En lista över de bästa bågskyttebanorna i San Francisco

San Francisco, Kalifornien, som ligger vid kusten, har många olika attraktioner och kan vara lite svårnavigerade, särskilt för en bågskytt.

San Francisco är mest känd för sin mat och sina landmärken, men erbjuder också en mängd olika platser för bågskytten att skjuta. Oavsett om du är från San Francisco eller utanför staden, kommer du garanterat att njuta av det stora utbudet av utbud medan du tar in på den vackra norra Kaliforniens kust. Den här artikeln ger några av de bästa bågskyttebanorna i San Francisco-området, för att vägleda bågskytten som längtar efter att skjuta.

Bland de många sortimenten som erbjuds i San Francisco har jag begränsat några av de bästa intervallen till en lista med fem av de bästa.

Det finns mycket att välja mellan, och dessa banor har alla rankats som fantastiska ställen att göra bågskytte när du är nere i San Francisco Bay Area. Men istället för att titta på hundratals recensioner på Yelp och fortfarande gå vilse på vilket sortiment du vill gå till, kommer den här listan att ge en sammanfattad, specifik beskrivning av dessa intervall som gör det lättare att bestämma vilket sortiment som ska gå till. vara den för dig under din tid i San Francisco.

1. Golden Gate Park Archery Field

Golden Gate Park är mycket stor och det finns ett stort bågskyttefält också. Golden Gate Parks Archery Field ligger på Fulton Street, mellan 45th och 46th Street, ligger i Golden Gate Park, men med en lite undangömd känsla i utbudet.

Utbudet är gratis och öppet för allmänheten, och för de som är i behov av att hyra bågskytteutrustning SF bågskyttebutik är inte för långt borta. All nödvändig utrustning som behövs rundar upp till cirka $30.

För den som är intresserad av att lära sig bågskytte hålls nybörjar- och medelbågskyttekurser på tisdagar och torsdagar. Dessa klasser ges genom City College of San Francisco, med en licensierad instruktör också närvarande.

Det finns ett tiotal mål tillgängliga, vilket ibland kan göra det lite av en väntan på att kunna använda ett, och lite trångt. Och tyvärr på grund av slitage är balarna inte i sitt bästa skick, men de anses ändå vara användbara.

  Är Side-by-Sides Street lagligt i Utah?

Det finns också mycket buskage runt omkring, och det är ett allmänt område med många andra som använder området, så var försiktig med var du skjuter. Utbudet är dock helt gratis och det behövs ingen reservation!

Golden Gate Park ligger mittemot havet och kan ge en mycket vacker utsikt för dem som vill uppleva kustluften och landskapet medan de njuter av bågskytte i Golden Gate Park. Så medan du läser runt de andra attraktionerna i Golden Gate Park, varför inte stanna till vid Archery Field också?

2. San Francisco Archers Range

San Francisco Archers är en ideell organisation som stödjer och erbjuder många olika tjänster för bågskyttar i San Francisco-området. De erbjuder flera olika serier för människor i alla åldrar och nivåer av erfarenhet av bågskytte. Områdena är belägna mot Pacifica-området och kan vara lite svåra att hitta, så vägbeskrivningar anges specifikt sfarchers.org

Du kan bli medlem i San Francisco Archers och använda banorna gratis, eller för allmänheten är det en avgift på $5 för vuxna, medan barn under 13 år är gratis. Det finns fem banor, en för träning, en för barn och ytterligare tre baserade på olika nivåer av bågskytteskicklighet att välja mellan.

Röd är det svåraste fältområdet, inklusive många typer av hinder och placerade på en kulle, rekommenderas det inte till dem som har svårt att ta sig fram.

Det vita fältområdet är ett enklare nivåområde, så de som vill prova på fältskjutning rekommenderas att prova denna bana först.

Det blå fältområdet är ett målområde, speciellt gjord för att träna målskytte på långt avstånd.

Gratis klasser erbjuds den 1:a och 3:e söndagen i varje månad, förutom specialklasser för barn och vuxna som hålls varje lördag, med en avgift på cirka $10 till $15 för varje specialiserad klass. Utrustning finns att hyra.

Denna serie är familjevänlig och en idealisk plats för dem som letar efter lite mer variation och unikt detaljerat utbud än din vanliga bågskytteplats.

  Gör ATV-fälgar någon skillnad under körningen?

3. Redwood Bowmen Range

Redwood Bowmen Range är en klubb med bågskyttemedlemmar som äger en stor, rymlig bågskyttebana som också är tillgänglig för allmänheten. Utbudet ligger nära Oakland, som kan ca 30 till 45 minuters bilresa beroende på trafiken, men är fortfarande värt det! Rangen och klubbhuset har en fin rustik smak, och de tre utbudet har gott om utrymme och gott om mål.

Banorna har många hinder och klubbens medlemmar erbjuder nybörjarkurser för den som är intresserad av att prova på bågskytte. För allmänheten är entrén $5, och tyvärr är utrustning inte att hyra.

Redwood Bowmen Range erbjuder också många evenemang och shoot-offs som bågskytten kan delta i, och som sägs vara en hit! Dessutom, för de som är hårda bågskyttar, om du blir medlem, finns det många aktiviteter som ”Target Talk” eller olika styrelsemöten inklusive en ”hemlagad måltid.”

Om du letar efter en närliggande bågskyttegemenskap med en passion för bågskytte som din, leta inte längre!

Eftersom området är ute i Oakland-kullarna säger många att området är väldigt vackert, med många träd och kullar. För dem som vill njuta av det vackra kaliforniska landskapet medan du fotograferar, skulle denna serie vara ett bra alternativ för dig att stanna förbi.

4. Ohlone Bågskytte

Det finns olika bågskytteklubbar för personer som vill förbättra sina bågskyttefärdigheter och ha en mer exklusiv atmosfär för att utöva sitt bågskytte. Ohlone Archery är en privat, vuxen bågskytteklubb som är exklusiv för sina medlemmar.

Den fick sitt namn som en hyllning till Ohlone-indianerna som en gång bodde i den centrala Kaliforniens kust och var kända för sina förmågor inom bågskytte. Sortimentet finns i San Leandro-områdetcirka 45 minuters bilresa från det centrala San Francisco-området.

Ohlone är endast öppet för medlemmar, så för att gå med i medlemskapet måste du ta en nybörjarlektion för $35, och därifrån kostar medlemskapet $55 per månad. Utrustning kan köpas via ett märke som heter ”On Target”, som finns att köpa i deras sortiment.

De har ett exklusivt ägt inomhussortiment samt fortsatta lektioner för medlemmar, både ett ungdoms- och ett vuxenprogram. De håller specialiserade, specifika lektioner och har till och med tävlingar. Att gå med i Ohlones medlemskap är en privat, exklusiv upplevelse som kan uppfylla dina önskemål om att bli en mer professionell, specialutbildad bågskytt.

  Är parasailing säkert? (Med säkerhetsstatistik)

5. Pacifica bågskytte

Pacifica Archery är en proffsbutik för bågskytte som ligger i Daly City, som ligger bara 20 minuters bilresa från centrala San Francisco. De erbjuder ett brett utbud av tjänster såväl som utrustning, inklusive köp och uthyrning av utrustning, ett inomhussortiment och ett urval av klasser!

Bland deras tjänster erbjuder de fullständig reparation av bågar och annan utrustning i butik. De erbjuder också en anpassad pil- och strängtjänst och är tillgängliga för gruppfester och andra evenemang som vill vara värd för bågskytte som ett evenemang.

För en nybörjarlektion är priset $50 per timme för vuxna och $25 för ett ungdomsbågskytteprogram. Avgiften för att bara använda skjutbanorna är $15 per timme, och vissa fester och evenemang debiteras $500 upp till tio skyttar. Utrustningsuthyrning är $10.

Utöver lektioner, för den som är intresserad av tävlingsbågskytte, erbjuds flera skytteligor som du kan vara en del av året runt. De har även ett bågskytteseminarium om du vill utöka dina kunskaper och färdigheter inom bågskytte!

Pacifica Archery erbjuder ett stort sortiment av bågskyttetillbehör och tjänster, så om du är i behov av något relaterat till bågskytte är Pacifica platsen för dig!

Och dessa fem täcker inte ens HÄLFTEN av antalet bågskyttebanor som finns i San Francisco Bay Area! Men de är några av de bästa, och de tillgodoser behoven hos alla typer av bågskyttar, oavsett om de är nybörjare eller proffs, en utomhustyp eller en inomhustyp.

San Francisco har banorna som du och dina vänner eller familj kommer att älska att skjuta på! Så sätt upp det på din lista över platser att gå till nästa gång du besöker San Francisco och glad skytte!

Om du vill hitta fler av de bästa bågskyttebanorna i landet, kolla in min fullständiga lista.