Vad är en undervattensjetski?

Visst vet du vad en vattenskoter är, men vet du vad en vattenskoter är? De är inte lika vanliga, men pojk är de roliga! Jag kommer att förklara exakt vad den här leksaken är och varför den blir populär.

En vattenskoter under vatten är en 3 fot lång handhållen vattenskoter som kan skumma över vattenytan eller gå ner under vattnet, som en ubåt. Den färdas i cirka 3-10 miles per timme.

Dessa vattenskoterleksaker fungerar i pooler, hav, sjöar och batteritiden är cirka en timme.

Vattenskoter under vatten

Om du någonsin har velat rusa genom vattnet som en haj eller en sjöjungfru, kommer du att dö efter att prova en vattenskoter under vatten. En vattenskoter är precis vad det låter som. Det är en enhet som är tänkt att ta dig genom vattnet, och även under det.

Den skiljer sig förstås från en vattenskoter, eftersom vanliga vattenskotrar ska hålla dig flytande ovanpå vattnet, eller hjälpa dig att skumma och göra trick över den. Undervattensversionen är designad för att kunna gå under vattnet.

Du måste vänja dig vid att hålla andan eller ta med snorklingsutrustning för att njuta av denna vattenskoter. De är lite knepigare att använda än vattenskotrar, åtminstone till en början. Dessutom kan du vanligtvis bara använda en vattenskoter under en timme åt gången.

Men dessa saker är så roliga. Se bara vad jag pratar om.

Enheten fungerar genom att dra dig bakom den. Med det menar jag att du tar tag i handtagen och lägger apparaten framför dig. När detta är gjort på rätt sätt driver det dig genom vattnet. Du kan rikta den handhållna vattenskotern så att den går under ytan eller att åka ovanpå vattnet.

När du blir riktigt bra kan du guppa in och ut ur vattnet, ungefär som en delfin. Undervattensvattenskotrar har blivit allt populärare, men de är dyra.

Kapaciteten och priset på vattenskotrar varierar mellan märkena/modellerna. Låt oss bryta ner det mer.

Olika typer av vattenskotrar på marknaden

Det finns alla typer av vattenskotrar där ute. Vissa är mindre än andra, och vissa går mycket snabbare än andra. Du kan köpa de flesta av dessa online på Amazon, och några av dem har sina egna webbplatser där du kan köpa dem.

  Behöver jag verkligen en kompass när jag är på ryggsäck eller dagsvandring?

Här är en guide till några av de mest populära och tillgängliga alternativen där ute:

Yamaha 220Li

220Li är känd för att kunna ta dig djupt snabbt. Den kan gå 100 fot under vattnet och färdas med en topphastighet på 3,1 miles per timme. Eftersom den färdas snabbare än sina konkurrenter kan du nå dessa dykplatser på nolltid och spendera mer tid på att leta.

Denna Yamaha-modell har en inbyggd kameraenhet så att du enkelt kan fästa den och få fantastiska bilder nedan. Den väger 19 pund och varar en timme mellan laddningarna. Detta är dyrare än de andra modellerna, på grund av de bättre funktionerna. Den säljs för cirka $850 online.

Yamaha tätning

Detta är en annan mycket populär undervattensskoter för nybörjare och barn. Den är väldigt lik Sea-Doo’s Dolphin på det sättet att den inte kan gå djupare än 15 fot och går med en topphastighet på 2 miles per timme.

Det är bäst för barn och i en pool där de inte kan gå för djupt. Den varar i en och en halv timme och är designad med automatisk avstängning, dubbla triggers och ett säkerhetsgaller. Det bästa med Seal är priset, som är cirka $265!

Yamaha RDS300

Med topphastigheter på 3 miles per timme och en djupgräns på 100 fot kan du få en fantastisk snorklingupplevelse. Detta är en modell mer anpassad för vuxna eftersom den väger 18 pund och går djupare än nivåerna.

Yamaha RDS300 har en batteritid på 90 minuter vilket ger dig gott om dyktid. Den kommer också med ett actionkamerafäste för att spela in dina dyk. Detta är ett bra alternativ om du älskar att dyka eller snorkla i havet. Den är dyrare på grund av den högre kvalitet och hastigheter den har. Det är runt $800 online.

Yamaha Explorer

Detta är en undervattensjetski för nybörjare till medelsimmare. Den kan gå 30 fot under vattnet och kan färdas med en topphastighet på 2,5 miles per timme. Detta är en kompakt design som inkluderar en säkerhetsgrill, automatisk avstängning och dubbel triggerfunktion.

Detta är ett bra alternativ som är prisvärt jämfört med konkurrenterna. Den säljs för cirka $350 online och är ett bra alternativ för att vilja dyka.

  Hur länge kan fiskar hålla sig vid liv i en livewell?

Sea-Doo GTI

Denna modell av en vattenskoter är mer lämpad för vuxna och dykare. Denna skoter väger 18 pund och kan nå djup på 100 fot! En cool funktion som GTI har är justerbar flytkontroll så att du både kan flyta över vattnet och dyka utan att tveka.

Denna modell har en 2-timmars batteritid vilket ger gott om tid att snorkla. Den kommer med en 180-dagars garanti ifall den skulle behöva returneras. För batteritiden är detta prissatt till ett fynd för cirka $450.

Sea-Doo delfin

Detta är Sea-Doos mest populära vattenskoter. Den har en enkel design som gör den perfekt för nybörjare och barn. Denna sjöskoter rekommenderas för barn från 8 år och uppåt eftersom den endast väger 12 pund och lätt kan lyftas.

Denna leksak används mest i simbassänger eftersom djupet är endast 15,5 fot, vilket betyder att den inte bör användas i vatten djupare än 15 fot. Denna modell har lång batteritid och har även en låsmekanism för att säkerställa att den aldrig startar av misstag. Sea-Doo Dolphin säljs för cirka $400 och det finns många ställen online att köpa den!

Sea-Doo Explorer

Detta är en fantastisk undervattensjetski. Den går i 2 timmar mellan laddningarna! Den kan också användas upp till 160 fot under vattnet. Den har en topphastighet på 3,3 miles per timme. Detta är tänkt att användas utanför poolen där du kan dyka djupt. Det är 32 pund och har vänster eller höger avtryckare och har ett externt flytsystem som är justerbart när du bara vill åka ovanpå vattnet.

Den är lätt överlägsen många av sina konkurrenter på grund av att den har den längsta batteritiden och kan nå djupare djup än någon annan vattenskoter där ute. Det är dyrare på runt 1 000 dollar online.

Seabob F5 SR

Detta är den snabbaste undervattensjetskidan på marknaden som reser i topphastigheter på 13,7 miles per timme! Den kommer med 7 växlar vilket innebär en fantastisk tid i vattnet. Den kan gå mer än 120 fot under vattnet och levereras med ett 2-kamerasystem så att du kan spela in och dela din upplevelse i vattnet via WiFi.

  Är fiske efter delfiner lagligt?

Detta är den överlägset dyraste sjöskotern men den kommer med Porsche-teknik. Detta säljs för cirka 17 000 dollar. Det här är det bästa av det bästa och du måste betala för det.

Seabob 5S

Med hastigheter på 12,4 miles per timme kommer detta att vara en av de bästa leksakerna du kan köpa. Det är runt $13 000 men det går mer än 130 fot under vattnet vilket betyder att du kan dyka med den. Det är det bästa som finns gjort med fantastisk kvalitet.

Den kommer med 6 effektnivåer så att du kan välja den hastighet du vill ha. Det är mycket kraftfullt och kommer att vara värt kostnaden.

Seabob F5

Detta är Seabobs billigaste modell för cirka 9 000 dollar. Den når hastigheter på 9,3 miles per timme och kan nå 131 fot under vattnet. Den här tekniken är verkligen fantastisk och smidig.

Denna vattenskoter kan ta dig vart du vill och fungerar bäst i havet. Den kan fungera i en timme och du styr genom att flytta din kroppsvikt.

Varför du bör köpa en vattenskoter

Som du kan se finns det ett stort utbud av vattenskotrar där ute. Det finns en där ute för alla! De är en rolig leksak. Med en vattenskoter under vatten får du uppleva sensationer som inte är den här världen och sakna motstycke.

Du kan köpa en för barnen att använda i grannskapets pool eller så kan du köpa dig själv för att dyka med.

De som inte vill spendera för mycket kan ändå få en fantastisk vattenskoter som gör sitt jobb. Om du är nybörjare och inte har spenderat för mycket tid på att dyka, skulle jag rekommendera att köpa sjöskotrar på nybörjarnivå som Sea-Doo Dolphin, Yamaha Seal eller Yamaha Explorer.

Om du vill ha något som går snabbare än 2 miles per timme och går djupare än 15 fot, skulle jag rekommendera Yamaha 221Li eller någon av Seabob-modellerna. Om du är mer av en professionell dykare, skulle jag definitivt investera i en Seabob eftersom dessa är de bästa av de bästa och kommer att möta alla dina behov