Kan du tillbringa natten på sjukhus?

Det finns många tillfällen då det kan vara vettigt att sova på en sjukhusparkering. Du vet aldrig hur länge du måste vänta när familjemedlemmar är på sjukhuset. Jag tillbringade en vecka på sjukhuset medan min far genomgick flera operationer. Det var ingen idé att köra hem när jag var tvungen att gå upp på övervåningen igen, och jag var för orolig för att åka hem över natten. Så jag kunde antingen sova i väntrummet eller gå till min lastbil för att sova några timmar. Jag var orolig för att parkera över natten på sjukhuset och sova i min bil.

Kan du parkera över natten på ett sjukhus och sova i din bil? Ja, i de flesta fall kan du tillbringa natten på ett sjukhus och sova i din bil. Detta händer mycket med anhöriga som besöker anhöriga på sjukhuset. Vissa sjukhus har policyer som förbjuder parkering över natten, men du kan vanligtvis få ett gratis övernattningskort om en familjemedlem ska opereras den dagen.

Huruvida du kan komma undan med att sova i din bil i en bilcampingsituation beror på sjukhuset. De kommer förmodligen inte att märka en smygcamper på en stor tomt, men du kommer inte undan med det om du tar in en vändskiva eller husbil.

Om du planerar att campa/sova på en sjukhusparkering rekommenderar jag att du väljer ett medelstort sjukhus utanför storstäderna. De flesta städer har lagar som förbjuder att sova i din bil, så sjukhussäkerhet är mer benägna att sparka ut dig.

Du kanske vill kolla in ett av mina andra inlägg: Vilka butiker tillåter parkering över natten?

Kan jag sova i min bil på en sjukhusparkering?

Sover i bilen på sjukhusets parkering

Det är mycket vanligt att se människor sova i sina bilar på en sjukhusparkering. De flesta sjukhus har övernattningsparkeringsregler, men i de flesta fall kan du parkera över natten och sova i din bil. Om du bor utanför staden är det mycket billigare att sova i bilen än att betala för ett hotellrum.

Många människor besöker sjukhus för behandling eller kontroller, och vissa människor stannar till och med över natten medan de är där. Många sjukhusparkeringspolicyer tillåter dock inte parkering över natten. Vissa sjukhus har särskilda parkeringsregler som förbjuder parkering över natten, medan andra endast tillåter det om du har ett särskilt tillstånd. Om du planerar att övernatta på ett sjukhus, se till att undersöka policyn i förväg för att säkerställa att du kan parkera lagligt.

Tänk om jag bara försöker hitta en plats att sova på för natten?

Kan jag tälta på en sjukhusparkering?

Sjukhusparkeringar används ofta av vanlife- och stealth-campingsamhällena. Det är en säker och enkel plats att parkera med massor av människor som kommer in och ut från tomten hela tiden. Huruvida du kan komma undan med att campa på en sjukhusparkering beror på din utrustning.

En fullstor husbil eller resesläp kommer att dra till sig säkerhetens uppmärksamhet, men du kan förmodligen komma undan med att campa över natten i en smygbil eller liten husbil. Var bara inte längre välkomna! Du kanske kommer undan med det för en natt, men sjukhusen har alltid vakter som patrullerar tomterna. Allt som verkar ovanligt kommer att undersökas och du kommer att bli ombedd att lämna.

  Så gör du: Tältcamping i 40 graders väder utan att bli kall

Även om det är privat egendom kan du fortfarande sova i din bil

Chansen är stor att du har hört talesättet ”Det som inte är spikat är mittTanken bakom denna fras är att om någon inte vidtar åtgärder för att skydda sin egendom kan vem som helst vidta dem. Denna ideologi sträcker sig till privat egendom. Bara för att en bit mark eller en byggnad är privatägd betyder det inte att du inte kan gå in i den eller sova på den. Det borde vara bra så länge det inte finns några vakter som säger åt folk att gå.

Det finns dock vissa begränsningar för vad du får och inte får göra på privat egendom. Om du ska sova i din bil på privat egendom, kolla med sjukhuset först eftersom de kan tvinga dig att lämna. Om sjukhuset ber dig att inte sova på deras mark, gör det inte. Det är inte värt att argumentera om du redan är stressad.

Om du sover i din bil, se till att du parkerar den på en säker plats och låser dörrarna. Om du ska sova på privat egendom, var artig och respektfull mot ägaren av fastigheten. Du kanske inte känner till alla deras regler, men försök att vara respektfull. De flesta sjukhus orsakar inte onödig stress för sina patienters familjer bara för att de försöker få några timmars sömn. Ett sjukhus är redan stressigt; de vill inte göra saker värre.

Vissa sjukhus har regler mot parkering över natten

Reglerna förbjuder parkering över natten

Vissa sjukhus har regler som förbjuder parkering över natten. Det finns vanligtvis på stora sjukhus i centrum med flera byggnader. Det är så mycket patienter och personal som kommer in och ut ur byggnaden att det inte finns plats för långtidsparkering. Sjukhus i de områdena har regler mot parkering över natten.

Tanken bakom förbudet är att underlätta för människor som behöver röra sig på sjukhusets campus. De vill snabbt få in och ut bilar från parkeringen för att undvika trängsel. Det ses också som ett sätt att hålla sjukhusmiljön klar för nödsituationer. Det finns vanligtvis en gräns på 2 timmar för gratis parkering för korta besök och för längre vistelser måste du betala.

Policyn kan vara obekväm för patienter och deras familjer, som kan behöva söka långt från sjukhuset efter parkering eller betala för att parkera på en närliggande parkeringsplats. De har vanligtvis undantag för långtidspatienter och för familjemedlemmar med patienter som genomgår operation. De avstår från avgiften om din familj/vän för närvarande genomgår operation eller om du behöver stanna med ett litet barn.

När min pappas hjärtklaff byttes ut kom jag klockan 05.00 och kunde inte träffa honom förrän klockan 03.00 nästa morgon. Att betala $4 varannan timme skulle snabbt ha gått ihop!

  Har alla tält golv? Du kanske blir förvånad!

Sjukhusparkeringarna på landsbygden är för små för övernattning

liten upptagen sjukhusparkering

Sjukhus över hela landet kämpar för att hålla jämna steg med sina patienters behov. Många landsbygdssjukhus har små parkeringsplatser som inte kan ta emot övernattande patienter. Detta kan skapa en rad problem för sjukhuset och dess patienter.

De flesta små sjukhus har ett tillbehörsparti som ligger en kort promenad bort. Jag var tvungen att parkera i ett stort sandfält efter en av mina operationer. De brukar tvinga en vän eller släkting att hämta dig, men jag hade precis flyttat till staden. Så de bestämde sig för att göra ett undantag från regeln och bad mig att parkera på en personalparkering några kvarter bort. En av de äldre patientbilarna körde mig till parkeringen när jag fick godkännande för att lämna sjukhuset.

Sjukhus med små parkeringsplatser kämpar också för att ta emot besökare, vilket kan göra det svårt för familjemedlemmar att träffa sina nära och kära. Tomterna är små så besökare kan inte stanna mer än några timmar åt gången.

Akta dig för sjukhusets säkerhetspersonal om du försöker sova i bilen

sjukhussäkerhet sparkar ut folk för att de sover i sina bilar

Om du försöker sova i din bil utanför ett sjukhus, var medveten om att säkerhetspersonal kan be dig att lämna. Jag lärde mig detta på den hårda vägen när jag ertappades när jag sov i min bil utanför ett sjukhus i centrala Cleveland.

Jag hade precis avslutat ett nattpass och var på besök hos min farbror på akuten. Så jag bestämde mig för att sova i min bil några timmar innan jag körde hem. Inom några minuter efter att jag hade somnat kom en säkerhetsvakt fram till mig och bad mig gå. Jag förklarade att jag bara försökte vila lite innan en lång bilresa hem, men han insisterade på att jag måste gå.

Jag har sedan dess hört från flera sjuksköterskor att detta är en vanlig företeelse på sjukhus över hela landet. Så om du planerar att sova i din bil utanför ett sjukhus, var beredd på potentiella trakasserier från säkerhetspersonal. Du kan behöva skaffa ett hotellrum i närheten om du inte kan sova i bilen.

Ska jag ringa sjukhuset och be om lov?

Ja, jag skulle ringa sjukhuset innan ditt besök för att fråga om du kan parkera över natten och sova i din bil. Detta är särskilt viktigt om du befinner dig på en avlägsen plats eller reser långa sträckor och behöver hoppa över nattens sömn. Jag skulle också ringa sjukhuset för att fråga om man får stanna över natten, men inte sova där.

Jag skulle nog inte fråga om lov om du redan är på sjukhuset och absolut behöver sova. Du vill inte uppmärksamma säkerhetspersonal att du sover i personalen. De kommer förmodligen inte att märka det om du inte drar uppmärksamheten till dig själv.

Oavsett vad de lokala lagarna är, kommer de flesta poliser inte att gå ut ur deras sätt att trakassera en patients familj för att de sover på en sjukhusparkering. Parkeringsplatserna bevakas av privat sjukhussäkerhet, så du kommer inte att hamna i några juridiska problem. Det värsta som kan hända är att de ber dig att lämna eller gå in igen.

  Vad betyder fuktavledande tyg?

Tips för övernattningsparkering på sjukhusparkeringar

Det finns några saker du bör veta innan du försöker parkera över natten på ett sjukhus. Parkeringen kan vara stängd på natten och vissa sjukhus tillåter inte parkering över natten. Dessutom har många sjukhus begränsade parkeringsplatser som endast är tillgängliga för sjukhuspersonal. Om du bestämmer dig för att parkera över natten på ett sjukhus, läs parkeringsreglerna noggrant och bekanta dig med de specifika riktlinjerna för sjukhuset du besöker. Om du ser en ”parkera inte här”-skylt, vänd dig om och hitta en annan plats att parkera.

  1. Parkera på anvisad parkeringsplats: Det finns många regler som följer med parkering på ett sjukhus, och en av dem är att alltid parkera på anvisad parkeringsplats. Parkering på fel plats kan resultera i en biljett, eller ännu värre, din bil bogseras. Så var alltid uppmärksam på skyltningen när du letar efter en parkeringsplats.
  2. Följ sjukhusets parkeringsregler: När du besöker ett sjukhus är parkering det sista du vill oroa dig för. Tyvärr har många sjukhus förvirrande och oklara parkeringsregler. För att undvika potentiella problem är det viktigt att du bekantar dig med sjukhusets parkeringsregler innan ditt besök. Vanligtvis har sjukhus reserverade områden för patienter och deras familjer, såväl som anställda. Så om du inte ska besöka någon som ligger på sjukhus, parkera på en plats som är inrättad för besökare.
  3. Kontrollera om det finns tidsbegränsningar: Vissa sjukhus har också tidsbegränsningar, så se till att du vet hur länge du kan parkera på en viss plats.
  4. Parkera på avstånd från andra bilar: Om du planerar att sova i bilen på natten, försök att hålla dig borta från alla. Parkera din bil i slutet av platsen så att du inte kommer i vägen för korta besökare. Det är ovanligt att en vakt stör dig om du inte orsakar problem.
  5. Se till att din bil är låst: Se till att din bil är låst för att undvika bekvämlighetsbrott. De flesta människor slår inte sönder ett fönster för att komma in i din bil, men de kan öppna en olåst dörr för att få något från sätet. Jag tvivlar på att du kommer att bli bestulen när du sover i bilen, men det är skönt att ha den extra säkerheten med en låst bildörr.
  6. Håll värdesaker utom synhåll: Detta brukar inte vara ett problem om du sover i bilen, men du vill inte att värdesaker ska exponeras när du kommer in. Inbrott är en vanlig företeelse eftersom tjuvar vet att människor lämnar sina bilar obevakade på ett sjukhus i timmar.