Genomsnittligt batteribytespris för jetski (och vilket man ska köpa!)

Vattenskoterbatterier håller bara 3 till 5 år och det kan bli ganska dyrt att byta ut dem så ofta. Det kan vara svårt att veta vilket batteri som är bäst när det finns så många alternativ där ute! Nedan finns en guide till det genomsnittliga batteribytespriset och vilka som är bäst för pengarna.

Det genomsnittliga batteribytespriset för en vattenskoter är cirka 150 USD. Batteriföretagen höjer sina priser eftersom de säger att deras batterier är ”bättre” när de billigare i verkligheten fungerar lika bra.

Nedan finns en PWC-batteriguide som du kan lita på.

Piratbatteri Högpresterande batteri

Detta batteri är känt för att vara ett av de mest prisvärda alternativen samtidigt som det är hållbart, pålitligt och underhållsfritt.

Innan du bestämmer dig för om du vill köpa detta batteri eller inte, kan du använda ett modelldiagram för att kontrollera kompatibiliteten det kommer att ha med din egen vattenskoter.

Detta är ett 12V förseglat batteri som är på 216 Watt och 270 CCA. Den kommer med en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti och en 18-månaders garanti!

Syran inuti är konstruerad med absorberad glasmattteknologi som säkerställer lågt underhåll.

Hårdvaran som följer med satsen för att fästa kablarna är förstklassig och jämfört med lokala butiker är priset mycket lägre. Den genomsnittliga kostnaden för detta batteri är cirka $60 på Amazon: klicka här att se

Det är ingen syra som du behöver lägga till batteriet och ingen laddning du behöver initiera som många av de andra konkurrenternas batterier. Detta säkerställer enkel installation och lågt underhåll medan du har den.

Odyssey Powersports batteri

Detta är inte det mest prisvärda valet, men detta är verkligen ett av de bästa vattenskoterbatterierna på marknaden.

  Hur mycket kostar klätterkrita?

Odyssey Powersports-batteriet har den mest effektiva laddningen av alla blybatterier som finns. Eftersom vattenskotrar bara används halva året är en stor uppladdning det som kan förhindra behovet av ett helt nytt batteri varje säsong.

Med en 70 procent längre livscykel är detta batteri ett av de mer populära alternativen jämfört med konventionella djupcykelbatterier. Den är vibrationsbeständig, skyddar mot stötar och tål temperatur.

Detta batteri kommer med två års garanti och är en mindre storlek än andra batterier men har samma mängd kraft. Den lilla storleken möjliggör en enkel passform i många olika typer av vattenskotrar.

Du kan säga adjö till eventuell läckande batterivätska i din vattenskoter eftersom detta batteri håller allt inne. Medan ett billigt batteri räcker en till två säsonger, kommer Odyssey Powersports att hålla mer som 5 säsonger.

Även om det är dyrare än andra batterier sägs det vara det bästa batteriet för vattenskoter, och de är kända för att hålla länge. Priset på detta batteri är cirka $150. Se här på Amazon.

Yamaha WaveRunner batteri

Detta batteri passar en mängd olika vattenskotrar. Det är ett spillsäkert batteri som har mycket lite underhåll. Den levereras fulladdad och har en patenterad förseglad stolpe som minskar korrosion.

De flesta som köper det här batteriet har en Yamaha, men om du jämför storleken med din vattenskoter batteriplats så fungerar den med andra märken också. Detta batteri har mycket kraft och klarar alla knackningar och stötar som kommer med vattenskoter.

Detta är ett av de mer prisvärda alternativen och är mycket starkt för priset. Den fungerar med stora motorer såväl som små och den bör startas varje gång.

  Får jag fiska på en golfbana?

Detta Chrome-batteri kostar runt $60 vilket är mycket billigare än Odyssey-batteriet. Det finns också en 18-månaders garanti med en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Hur du får ut maximal livslängd på ditt batteri

Det finns massor av människor där ute som inte inser att det finns batteriladdare som kan förlänga deras batterilivslängd där ute. Istället byter folk bara ut sitt batteri, om och om igen, och spenderar mer pengar än de behöver.

Det är aldrig en bra idé att låta ditt batteri dö helt. När du gör detta kan du minska dens förmåga att hålla en laddning. Du bör också kontrollera kabelanslutningarna regelbundet för att se till att allt är åtdraget och rent. Du vill inte att ditt batteri ska drabbas av korrosion eftersom det kommer att döda det snabbt.

När du inte använder din vattenskoter kan du ladda batteriet och spara mer energi. Här är en laddningsguide som du kan använda för att fatta det bästa beslutet för dina vattenskoterbehov.

När det är lågsäsong, se till att förvara batteriet på ett område som inte utsätts för extrem kyla. Om du underhållsladda ditt batteri kommer det att få mer laddning och livslängden ökar.

När du har tagit ut batteriet ur din vattenskoter bör du fästa det på en underhållsladdare och förvara det på en sval och torr plats.

Underhållsladdning är det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av ditt batteri. Det är när ditt batteri laddas långsamt under en lång tidsperiod utan att överladdas.

En av de bästa batteriladdarna kallas Battery Tender Jr. Denna laddare gör det bästa jobbet för att hålla ditt batteri fräscht och fullt av liv. De andra laddarna där ute går inte att jämföra med denna.

  Köpguide för kajakstorlek

Om du vinterförbereder din vattenskoter, skulle jag rekommendera att ansluta Battery Tender Jr. Det finns några olika modeller, men de bästa är 4amp och 5amp. De andra modellerna laddar inte lika snabbt.

På Amazon finns nästan 10 000 positiva recensioner. Den är vattentålig tack vare den fabriksinstallerade packningen. Den slås också på och av automatiskt vilket innebär att det krävs lite underhåll.

Det här är den bästa underhållsladdaren som finns, och den går inte ens att jämföra med de dåliga kvaliteter du kan köpa på Walmart eftersom dessa faktiskt laddar ditt batteri snabbt. Det är runt $80 och du kan se Batteri Tender här på Amazon för mer information.

Om du letar efter något att ladda ditt batteri som är billigare än Battery Tender, den All Powers Solar laddare kanske för dig. Detta är en fjärdedel av priset, och det fungerar bra. Den är inte helt regntät men den kan bli lite blöt och fortfarande fungera.

Solladdaren laddar dina urladdade batterier och ger dem den kraft du behöver för att fortsätta använda din PWC. En annan trevlig sak är att du kan använda denna med vilken annan maskin som helst som har ett batteri och det kommer att hålla ditt batteri laddat med användning av solens strålar.