Jet Ski gastank storlek (med 13 exempel på olika modeller)

Att åka på en vattenskoter kan vara mycket roligt tills du får slut på bensin. Det är viktigt för dig att undersöka alla möjliga vattenskotermodeller att välja mellan. Gas är det enda du litar på för att röra dig i vattnet. Jag är här för att se till att du väljer den bästa vattenskotern med den bästa bensintanken.

En vattenskoter kan hålla i genomsnitt 16 liter gas i sin tank. Detta genomsnittliga gasinnehåll kan variera beroende på hastigheten du åker på din vattenskoter. Om du bestämmer dig för att gå på full gas kommer din tank att hålla i cirka 1,6 timmar. Se till att fylla tanken före varje åktur.

Hur stor är en jetskitank?

En jetskis genomsnittliga liter per timme vid vidöppen gas är cirka 10. En genomsnittlig vattenskoter kan förbruka 10 liter gas på cirka 1 timmes användning. En typisk bensintankstorlek för vattenskoter kan rymma upp till 16 liter.

När det kommer till att bestämma bränsleförbrukningen för en vattenskoter kan det vara lite av en kamp eftersom de är mycket mindre än ett medelstort fordon.

Till exempel, när det kommer till bilar, kommer det inte att påverka hur långt det kommer att gå att lägga till en annan person i din bil. Men att lägga till en annan person på en vattenskoter kommer definitivt att påverka hur långt det kan gå.

För att räkna ut hur många miles per gallon din jetski har måste du fylla på tanken helt och sedan återställa vägmätaren. Du bör sedan åka din vattenskoter tills den är ungefär en halv tank.

  Paradiset väntar på Sebastian Inlet State Park – Melbourne Beach, FL

Ju närmare du kommer att vara tom desto mer exakt av ett nummer kommer du att få. Så snart du är klar med din vattenskoter bör du fylla på tanken omedelbart.

Sedan delar du antalet miles du åkt på hur många gallon du fyllde på din tank med och det är det uppskattade antalet miles per gallon för din PWC.

Hur långt kan en vattenskoter gå på en bensintank?

Det kan vara ett stort bekymmer för vissa att veta hur långt deras vattenskoter kan hålla på en full tank, samt hur mycket deras tank behöver. Det är ganska vanligt att man använder mer gas när man först köper en vattenskoter. Du vänjer dig fortfarande vid att använda den och kontrollera hastigheten du kör med samt att titta på dess tank.

En annan sak att notera när du köper en vattenskoter för första gången är att eftersom motorn inte är helt inkörd än så kommer du inte att få den bästa bensinkörningen från din vattenskoter.

Du kommer med största sannolikhet att använda lite mer gas under de första 10 timmarna av dess användning. Men oroa dig inte, skillnaden är knappt märkbar.

Även om svaret på denna fråga inte är standard, finns det ett svar på det.

Att mäta trycket på något som flyter är lite svårare att göra på något som flyter. Ett genomsnittligt mått på en full tank med gas kan vara ungefär en helg.

Detta betyder dock inte att du kommer att få hela två hela dagar med att åka vattenskoter. Det är inte vanligt att man åker vattenskoter två dagar i sträck, eller ens längre än 6 timmar.

  Har flugfiskerullar ett motstånd? Hur används det?

Någon som tycker om att åka vattenskoter åker minst en eller två timmar innan de blir lite trötta och behöver en paus. Även med antalet raster du tar när du åker din vattenskoter kan du åka den nonstop under en helg.

Längden beror också på om den här personen åker vattenskoter konsekvent om de bara åker den ett par gånger i månaden, då är det troligt att tanken håller i ungefär en månad eller så.

De flesta uppskattar inblandningen av siffror när det kommer till det tekniska hos vattenskotergastankstorlekar. Medan varje vattenskoter är olika när det kommer till sina motorer, kan bränsletankar och så vidare vara svåra att stelna.

En jetskis genomsnittliga liter per timme vid vidöppen gas är cirka 10. En genomsnittlig vattenskoter kan förbruka 10 liter gas på cirka 1 timmes användning. En typisk bensintankstorlek för vattenskoter kan rymma upp till 16 liter.

Detta gör att du kan gå på full gas i 1,6 timmar på en full tank med gas.

13 Jet Ski bensintank storlekar

1. Sea-Doo Spark

Du kan köpa Sea-Doo gnistan för 5 400 USD.

Bränslekapaciteten för denna modell är 7,9 US gal / 30 L.

2. Sea-Doo Spark Trixx

Denna Sea-Doo-modell kan köpas för 7 500 USD.

Bränslekapaciteten för denna modell är 7,9 US gallons / 30 L.

3. Yamaha WaveRunner EX Sport

Yamaha WaveRunner EX Sport kan köpas för $7 800.

Bränslekapaciteten för denna vattenskotermodell är 13,2 amerikanska gallon.

4. Sea-Doo GTI-serien

Sea-Doo GTI-serien kan köpas för $8 800.

Bränslekapaciteten är 15,9 US gallons / 60 L.

5. Kawasaki Jet Ski STX-15F

Denna vattenskoter kan köpas för $9 700. Denna vattenskoter kan köpas för $9 700.

Bränslekapaciteten för denna vattenskotermodell är 16,4 US gallons.

  Hur ofta ska jag rengöra min snöskoterkolhydrat?

6. Yamaha WaveRunner VX Limited

Denna WaveRunner-modell kan köpas för $11 200.

Denna gastank för vattenskoter kan hålla till 18,5 US gallons.

7. Kawasaki Jet Ski Ultra 310X

Du kan köpa denna vattenskoter för $15 300.

Bränslekapaciteten är 20,6 US gallons.

8. Sea-Doo RXP-X 300

Sea-Doo RXP-X vattenskoter kan köpas för $15 400.

Denna vattenskoter kan hålla till 15,9 US gallons / 60 L

9. Yahama Wave Runner FX Cruiser SVHO

Detta kan köpas för $16 200.

Denna modell kan hålla upp till 18,5 US gallons.

10. Gibbs Sports Amphibians Quadski

Denna Gibbs Sports jetski kan köpas för $40 000.

Denna vattenskotermodell kan hålla 15 US gallons.

11. Yamaha Wave Runner SuperJet

Detta kan köpas för $8 500.

Bränslekapaciteten för denna vattenskotermodell är 4,8 US gallon.

12. Sea-Doo GTX 230 Limited

Du kan köpa detta för $16 099.

Bränslekapaciteten för denna vattenskoter är 15,9 US gallons / 60 L.

13. Kawasaki Jet Ski SX-R

Denna Kawasaki jetski kan köpas för $9 999.

Denna vattenskoter kan hålla till 6,1 US gallon.