SharkNinja: Företaget bakom Shark Brand

Ett av de mest kända dammsugarmärkena är Shark. Shark sitter tillsammans med sådana som Dyson, Hoover, Bissell och iRobot och har konsekvent producerat högkvalitativa och pålitliga maskiner sedan 1995.

Shark är ett av två varumärken som ägs av dess moderbolag, SharkNinja. SharkNinja föddes också 1995 och leds av nuvarande VD, Mark Rosenzweig, och VD, Mark Barrocas.

Företaget bytte varumärke 2015 från Euro-Pro, i ett försök att dra nytta av medvetenheten, konsumenternas förtroende och framgången för varje varumärke för att etablera en enhetlig identitet.

SharkNinja Building

SharkNinja äger också Ninja, ett företag som producerar avancerade köksprylar som kaffemaskiner, långsamkokare och mixers.

SharkNinjas tillväxt och popularitet har skjutit i höjden de senaste åren. De har under fem av de senaste sex åren erkänts som ett av Inc. Magazines 5 000 snabbast växande företag i Amerika, och den här trenden ser inte ut att sluta snart.

Det är ingen överraskning att se hur populära SharkNinja-produkter är för konsumenter. Shark har två av de tre bästsäljande vakuumplatserna på Amazon – Shark Navigator Lift-Away Professional och Shark Rotator Professional.

Och det är innan de senaste DuoClean-modellerna har en chans att klättra upp på bästsäljarlistorna. Hitta den bäst rankade Shark-dammsugaren genom att besöka den här sidan och upptäck vinnaren när jag jämför de bästa Shark-modellerna.

Resurser

RetailTimesÖppnas i en ny flik.

Se även  Varför överhettas min Eureka-vakuum?

Lämna en kommentar