Tillåter de flesta campingplatser hundar? (Och vilka regler finns)

Nästan alla älskar hundar. Våra hundkamrater är lurviga, roliga, personliga och älskade medlemmar av många husbilsfamiljer. Men kan vi ta med våra kompisar när vi åker på camping? Tillåter de flesta campingplatser hundar?

I allmänhet tillåter de flesta campingplatser campare att ta med sig sina hundar. Reglerna kommer dock att variera beroende på var du campar, eftersom de flesta campingplatser sköts självständigt. Därför bör du kolla i förväg med de specifika campingplatserna du planerar att stanna vid för att verifiera deras hundpolicy innan du åker.

Vad mer finns det att veta om att campa med din hund? Kan jag ta med mig min hund till en nationalpark? Vad sägs om att ta med min hund på en vandring? Behöver jag ta deras vaccinationsjournaler? I det här inlägget kommer du att lära dig svaren på dessa frågor och mer.

Är hundar välkomna till campingplatser?

Campingplatser har olika uppsättningar regler beroende på vem som är ägare och operatör av campingen. Därför kan regler som gäller för din hund på en camping vara annorlunda på en annan. Statliga och nationalparker har sina egna regler, liksom privatägda campingplatser som KOA-platser. Låt oss prata om olika typer av campingplatser och se över reglerna och bestämmelserna om hundar.

Generella riktlinjer

Oavsett var du planerar att campa med din hund bör du vidta några sunt förnuftsåtgärder innan du åker. Se till att ha en uppdaterad kopia av din hunds vaccinationsjournal och att din hund har ett aktuellt rabiesvaccin. Ta med alla veterinärhandlingar som du kan behöva på vägen. Om du planerar att ta din hund på vandring, se till att du har behandlat dem för fästingar och loppor, och ta med några grundläggande första hjälpen-förnödenheter.

Se till att din hund har taggar med din kontaktinformation på halsbandet eller selen. De flesta hundar är mikrochippade, men om din hund inte är det bör du prata med din veterinär om att chippa din hund för att hjälpa dig att återförena dig om du blir separerad.

Se till att du tar med en bärbar vattenskål om du planerar att ta din hund på vandring. När du tar en vattenpaus bör du ge din hund något. Vandring kan vara bra träning för människor och hundar, men ingen vill att hunden ska bli uttorkad på vägen.

KOA

KOA-campingplatser är privatägda campinganläggningar som drivs av franchisetagare över hela landet. KOA-platser är kända för att vara mycket husdjursvänliga. De inser att våra lurviga vänner är en del av familjen och att vi älskar att inkludera dem. KOA har dock vissa restriktioner för hundar.

  Planerar en en natts bilcampingresa och varför det är värt det

Till exempel är hundraser som har rykte om sig att vara aggressiva – oavsett om det ryktet är rättvist förtjänat eller inte – inte välkomna på KOA-campingplatser. Denna försäkring beror huvudsakligen på försäkringsregler: många försäkringsbolag anser att raser som rottweiler, pitbulls och dobermanpinscher utgör en försäkringsrisk. Oavsett ras, om din hund visar aggressivt beteende kommer KOA att be dig hitta en annan plats att campa på.

Även om du har en extremt vänlig labrador retriever eller Goldendoodle, KOA föredrar att du håller ditt djur i ett koppel på 6 fot eller mindre och inom ditt synfält hela tiden. KOA-campingplatser tillåter inte hundägare att binda sina husdjur och lämna dem på campingen. Dessutom kan hundar som gillar att skälla mycket orsaka friktion med andra campare; KOA ber att ägare till mycket högljudda hundar inte campar med sina husdjur.

Eftersom KOA-platser är privatägda och har olika försäkringsbolag och olika lokala förhållanden rekommenderar vi att du ring i förväg till den KOA-plats du planerar att campa på och fråga dem om deras specifika policyer.

Här är fem saker som hjälper både dig och din hund att ha en fantastisk campingupplevelse.

  1. Hundvattenflaska
  2. Kraftig koppel
  3. koppeldispenser för avfallspåsar
  4. Husdjurssäng
  5. Resväska för hund

Yogi’s Jellystone Park

Yogi’s Jellystone Park är en annan populär kedja av campingplatser. Ungefär som KOA, Yogi’s tar gärna emot din hund. Liksom KOA ber Yogi’s också djurägare att hålla sina husdjur i ett koppel på 6 fot eller mindre hela tiden. Även om dina barn förmodligen är fantastiska med dina hundar och älskar att titta på dem, Yogi’s föredrar att sällskapshundar övervakas av vuxna.

Medan du campar i en av de roliga och fantastiska Jellystone-parkerna över hela landet, kommer du att bli ombedd att hålla din hund borta från vissa gemensamma utrymmen och alla byggnader i lokalerna. Du kan också bli ombedd att ta med en kopia av din hunds vaccinationsjournal. Men på ett vänligare sätt har många platser Bark Parks och kompletterande kakor bara för hundar.

Campingplatser drivs av franchisetagare, så specifika regler kan variera beroende på var du campar. Till exempel, vissa campingplatser tar ut en nominell avgift för att ta med din hund, medan andra inte gör det. Därför rekommenderar vi att du ringer i förväg för att dubbelkolla de specifika reglerna där du planerar att campa.

Andra privata campingplatser

Naturligtvis finns det många privatägda campingplatser och husbilsparker över hela landet. Vad sägs om att ta med din hund till dessa platser? Amerikaner älskar våra hundar, så de flesta campingplatser är vänliga mot hundar och hundägare.

  Är det svårare att springa på gräs? 5 tips och tricks

Det kan du förvänta dig de flesta campingplatser vill att du ska hålla ditt husdjur kopplat, under kontroll och tyst. Du bör också ta med dig en pooper scooper eller några baggies för att städa upp efter ditt husdjur.

Vissa campingplatser inser att hundar är tillräckligt viktiga för att motivera sina egna specifika tjänster. Som ett resultat erbjuder många ställen nu hundkörningar utan koppel, hundparker, lekplatser för hundar, tvättstationer och andra hundfokuserade bekvämligheter.

Andra inlägg av intresse

  • 10 fantastiska Van Camping Destinationer i Piney Woods of Texas
  • Kan en minderårig bära en fickkniv?
  • De bästa bärbara diskbänkarna för camping
  • Är det säkert att använda en offentlig BBQ-grill?

National Parker

Amerikas nationalparker är något av en skatt. Vackra, robusta och lättillgängliga för allmänheten, nationalparkerna är enormt populära platser att vandra, campa, fiska på eller bara för att njuta av naturen. Men kan du ta med dig din hund till nationalparkerna?

De flesta av våra nationalparker är hundvänliga. Och hundar älskar nationalparkerna: så många spännande nya dofter, ljud och sevärdheter. Men självklart finns samma artighetsregler för hundar här som i privata parker: du måste hålla din hund övervakad och i koppel, och aggressiva eller högljudda hundar har det förmodligen bättre i kenneln.

Amerikas nationalparker finns i många olika klimat, tåg, livsmiljöer och ekosystem. Som sådan kan olika områden i nationalparker ha olika hundpolicyer.

Till exempel, medan hundar kan tillåtas att slå läger eller följa med dig på vandringslederna i vissa parker, kan andra parker förbjuda hundar på vissa platser eller på specifika stigar. Det bästa för att vara säker är att ringa i förväg till parken du vill campa vid och se vad de har att säga om hundar.

National Forests

Nationella skogar är mycket vänliga mot hundar. Hundar är tillåtna i alla nationella skogsmarker, men de måste hållas i koppel på 6 fot eller mindre när du är i utvecklade områden i parken eller på tolkstigar. Hundar är inte heller tillåtna på badplatser. Och som vanligt är aggressiva hundar inte välkomna i nationella skogar. Annars är ditt husdjur välkommen till nationalskogen.

statliga parker

Var och en av de 50 staterna har en unik inställning till att hantera hundar i sina statliga parker. Den enda staten med ett direkt förbud mot hundar i statliga parker är Hawaii, på grund av den känsliga naturen hos många lokala ekosystem.

Maryland och New Hampshire har något strängare regler för hundar i sina parker, men de andra 47 delstaterna är ganska tillmötesgående. Vilken delstatspark du än planerar att åka till bör du göra din due diligence och kolla i förväg med den specifika parken för att verifiera deras hundpolicyer.

  Så här roterar du dina Rollerblade-hjul: Steg-för-steg med bilder

Koppellagarna varierar från stat till stat, med vissa stater som kräver att koppel inte är längre än 6 fot och andra tolererar koppel på upp till 10 fot. Hundar är i allmänhet inte välkomna i badplatser och inomhusbyggnader.

Finns det extra avgifter för att ta med din hund camping?

Vi hatar verkligen att säga detta, men: det beror på. Många campingplatser tar inga avgifter för din hund, men vissa kommer att be dig att betala en liten avgift för förmånen att campa med ditt husdjur. Vissa platser ber också om husdjursdepositioner när du hyr boende som en stuga eller en lodge.

Kan du lämna din hund obevakad på en campingplats på en campingplats?

Nej. Du bör aldrig lämna din hund utan uppsikt när du campar med den. Varje enskild privatägd, nationell eller statlig park som vi undersökte för det här inlägget begärde att ägare ska stanna med sina hundar hela tiden. Även om din hund är kopplad eller kedjad utanför din camping eller husbil måste den ha en ägare i närheten som övervakar dem. Om mekaniken på din resa inte tillåter dig att ha någon som följer med din hund hela tiden, är din bästa insats att lämna din vän på vovvehotellet eller ordna en hundvakt.

Behöver jag ta med mig min hunds skottskiva?

Ja. Det är en bra idé att ta med din hunds skottprotokoll. Om din hund råkar ut för någon form av ofog, vill du vara säker på att du kan ge dem lämplig veterinärbehandling och undvika alla frågor om immuniseringsvaluta genom att ha dina register med dig. Register inkluderar även ditt husdjurs rabiestagg eller en kopia av rabiestaggen.

Glada hundar gör glada campare!

Att campa är ett av de mest avkopplande och bästa sätten att spendera din tid på. Det är också ett bra sätt att tillbringa tid med din hundkamrat. De flesta campingplatser inser att hundar är en del av familjen och strävar efter att inkludera dem i campingupplevelsen.

Var noga med att göra din due diligence innan du åker, ta med alla lämpliga journaler, mediciner och tillbehör som din hund kan behöva, och respektera dina campinggrannar. Att följa dessa regler hjälper till att säkerställa att framtida generationer av campare också kan ta med sig sina lurviga vänner.