Har campingplatser kabel-TV (där och utrustning behövs)

När du campar i en husbil förväntar du dig att njuta av hemmets bekvämligheter samtidigt som du njuter av det bästa naturen har att erbjuda. En av lyxen som campare har kommit att älska är möjligheten att titta på tv utan att lämna campingen! Som sagt, hur vet du vilka campingplatser som har kabelutrustning? Har många av dem det till hands eller är dessa platser få och långt mellan?

Så, har alla campingplatser kabel?

Alla campingplatser har inte kabel-TV, men det finns vissa campingplatser, som KOA, som har platser över hela USA med campingplatser som erbjuder kabel-TV. Däremot kan du ställa in din husbil så att det finns kabel eller satellit på varje campingplats.

Idag ska vi prata om frekvensen av kabelanslutningar på campingplatser och hur man får mobilkabel. När du är klar kommer du att titta på det senaste spelet eller sitcom från bekvämligheten av ditt husbil på nolltid!

Hur man hittar en campingplats med kabelutrustning

Den första frågan du kan ställa är, ”Hur vet jag ens vart jag ska ta min husbil om jag vill ha kabel?” Varje campingplats/husbilspark varierar i vad de erbjuder när det gäller anslutningar av något slag. Den magiska frasen när man letar efter rätt plats är ”fulla anslutningar”. Vad menar de med anslutningar?

Vanligtvis är de grundläggande anslutningarna som en campingplats eller husbilspark erbjuder:

  • Vatten
  • Avlopp
  • Elektricitet

Dessa täcker alla dina grundläggande behov när det kommer till att leva som om du vore hemma när du faktiskt är långt borta. Vill du ha mer ska du istället leta efter lyxiga husbilsplatser. Dessa är vanligtvis ställena med fullständiga anslutningar inklusive kabel och telefon. Mer avlägsna campingplatser och parker eller mindre städer kommer förmodligen inte att ha vad du behöver. Vanligtvis erbjuder de mer avlägsna platserna inte ens de tre grundläggande anslutningstjänsterna.

Vissa campingplatser med kabelanslutningar

Lake George RV Park
74 State Route 149 Lake George, NY 12845-3501 (518) 792-3775

http://www.lakegeorgervpark.com/

Sun Rv Resorts

Platser i Florida, Utah, Virginia, Oregon, Arizona, Kalifornien, Texas, Colorado Tennessee och mer.

Webbplatslänk

KOA campingplatser

Platser över hela USA

Klicka här för att söka efter kabel KOA campingplatser i destinationsstaden.

Har de flesta campingplatser kabelutrustning?

Eftersom endast exklusiva husbilsparker och campingplatser med största sannolikhet har kabelanslutningar, kan du slå vad om att de flesta platser du åker till inte kommer att ha den kabelutrustning du letar efter. Som sagt, du är mer begränsad i var du kan parkera om du inte vill missa nästa stora match. Allt handlar om att prioritera vad du mer vill ha: en semester i naturen eller en lyxupplevelse.

  Förhindra mögel i husbilen (vid användning och förvaring)

Måste man betala för kabelutrustning på campingplatser?

Om du vill ha den lyxiga upplevelsen kommer du nästan säkert att betala ett pris för det. Kabel är en handelsvara som vilken annan anslutning som helst. Vissa campingplatser inkluderar det i sitt nattpris, och vissa debiterar dig extra för förmånen. Mycket få parker och campingplatser erbjuder gratis kabelutrustning; allt varierar från plats till plats.

Vad behövs för mobilkabel?

Det finns flera sätt att få kabel-tv i din husbil när du reser på en campingplats eller husbilspark. En del av utrustningen som bör tillhandahållas eller ha till hands är:

  • En satellit. Detta är den viktigaste enheten, för utan den kan du inte ta emot en signal alls. Det finns två mobila satellitalternativ att välja mellan. Vi kommer att gå in på det mer i detalj senare.
  • Riktiga kablar. För att ansluta din husbil till kabel-tv måste du först skaffa den kabel som behövs för att försörja strömmen. Din husbil kan ha ett eluttag som du kan ansluta den här kabeln till och ansluta den till den avsedda porten. Det är vanligtvis så du får en kabel-tv-tjänst som tillhandahålls av campingplatser.
  • Kabelomvandlarbox. Om din TV är lite föråldrad kan du behöva en kabelomvandlare för att få alla kanaler du vill ha. Nyare TV-modeller har vanligtvis dessa omvandlare inbyggda.

Hur får man in mobilkabel i en husbil?

Kanske är du intresserad av kabel-TV till din husbil, men vet inte hur du skaffar det. Dess logistik kan ha verkat komplicerad tidigare; Men att få kabel-TV-kapacitet är mycket lättare än du kanske tror! Med all teknik vi har välsignats med under det senaste decenniet, har du massor av alternativ när det kommer till hur du ska få alla dessa program du längtar efter.

Satellit

Som nämnts tidigare finns det två satellitkabelalternativ du kan ansluta till din husbil: DIRECTV och DISH. Det här är två otroligt populära kabel-tv-företag, och de expanderade bortom kabeln i hemmet så att du kan ta tusentals program och filmer på språng.

  21 tips för att få ut det mesta av din husbilsresa

Det finns dock några saker att tänka på när det gäller att få kabel över satellit. Det kan till och med göra eller bryta ditt beslut att köpa en till dig själv!

  • DIRECTV satellitpaket börjar på cirka $ 19,99 per månad och stiger sedan stadigt under ett eller två år, och DISH-paket börjar på $ 34,99. Detta är ett ganska högt pris för den som bara vill campa med husbil under en kortare tid, som till exempel en helg. Du kanske vill använda en annan metod om du inte använder tjänsterna ofta eller om din budget är knapp.
  • Satelliterna i sig är inte billiga. De prenumerationspriser du betalar inkluderar inte denna mycket viktiga post när det kommer till tv-tittande i din husbil. Mobilsatelliterna kan kosta allt från $300 till över $2000. Om du inte är en vanlig husbilsresenär eller om du inte stannar under en längre tid, går dina pengar i princip i sjön med en parabol.

Kabelanslutningar

Det enklaste sättet att få in mobilkabel i din husbil är att ansluta kabeln från campingen eller parken till ditt fordon. Du får den tjänst de betalar för. Det här alternativet låter dig se program för mindre pengar, men du förlorar möjligheten att välja vilket system du gillar bäst. Om lägret valde DISH som sin leverantör kommer du inte att få några av de fördelar som DIRECTV erbjuder.

Du kan inte heller välja vilket paket de har. Om du inte kan ta emot alla kanaler och det enda du ville se inte är tillgängligt är det synd. Du tar vad du får med det här alternativet eller så får du ingen TV alls. Om du känner för att chansa eller om du inte är för noggrann är det ett ganska bra alternativ att koppla upp din husbil till campingens kabel. Om du har en begränsad budget kan du spara mycket pengar under tiden.

Kabel-tv-appar

Om du har en smartphone eller surfplatta vet du allt om appar. Det finns en annan app för allt: spel, sociala medier och nu även TV-tjänster! Kabelleverantörer är uppdaterade med det senaste och du kan enkelt komma åt det om du redan prenumererar på ett visst paket.

Om du till exempel har ett abonnemang hos HBO eller ESPN kan du använda deras appar för att komma ikapp vad du missat. Du kan göra detta på dina surfplattor och telefoner, men om du har en Smart TV installerad kan du ladda ner dessa appar där också! Detta är en lättnad för dem som hatar att se sina favoritprogram och filmer på små skärmar.

  Behöver du en regulator till en campingspis?

Streamingtjänster

Även om streamingtjänster inte är precis nya och inte har allt kabel har att erbjuda, kompenserar de för mycket av det du annars skulle missa. De mest populära streamingbolagen är för närvarande Netflix och Hulu. När du prenumererar på dessa tjänster får du tillgång till hundratals TV-program och filmer som du normalt sett på kabel, och några av dem är exklusiva för dessa sajter!

Med Hulu kan du lägga till ytterligare paket, inklusive HBO och live-tv, mot en extra kostnad. Du kommer att betala ungefär samma som vanlig kabeltjänst vid den tidpunkten, men du får tillgång till saker som bara Hulu släpper, och du kan pausa eller spola tillbaka när som helst!

Antenn

På den tiden, innan tekniken verkligen började utvecklas, använde husbilsresenärer en antenn för att plocka upp tv-kanaler. Även om det är en beprövad metod för att plocka upp program och filmer du kanske vill se, har den många nackdelar jämfört med dina andra alternativ idag.

Parkering av din husbil nära en stad ger dig till exempel tillgång till flera kanaler, men på landsbygden har du turen att ha fler än fem kanaler. Du kommer inte att få den variation du kan vara van vid, och det kanske inte finns något tillgängligt som du vill se. Antenner kommer att klara sig i ett nafs, men de kanske inte är den mest idealiska situationen.

Och om du glömmer att din antenn är där uppe på taket och du kör iväg, måste du köpa en till för din nästa resa; den du glömt kommer säkert att falla eller skadas på annat sätt.

För att sammanfatta det hela har du flera alternativ för att få kabel-tv i din husbil. Vissa parker och campingplatser tillhandahåller den utrustning du behöver. Andra gör det inte, och du måste hitta ett sätt utan dem. Så länge du har el, en smart-tv och tillräckligt med data eller Wi-Fi att använda kan du titta på vad du vill.