Genomsnittlig kostnad för en fiskecharter (med exempel)

Om du inte vill gå ut och köpa alla redskap eller om du bara vill prova en annan typ av fiske är det förmodligen rätt drag att boka en fiskecharter. Det finns ett gäng olika alternativ och priset kommer att variera beroende på vad du fiskar efter och var du befinner dig. I det här inlägget kommer jag att prata om den genomsnittliga kostnaden för en fiskecharter.

I genomsnitt är kostnaden för en heldags fiskecharter $249 USD per person medan den genomsnittliga kostnaden för en halvdagscharter är $150 USD per person. Allt beror på vart du ska och vad du fiskar efter, men intervallet är någonstans mellan $209 och $292 för hela dagen.

Typ av fiske Genomsnittlig kostnad (hel dag)
Laxfiske $292 per person
Hälleflundra fiske $274 per person
Flodfiske $243 per person
Djuphavsfiske $209 per person
Bass fiske $230 per person
Genomsnittlig kostnad $249 per person

Jag kommer att dela upp allt nedan och inkludera en del av den information jag hittade. Vi kommer att prata om priser på olika platser och priser för de olika typerna av charter. Det fanns priser som var mycket lägre än genomsnitten och det fanns priser som var högre.

Laxfiskecharter

laxfiske charter

Laxfiske är förmodligen en av de mer populära charterna att åka med och det finns många olika ställen du kan gå för att göra det. Du hittar dem längs hela väst- och östkusten men priset kommer att variera lite beroende på var.

Den genomsnittliga kostnaden för en halvdags laxfiskecharter är 177 USD per person medan en heldagsutflykt kommer att vara cirka 292 USD per person. Du kan förvänta dig att betala mindre om du inte bryr dig om den snyggaste båten och utrustningen och du kan förvänta dig att betala mer för saker av högre kvalitet.

  Kan du fiska utan licensen?

Kostnaden på västkusten av Vancouver Island för en halvdagstur är cirka 237 USD per person medan en heldagsresa kommer att vara cirka 428 USD per person. Det kommer att innehålla en trevlig båt med mycket utrymme, utrustning, städning och bränsle (info från Salmon Eye Charters).

Kostnaden på Vancouver Islands östkust för en halvdagstur är cirka 129 USD per person (för upp till 4 personer) medan en heldagstur kommer att vara cirka 207 USD per person. Det totala priset är pris per person gånger 4. Dessa priser inkluderar båt & bränsle, redskap, kapten och fiskstädning (info från Riptide fiskecharter).

Kostnaden utanför Kaliforniens kust för en halvdagsresa kommer att vara cirka 165 USD per person (för upp till 6 personer) medan en heldagsresa kommer att vara 241 USD per person. Det totala priset är per person pris gånger 6. Detta inkluderar allt utom din licens och måltid (info från Flash fiskecharter).

Hälleflundra fiske charter

hälleflundra fiske charter

Hälleflundra är ett annat populärt val när det kommer till att få en charter och den goda nyheten är att du kan hitta dem på många olika ställen. De är stora, tunga, kämpar bra och de smakar riktigt gott.

Den genomsnittliga kostnaden för en halvdags fiskecharter för hälleflundra är 159 USD per person medan en heldagstur kommer att vara cirka 274 USD per person.

Kostnaden utanför Vancouver Islands västkust för en halvdagsresa kommer att vara cirka 184 USD per person medan en heldagsresa kommer att vara 351 USD per person. Detta inkluderar allt utom din licens och måltid (info från West Coast Ocean Charters).

Kostnaden utanför Vancouver Islands östkust för en halvdagstur kommer att vara cirka 129 USD per person medan en heldagstur kommer att vara 207 USD per person (info från Riptide Fishing Charters).

  Fungerar ogräsfria krokar verkligen? Jag provade dem

Kostnaden utanför Kaliforniens kust för en halvdagsresa kommer att vara cirka 166 USD per person medan en heldagsresa kommer att vara 266 USD per person (info från Risen Tide Charters).

River Charters

älvfiske charter

Det finns en rad olika arter man kan fiska efter i älven. Lax, öring, stör, bas, you name it. Priserna verkar variera beroende på vad du vill rikta in dig på, vilken flod du befinner dig vid och kvaliteten på båten och utrustningen.

Den genomsnittliga kostnaden för en flodfiskecharter är $167 USD per person för en halvdagstur medan en heldagstur kommer att vara $243 USD per person.

Kostnaden för att boka en charter för störfiske i British Columbia kommer att vara cirka 182 USD per person (2 personer) för en halvdagstur och 240 USD per person för en heldagstur. Det totala priset är pris per person gånger 2.

Kostnaden för att boka en flugfiskecharter i Utah kommer att vara cirka $170 per person (för 2 personer) för en halvdagstur medan en heldagstur kommer att vara cirka $290 per person. Det totala priset är pris per person gånger 2.

Kostnaden för att boka en lax- och steelhead-charter i Michigan kommer att vara cirka $150 per person (för 2 personer) för halva dagen medan en heldagstur kommer att vara cirka $200 per person. Det totala priset är pris per person gånger 2.

Deep-Sea Charters

djuphavscharter

Djuphavsfiske kommer förmodligen att bli det dyraste eftersom du kommer att använda mycket redskap och bränsle. Priset beror främst på vilken typ av fisk du är ute efter.

Den genomsnittliga kostnaden för en halvdags djuphavscharter är $115 USD per person medan en heldagsutflykt kommer att vara $209 USD per person.

Kostnaden för djuphavsfiske på Vancouver Islands västkust är cirka 110 USD per person (för 4 personer) för halva dagen och kommer att vara cirka 277 USD per person för hela dagen. Det totala priset är pris per person gånger 4.

  Vad betyder siffrorna och bokstäverna på en fiskerulle?

Kostnaden för att fiska tonfisk i PEI är cirka 104 USD per person (för 6 personer) för halva dagen och kommer att vara cirka 184 USD per person för hela dagen. Det totala priset är pris per person gånger 6.

Kostnaden för att fiska till havs i Florida är cirka 133 USD per person (för 6 personer) för halva dagen och 166 USD per person för hela dagen. Det totala priset är pris per person gånger 6.

Bass Fishing Charters

bas fiske charter

Basfiske är en av de mer underhållande formerna av fiske och det är alltid kul att vara med någon som vet vad de håller på med. Priserna verkar vara lite billigare än andra typer av fiske.

Den genomsnittliga kostnaden för en charter för basfiske är 166 USD per person för halva dagen och 230 USD per person för hela dagen.

Kostnaden för att fiska bas i Texas är någonstans runt 175 USD per person (för 2 personer) för halva dagen och 237 USD per person för hela dagen. Det totala priset är priset per person gånger 2.

Kostnaden för att fiska bas i British Columbia är cirka 163 USD per person (för 2 personer) för halva dagen och 230 USD per person för hela dagen. Det totala priset är priset per person gånger 2.

Kostnaden för att fiska bas i Michigan är cirka 162 USD per person (för 2 personer) för halva dagen och 225 USD per person för hela dagen. Den totala kostnaden är priset per person gånger 2.

Låt mig veta dina tankar och eventuella frågor du har. Gillar du den här artikeln? Ge den gärna en del!