Recension av REI Camp Dreamer Slippers: Worth Every Penny

Camptofflor. De är en slags lyx, åtminstone tills du köper dem och inser att du inte kan leva utan dem. Camptofflor var en ny upptäckt för mig när jag köpte och använde dem REI:s unisex Camp Dreamer tofflor under en 10-dagars resa till Vermont.

REI Camp Dreamer Tofflor Översikt

Jag köpte några Lägerdrömmare i Granite Black colorway, storlek 12. Jag använde dem i cirka 4 timmar om dagen, i tio dagar, på en camping i Vermont. Temperaturerna sjönk under 30 grader på natten och dagliga toppar var vanligtvis i mitten av 50-talet.

sko typ: Lägerskor

material: Ovandel i polyester, mellansula i polyuretan, yttersula i gummi (delvis återvunnen)

Lämplig för dagligt bruk: Nej

Pris: 60 USD

Vad jag gillar: Bekväm, supervarm, lätt att ta på och av

Vad jag inte gillar: Lite lös, lätt att bli smutsig

Är dessa bra tofflor för camping?

Det här är tofflor; Jag behöver inte komma på 5 olika poängkategorier när det egentligen bara finns en fråga som spelar roll:

Om du tar med dessa tofflor på en campingtur, kommer de att hålla mina fötter varma och bekväma och kommer jag att kunna ta av mig vandringskängorna?

Svaret är ja. Dessa tofflor kommer att hålla dina fötter varma och bekväma i timmar. Efter en lång dag av vandring är den bästa känslan att ta av sig stövlarna/trailskorna. Den näst bästa känslan för mig nu för tiden är att ta på mig camptofflorna. Jag har en aning om att du kommer att känna precis likadant.

Jag underskattade verkligen hur stor skillnad dessa tofflor kunde göra, men de visade sig vara värda varenda krona jag spenderade och lite till. När temperaturerna blev så kalla kunde jag se mina andetag, mina fötter var fortfarande så varma att de nästan var varma.

  Grundläggande om ryggsäck: vilken storlek på packningen för en 5-dagarsresa?

Dessa är, som du kanske hoppas, mycket bekväma tofflor också. Jag har dock upplevt en del obekväma tofflor, så det förtjänar ändå att nämnas. De första dagarna var jag inte direkt nöjd med komfortnivån; stoppningen kändes lite knölig och gjorde att mina fötter kändes obekväma.

Snabbspola fram några timmar av att bära dem, och Camp Dreamers formade sig perfekt efter mina fötter. Mycket bekvämare nu. Det här är något du kan förvänta dig av de flesta skor, men från unisex-tofflor som egentligen inte är designade för att passa perfekt är det en fin touch och definitivt värd att nämna.

När det gäller värde och prissättning är dessa skor ganska rimligt prissatta. Solid konstruktion betyder att de förmodligen kommer att hålla i 3-5 år vid normal användning, vilket jag tror är definitivt bra användning för $60. Det här är inte tofflorna du bär under pyjamasen på julmorgonen; de skulle inte vara värda $20. Dessa är den verkliga affären enligt min mening.

Så: ska du köpa Camp Dreamers till dig själv eller inte? Du vet hur jag känner (de är 100 % värda det för mig), men om du fortfarande är osäker, ställ dig själv dessa frågor:

  1. Får du kalla fötter när du campar samtidigt som du har flera par strumpor på dig?
  2. Gör den fotsmärtan dig galen efter promenaden?
  3. Är du den typen av person som gör narr av extramaterialet, eller finner du värde i ”smart plask”?

Att känna till svaren på dessa frågor hjälper dig att veta om dessa tofflor är värda det för dig eller inte. Det råder ingen tvekan om deras kvalitet eller effektivitet; snarare, är de rätt för dig?

  Björnar i Rocky Mountain National Park? Vad du behöver veta