Hur man friar under parasailing – tappa inte ringen!

Du är redo att ställa den viktigaste frågan i ditt liv och be din partner att gifta sig med dig. Du har alltid föreställt dig ett stort, fantastiskt förslag, och du tror att parasailing är precis den möjlighet du har letat efter. Hur föreslår du från ett parasail?

Så här föreslår du under parasailing:

  • Boka ett tandem-parasailing-äventyr sida vid sida
  • Betala för videor och bilder från din resa
  • Låt kaptenen veta dina planer innan du går ombord
  • Förvara ringen på en säker, torr och tillgänglig plats
  • Anpassa dig till känslan av parasailing
  • Dra ut ringen med en stadig hand och fri
  • Sätt ringen på din partners finger och tappa den inte!

I den här artikeln kommer vi att utveckla de 7 stegen ovan så att du kan rocka ditt bröllopsförslag och skapa den sortens oförglömliga och romantiska minne som alltid kommer att få din partner att le. Du kommer definitivt inte att vilja missa det!

Vill du ställa frågan på ett parasail? Följ dessa 7 steg!

Boka ett Side-by-Side Tandem Parasailing Adventure

Innan du kan fria medan du parasailing behöver du den faktiska parasailing-resan i böckerna. Beroende på var du bor kan du schemalägga en tur i skogen eller däromkring. Du kan till och med gå all-out och planera en romantisk tropisk semester för förslaget.

Vårt råd är att alltid boka din parasailing-slot tidigt, till och med tidigt. Atlantiskt parasail i Wildwood, New Jersey, säger att de på sommaren kan bokas minst två dagar i förväg eftersom alla vill parasegla under den varma årstiden. Även i delar av landet som Florida där det är varmare under större delen av året snarare än bara på sommaren, kan turister fylla upp dessa parasailingplatser snabbt.

När du planerar ditt parasailingäventyr, reservera tandemsäten, som är platser för två. Som vi diskuterade i vårt inlägg om tandem parasailing kan du sitta antingen rygg mot rygg eller sida vid sida med din partner. Du vill inte vara front-to-back om du planerar ett romantiskt förslag. Du kommer inte att kunna se din partner eller ge dem ringen!

Dubbelkolla innan du säkrar din parasailingreservation att ni två kommer att sitta bredvid varandra.

Betala för videor och foton från din resa

En dag med parasailing kostar i genomsnitt $45 till $200. Eftersom du är en tvåa kommer din resa redan att bli lite dyrare. Ändå, var villig att betala extra för foton och videor av ditt parasailingäventyr. Parasailingföretaget kan fånga det exakta ögonblicket när du avtäcker ringen och överraska din snart blivande fästmö! Det är ett minne du vill behålla för alltid.

  Är små hus en modefluga?

Vi vet vad du tänker. Kan du inte bara ta med dig telefonen och ta några bilder? Ja, men tänk på hur nära du kommer att sitta med din partner. Ni två kan inte sprida isär armarna hela vägen utan att träffa varandra när du parasailar i tandem. Egentligen kan du inte sprida armarna halvvägs ut. Det är nära håll. Du kommer inte att få den typ av foton du vill ha.

Låt oss säga att du fäste en GoPro i huvudet, vilket vissa parasailers gör. I en situation som ett äktenskapsförslag får du bara din fästmös synvinkel, inte din. Du är en del av paret också, så du förtjänar att bli sedd.

Därmed inte sagt att du inte ska filma på en GoPro om du vill, utan betala för proffsfilmerna från parasailingföretaget. När du väl ser det kommer du att vara glad att du gjorde det.

Låt kaptenen veta dina planer innan du går ombord

Detta är en av de viktigaste delarna av processen, så snälla, glöm inte det. Parasailkaptener är vana vid att hantera förslag, men de kan inte veta att du vill fria till din partner om du inte säger något om det.

Du kan inte vänta tills du är uppe i luften eller ska ge dig ut på ditt parasailingäventyr heller. Då är det för sent. Du kan egentligen bara kommunicera med handsignaler vid den punkten.

Det vi föreslår att du gör är detta. På dagen för din parasailingresa, kom dit lite tidigt. Be att få prata med kaptenen eller någon som kan sätta dig i kontakt med dem, men var inte självklar om det. När du kommer i kontakt med kaptenen, förklara för dem att du vill föreslå. Kaptenen borde vara mer än villig att ta emot dig.

Vissa parasailkaptener kan förlänga din tur lite längre så att du har mer tid att övervinna dina nerver och ställa frågan. Kaptenen och deras besättning kommer också att vara de första att gratulera er två när ni landar på fast mark.

  Att ha på sig Isfiske för att hålla sig torr och varm

Förvara ringen på en säker, torr, tillgänglig plats

Du lade mycket tid och omsorg på att välja rätt ring till din partner, och det var allt annat än billigt. Skydda ringen som den stora investeringen den är genom att placera den på ett säkert ställe tills du behöver den.

Vad du har på dig vid parasailing är upp till dig. Vissa parasailers väljer badkläder eftersom de vill tillbringa resten av dagen på stranden efter att de är tillbaka på torra land. Andra parasailers bär kläder eftersom du inte riktigt blir blöt när du parasailar om du inte vill.

Oavsett om du bestämmer dig för vardagskläder eller badkläder behöver du en ficka som är tillräckligt stor för ringboxen. Det är bäst om fickan stängs med dragkedjor så att du inte behöver oroa dig för att lådan glider från en öppen ficka.

Är det lite obekvämt att behöva öppna fickan för att dra ut ringen när det stora ögonblicket kommer? Ja, men det är den bästa vägen att ta för att skydda din ring!

Anpassa dig till känslan av parasailing

Du är förmodligen inte en första gången parasailer om du hade idén att fria medan du är i luften. Som sagt, beroende på vilket företag du flyger genom samt väderförhållandena den dagen, är varje gång du paraseglar lite annorlunda. Den här tiden är faktiskt väldigt annorlunda eftersom du har fladdrande fjärilar i magen.

Du kommer att bli nervös över att fria, men ta dig tid under parasailing-uppstigningen för att försöka lugna ner dig lite. Öva djupa andetag eller bara titta på de fridfulla havsvågorna i några minuter. Kom ihåg att du inte behöver föreslå de första två minuterna du är i himlen. De flesta parasailturer varar minst en timme, så ge dig själv lite tid att förbereda dig.

Under tiden, försök att spela det så coolt som möjligt. Du vill inte tipsa din partner om att du ska fria för att du är extra nervös eller upphetsad. Detta är ibland lättare sagt än gjort, vi vet!

Med en stadig hand, dra ut ringen och fria

Okej, här kommer det, ögonblicket du har drömt om. Det är dags att fria. Ringen kommer att sitta i en ficka med dragkedja, kanske den som ligger mitt emot sidan närmast din partner. Det gör att du subtilt men smidigt kan öppna fickan och hämta ringboxen.

  Behöver jag verkligen en visselpipa när jag vandrar eller backpackar?

Vi måste säga så här: du kan inte ha skakiga händer eller smörfingrar här. Du är 500 fot upp och allt som är under dig är havet, som hungrigt kommer att svälja upp ringen om den glider från dina fingrar. Om dina händer skakar, ta några djupa andetag tills du känner dig lite mer avslappnad.

Du kan inte gå ner på ett knä när du friar på ett parasail – självklart – men alla kvinnor bryr sig inte om sånt ändå.

Med ringen i hand, vänd dig till din partner och säg det som känns mest naturligt för er två som ett par. Kanske är det ett långt, romantiskt tal eller så kanske du bara ställer frågan direkt. Det är ditt förslag, så gör vad du vill!

Sätt ringen på din partners finger och tappa den inte!

Din partner har sagt ja och ni två ska gifta er! Nu är det dags att dra ringen på fingret. Du mår så mycket bättre av att ha fått friandet ur vägen, men låt inte din nervösa energi få dig att tappa ringen nu. Dra din fästmös hand nära din och sätt ringen på fingret. På så sätt blir det mindre möjligheter att släppa det.

Luta dig sedan tillbaka och njut av resten av parasailturen som ett förlovat par. När du landar har du massor av vänner och familj att ringa eller besöka så att du kan dela med dig av dina goda nyheter. Detta är bara början på vad som kommer att bli en mycket spännande tid!

Slutgiltiga tankar

Att fria till sin partner på ett parasail är superromantiskt och lite mer intimt än att göra det på en fullsatt sportstadion eller en fullsatt restaurang. Det är bara ni två uppe i luften och tusentals miles av hav under er. Vad kan vara bättre än det?

Nu när du vet hur du ska föreslå medan du parasailar vill vi bara betona vikten av att hålla ringen säkert i fickan och inte tappa den. Det är den största risken när man paraseglar hundratals fot upp över havet, men i det här fallet skulle vi säga att risken är mycket mindre än belöningen!