Skramlande hockeyklubba? Här är vad det är

Hockey är en så bra sport. Det är roligt, tävlingsinriktat, du får ett bra träningspass varje gång och du kan slå dig ihop med några vänner för att få igång ett spel. Saker och ting kan bli fysiska, beroende på hur in i spelet du vill komma. Och din pinne kommer att ta stryk. Så småningom kommer tillräckligt slitage att få din pinne att skramla.

När din hockeyklubba börjar skramla, börjar den komma till den grad att den är på sina sista ben. Du kommer att behöva byta ut stickan förr än senare eftersom rattandet på insidan är din pinne som bryter ner. Flera stötar gör att inre delar går sönder och pinnen går sönder, vilket gör att den blir mindre effektiv.

Med rätt skötsel, tid och uppmärksamhet kan du få din hockeyklubba att hålla i flera år. Speciellt om du inte tränar för att bli för fysisk. Nu, om ni går all-out och slår varandra, kanske din pinne inte håller lika länge. Låt oss titta på några av de sätt som du kan ta hand om din hockeyklubba på rätt sätt för att bättre stå emot det slitage som den oundvikligen kommer att uppleva.

Korrekt skötsel av hockeyklubbor

Det är viktigt att hitta rätt sticka som fungerar för dig. Varje spelare kommer att ha sin egen unika, önskvärda känsla när pinnen är i deras händer. Du kommer att vilja hitta något med rätt känsla och vikt, så att du kan spela på ditt bästa. När du hör vad många spelare kallar ”dödsskramlet”, kommer din stick snart att vara färdig. Många spelare kommer att notera att deras pinnar går sönder inom nästa spel eller två, och när det väl har knäckts är det över. När en pinne väl går sönder är det dags för en ny.

Att ge din pinne lite kärlek och omsorg när du inte spelar kommer att göra underverk för att hålla den i bra form. När du tänker på det kommer din pinne att ta stryk oavsett vad du gör, speciellt om du spelar hårt. Så, det finns några tips och tricks som du kan använda för att hålla den på topp, så att du inte behöver springa ut för att köpa en ny om den plötsligt går sönder. Följ dessa riktlinjer och ta dig tid att ta hand om din hockeyklubba. Det är trots allt det viktigaste verktyget i spelet.

  Är mumiepåsar varmare än vanliga sovsäckar?

Rengör den och reparera djupa repor

Det kan vara lätt att försumma enkla saker som kan få en pinne att fungera bra. Att rengöra din pinne efter en match (särskilt om det är landhockey) hjälper till att förhindra att fukt tränger in i materialet. Många pinnar är gjorda av trä, så fukt som sipprar in i pinnen kan göra att den förlorar sin integritet.

Reparera även eventuella djupa repor som kan ha uppstått under spelets varaktighet. Djupa repor kan så småningom förvandlas till brott. Det bästa sättet att hålla koll på detta är 5-minuters epoxi. Sakerna fungerar utmärkt, torkar fast och är lätta att använda.

Tejpa ditt skaft

Att tejpa de nedre fyra tum av skaftet är kritiskt. Termen ”hacking” används för att beskriva draget att slå en annan spelares pinne ur vägen samtidigt som man gör ett drag för pucken. Tja, som du kan föreställa dig kommer din pinne att ta stryk om du hackar en hel del. Att tejpa de nedre fyra tum skyddar din pinne från att gå sönder från för mycket hackning. Använd en tejp som är speciellt tillverkad för hockeyklubbor. De skapar en superhållbar blandning för hockeytejp, så det förbättrar hållbarheten och kommer att hålla.

Ändra ditt grepp

Att skapa ett ännu bättre grepp hjälper också till att hålla din pinne i form. Att inte ha det bästa greppet kan göra att din klubba flyger upp på spelytan och utsätter den för andra spelare som kan hamna i att trampa på den och skada den. Att använda en speciell tejp för att öka din förmåga att greppa pinnen kommer att hålla den i dina händer mycket bättre än att spela utan tejp.

Touch-ups

Även om det mestadels är estetiskt, kommer det att se nytt ut genom att bättra på din pinne med en tub eller en liten behållare med touch-up-färg. Mentalt kommer detta att hjälpa önskan att hålla din pinne i bästa möjliga form. När du håller den glänsande och ny, vill du behålla den på det sättet, vilket ger önskan att ta ännu bättre hand om din sticka, så att den inte går sönder av slitage.

  Vilken Pound Test Line är bäst för basfiske?

Genom att följa dessa tips kan din pinne hålla sig i perfekt form. Kom alltid ihåg att ju mer tid och uppmärksamhet du ger till din utrustning, desto längre kommer den att hålla och tjäna dig väl.

Bästa typerna av hockeyklubbor

Som nämnts finns det några olika typer av hockey för spelare att njuta av, och de pinnar som har recenserats för att vara de bästa. Låt oss ta en titt på några av de mest populära hockeyklubborna på marknaden för att ge dig en uppfattning om vilka som kommer att vara mest pålitliga. Hållbarhet och livslängd spelar en faktor med dessa pinnar, och massor av spelare använder dem eftersom de är mycket beroende av stickan.

Som nämnts finns det några olika typer av hockey för spelare att njuta av, och de pinnar som har recenserats för att vara de bästa. Låt oss ta en titt på några av de mest populära hockeyklubborna på marknaden för att ge dig en uppfattning om vilka som kommer att vara mest pålitliga. Hållbarhet och livslängd spelar en faktor med dessa pinnar, och massor av spelare använder dem eftersom de är mycket beroende av stickan.

Landhockey

Landhockey kan vara det näst populäraste sättet att spela sporten. Genom att tillhandahålla några olika typer av ytor som det kan spelas på, kan du bege dig ut på en vattnad gräsplan, konstgräsplan, gräs, konstgräs eller till och med spela inne på en inomhusplanerad yta. Landhockey involverar en speciell landhockeyklubba för att spela eftersom du kommer att använda en boll istället för en puck. Låt oss titta på ett par landhockeyklubbor som spelare har vuxit att älska genom åren:

  Vad du ska ha på dig när du åker hundspann för att vara perfekt bekväm

När det kommer till landhockey är det två av de starkaste varumärkena. Många spelare litar på dem med massor av fantastiska recensioner eftersom dessa pinnar kan hålla, vilket ger spelare den extra tillförlitligheten.

Ishockey

Det mest traditionella sättet att spela hockey är förstås på isen. Inomhusbanor kommer att ha ett upplägg med linjer och mål så att du enkelt kan ge dig ut på isen för att spela. Se alltid till att ha rätt utrustning, och att ha rätt klubba kommer att eliminera alla betänkligheter du kan ha om en klubba som inte kommer att hålla emot den stryk den kommer att ta. De två ishockeyklubborna som spelare har förlitat sig mest på är:

  • Bauer Vapor FlyLite Hockey Stick
  • TRUE Ax9 Hockey Stick

Dessa två pinnar har en majoritet av positiva recensioner om du gräver lite djupare och tittar på anledningarna till varför spelare älskar att använda dessa två pinnar. Lång livslängd och hållbarhet kommer alltid att vara en faktor, och känslan av dessa pinnar är också en stark anledning till att hockeyspelare älskar dessa pinnar.

Rullhockey/Street Hockey

Och så finns det hockey på rullar, vilket är väldigt roligt också. Rullhockey involverar också en boll eller en speciell puck med flera bollar inbäddade i pucken, så att den kan rulla över ytan. Rullhockey kan spelas inomhus på bordad yta eller ute på gatan med vänner. Streethockey innehåller också en speciell klubba för denna version av spelet; här är ett par pinnar som spelare älskar att använda:

  • Sher-Wood 5030
  • Sher-Wood 9950

Som ni ser är Sher-Wood varumärket för streethockey. De har gjort ett bra jobb med att rikta in sig på marknaden och tillhandahålla hockeyklubbor som många spelare är beroende av. Du kan inte gå fel med en Sher-Wood.

Slutgiltiga tankar

Hockeystickskydd och typer är vad vi vill ge dig. Du känner redan till elementen i spelet, du är inställd med kunskapen för att komma ut och spela. Så hitta en fantastisk pinne som ger dig allt självförtroende och tillförlitlighet när du är ute och spelar. Och kom ihåg att ha kul!