Hur gör man camping romantisk? (8 aktiviteter för par)

Ofta har jag bestämt mig för att campa ensam. Det kanske låter konstigt för vissa av er, även om det finns den där speciella känslan man får när man är ensam i det vilda. Ändå fanns det också några gånger när jag tillbringade en fantastisk tid under stjärnorna med min älskade. Jag ska visa dig några tips för att göra camping romantisk så att du också kan skapa några oförglömliga minnen.

Här är 8 tips för att göra camping romantisk:

  • Gör en söt dans runt lägerelden med din favoritmusik.
  • Njut av ett wild card-spel med några detaljer för att förbättra atmosfären.
  • Förbered din partners favoritmåltid över lägerelden.
  • Se till att du besöker den perfekta, romantiska destinationen.
  • Dela en superstor sovsäck med din partner under stjärnfall.
  • Bli av med all elektronik och fokusera på din följeslagare.
  • Dela en varm bärbar dusch i det vilda.
  • Skaffa en hängmatta för två personer och njut av det vackra landskapet runt dig.

1. Dansa runt lite

Friluftslivet har ett sätt att göra dig sprudlande och sorglös, och du kan alltid kanalisera denna energi till otroliga stunder av romantik med lite dans. Kanske har ni precis ätit en god måltid tillsammans och ni är både glada och upprymda och på gott humör.

Du kan skruva upp stereon och spela dina favoritlåtar, sedan få din älskare på fötter och börja dansa. Allt du behöver för att få det här att fungera är en trevlig spellista med dina favoritlåtar att dansa till.

En bra uppsättning bärbara högtalare är också nödvändig, men välj rätt tidpunkt. Var som helst från det ögonblick som solen går ner borde fungera ganska bra. Det bästa med en lägereldsdans är att du inte ens behöver skor och det brukar inte finnas någon press från någon publik.

Där ute, bara du och din älskare, kanske dansar iväg under månen och stjärnorna och njuter av ovärderliga stunder tillsammans i varandras armar. Detta är ett bra sätt att njuta av vackra ögonblick av ljus och göra din campingplats till en verkligt värd upplevelse.

2. Njut av ett kortspel

Ett kortspel är alltid ett bra sätt att döda en kväll, men det kan också vara ett fantastiskt sätt att väcka romantiken på din campingresa. Allt du behöver göra är att lägga till några detaljer.

När du är ensam och ditt livs kärlek, kan du bryta mot alla regler och ha en fascinerande kväll av nöje och romantik utan något annat än en kortlek.

Vinnare kan få meddelanden, privata danser och så vidare. Du kan också spela stygga spel som strippoker. Möjligheterna att förvandla spelet till ett spännande äventyr fullt av romantik är praktiskt taget oändliga.

Föreställ dig hur det skulle vara att njuta av ett sådant spel utomhus i fint väder med en varm lägereld för att hålla dig sällskap? Det kan bli ganska romantiskt, eller hur?

Om du förstår romantiken rätt kommer det här spelet att bli höjdpunkten på din campingresa. Bäst av allt, i det här spelet kan det inte finnas några förlorare, bara vinnare, eftersom två hjärtan som inte kan leva utan varandra blir ännu närmare varandra.

3. Förbered en romantisk måltid för din kärlek

Bara för att du campar betyder det inte att du inte kan dela en romantisk måltid med din partner (har den idén om dragkedja utanför). Faktum är att i en lägermiljö kan måltider vara särskilt romantiska med tanke på hur uppfriskande det kan vara att vara ute i naturen.

  Bästa Downrigger Clips för Kokanee Fishing (Och hur man ställer in det)

Naturligtvis kanske du redan har delat flera måltider på din campingplats, så att dela en måltid kanske inte känns som en särskilt romantisk gest för dig.

Förutom att det går om man förbereder sig väl. Först och främst ska måltiden vara unik, helst hennes/hans favorit. Du kan till och med ta en kort resa tillbaka till civilisationen för att få de ingredienser du behöver.

Du behöver bara anstränga dig lite mer och dra ut alla hållplatser om du måste genom att ställa in scenen så att dejten är riktigt romantisk. Du kan laga maten runt en lägereld, om vädret tillåter, och till och med njuta av att titta på den vackra himlen efteråt.

Alternativt kan du duka matbordet inne i tältet, med romantiskt levande ljus. Eftersom du vill att natten ska kännas romantisk kan en ros eller till och med en flaska vin göra allt extra speciellt.

Glöm inte heller att klä upp dig lite före måltiderna; det kommer definitivt att göra hela upplevelsen unik och minnesvärd för er båda, vilket är vad ni letar efter här.

Om du gillar tanken på en lägereld föreslår jag att du läser en artikel jag skrev om hur man gör en lägereld för matlagning. Det spelar ingen roll vilka måltider du äter; Jag samlade där alla olika tekniker jag kunde hitta för att göra alla sorters mat.

4. Besök den perfekta destinationen

Om du vet att lite romantik kommer att vara en viktig del av din campingresa, välj en destination som gör det mer romantiskt för er båda.

Till exempel bör du förmodligen undvika att gå till campingplatser som är trånga med andra campare, eftersom det kan vara utmanande att få igång romantiken när du behöver mingla med andra campare, särskilt familjer med små barn.

Istället bör du nog välja en avskild och exklusiv plats där du kan spendera tid tillsammans utan distraktioner utifrån (bra råd från detta källa).

Du kan också välja en campingplats som erbjuder exklusiva platser där du kan ta med din partner och ha trevliga romantiska stunder tillsammans.

När du väljer en campingplats, se till att du också beaktar landskapet, eftersom vissa platser erbjuder fantastiska soluppgångar och solnedgångar. Att campa nära stranden kan också vara ganska roligt, eftersom haven alltid är vackra och spännande, vilket kan ge många speciella stunder för er två tillsammans.

Därför rekommenderar jag starkt att du lär dig de väsentliga teknikerna genom artikeln jag skrev om hur man sätter upp ett tält i sanden. Det skulle också vara praktiskt om du vill tillbringa en romantisk natt i öknen.

En annan faktor att tänka på när du väljer den perfekta campingdestinationen är vilken typ av aktiviteter du kan njuta av i närheten. Att tillbringa dagen med att njuta av saker som att simma, besöka grottor och besöka djurparker kan ge riktigt romantiska upplevelser.

  Kan klätterrep tvättas?

Här är en måste-se-video jag hittade om 5 romantiska campingplatser som rekommenderas starkt. Jag rekommenderar starkt att kolla in detta om du inte har valt din destination ännu.

5. Köp en superstor sovsäck

Att mysa och mysa tillsammans efter en dag av camping kan ta din romantik till nästa nivå. Detta är lättare att uppnå om du tar med en extra stor sovsäck istället för två enkla sovsäckar.

Lyckligtvis finns det många alternativ som du kan använda här, och du kan välja en dubbel sovsäck som rymmer två av er (enl. släcka).

Alternativt kan du använda luftmadrassen du tog med dig för en charmig och vacker plats att tillbringa natten för er två. Se till att ta med bekväma kuddar och filtar också.

Ja, du kan känna dig bekväm om du kan campa. Faktum är att du kommer att uppskatta denna lilla lyx dubbelt efter en dag i det vilda.

Närheten man känner när man kopplar av och njuter av varandras sällskap efter en dag på camping kan vara så romantisk. Så tänk noga på dina sovarrangemang om du har en romantisk campingresa inplanerad.

6. Lägg undan telefoner och elektronik

Smartphones är mycket effektiva på att skilja oss åt, även när vi är bredvid varandra.

Det är därför det inte finns något bättre sätt att skapa en djupare koppling mellan dig och din partner än genom att lägga undan telefonen så att ni kan njuta av oavbrutna stunder av hög kvalitet tillsammans.

Nuförtiden verkar det rimligt att kolla minuten på telefonen. Därför, för att se till att ni ger varandra odelad uppmärksamhet, stäng av era telefoner eller åtminstone håll dem borta medan ni tillbringar kvalitetsstunder tillsammans.

Det sista du behöver är att din pojkvän ringer medan du är mitt i en passionerad kyssningssession. Ni kan titta på tv tillsammans, mysa tillsammans medan ni gör det.

Men alla personliga elektroniska enheter kommer bara att öka avståndet mellan er, och det kommer bara att göra det svårare för dig att skapa det romantiska band du önskar.

Du behöver inte stänga av din telefon och glömma det. Sätt den bara på tyst så att du inte missar kritisk kommunikation, samtidigt som du ser till att påträngande samtal eller sms inte avbryter de värdefulla ögonblicken du försöker skapa med din partner.

Uppenbarligen, efter att allt har svalnat, kan du kontrollera dina telefoner för att se om några viktiga kommunikationsförsök har gjorts medan du njuter av ditt livs kärlek.

Om du fortfarande vill använda dina telefoner kan du skapa en romantisk atmosfär genom att dela några bilder med din älskade. För det rekommenderar jag starkt att du läser en annan artikel jag skrev om hur man får internet när man campar.

I den har jag samlat sex olika, utarbetade sätt för dig, följt av några användbara videor. Jag tillbringade också några timmar där och förklarade hur man kan vara säker när jag använder Wi-Fi i allmänna utrymmen som campingplatser.

7. Dela en varm dusch

En varm dusch? När du campar? Ja, och ja. Du kan ta en romantisk dusch med ditt livs kärlek, även om du är mil bort från civilisationen. För att uppnå detta kan du köpa en bärbar dusch.

  Är vandringskängor bra för snö? Min slutgiltiga dom

Denna dusch låter er duscha tillsammans efter en lång dag, vilket kan vara otroligt romantiskt med tanke på vilken enorm lyx en dusch kan vara på de flesta campingplatser.

Jag har faktiskt ägnat en hel artikel åt att förklara det hur man gör en lägerdusch. Jag har tillbringat över två dagar med att gå igenom stegen (från år av erfarenhet), och jag har till och med inkluderat några instruktioner om hur man gör en varmvattenberedare.

Jag har också inkluderat några tekniker för att göra det privat så att du inte blir utsatt för andra människor. Så om du överväger den idén; Jag rekommenderar starkt att du tar en titt på detta.

Hur som helst, med denna portabla dusch måste du fylla en hink med vatten, gärna varmt, och placera änden med suget i, slå sedan på duschen för att njuta av en varm, behaglig dusch innan en mysig dusch tillsammans.

Detta kan vara ett riktigt romantiskt sätt att avsluta en kväll. Detta romantiska drag kräver uppenbarligen förberedelser i förväg. Du kan till och med gå ut och ta en bärbar varmdusch, ett system som distribuerar varmt vatten genom ett duschhuvud.

Detta skulle hjälpa dig att njuta av en varm och avkopplande dusch trots att du är mitt i ingenstans. Det är klart att varma duschar som du aldrig vill ta slut kan vara riktigt romantiska, och de kan sätta tonen för en spännande och trevlig kärlekskväll.

8. Köp en hängmatta för två

Hängmattor är otroligt avkopplande och de är ett perfekt sätt att titta på himlen och dess mystiska skönhet med ditt livs kärlek i famnen. Få saker är så romantiska som att mysa i en hängmatta med din romantiska partner samtidigt som du delar söta saker.

Dessa hängmattor kan ta mycket vikt, och en del vinglar också. Med en lägereld som sprakar i närheten kan att spendera tid i en hängmatta med ditt livs kärlek göra din campingresa till en njutbar upplevelse.

Ni kan föreställa er hur det skulle vara att vakna upp och finna er själva i varandras armar efter en vacker natt tillsammans. Se bara till att välja campingplatser där du kan njuta av denna typ av kul eftersom kallt väder definitivt skulle tvinga dig att lägga denna romantiska plan på is.

Är du rädd att du inte kan hänga en hängmatta på den camping du vill ha? Se till att du läser artikeln jag skrev om hur man hänger en hängmatta utan träd.

Det här inlägget går igenom alla metoder jag kunde hitta på internet, inklusive de viktiga knutarna du bör känna till om du inte har någon tidigare erfarenhet.

Slutsatser

Camping kan tyckas vara en smutsig upplevelse som kan vara långt ifrån romantisk. Ändå finns det några sätt du kan dra nytta av den vackra utsikten över naturen och förvandla dem till oförglömliga minnen att dela med din partner.

Jag hoppas att min artikel har kastat ett ljusare ljus över ditt äventyr med din partner och skapat några oförglömliga ögonblick. Om du har några egna insikter, låt mig veta allt om dem genom att lämna en kommentar nedan!