Perfekta slädeplatser nära Nashville

Även om de flesta människor förknippar Tennessee med bara ljumma temperaturer, skulle du bli förvånad över vilken typ av väder som kan blåsa igenom! Enligt statlig nyhetsresurs Tennessean2021 hade staten 5,2 tum snö under hela året. Du skulle älska att åka pulka runt Nashville nästa gång snö täcker landskapet, men var?

Här är några rekommenderade pulkaplatser nära Nashville:

  • Shelby golfbana
  • Precis utanför 1-840 på Almaville Road avfart i Murfreesboro
  • MTSU-ingång
  • Sevier Park
  • Fannie Mae Dees Park
  • Warner Parks
  • Rollercoaster Hill mellan Hickory Valley och Brook Hollow Roads
  • Cedar Hill Park
  • Capitol Hill

Inte riktigt bekant med alla dessa fantastiska Nashville pulkaplatser? Du kommer att vara det när du har läst klart. Vi kommer att gå plats för plats och detaljera varför var och en är värd att besöka minst en gång för några fantastiska kälkespänningar!

9 fantastiska slädeplatser som Nashvillians rekommenderar

Shelby golfbana

Börjar vår lista är Shelby Golf Course i Shelby Park. Parken i sig har massor av bra pulkaplatser, men Shelby Golf Course är ett topprankat område bland lokalbefolkningen.

Varför är det så? Tja, det är en golfbana! Det betyder massor av böljande, sluttande kullar som kommer att ge många roliga stunder att åka på en släde. Kullarna är inte så branta att barn kommer att vara livrädda för att åka, så Shelby Golf Course är ett familjevänligt resmål.

Dessutom betraktas pulka nedför kullarna här som en slags tradition bland Nashvillianerna. Oavsett om du är ny i Nashville eller bara besöker, kan du ta in lite av dess kultur när du åker pulka i den här delen av Shelby Park.

2021 Fatherland Street, Nashville, TN 37206 | 615-862-8474

Höger av 1-840 på Almaville Road Exit i Murfreesboro

Nära Nashville i Murfreesboro ligger en liten vägsträcka utanför I-840-avfarten på Almaville Road. Marken här är mellan 37,25 och 43,76 hektar beroende på vem du frågar, men hur som helst, vi skulle säga att området är mycket expansivt. Det gör den bra för pulka.

Som är fallet med Shelby Golf Course, är backarna här inte intensiva, så du är säker att ta med barnen. Dessutom kommer denna föga kända pulkaplats säkerligen att locka mindre publik än många av de andra platserna på den här listan som vi kommer att diskutera.

  Dessa skosnören utan knytband är de bästa för löpare

Som sagt, marken här har bytt ägare under åren, så om du får åka släde på den här delen av Almaville Road-avfarten kommer att avgöras av markägaren. Dessutom, trots att du inte åker pulka någonstans i närheten av mötande trafik, vill du ändå vidta många försiktighetsåtgärder när du pulkar här jämfört med en park.

MTSU-ingång

MTSU, om du inte är bekant, är en förkortning för Middle Tennessee State University, ett av de mest uppskattade universiteten i staten. Förutom att utbilda Tennesseans är skolan också en populär pulkaplats.

Liksom många universitet över hela landet stänger MTSU i december och öppnar igen i slutet av januari för starten av vårterminen. Om du tar med dina vänner eller familj med pulka mellan dessa två månader, kommer skolan att bli en spökstad.

Naturligtvis är detta en poppin’ pulkaplats även när alla collegebarn går hem, så du kommer inte att vara det enda hushållet som har den här idén. Men du vet åtminstone att dina barn kommer att dela backen med andra i deras ålder snarare än studenter.

Om Nashville har en sen vinter, kanske du fortfarande kan åka släde på MTSU-området, men det är ingen dålig idé att ringa eller mejla skolan först bara för att vara säker. Så sent på säsongen skulle du säkert åka pulka med collegebarn.

Tvärs över campus är MTSU-kullarna perfekta för pulkaåkare i alla åldrar och alla nivåer. Om du vill ha en brantare backe, prova den på Greek Row. Det kommer inte att göra dig besviken!

1301 East Main Street, Murfreesboro, TN 37132 | 615-898-2300

Sevier Park

Sevier Park i Nashville, ett landmärke för samhället, är en vacker offentlig park med historiska sevärdheter, ett gemenskapscenter, vandringsleder, en strömmande bäck och massor av grönska.

Tja, tills vintertid, det vill säga när parken och resten av Nashville får snö. Sedan förvandlas Sevier Park till ett vinterland! Eftersom det kommer att bli för kallt och snöigt för att använda lekredskapen, motionera barnen genom att åka pulka i denna älskade park istället.

  Varför är paramotorer så dyra?

Grundläggande regler för slädeetikett gäller när du befinner dig på en trång plats som den här. Ha gott om spelrum mellan dig själv och andra pulkaåkare. Åh, och se upp för träd, eftersom det finns många av dem i den här parken!

3021 Lealand Lane, Nashville, TN 37204 | 615-862-8466

Fannie Mae Dees Park

Fannie Mae Dees Park, en annan häftklammer i Nashville, är mest känd för sin drakskulptur som omger parken. Draken är spelbar och barn kommer att klättra på den eller gömma sig under den för timmar av underhållning.

Men när snö täcker landskapet (inklusive den berömda drakskulpturen), vad finns det mer att göra här? Släde såklart!

De små men barnvänliga kullarna vid Fannie Mae Dees Park hjälper dina barn att motstå frestelsen att krypa på den snöiga drakstatyn, vilket kan vara farligt. Ännu bättre är att parken vanligtvis är öppen fram till 22.00, så att du och barnen kan åka släde så mycket du vill.

2400 Blakemore Avenue, Nashville, TN 37212 | 615-862-8400

Warner Parks

Vad är bättre än en park? Det skulle vara två parker, såklart!

Warner Parks inkluderar Percy Warner Park och Edwin Warner Park. De två är verkligen separata parker men förvaltas båda av samma parker och rec-förening; så de klumpas ihop.

Eftersom de räknas som en park har de totalt 3 100 hektar utrymme för att leka, utforska och – på vintern – åka pulka. Golfbanan på tomten är ett bra ställe att åka pulka på, liksom längdlöparbanan och även några av vandringslederna.

50 Vaughn Road, Nashville, TN 37221 | 615-862-8555

Rollercoaster Hill mellan Hickory Valley och Brook Hollow Roads

Letar du efter en mer spännande pulkaupplevelse i Nashville än de platser vi har presenterat hittills? Då har vi platsen för dig!

Låt oss presentera dig för vad som kallas Rollercoaster Hill. Denna plats ligger mellan Hickory Valley Road och Brook Hollow Road. Det är allt annat än en annan Nashville-väg, eftersom Rollercoaster Hill har en ganska brant nedgång.

Här är en video som visar hur brant vi pratar om. Nu kan du själv se varför det heter Rollercoaster Hill!

  Vilket är det bästa betet för surffiske?

Eftersom både Hickory Valley och Brook Hollow Roads är öppna för allmänheten, inklusive under snöevenemang, bör du endast släde när det är lätt trafik på vägen. Ge alltid bilar företräde också.

Cedar Hill Park

I norra Nashville ligger Cedar Hill Park. Om du aldrig har varit, är det här en plats att öronmärka för senare på året, särskilt om du har barn. Leklandskapet är ganska mycket större än vad du kommer att se i den genomsnittliga Nashville-parken, så det är värt att besöka på våren.

Naturligtvis, på vintern, när metallutrustningen är för kall för att spela på, kommer du att bry dig mycket mer om mängden öppet utrymme. Det finns i överflöd på Cedar Hill Park.

I kallare temperaturer kan parkens damm frysa. Även om det kan vara frestande att glida nerför kullarna som gränsar till den stora dammen eller spela ishockey på det frusna vattnet, skulle vi inte rekommendera det! Det brukar inte krävas mycket vikt för att isen ska spricka, trots allt.

860 Old Hickory Boulevard, Madison, TN 37115 | 615-865-1853

Capitol Hill

Det stämmer, Tennessee har sin egen Capitol Hill, och detta Nashville-område är ett annat bra ställe för säsongsbetonad njutning. Så fort snön faller i den här delen av staden, brukar invånarna rusa ut för roliga vinteraktiviteter som skridskoåkning, pulka och snowboard.

Kullen som ligger på den berömda Capitol Hill är ganska brant, bara som en rättvis varning. Det betyder inte att barn inte kommer att försöka åka släde nerför dess längd, men om dina egna barn är nervösa för att göra detsamma, försök då med en mindre, lokal park istället.

För ungdomar som letar efter lite spänning på snödagen kan kullarna vid Capitol Hill inte slås. Även vuxna kan inte motstå att vara med på det roliga!

Slutgiltiga tankar

Nashville, som ligger i Tennessee, kanske inte är känt för att få massor av snö, men när temperaturen sjunker låga vet lokalbefolkningen precis vart de ska gå för att åka släde. Nu, tack vare den här listan, gör du det också. Ha kul där ute och var säker!