra aktiviteter som erbjuds

Många uthyrningsföretag kommer att erbjuda andra aktiviteter, såsom möjligheten att hyra andra fordon eller en kombination av vattenskoter och parasailing. Extreme Jet Ski Tour erbjuder endast vattenskoteruthyrning, så det finns inga andra alternativ tillgängliga.

  Hur man rengör rapellrep som ett proffs

Regler för uthyrning

Du måste vara minst 18 år för att hyra och ett giltigt ID måste tillhandahållas för verifiering. Du behöver dock inte vara en erfaren ryttare. Även om det är första gången du rider kan du hyra. Flytvästar krävs men tillhandahålls av företaget.

Jet Boat Miami

Jet Boat Miami är ett företag känt för att leverera spänning till sina kunder. De erbjuder ganska bra erbjudanden på uthyrning av jetski, såväl som andra roliga och spännande aktiviteter.

Prisfördelning

Jet Boat Miami erbjuder vattenskoteruthyrning i en halvtimmes eller 1-timmes steg. För en halvtimme är priset mellan $70 och $80. En 1-timmes hyra kommer att vara mellan $120 och $130.

Om du bokar den tidigaste tillgängliga tiden kl. 11.00 får du en early bird-rabatt. Rabatten sparar cirka $10 från halvtimmesresan och cirka $30 från timmesresan, så det är definitivt värt att åtminstone överväga.

Priserna är desamma för en eller två ryttare.

Andra aktiviteter som erbjuds

Om du funderar på att göra något utöver att hyra en vattenskoter erbjuder Jet Boat Miami ett antal andra alternativ.

Om du vill hålla spänningen på maximalt, erbjuder de en 30-minuters tur med jetbåt. Detta är ett sätt att se olika sevärdheter som Memorial Island i snabb takt. Turen kallas Adrenaline Junkie Jet Boat Ride, så du kan förvänta dig en vild tur!

Om du vill ha en chans att ta dig ur båten på viken, erbjuder de även bananbåtturer. Du och ett par vänner kan åka på en uppblåsbar bananbåt dragen av en vattenskoter. De garanterar att du kommer att falla in minst en gång så var beredd på att bli blöt.

För en chans att komma en bit över buktens vatten kan du hyra flyboards eller jetpack. Detta är en aktivitet som ännu inte är särskilt vanlig att hitta, så det är en fantastisk chans att prova något unikt.

Slutligen, om du vill ha något lite mer avkopplande, erbjuder Jet Boat Miami uthyrning av pontonbåtar och yachtturer. En yachttur är ett utmärkt sätt att se Biscayne Bay i lyx och stil i motsats till höga hastigheter.

Regler för uthyrning

För att hyra en vattenskoter måste du vara minst 18 år. Du behöver också ett båtfararutbildningskort för att kunna köra en vattenskoter. Om du inte har en så kan du enkelt skaffa en tillfällig på detta hemsida.

Jet Boat Miami tillåter personer så unga som 14 år att köra, och de måste också ha ett båtfararutbildningskort. Passagerare kan vara så unga som 6 år, men om passageraren är under 18 år måste de åtföljas av en förälder eller vårdnadshavare.

Det finns en total viktgräns på 350 pund per vattenskoter, och en deposition krävs för varje hyra.

Flytvästar krävs och tillhandahålls.

BJM Jet Ski Uthyrning

BJM, som står för Best Jet Ski Miami, erbjuder liknande priser som Jet Boat Miami. De har alternativ för en halvtimme och en timme, samt andra aktiviteter tillgängliga.

Prisfördelning

Priset för en halvtimmes hyra av jetski på BJM är cirka $75 till $85, vilket bara är lite högre än det förra företaget. Priset för en 1-timmes hyra är dock lite lägre, på $115 till $125. Gas ingår inte i dessa priser.

  Hur man håller en snöboll från att smälta

Något som BJM erbjuder som många andra företag inte gör är ett foto- och videopaket. För mellan $19 och $25 tar BJM foton och videor av din åktur. Detta kan vara en bra affär för människor som inte har vattentäta kameror.

Andra aktiviteter som erbjuds

Andra uthyrningar inkluderar en jetbåt, en pontonbåt och en yacht. Beroende på vad du gillar kan du ha en fest ombord eller bara koppla av och kryssa runt viken. En kapten tillhandahålls för varje båt.

En icke-båtaktivitet som erbjuds är en flyboardlektion och uthyrning. Foto- och videopaketet är också tillgängligt för detta alternativ.

Om du är intresserad av något som kommer att vara ett bra träningspass, finns även uthyrning av kajak och stand up paddleboard till bra priser.

Regler för uthyrning

Hyresgäster måste vara 18 år och uppvisa legitimation. Passagerare som är under 18 år måste åtföljas av en förälder eller vårdnadshavare, och alla passagerare måste vara minst 44 tum långa.

Wahooa Jet Ski-uthyrning

Wahooa Jet Ski Rentals har några olika platser, inklusive en i Miami. De har några olika alternativ till priser som är jämförbara med andra företag i närheten.

Prisfördelning

Precis som de andra företagen hittills kan du med Wahooa välja mellan en halvtimme och en timmes gratisturer och en 90 minuters guidad tur.

Priset för den 30 minuters gratisresan är mellan $80 och $90, vilket gör den lite högre än de andra på den här listan hittills men definitivt inte den dyraste i hela Miami. Priset för en 1 timmes resa är mellan $165 och $175, vilket också sätter det en bit över de andra.

Den 90 minuters guidade turen är faktiskt ganska mycket dyrare än vad vi har sett hittills, med priset på mellan $220 och $230. Om du är intresserad av en guidad tur är detta ett alternativ du förmodligen bör missa eftersom det finns mycket bättre erbjudanden.

Andra aktiviteter som erbjuds

Wahooa erbjuder en mängd andra aktiviteter på sina olika platser. Vissa aktiviteter som erbjuds på deras plats i Miami inkluderar båtuthyrning, uthyrning av flyboard och parasailing.

De erbjuder också en hel del för en fisketur, som kostar mellan $50 och $60 för en vuxen och endast $25 till $35 för barn. Det är en riktigt bra affär!

Du kan också boka två olika kryssningar. Man tar med passagerare ut för att besöka Flagler Island och erbjuder bara en dag av kul på och i vattnet. Alternativt, varje kväll finns det en solnedgångskryssning som är ett fantastiskt och avkopplande sätt att avsluta en dag, och en chans att se stadens övergång från en hektisk dag till en livlig natt.

Regler för uthyrning

Hyresgäster måste vara 18 år med giltig legitimation och ett båtförarutbildningskort.

Som vanligt krävs och tillhandahålls flytvästar.

Jet Ski Tours i Miami

Jet Ski Tours of Miami har några olika bra alternativ för att komma ut och se bukten.

Prisfördelning

Som är typiskt för Miami, kan du hitta friridningspass på en halvtimme och 1 timme här. Priset för en halvtimmes resa ligger mellan $85 och $95. Priset för en timmes resa är mellan $135 och $145.

  Kan du hoppa fallskärm från en luftballong? Vad är nödvändigt?

Något unikt med gratisturer med Jet Ski Tours of Miami är att halvtimmes ridpass endast är tillgängliga måndag till torsdag. Om du vill åka på helgen med dem får det bli en timme.

En annan intressant praxis är att reservationer inte bara krävs, utan de accepteras inte för gratisturer. De arbetar efter först till kvarn-principen. Så om du befinner dig i området med lite tid över och de har en vattenskoter tillgänglig, kan du hoppa på och cykla direkt.

På Jet Ski Tours of Miami har de ett par olika alternativ för guidade turer. Med ett sådant namn är det bara vettigt.

Deras första och mest populära alternativ är den 90 minuter långa Miami Vice vattenskoterturen. För mellan $185 och $195 guidas ryttare till många olika sevärdheter, inklusive Star Island, under Venetian Islands Bridge, och de venetianska öarna själva.

Det andra turalternativet är 2 timmar långt och inkluderar en snorklingssession som varar 30 minuter vid ett levande korallrev. Turen träffar alla samma ställen som den 90 minuter långa turen, och under snorklingen är det vanligt att se delfiner, rockor och sköldpaddor, bland annat vilda djur.

Walk-ups är också välkomna för de guidade turerna, men det rekommenderas att du bokar i förväg då schemat fylls snabbt.

Andra aktiviteter som erbjuds

Jet Ski Tours of Miami erbjuder inga andra aktiviteter, utan väljer istället att fokusera på enbart vattenskoter.

Regler för uthyrning

Hyresgäster måste vara minst 18 år och ha giltig legitimation. Personer som är 14 år och äldre kan köra vattenskotrar men måste ha båtförarutbildningskort. Förare under 14 år måste åtföljas av sin förälder eller vårdnadshavare. Icke-körande passagerare kan vara i alla åldrar.

Det krävs också en deposition för varje vattenskoter på några hundra dollar.

Andra företag att ringa

Det finns även många företag som hyr ut vattenskotrar som inte har sina priser listade på nätet och därför måste man ringa för att fråga. Jag kommer att ta med några av dem här, eftersom de ofta har bra erbjudanden tillgängliga.

Hector’s Jet Ski Tours

Grundaren av detta företag, Hector Herrera, har varit i branschen sedan mitten av 90-talet. Han har mycket erfarenhet och kan leverera kvalitetsturer utan att misslyckas. Han erbjuder även företagsevent om du vill fira med din arbetsgrupp. Här är en länk till hans hemsida så kan du ringa och få mer info.

Vattensport Miami Beach

Vattensporter Miami Beach har också försett Miami med vattenbaserat underhållning av hög kvalitet sedan mitten av 90-talet. Förutom uthyrning av jetski erbjuder de parasailing, fiskecharter, yachtcharter, snorklingsutflykter och solnedgångskryssningar. Följ detta länk för numret att ringa för prissättning.

Sammanfattningsvis

Så när det gäller priserna kommer Extreme Jet Ski Tour of Miami att vara din bästa insats, speciellt om du planerar att spendera mer än ett par timmar ute på vattnet. Om du är intresserad av något utöver vattenskoter, kommer något av dessa andra företag att vara ett bra alternativ.

Miami är en spännande plats, och även om du inte stöter på några kändisar kommer du att ha massor av kul på din vattenskoter ute på viken!