Hur många tar dom in på Skara Sommarland?

Hur många tar dom in på Skara Sommarland?

Till högsäsong kan vi ta emot runt 6 000 besökare.

Vad kan man göra på Skara camping? Skara Sommarlands Camping har ett perfekt läge, precis intill bad- och nöjesparken Skara Sommarland, vilket gör det till ett måste för alla barnfamiljer. Efter en fartfylld dag bland vattenrutschkanor och karuseller kan du fortsätta kvällen med att spela äventyrsgolf, minitennis eller besöka campingens restaurang.

Hur mycket kostar det att hyra Skara Sommarland? Barn under 1 meter – gratis. Vuxen – från 349 kr. Senior (60+ år) – från 175 kr.

Vad kan man göra på Skara Sommarland? Skara Sommarland finns Skandinaviens största vattenpark med äventyrsbad, rutschkanor och flera poolområden. I tivolit hittar du allt från lugnare karuseller till fartfyllda attraktioner och berg- och dalbanor. I parken finns också lekplatser och sommaraktiviteter som passar barn i alla åldrar.

Är Skara Sommarland öppet 2022? Det här ingår i din biljett: 1 eller 2 dagars entré under sommarsäsongen 2022. Obegränsad tillgång till Skandinaviens största vattenpark. En maxad dag i vårt tivoli.

Vilken ålder passar Skara Sommarland? Flesta av dessa kräver lite vattenvana och passar väl bäst från kanske 5-6 år. Den stora lekparken i mitten av parken var poppis hos våra två större grabbar.

Hur många tar dom in på Skara Sommarland? – Relaterade frågor

Hur varmt är vattnet på Skara Sommarland?

Med en konstant vattentemperatur på minst 25 grader i poolerna är det garanterat badväder, varje dag under hela er campingsemester. Den rymliga campingen har boendealternativ som passar varje familj och plånbok. Välj själv om du vill bo i stuga, lägenhet, husvagn eller tält.

Hur många dagar behöver man på Skara Sommarland?

Vi hann med både att åka olika attraktioner och att vara i vattenlandet. Men för att känna att man hinner med allt i lugn och ro skulle vi rekommendera 2 dagar istället för en. Slutsumman är att Skara sommarland är ett toppenställe som vi rekommenderar barnfamiljer att åka till.

Är poolerna uppvärmda på Skara Sommarland?

Poolen är uppvärmd och brukar ligga mellan 22-25 grader, men temperaturen kan variera beroende på väder. Vi förbehåller oss rätten att stänga av delar eller hela poolområdet vid reparationsarbeten, rening, ogynnsam väderlek etc. Kompensation betalas då ej ut.

Får man dricka alkohol på Skara Sommarland?

Kan jag ta med mig öl eller vin in i parken? Nej, du får inte ta med dig egen alkohol in på Sommarlands område. Men på restaurangen Bryggan serveras alkoholhaltiga drycker.

Måste man förboka Skara Sommarland?

Entrébiljetter till parken Vi öppnar endast för ett begränsat antal gäster per dag och alla biljetter måste förbokas online. När du bokar boendepaket på campingen där din entré ingår så är du självklart garanterad plats i parken och behöver inte förboka din plats utöver boendebokningen.

Hur är maten på Skara Sommarland?

Hur är maten på Skara Sommarland?

Maten är en katastrof , ta in MAX eller något så det blir lite enhetlig kvalitè åtminstone. Vi har ätit på alla ställen inne på Sommarland och man blir gruvligt besviken överallt.

Hur många personer kan vara i Skara Sommarland?

Hur många personer kan vara i Skara Sommarland?

Skara Sommarland är en av Västra Götalands största turistattraktioner, och ett populärt besöksmål för barnfamiljer från hela landet. Även från Norge kommer många besökare. Varje år gästas parken av ca 300 000 gäster.

Vem äger Skara Sommarland?

Finns det omklädningsrum på Skara Sommarland?

Finns det omklädningsrum på Skara Sommarland?

Omklädningsrum och duschar? Finns vid vattenparken, här finns även bemannad väskinlämning som är avgiftsbelagd.

Finns det solstolar på Skara Sommarland?

I år har vi dessutom en laktos- och glutenfri sorbet välkomna! Finns det stugor med spjälsäng att hyra några dagar ? Finns det strand solstolar eller får man ta med sig strand/solstolar.

Hur bokar man på Skara Sommarland?

Hur bokar man på Skara Sommarland?
 1. Boka ditt besök. Såhär förbokar du ditt besök till Sommarland .
 2. Frågor & svar. Svaren på de vanligaste frågorna gällande ditt besök på Sommarland.
 3. Utforska Sommarland. Låt dig svepas med av allt det roliga på Skandinaviens största vattenpark!

Vad kostar det att hyra våtdräkt på Skara Sommarland?

Vad kostar det att hyra våtdräkt på Skara Sommarland?
Priser
 • Hyra våtdräkt vuxen: 89 kr.
 • Hyra våtdräkt barn: 79 kr.

Finns det grill på Skara Sommarland?

Både i parken och på campingen finns det elgrillar uppställda som är okej att använda. Det är alltså inte tillåtet att grilla på egen grill till campingen (i parken har det aldrig varit tillåtet). Använd även de rökrutor som finns i parken och släng era fimpar i våra askkoppar där det inte kan börja brinna.

Får man ha hund inne på Skara Sommarland?

Hundar skall vara kopplade när de rör sig på området. Det är ok att ha hund i de flesta av våra stugor, men informera gärna om att ni har med er hund när ni bokar. Vi har även en hunddusch vid Servicehus 3. Observera att husdjur inte är tillåtna inne i parken.

Vilka karuseller finns på Skara Sommarland?

Vilka karuseller finns på Skara Sommarland?
 • Galet kul! Waka Waka. Minst 120 cm. Medel.
 • Cobra. Minst 140 cm. Svår.
 • Big Drop. Minst 130 cm. Svår.
 • Snurrigt! Vortex. Minst 120 cm. Svår.
 • Snakepit. Minst 120 cm. Medel.
 • River run. Minst 120 cm (100 cm med vuxen) Medel.
 • Race med tidtagning. Racer. Minst 100 cm. Medel.
 • Forsfärden. Ingen längdgräns. Medel.

Finns det omklädningsrum i Skara Sommarland?

Finns det omklädningsrum i Skara Sommarland?

Omklädningsrum och duschar? Finns vid vattenparken, här finns även bemannad väskinlämning som är avgiftsbelagd. Bankomat? Finns inne i parken, vid Gästservice.

Vad finns nära Skara Sommarland?

butiker nära Skara Sommarland
 1. Västergötlands museum 8.7. öppet nu, till 17:00. …
 2. City Gross 8.4. öppet nu, till 22:00. …
 3. Sportringen Outlet Skara 8.4. öppet nu, till 19:00. …
 4. ICA Kvantum Munken 8.4. öppet nu, till 22:00. …
 5. ICA Nära Axvall 7.7. Bangatan 5, Axvall (2 km bort) …
 6. Vilanbadet 8. …
 7. Retroathome 7.4. …
 8. Tillsammans Butik 7.4.
  Får en sprinter skåpbil plats i ett garage?