En lista över de bästa bågskyttebanorna i Phoenix, Arizona

Hem till några av den vackraste naturen i USA, Phoenix Arizona är också hem för några av de bästa bågskyttelederna som finns! För den arizoniska bågskytten som är sugen på att hitta någonstans att skjuta, det finns många bra ställen att välja mellan!

Samtidigt som den är full av några av de mest natursköna platserna för naturbesökare, som den ökända Grand Canyon, kan Arizona också vara otroligt varmt under sommaren. Och på grund av detta finns det ett stort utbud av inomhusområden för att förhindra skador från de höga temperaturer som vanligtvis finns i Arizona.

Och om du inte vet var du ska gå för att leta eller var du ska börja så har jag satt ihop en lista över de bästa 9 bågskyttebanorna i Phoenix Arizona-området.

Så om du är en erfaren bågskytt, eller en komplett amatör, finns det gott om möjligheter och platser för dig att träna och/eller lära dig bågskytte runt!

Låt oss börja!

1. Arizona Archery Club

Arizona Archery Club, som finns i Phoenix, är en bågskytteproshop och återförsäljare, inklusive ett stort bågskyttesortiment, som fokuserar på att ta sina kunder till nästa nivå av skicklighet inom bågskyttesporten.

Bågskyttebanan är en stor, inomhus, klimatkontrollerad bana. Banan har 28 banor och bågskyttar kan skjuta från 10 yards till 45 yards.

Användningsavgifter för bågskyttebanan börjar på $5 per timme, och utrustning finns att hyra, för $25, och hyrs ut för en hel dag.

Arizona Archery Club erbjuder också ett stort urval av klasser. De har en introduktion till bågskyttekurs, ungdomsläger, gruppklasser och privatlektioner.

Förutom klasser och en-mot-en-lektioner har Arizona Archery Club även turneringar och skytteligor tillgängliga för bågskyttar som vill skjuta konkurrenskraftigt. Skytteligan är på onsdagar och torsdagar.

Och om du behöver något underhåll eller hjälp med din utrustning, finns det en praktisk proffsbutik och butik direkt på plats, med utbildade proffs som kan hjälpa dig att hitta det du behöver för att hitta och fixa det du behöver fixa.

  Är landhockeyutrustning dyr? En titt på kostnaderna

2. Papago Archery Association

Papago Archery Association, som också finns i Phoenix, är en bågskytteklubb består av bågskytteälskande familjer och individer, och volontärer som underhålla Papago Archery Range.

Själva klubben träffas varje lördag och söndag för att träna, men Papago Park och bågskyttebanan där är öppen för allmänheten från soluppgång till solnedgång eller 19.00. Icke-medlemmar måste ta med egen utrustning eller gå med i klubben i ordning att låna utrustning.

Skummål används vanligtvis under lördags- och söndagsträningarna, som skuggas av ett stort tak för att undvika värmen från solen i Arizona.

3. Bågskyttehögkvarteret

Archery Headquarters ligger i Chandler, Arizona en proshop och återförsäljare med tillägg av flera övningsserier i deras anläggning. De ger också klasser och skjuttid för bågskyttar på alla olika nivåer.

Det finns två inomhusbanor inom anläggningen. Den ena är öppen för allmänheten och är öppen under butikens öppettider. Den rymmer upp till åtta bågskyttar och det maximala skjutavståndet är 30 yards. Användningsavgifterna är 8 USD i timmen eller 35 USD i månaden.

Om du blir medlem kan du få tillgång till 24-timmarssortimentet, som också är luftkonditionerat, och du får särskild nyckelåtkomst till sortimentet. Medlemskap är $75 per år plus volontärarbete vid intervallet.

Archery Headquarters erbjuder också skytteligor, turneringar, nybörjarkurser och andra evenemang.

4. Hörnbågskytte

Corner Archery, som finns i Glendale, Arizona, är en fullservicebutik och proshop som erbjuder de bästa tjänsterna, såväl som klasser och instruktioner.

Corner Archery har en fulladdad proffsbutik med allt du kan behöva för att göra din bågskytteupplevelse så bra som möjligt. De har all möjlig utrustning och har utbildade tekniker till hands för att hjälpa dig med eventuella problem du kan stöta på.

De har även flera skytteligor och erbjuder JOAD (Junior Olympic Archery Development) för både barn och vuxna, samt många andra skytteligor och lag.

Banan är inomhus och har ett tiotal banor för bågskyttar att öva sina skjutfärdigheter.

5. Ross utomhus

Ross Outdoors, som ligger i det egentliga Phoenix, är en pro shop med ett imponerande bågskyttesortimentsamt en produktiv inlärningsmiljö för alla bågskyttar från den mest nybörjare till den mest erfarna.

  Ska jag springa på tårna?

Ross Outdoors har en stor butik där du kan välja din egen utrustning och få hjälp med eventuella utrustningsproblem.

Räckvidden är cirka 16 körfält totalt, med cirka åtta mål. Utbudsavgifter är dagliga och är cirka $9 för vuxna och $7 för barn. De inom brottsbekämpande, militär eller brandskyddstjänster får rabatt på sin användningsavgift.

Ross Outdoors erbjuder privatlektioner samt Kids JOAD för instruktion och utbildning i bågskytte.

6. Paseo Vista Archery Club

Paseo Vista Archery Club, som finns i Chandler, AZ, är en ideell bågskytteorganisation som är dedikerad till att lära samhället bågskyttekonsten och de principer som följer med den.

Bågskyttebanan finns i Paseo Vista Recreation Area, som drivs av City of Chandler Parks and Recreation Department. Anläggningen är vacker. Den är dekorerad med en stor pil som sticker upp ur marken, som har en stor bullseye målad på marken.

Räckvidden har över 30 körfält och mål är rörliga, på olika avstånd för olika nivåer. Skjutområdet har också en stor skugga för bågskyttar som kan skyddas från Arizonas hetta.

Klubben erbjuder ett urval av klasser och kurser. De har en nybörjarkurs som pågår i 6 veckor, och vuxen-, ungdoms- eller familjeläger också. De erbjuder också drop-in nybörjarkurser varje lördag från 9:00 till 10:00, till en avgift på $20 per person.

7. Timber Mesa utomhus

En liten bit från Phoenix, som ligger i Mesa, AZ, är Timber Mesa Outdoors en familjeägd proshop med en liten bågskyttebana. Timber Mesa Outdoors är specialiserade på allt som rör bågskytte, och de garanterar bra kundservice såväl som tillfredsställelse.

Förutom det stora utbudet av bågskyttetillbehör har de ett litet inomhusbågskyttesortiment som är klimatkontrollerat speciellt för Arizona somrar. Banan har 14 banor på ett avstånd av 20 yards.

Kostnaden för att använda intervallet är $7,00 per timme. Lektioner och ligor finns också. Utrustning kan också hyras.

8. Pima County Southeast Archery Range

Finns i Tuscon, Arizona, Pima County Southeast Archery Range är en utomhusbågskyttebana hittas på Southeast Regional Park Shooting Range.

  Varför fortsätter min snöskoter att svämma över?

Serien är tillgänglig för användning för 3 USD per person, och barn kan fotografera gratis. Banan har cirka 30 skjutpositioner som varierar från avståndet 10 yards till 100 yards. Tiderna för sortimentet varierar också.

Den här serien kan vara ett bra ställe att gå till när det inte är sommar, men det är ett flexibelt och rymligt område för dig och din båge att ha lite kul!

9. Tuscon Mountain Park Archery Range

Tuscon Mountain Park Archery Range är också under Pima Countys jurisdiktion en annan utomhusbågskyttebana. Men till skillnad från Southeast Archery Range har Tuscon Mountain Park Archery Range (eller förkortat TMP Archery Range), ett skuggat tak för bågskyttar att skjuta från!

Det finns en övningsbana med mål uppsatta på avstånd från 20 till 70 yards, och platsen har också tre banor med 14 mål som du kan pröva lyckan på!

Detta intervall är också $3 per person för en daglig avgift, och barn under 16 år kan skjuta gratis. Betalning sker själv, så se till att ta med kontanter!

Tiderna i området är från 7:00 till skymning dagligen.

Och det avslutar min lista över de bästa 8 bågskyttebanorna i Phoenix, Arizona-området! Förhoppningsvis gav den här listan några tips om bra skjutplatser för er läsare!

Så om du har bestämt dig för att du vill trotsa den svällande Arizona-värmen och prova en utomhuspool, så är det bra för dig! Men om du känner dig mer för hela den luftkonditionerade upplevelsen, då förstår Arizonas bågskyttar det. Det finns ett stort utbud av platser där du fortfarande kan skjuta bekvämt.

Och inte bara är de luftkonditionerade, utan de har också allt du behöver för att göra din fotograferingsupplevelse ännu bättre! Så passa på att komma förbi någon gång!

Happy Shooting!

Om du vill hitta fler av de bästa bågskyttebanorna i landet, kolla in min fullständiga lista.