Topp 5 mest hållbara mål för bågskytte för nybörjare

För praktiken behöver du ett bra hållbart mål för att träna och förbättra dina färdigheter. I den här artikeln undersöker jag och föreslog det mest hållbara bågskyttemålet.

Till att börja med behöver du ett mål som varar länge, ett bra mål bör kunna hålla i minst 1 år innan det ersätts. Du vill också att den ska vara resistent mot pilar som går in i målet, även om du skjuter flera gånger på samma plats på målet.

När du letar efter att köpa ett mål bör du ha för avsikt att köpa det högsta kvalitetsmålet på marknaden som du har råd med; ett mål som är hållbart och kommer att klara hundratals skott, så att du kan använda det länge.

4 mest hållbara mål för bågskytte 2018

Toppval:

 1. Morrell Double Duty Archery Bag Target
 2. Rinehart Woodland Buck Target
 3. Rinehart Rhinoblock XL Target
 4. Block Black Armbow 4sidigt bågskyttemål
 5. Hurricane Bag Bågskytte Target

Morrell Double Duty Archery Bag Target – Långvarig

Morrell Double Duty är ett av de bästa målen för bågskytteväskor bland populära märken. Denna bågskytteväska är designad för att ta även den mest kraftfulla sammansatta bågen, armborst, och luftbågeskott upp till 450 (fot per sekund) med enkel pilborttagning.

Målet kan motstå en anständig mängd skott från vilken som helst av dessa pilbågar. Den är också väderbeständig så att du inte har några problem om du lämnar den i regn och snö. Väskan är väldesignad för långvarig träning med din vän och familj.

Jag gillar verkligen färgen på väskan. Gul och grön funktion gör det enkelt att identifiera mål och kan användas för att förbättra noggrannheten på avstånd. Detta är ett mycket hållbart väskamål som bara väger 33 pund, det är ganska lätt vilket gör din transport lätt att ta med hemifrån till utomhusträning.

Detta är en fristående kubdesign som inte faller under blåsiga förhållanden. Väskan är också idealisk för att förbättra din skicklighet för din jakt och turnering.

Fördelar:

 • Extremt hållbar för bågskyttemål
 • Fältpunkt
 • Långvarig
 • Fristående bågskyttemål
 • Enkel borttagning av pil
 • Tusentals skottövningar med pilbågar

Nackdelar:

 • Inte för broadheads

Rinehart Woodland Buck Target – Bästa Bågskytte Deer Target

Rinehart Woodland Buck är ett av de mest hållbara bågskyttemålen du kan hitta på marknaden idag. Den har en hållbar konstruktion och realistisk design som kan användas av både nybörjare och avancerade bågskyttar. Rinehart Buck Target är precis vad du behöver för verklighetstrogen träning innan du ger dig ut i fältet.

  Är hockeybollar ihåliga?

FX-skumtekniken kommer att se till att du får det bästa värdet för pengarna, kärnan i målet är konstruerad med fast självläkande skum för att säkerställa att den håller längre än de längsta, svåraste träningspassen.

3D-övningsmål är ett roligt och effektivt sätt för nybörjarjägare att göra sig redo för säsongen. Rinehart Buck Target är ett utmärkt val för jägare som vill förbättra sin sikt och precision i fältet, på grund av dess realistiska skottvinklar och främjar de verkliga skjutfärdigheterna du behöver för att vara dödlig när bågsäsongen börjar.

Den har företagets patenterade utbytbara låsinsats för att hjälpa dig att spara tid och pengar, utan att behöva offra kvalitetsövningar.

Fördelar:

 • Självläkande skum
 • Robust unibody-konstruktion
 • UV-beständig
 • Markerbara markeringar indikerar korrekt pilplacering
 • Solid, hållbar design
 • Vädertålig

Nackdelar:

 • Armeringsjärnet är för kort för att hålla upp målet ordentligt

Block Black Armbow 4-Sided Archery Target – Bästa Broadhead Target

Block Black Armbow Target är det bästa armborstmålet på marknaden idag enligt mig. För nybörjare är detta en perfekt storlek. Detta armborstsmål kommer i en kubisk form som mäter 16″x16″x12″ och är designat för att stoppa den överdrivna hastigheten hos en armborstsbult.

Block Black är mycket hållbar och kommer att stå stadigt mot all målövning. Utformningen av ytan är också svart med vita mål på, vilket gör att bågskytten kan se det mycket lätt på långt avstånd.

Detta mål är lite på den dyra sidan, på grund av dess höga kvalitet, men det är ett stort värde för pengarna. Jag gillar verkligen idén att du kan skjuta på alla fyra sidorna av målet. Oavsett om du skjuter broadheads eller fields points.

De inre skikten av den inre målväggen resulterar i mer enhetlig skiktkompression vilket i sin tur innebär enklare pilborttagning, men ibland kan bulten vara svår att dra ut. Vi märkte ingen genomgång med fältpoäng eller broadheads.

Fördelar:

 • Perfekt för höghastighetsarmborst
 • Bästa armborstmålet
 • Kan använda både broadheads och field points

Nackdelar:

 • Bultar kan vara svåra att dra ut

Rinehart RhinoBlock XL– Mest hållbara mål för bågskytte

Detta skumblockmål kommer att hjälpa till att förbättra ditt mål och noggrannhet, det har den en hållbar konstruktion som tål ett upprepat antal skott. Med en storlek på 16″x16″x13″ fungerar detta mål utmärkt för både fältpunkter och broadheads och är till och med tillräckligt starkt för att stoppa expanderbara punkter som är utmärkt för målträning.

  Var är världens största luftballongfestival?

Ett av de främsta fördelarna med denna XL jämfört med standard Rhinoblock är att du kan köpa ersättningsmålsinsats för det huvudsakliga cirkulära målet på den största sidan.

Detta mål är på den dyra sidan, detta mål kan märkas som multifunktionellt, vilket ger dig sex sidor att välja mellan, det finns två 3D-sidor som tydligt visar de inre organen på en hjort, så du kan använda detta för att förbättra din noggrannhet för nästa jaktsäsong närmar sig.

Du kommer säkert att uppskatta dess lätta 22-pundskonstruktion som gör den lätt att bära från träningsfältet. Kvaliteten är värt investeringen.

Fördelar:

 • Sexsidigt mål
 • 3D sidor
 • Utbytbar målinsats
 • Självläkande skum
 • Broadhead och expanderbar spets vänlig

Nackdelar:

 • Dyr

Hurricane Bag Bågskytte Target

Detta enkla mål är i princip allt du behöver för att komma igång med bågskytte. Den kommer i tre storlekar och kommer att hålla dig ett bra tag.

Jag växte upp med något som liknar det här, och jag kan inte säga hur många pilar jag stoppade i det innan det slutligen gav upp. Även när vi slängde den var den fortfarande användbar, den såg bara hemsk ut vid det laget! Om du har ett barn som vill börja med bågskytte är detta ett bra alternativ för dig.

Fördelar:

 • Flera mål per sida
 • Olika storleksalternativ
 • Väldigt billigt
 • Lätt synlig på avstånd

Nackdelar:

 • Inte superhög kvalitet
 • Vissa avancerade bågar kommer att skjuta igenom detta.

Typer av bågskyttemål

3D-mål:

3D-mål är den bästa typen av bågskyttemål som förbereder dig för verklig jakt i fält. Dessa är också de bästa om du vill ha ett mål som liknar verkliga djur, så om yodu är redo för jakt den här säsongen, jag rekommenderar att du går med dessa bad boys.

3D-mål är mycket lättare att öva med istället för att använda väskor. Inte bara ger dessa skummål dig något realistiskt att skjuta på med vänner och familj. Thej också mer prisvärd och miljövänlig än pappersmål.

Väskans mål:

De vanligaste målen för bågskytte är fyllda påsar. De kan vara rektangulära och designade för att stå ensamma eller vila på en annan yta så att den förblir stadig när den skjuts mot. Väskor är designade för att tåla ett upprepat antal skott. Materialen på insidan är mycket hållbara på grund av de olika skikten som gör att målet kan stoppa alla fartbultar.

  Hur grunt kan basbåtar köra?

Även om väskamål kan vara bra för både fältpunkter och broadheads, vill du bara använda fältpunkter med dem eftersom broadheads ofta sliter av det yttre höljet när de dras ut.

Bästa mål för armborst och sammansatt båge

Skum- och blockmål är båda utmärkta för att hantera fältpunkter och breda skott från armborst och sammansatt båge med pilhastighet som kan överstiga 400 (fot per sekund).

Foams vs Bag Targets (vilket är bättre)

Om du undrar vilket mål som är bäst att köpa, rekommenderar jag att du går med ett skummål även om de är dyrare än ett påsmål, de kommer med fördelen av att kunna ta skott från broadhead- eller field point tip pilar med att få slitage lika snabbt som ett väska mål. Foam target håller garanterat mycket längre och är generellt lättare än ett bag target.

DIY Bågskyttemål

Om du inte vill spendera och tror att det är den bästa idén att bygga ditt eget mål så finns det många YouTube-videor och artiklar online som du kan kolla som lär dig allt du behöver veta för att göra ditt eget bågskyttemål. Du kan också kolla in 7 sätt att göra ett billigt DIY-bågskyttemål.

Därför, innan du ens tänker på att göra dina egna mål, måste du förstå hur de är uppbyggda och vilka egenskaper de bör ha. Du måste se till att ditt mål är stabilt och tillräckligt kraftfullt för att stoppa alla pilar.

Slutsats

Dessa är de mest hållbara bågskyttemålen online. Bågskyttemål är utmärkt för målträning och att välja rätt mål kommer att bidra till att förbättra ditt mål och din noggrannhet. Målet ovan är bra för fältpoäng, medan vissa är bra för broadheads. Andra är designade för sammansatt båge och armborst också.

Många människor älskar att göra sina egna träningsmål men när det kommer till bågskytte är det alltid viktigt att se till att din utrustning är säker att använda. Så innan du funderar på att försöka göra ditt eget mål, bör du också tänka på egenskaperna det är gjort av och att ditt mål ska kunna stoppa alla bultar.