En lista över de bästa bågskyttebanorna i Seattle, Washington

Seattle, Washington, är känd som den regniga staden. Om du går dit ens för en liten stund, kommer du att få reda på mycket snabbt att det är för att det bokstavligen alltid regnar, och i det här fallet regnar det också bågskyttebanor!

Tja, roliga åsido, det finns en stor koncentration av bågskyttebanor inom Seattle-området, och de kommer säkerligen att tillfredsställa de kräsnaste bågskyttarna!

Naturligtvis kan du behöva ta med ditt paraply om du föredrar att prova utomhusbanorna, men eftersom Seattle är en så regnig plats, kommer du att se som ett resultat att naturen utanför är så vacker och så grön!

Så jag har sammanställt en lista över 10 bästa bågskyttebanor tillgängliga i Seattle Washington-områdetså ta din Starbucks och ditt paraply och gör dig redo att gå till några av de bästa bågskyttebanorna du någonsin sett!

1. Nock Point

Nock Pointbelägen i Mountlake Terrace, Washingtonär en kombinationsanläggning för proshop och inomhussortiment med alla tillbehör som ingår.

Deras räckvidd inomhus är 20 yards, med 26 banor. Avståndsmärken går från så nära 5 yards till så långt som 18 meter. Alla pilbågar utom armborst är tillåtna i sortimentet, och förfriskningar, pilbågsställ och utrustningsbord ingår.

Priserna för vuxna är $12,50 för hela dagen, $6 för barn hela dagen, och rabatterade lanekort finns också att köpa. Om du vill hyra utrustning är det 27,50 USD per vuxen och 15 USD för ungdomar (de under 16 år), plus den normala intervallavgiften.

Nock Point kommer säkerligen att förse dig med alla dina bågskyttebehov!

2. Nästa steg Bågskytte

Nästa steg Bågskytteäven beläget i Mountlake Terrace, Washington, grundades 2005 av Bob Hickey, som ett icke-vinstdrivande utbildningscenter för bågskytte. Faktiskt, Next Step Archery ligger precis bredvid Nock Point Archery, så du kan bara gå en bit för att komma åt deras proshop såväl som deras inomhusbanor.

Next Step Archery, som ett utbildningscenter, fokuserar på undervisning från nybörjarnivå till elitnivå när det kommer till bågskytte, och har en toppmodern inomhusanläggning med 28 banor, samt 2 ytterligare privata tränarrum. Banorna sträcker sig från 14-20 yards och 14-10 yards per bana.

  Vilka är de olika delarna av en luftballong?

Next Step Archery har ett brett utbud av olika lektioner, skytteligor, specialevenemang, turneringar och bågskytteläger för folk att välja mellan, och därför kan priserna variera beroende på vilket program du är intresserad av. Kolla in det!

3. Skookums Archery Club & Range

Hittades i Puyallup, Washington, Skookums Archery Club & Range är en av de största bågskytteklubbarna i delstaten Washington. Deras bågskytteanläggningar och banor sträcker sig över ett spann av 39 tunnlandså anläggningen lovar mycket spänning med de tjänster som finns där!

Banan har två huvudbanor, en är en genomgångsbana med 56 mål. Den andra banan är en platt bana med mål på ett avstånd från 20 till 101 yards, förutom några FITA-mål som ligger på 18-90 meter.

Även om Skookums tekniskt sett är en bågskytteklubb, finns det också tillfällen då deras anläggningar är öppna för allmänheten! Utbudet är öppet från gryning till skymning, och kostnaderna är 10 USD för varje vuxen och 5 USD för varje ungdom från 12-17 år. Barn under 11 år har gratis inträde! Kom och prova!

4. Flying Duchess Ranch

För den som vill prova något lite annorlunda än vanlig bågskytte, varför inte besöka Flying Duchess Ranch? Beläget i Arlington, Washington, fokuserar detta utbildningscenter på allt som rör hästar, såväl som ”beridna kampsporter”.

Och du kan göra bågskytte på ryggen av en häst också! En av de mest populära aktiviteterna på Flying Duchess Ranch är bågskytte på hästryggen! Turneringar, privatlektioner och speciella kliniker och evenemang erbjuds, och priserna kan variera.

Men om du vill känna dig mer sammankopplad med människorna från det förflutna som levde sina dagar med att rida barbacka på sina hästar och inget annat än en båge i handen, kanske du vill testa det!

5. Riverside Archery

Bågskytte vid floden är en liten proshop och bågskytteserie belägen i Mount Vernon, Washington. Riverside Archery är liten och inredd med en mycket rustik känsla och har en professionellt bemannad butik och all utrustning du kan tänkas behöva.

  Vad du ska bära pulka om du inte har snöbyxor

Bågskyttebanan som ligger vid Riverside Archery är på den mindre sidan och har bara cirka 4-6 banor, men trots sin storlek tar den emot mycket trafik och kostar bara $5 per person!

För dem som bor i Mt. Vernon-området är denna lilla pärla full av saker för att tillfredsställa alla dina behov och önskemål som bågskytt.

6. KBH Bågskyttar

KBH Archers är en annan bågskytteklubb, som finns i Kitsap, Washington. Med ett imponerande utbud av utbud och tjänster erbjuds faciliteterna på KBH för både medlemmar i klubben och icke-medlemmar.

Inomhusbanan är cirka 5000 kvm och har 16 skjutbanor. Walk through range har cirka 28 mål, och det finns också en utomhusövningsbana som har mål på avstånd upp till 100 yards. De ger också ett område med breda huvuden för att träna med breda huvuden och jaktträning.

Men utöver detta är genomgångsserien helt rullstolsanpassad, så vem som helst kan delta i sortimentet! KBH har även en stor campingplats och en lekplats för barn.

Om du känner dig sugen på camping och bågskytte, eller bara gör bågskytte, kan KBH-bågskytte vara ett bra alternativ för dig att prova!

7. Silver Arrow Bowmen

Finns även i Mt Vernon-området, Silver Arrow Bowmen Archery Club är en bågskytteklubb med olika faciliteter som är öppna för allmänheten.

Två av banorna är öppna för allmänheten, plattbanan och genomgångsbanan. Lägenhetssortimentet har belysning, och är därför öppet dygnet runt, och inkluderar även en egenbetalning av de icke-medlemmar som väljer att använda den.

Det finns faktiskt två platta banor som har förskjutna mål, en med avstånd på 10-50 yards och den andra med avstånd upp till 60 yards. Genomgångsbanan kan vara lite av en vandring, med mer än 40 mål placerade på olika avstånd på 4-101 yards.

Inomhusbanan är öppen för allmänheten under speciella evenemang och har 14 skjutbanor. Se till att kolla deras hemsida för mer information!

8. Orion Indoor Range

Orion inomhussortiment är en inomhusbågskyttebana belägen i Auburn, Washington, och specialiserar sig på recurve skyttestilar. Den säljer och hyr ut recurveutrustning, ger lektioner och håller minisommarläger för barn.

  Rooster Tails på vattenskoter och vattenskoter (vad det är och varför det finns där)

Inomhusbanan är 20 yards lång och är tillgänglig för sammansatta, traditionella och recurve skyttestilar. Du kan boka privatlektioner såväl som grupplektioner om du är nybörjare och/eller vill lära dig mer. Det kommer garanterat att bli en bra tid för dig och dina vänner!

9. Rock Creek Bågskytte

Rock Creek bågskytte är en bågskyttebana och pro shop in Enumclaw, Washingtonoch är stolta över att sälja de bästa Bowtech- och Elite-bågarna.

Den erbjuder alla de grundläggande tjänsterna och produkterna som behövs för att komma igång och fortsätta i deras proffsbutik, och de lär också ut nybörjar-, medel- och avancerad bågskyttelektioner för dem som är intresserade av att prova på bågskyttesporten!

Deras bågskyttebana är en 20-yards inomhusbana med 10 individuella banor och kan användas till ett pris av $10 per timme. Rock Creek Archery har också ett skyttelag som du kan gå med i och skjuta tävlingsmässigt året runt!

10. Bainbridge Island Sportsmen’s Club

Bainbridge Island Sportsmen’s Club är en kombinerad skytte- och bågskytteklubb från Bainbridge Island. Även om det ursprungligen bara var en skytteklubb, har klubben vuxit till att inkludera bågskytte i gruppen och har för närvarande ett fantastiskt utbud!

Bågskyttebanan är öppen på onsdagar och söndagar, med begränsade öppettider för icke-medlemmar. Själva bågskyttebanan är täckt, komplett med belysning för nattskytte, med mål som sträcker sig från 10 till 40 yards.

Utbudsavgiften för vuxna som inte är medlemmar är 7 USD och barn under 7 år har gratis inträde. Om du också vill hyra utrustning kostar utrustningspaketet $15 för vuxna och $10 för ungdomar under 16 år.

Och där har du det! De 10 bästa bågskyttebanor i Seattle, Washington! Förhoppningsvis gav detta dig några idéer om ställen att prova i området, och du kommer garanterat att hitta något som du gillar!

Happy Shooting!

Om du vill hitta fler av de bästa bågskyttebanorna i landet, kolla in min fullständiga lista.