En lista över de bästa bågskyttebanorna i Salt Lake City-området

Salt Lake City, uppkallad efter de stora saltlägenheterna och sjön som omger området, ligger i Utah. Det är ett centrum för handel och historia för Västamerika och sägs vara staden i Amerika med högsta konsumtionen av jello.

Salt Lake City har många museer, konserter och populära turistattraktioner att se, inklusive Temple Square, en berömd ikon i kulturen av Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, ofta med smeknamnet mormoner, som Utah är känt för att ha mycket av.

Men trots alla attraktioner och platser att lära sig mer om amerikansk historia, har Salt Lake City-området överraskande många bågskyttebanor!

Det verkar som att bågskytte är populärt i det här området, och därför samlade jag en lista över de 9 bästa bågskyttebanorna i Salt Lake City. Salt Lake-området har många platser att erbjuda, och alla ser så roliga ut!

Så förhoppningsvis kommer den här listan att ge dig ett par idéer på några snygga ställen att prova att gå till och öva med bågen. Låt oss börja!

1. Easton Salt Lake Archery Center

De Easton Salt Lake Archery Center är som en dröm för vilken bågskytt som helst. Denna anläggning är riktigt stor och erbjuder ett stort urval av bekvämligheter och tjänster att välja mellan. Se det som det ultimata gymmet för bågskyttar.

Centret erbjuder både inomhus- och utomhussortiment. Inomhusbanan erbjuder 12 banor till 70 meter, 20 banor till 50 meter och 10 skjutbanor till 9 meter. Det är ganska stort.

Utomhusräckvidden är också ganska stor, med 64 mål tillgängliga på ett avstånd av 90 meter.

Anläggningen erbjuder också justeringar, ett pentry för tränare, seminarier och vidareutbildning för både tränare och studenter, ett fullt omklädningsrum, ett idrottsmedicinskt rum och ett fantastiskt observationsdäck med utsikt över utomhusområdet.

Och priserna för offentliga skyttar är mer än rimliga. Beroende på tid på dygnet och veckan kan inträdet kosta från $5 till $10 per person, och uthyrning av utrustning är $10.

Medlemskap för ett kvarts år är $175, och ett årskort är $595 per person.

  Resevagnskostnader: En lista över aktuella priser för populära modeller

Denna bågskyttebana är ett måste!

2. Humphries Archery Center

Humphries Archery Center är ett annat mycket imponerande bågskyttecenter. Det är en kombination av en bågskyttebana och en bågskytteproshop, med tre olika platser i Utah: Salt Lake City, Payson och American Fork.

Salt Lake City-platsen har en 20-yards inomhusräckvidd, samt en 10-yards ungdom/tuning-räckvidd. Utöver dessa två serier erbjuder det också en proshop och en stor detaljhandelsanläggning för inköp av utrustning, och de erbjuder de flesta större bågmärken i sin butik.

Humphries Archery Center vänder sig även till fester och andra evenemang, och erbjuder även TechnoHunt i några av deras anläggningar!

Kunder gormar om Humphries Archery Center, och jag är säker på att när du går, kommer du också att göra det.

3. Wilde Arrow Archery

Wilde pilbågskytte är en imponerande proshop som erbjuder en skjutbana inomhus utöver sitt stora utbud av skjututrustning för bågskyttar.

Inomhusbanan är tillgänglig för vuxna hela dagen till ett pris av $8, ungdom för $5, och om du bara skjuter på tillgängliga papperstavlor, då är inträdesavgiften endast $2.

Inomhusområdet är runt 30 yards, med pappersmål såväl som 3D-mål. Wilde Arrow håller också skytteligor för bågskyttar på alla nivåer, och klasser för nybörjare upp till proffs, till priset av $20 per person.

Wilde Arrow har också ett stort urval av bågar och utrustning i deras butik, med en lyxmeny med tjänster och justeringar för bågskyttar och deras utrustning.

Kom gärna förbi Wilde Arrow när som helst! Du kommer inte ångra det!

4. Salt Lake Archery

Salt Lake Bågskytte är en bågskytteserie och bågskyttebutik på nätet som har ett omfattande utbud av tjänster för alla typer av bågskyttar.

Räckvidden är utanför och mest gjord för målträning. Salt Lake Archery erbjuder dock 3D-skytteligor för både ungdomar och vuxna.

Öppen offentlig skytte är också tillgänglig för dig som inte har köpt pass eller inte ingår i banpersonalen. Ett dagspass kostar $6 per person, och utrustningsuthyrning kan köpas mot en avgift på $5.

  Har terränghjulingar bränslefilter?

Privatlektioner och grupplektioner är också tillgängliga och kostar $25 per person, exklusive hyra av utrustning och entréavgiften.

Salt Lake Archery kan vara ett bra alternativ om du letar efter ett billigt alternativ för att träna bågskytte och hyra utrustning också.

5. Datus Archery Club

Datus bågskytteklubb är en exklusiv klubb för bågskyttar och deras familjer. DATUS står för Devoted Archers True Utah Sportsman och gör därför namnet på klubben DATUS.

Om du funderar på att bli medlem i en bågskytteklubb och du inte vet vilken klubb du ska välja, kanske du vill testa den här.

Super familjevänligt och hela familjen under 18 år är automatiskt medlem så fort du går med. När du väl är med får du tillgång till inomhussortimentet samt till 3D-banorna. Du kan dra nytta av ett gratis inträde i en målliga och en rabatt på ett inträde på en 3D-liga.

Om du letar efter en familjevänlig bågskytteklubb kan DATUS vara något för dig.

7. Jakes Archery

Jakes bågskytte, som ligger i Orem, Utah, är en liten bågskytteproshop och sortiment. Det erbjuder ett imponerande utbud av olika bågskytteutrustning och tjänster för underhåll och utrustningsuppsättning.

Jake Jacobsen, är grundaren av butiken och är känd för sin erfarenhet av bågjakt och tävlingsskytte. Han erbjuder även privatlektioner och grupplektioner för dem som vill börja på sporten eller bli bättre på den.

Skottavgifter för serien är $8,75 om du har tagit med din egen utrustning och $12,75 om du hyr utrustning från anläggningen. Grupplektioner kostar 10 USD per person.

Om du letar efter en liten, bekväm och hjälpsam bågskytteanläggning att skjuta på eller lära dig på, prova att besöka Jakes Archery!

8. Stick Flipper Bågskytte

Stick Flipper Bågskyttesom ligger i Lake Shore, Utah, har 35 års verksamhet och erfarenhet av bågskytte och allt som följer med det.

De har två platser och två olika typer av bågskyttebanor. Den första banan är inomhus och 35 yards, med många 3D-mål att skjuta på, samt ett snyggt Big Shot-system, där du kan se exakt var du träffar djuret och allt!

  Den kompletta guiden för att vinterställa en stuga

Den andra banan är utomhus och har väskamål att skjuta på upp till ett avstånd av 100 yards.

Butiken är öppen för allmänheten måndag till torsdag 18.00-21.30 och sedan 12.00-17.00 på lördagar.

Utomhusbanan och pappersmålen kostar $5 per bågskytt, och 3D- och Big Shot-banor kostar $10 per person. Medlemskap och skytteligor är också tillgängliga för bågskytten som vill förbättra sina färdigheter.

Proshopen erbjuder också många olika märken av utrustning att välja mellan och professionella tekniker som hjälper dig med eventuella bågskytteproblem eller behov.

Den här butiken kanske har dig vända för glädje i slutet av din upplevelse där!

9. Timpanogos bågskytte

Timpanogos Archers, eller förkortat, Timp Archers, är en annan bågskytteklubb i Utah County. Den här klubben grundades 1946 och är exklusiv, men alla medlemmar som går med älskar den där!

Alla åldrar är välkomna, liksom alla nivåer av bågskytte! Både familjer och singlar är välkomna att uppleva det roliga där!

Klubben håller olika evenemang och skjutningar, samt insamlingar till olika ideella organisationer, med en stor variation av olika banor och skyttestilar.

Av vad jag har läst på deras webbplatser och på Internet verkar de vara mest populära för sina 3D-banor och banor utomhus. De verkar vara riktigt roliga och populära för bågskyttar!

Överväg den här klubben i ditt sökande efter den bästa bågskytteklubben, och jag tror att du verkligen kan njuta av den här!

Och det är en wrap! Detta var en lista över de bästa 9 bågskyttebanorna i Salt Lake City-området! När du först anländer till Salt Lake City kan du vara osäker på vart du ska åka, men förhoppningsvis ger den här listan dig en bra uppfattning om vad Salt Lake har att erbjuda till bågskytten!

Lycka till med fotograferingen!

Om du vill hitta fler av de bästa bågskyttebanorna i landet, kolla in min fullständiga lista.