En lista över de bästa bågskyttebanorna i St. George, Utah

De flesta stater har bågskytteslagar som gör det svårt för bågskyttar att utöva sin sport hemma eller till och med ute på sin egen fastighet. Lyckligtvis har bågskyttebanor dykt upp i de flesta städer och städer för att lösa just detta problem.

Om du bor i St. George, Utah, och letar efter ett ställe att öva ditt målskytte på, ger den här artikeln några bra platser där du kan hitta både en plats att skjuta på och en gemenskap av bågskyttefanatiker.

TNT Bågskytte

TNT Archery hävdar titeln ”Southern Utah’s Archery Pro Shop”, och dess kunder håller inte med.

Butiken/sortimentet har fyra stjärnor av fem på Google Reviews och fyra och en halv på sin Facebook-sida.

Recensionerna är välförtjänta och är mest ett resultat av den snälla och kunniga ägaren, Terry Beck.

Det är uppenbart att Terry inte startade butiken för att bli en affärsmogul eller för att tjäna högar med pengar, utan för att dela med sig av sin kunskap om bågskytte och odla en välkomnande miljö för alla som är intresserade av att skjuta båge.

Hans färdigheter är inte bara begränsade till själva sporten heller.

Terry har en encyklopedisk kunskap om all den bästa utrustningen för alla typer av bågskyttar och har vanligtvis ett välsorterat lager så att alla som kommer till TNT Archery kan hitta det allra bästa inom utrustning och tillbehör.

TNT har sådana populära märken för bågskytte som Hoyt, Bowtech, Diamond, Octane, Easton och mer.

Om du är nöjd med din installation och bara letar efter en rolig plats att fotografera på under vintermånaderna eller under din lunchrast, kan TNT Archery också ordna det.

Deras skjutbana inomhus är en rymlig och säker miljö för bågskyttar i alla åldrar och alla nivåer.

TNT:s rimliga avgift på 10 USD i timmen är tillgänglig från 10:00 till 20:00 måndag till fredag.

Om du provar sortimentet och bestämmer dig för att du vill spendera mer tid i miljön, har TNT flera alternativ för den sociala bågskytten.

Vilken bågskytt som helst kan gå med i en av TNT:s Indoor Archery Leagues, där du kan få tillgång till en vänlig community och till och med några värdefulla priser för att vinna ligatävlingar.

  Gör KTM en sida vid sida?

Om du föredrar att delta i sporten som en del av ett lag, håller TNT en Couples League där partners kan arbeta tillsammans för att samla poäng.

För dem som vill bli mer in i jakten eller som bara föredrar att skjuta på ett mer realistiskt mål, finns 3D-skytte tillgängligt samt en tillhörande liga.

Sammanfattningsvis erbjuder TNT i princip alla typer av bågskytte eller bågskytteaktiviteter som du kan tänka dig, vilket är det som gör det till en av de bästa bågskyttebanorna i St. George, Utah, tillsammans med dess kunniga och vänliga personal.

RedRock Bowmen & Southern Utah Shooting Sports Park

Strax utanför St. George ligger Hurricane, Utah.

Trots sitt oroande namn är Hurricane ett bra ställe att åka till för lite fritidsnöjen, inklusive bågskytte.

RedRock Bowmen är en bågskytteklubb med en utomhusskytteklubb/-bana belägen i Southern Utah Shooting Sports Park.

Bågskytteklubben har funnits sedan 2007 och har arbetat med Southern Utah Shooting Sports Park sedan dess för att erbjuda en fantastisk utomhusplats för lokala bågskyttar och deras familjer.

Om du bor i området är det bästa sättet att dra fördel av denna fantastiska skjutplats genom att bli medlem.

För att bli medlem måste bågskyttar betala den årliga arbetsmedlemsavgiften på 70 $ eller medlemsavgiften för den arbetande familjen, som är 85 $.

Medlemmar måste också tjäna sin plats genom att delta i en arbetsdag per år eller betala 20 USD extra för att behålla utbudet.

Det kan tyckas vara en hög avgift att betala, men de flesta bågskyttar i området tycker att det är värt det att ha fullständig tillgång till området.

Medlemmar får använda sortimentet gratis när de vill, medan icke-medlemmar endast ges tillgång till det varannan och var fjärde lördag i månaden för en inträdesavgift på $5.

En annan förmån som endast erbjuds medlemmar är reducerade priser för 3D-evenemang som hålls av klubben.

Medan icke-medlemmar betalar $15 för dessa evenemang, debiteras medlemmar endast $10.

  7 anledningar till att springa gör dig lycklig

Om du går på ett av RedRock Bowmen Archery Clubs 3D-bågskytteevenemang, kommer du att ges möjligheten att skjuta på en stor mängd kvalitetsmål, varav 58 är Rhinehart.

De flesta av dessa mål kommer att finnas tillgängliga vid några mer avslappnade ”roliga fotograferingar” såväl som de formella 3D-evenemangen.

Onödigt att säga att RedRock Bowmen Archery Club är en idealisk plats att delta i sporten bågskytte samtidigt som du håller kontakten med den vackra naturen i södra Utah.

Humphries bågskytte

Humphries Archery i Payson, Utah, ligger långt utanför St. George-området, men bilresan norrut är värt det för att hitta denna proffsbutik och bågskytte.

Precis som TNT har de ett brett urval av bågskytteutrustning av bästa kvalitet, inklusive Hoyt, Bowtech, Mathews, Elite, Diamond, Mission, Bear, Gold Tip, Easton och många fler.

Även om de inte är lika mom-and-pop som TNT, är deras anställda fortfarande experter på både bågskyttesporten och den utrustning som är involverad.

Som en proffsbutik har de kunskapsbasen och resurserna för att hjälpa alla bågskyttar med alla problem eller förfrågningar de kan ha.

Humphries Archery är också barnvänligt, med en specialiserad räckvidd bara för ungdomar utöver deras räckvidd för vuxna och avancerade bågskyttar, som mäter upp till 30 yards totalt.

Utrymmet och de anställda är otroligt mångsidiga.

Kunder kan hyra ut hela utrymmet för företagsevent, födelsedagsfester eller vilket evenemang som helst för en stor grupp människor.

Frekventa kunder kan dra nytta av de roliga aktiviteterna som Humphries Archery erbjuder, som TechnoHunt-evenemang, scoutgruppaktiviteter och en mängd olika klasser inklusive klasser med meritmärke.

Efter att ha varit en proffsbutik i över 15 år vet Humphries Archery hur man ska försörja sitt samhälle.

De har till och med spridit sig över Utah och öppnat tre olika platser i norra Utah för att utöka sitt samhälle och tjäna fler passionerade bågskyttar.

Deras Payson-läge har gått bra och tjänat 4,2 stjärnor på Google Recensioner.

Om du bor i området eller bara är på genomresa skulle jag rekommendera att spendera lite tid i deras anläggning, som är öppen tisdag till lördag från 10.00 till 19.00, 17.00 på lördagar.

  Har terränghjulingar vägmätare?

Stickflipper bågskytte

Om du är nära Humphries Archery i norra Utah bör du också besöka Stickflipper Archery i Lake Shore.

Stickflipper är en annan välrenommerad pro-shop och bågskytteserie vars personal har över 35 års erfarenhet av bågskyttebranschen.

Butiken och sortimentet grundades av bågskyttetrioen Rick Valdez, Shane Smith och Clint West våren 2010.

Deras butik och inomhussortiment ligger i en 6 500 kvadratmeter stor byggnad som erbjuder gott om plats för alla typer av bågskytteaktiviteter.

Mellan deras erfarenhet och deras urval av Bear-bågar (som är den största i staten) går de flesta kunder nöjda.

Deras räckvidd inomhus sträcker sig över en sträcka på 35 yards, vars ände är full av 3D-mål av hög kvalitet att skjuta på.

Stickflipper tar 3D-bågskytte ett steg längre och erbjuder också ett Big Shot-målsystem som likställer dina skott på målet med deras positioner på olika djur som älg, vitsvans och till och med flera afrikanska djur.

Stickflipper är unik för att ha både en inomhus- och en utomhusbana, varav den senare mäter upp till 100 yards.

Det är troligt att om du kommer hit kommer du att vilja bli medlem. Och lyckligtvis erbjuder de det alternativet.

Som medlem får bågskyttar tillgång till utomhusbanan när det är fint väder.

Icke-medlemmar har tillgång till intervallen under Stickflippers normala öppettider, som är från 06:00 till 21:30 måndag till torsdag och från 12:00 till 17:00 på lördagar.

Stickflipper är också ett fantastiskt utbud för bågskyttar på en budget, och tar bara $5 per skytt för papper och utomhusmål och $10 för att skjuta med Big Shot-systemet och med 3D-mål.

Att skjuta med pil och båge var som helst är en rolig och givande aktivitet, men att kunna göra det i ett kvalitetsintervall höjer alltid upplevelsen exponentiellt.

Om du aldrig har skjutit i en bågskyttebana tidigare, skulle något av dessa fyra alternativ vara en bra introduktion till samhällets bågskyttebanor.

Om du vill hitta fler av de bästa bågskyttebanorna i landet, kolla in min fullständiga lista.