Hur man gömmer en reservnyckel utanför ditt hus

Vi har sett från filmer där den intet ont anande personen blir utestängd från sitt hus under den värsta möjliga tiden (som ett åskväder eller när någon är inne, de måste komma till). Sanningen är att det händer oftare än vi skulle vilja. Att ha en reservnyckel utanför ditt hus kan vara ett säkerhetshot eller en bra idé så länge du vet hur du döljer den.

För att gömma en reservnyckel utanför ditt hus måste du först välja en bra plats som är oansenlig. Se till att nyckeln är fri från väderelement, så att den inte blir rostig. Glöm framför allt inte var du gömde det från början.

I den här artikeln kommer du att lära dig:

 • Hur du gömmer en reservnyckel utanför ditt hus säkert och säkert.
 • Tips för att dölja din nyckel så att andra inte hittar den men så att du alltid kan
 • De bästa och sämsta ställena att gömma en reservnyckel utanför ditt hus
 • Den bästa produkten för att dölja en reservnyckel vid tejpning räcker inte riktigt.
 • Anledningar till varför det är en bra idé att förvara en reservnyckel utanför ditt hus när det görs med omsorg och lite kreativitet.

Gömma en reservnyckel utanför ditt hus

Att gömma en reservnyckel utanför ditt hus kräver lite finess. Du kan inte bara gömma den var som helst! Att gömma en reservnyckel dåligt är värre än att inte ha en reservnyckel alls. Alldeles för många platser är alltför lätta att identifiera av potentiella tjuvar.

Som sagt, en tillräckligt dold nyckel kan vara en av de bästa sakerna du gör för dig själv! Det kan spara tid, hjärtesorg och pengar om du någonsin skulle bli utestängd från ditt hem. Att veta hur man gömmer en reservnyckel är ”nyckeln” för att säkerställa att du inte bara har en väg tillbaka in i ditt hem om du skulle bli utelåst, utan att inbrottstjuvar inte har en väg in i ditt hem när du vill hålla dem utanför!

Så här gömmer du en reservnyckel utanför ditt hus:

 1. Se till att du gömmer en reservnyckel. Det här kan tyckas vara en självklarhet, men det kan vara frestande att gömma din primära husnyckel utanför ditt hus. När allt kommer omkring kan det verka tilltalande att inte behöva ta tag i din husnyckel varje gång du går ut genom dörren. Det är dock ingen bra idé. Se till att nyckeln du gömmer är reserv, och håll din originalnyckel i närheten.
 2. Välj en plats du kommer ihåg. Skattejakt kan vara superkul, men att ta en oavsiktlig en för att leta efter din extra husnyckel kanske inte är det spel du vill spela.
 3. Förvara din nyckel. Tänk på att använda en behållare av något slag för att lägga till en extra nivå av säkerhet och säkerhet. Detta kan vara ett bättre alternativ än att tejpa fast nyckeln på en yta där den kan falla eller gå vilse.
 4. Kom ihåg vädret. När du gömmer en nyckel, särskilt om du inte gömmer den i en behållare av något slag, se till att den inte utsätts för väderleksfaktorer som kan rosta din nyckel, vilket gör den oanvändbar när du behöver den.
 5. Säkerheten först. Den enskilt viktigaste faktorn att tänka på när du gömmer en reservnyckel utanför ditt hus är säker. Du och de som bor i ditt hem bör förbli skyddade, och att gömma en reservnyckel kan vara farligt. Säkerheten för dig och dina nära och kära kommer först. Se till att endast gömma en nyckel om du har en säker och lämplig plats att göra det.
Se även  Så här målar du din möbel svart: en steg-för-steg-guide

Toppställen att dölja din reservnyckel

Att ha några möjligheter till gömställen är en bra idé när du funderar på hur du gömmer en reservnyckel utanför ditt hus. Här är några bra ställen att tänka på:

I en låsbox

Låsboxar ger en extra säkerhetsnivå eftersom de kräver arbete för att öppna! Förbehållet här är naturligtvis att DU måste komma ihåg låsboxkoden du ställt in!

Om du letar efter en bra låsbox, den RUDY RUN Nyckellåsbox för utsida ger ett säkert alternativ för att förvara din nyckel nästan var som helst!

På ett träd

Det här låter långsökt, men det är vettigt. Om du har många träd utanför ditt hus, välj ett bort från huset en bit och spika fast det på baksidan av trädet, kanske under en tjock gren. De flesta tjuvar kommer inte att ta en trädtappningsresa för att se om du har en nyckel gömd.

I en falsk sprinkler

Tjuvar kan förvänta sig att en falsk sten eller växt gömmer en nyckel, men få kommer att misstänka en falsk sprinkler! Nyckeln är att se till att den sticker upp ur marken tillräckligt mycket för att du ska komma ihåg var den är.

Detta Vantasii Hide a Key Cash Hider sprinklerhuvud är ett bra alternativ om du letar efter ett falskt sprinklerhuvud till din reservnyckel. Som en bonus är den tillräckligt stor för att rymma lite extra pengar också!

I ett hundhus

Visserligen kan en inbrottstjuv titta här, men det är definitivt inte en av de bästa platserna som tjuvar antar att du kommer att gömma en husnyckel. Och om du har en hund i det hundhuset ökar dina chanser till säkerhet ännu mer.

Se även  Hur högt är ett 3-våningshus?

Under en grill

Så länge du gömmer nyckeln tillräckligt långt bak så att den inte är lätt att hitta, kan det vara ett potentiellt alternativ att gömma din reservnyckel under grillen för en säker och oansenlig gömställe.

Med en granne

Detta är kanske den säkraste platsen av alla att gömma en reservnyckel utanför ditt hus – genom att faktiskt inte gömma sig utanför ditt hus alls! Om du går den här vägen vill du naturligtvis se till att du lämnar nyckeln hos en granne som ofta är hemma. Det här är inte rätt tillfälle att be om en tjänst hos din ofta resande granne; du ska ringa en låssmed istället!

Ställen att undvika att dölja din reservnyckel

Att veta var du ska gömma din nyckel är viktigt. Att veta var man inte ska gömma sin nyckel är lika viktigt. Att gömma din reservnyckel utanför ditt hus i ett alltför förutsägbart utrymme eller för lätt att se kan vara direkt farligt. Om du tar dig tid att gömma en nyckel, se till att gömma den på ett smart sätt.

Det finns vissa ställen du definitivt inte bör gömma din nyckel. Här är några som inbrottstjuvar kommer att vänta sig:

 • Under dörrmattan. Detta är (förhoppningsvis) en no-brainer. Du vill inte gömma din reservnyckel på första plats där en inbrottstjuv kommer att leta.
 • I (eller under) en växtkruka. Det är nära dörren, det är bekvämt och det är uppenbart.
 • I en veranda ljus. Återigen, det är för nära dörren för att vara oansenligt.
 • På en dörrkant. Behöver jag säga mer? Om du letade efter en reservnyckel, skulle du inte nå ovanför dörrkanten för säkerhets skull? Så även en inbrottstjuv.
 • I din plånbok. Om du gömmer din nyckel i plånboken tillsammans med ditt körkort berättar du för inbrottstjuvar vem du är, var du bor och bjuder in dem, bokstavligen.
Se även  7 bästa epoxin för bordsskivor 2023

Postlådor, falska stenar och stepping stones är också listade platser för att undvika att gömma en reservnyckel. De är lite mindre uppenbara än de andra valen, men de är fortfarande lite för lätta att upptäcka för att anses vara säkra val.

Om du bara inte kan undvika en bra falsk sten för att gömma en reservnyckel utanför ditt hus, RamPro Hide-a-Reserve-Key Fake Rock är en som ser ganska verklig ut. Kolla in det!

Varför du bör gömma en extra husnyckel utanför ditt hus

Kort sagt, livet händer. Och när det händer är det vanligtvis inte när du har tid eller ork för att det ska hända. Att förlora dina nycklar händer ofta vid obekväma ögonblick. Med lite planering behöver ett misstag inte bli en katastrof.

Att gömma en reservnyckel utanför ditt hus säkerställer att du eller de du bor med kan komma åt ditt hem när du behöver. Det undviker besväret med att ringa en låssmed eller vänta på att ditt hem ska öppna när du behöver vara inne. När den är placerad och gömd på rätt sätt kan en reservnyckel utanför ditt hus ge dig sinnesro att veta att du aldrig kommer att bli utestängd från ditt hem.

Här är några bra tips för att gömma en reservnyckel utanför ditt hus:

Slutsats

Att gömma en reservnyckel utanför ditt hus anses inte nödvändigtvis vara en klok idé; dock kan man hävda att det är nödvändigt! Att låsa ut sig själv från sitt hem kan resultera i behov av en låssmed, tid och pengar. Det är möjligt att gömma en reservnyckel utanför ditt hus på ett säkert sätt.

Här är en sammanfattning av inlägget:

 • Motstå lusten att välja de vanligaste gömställena.
 • Var villig att vara kreativ när du väljer ett gömställe för din reservnyckel.
 • Kom ihåg att en väl dold nyckel är en tillgång; en dåligt dold nyckel är en skuld.

Lämna en kommentar