En lista över de bästa bågskyttebanorna i New York City

New York City är en av Amerikas ikoner, känd för Empire State Building, Broadway, Frihetsgudinnan, Times Square, etc., etc. Tusentals turister flockas dit varje år bara för att se sevärdheterna och uppleva den ”amerikanska dröm.” Men visste du att New York City inte bara har fantastiska sightseeingplatser utan också grymt bra ställen att öva ditt bågskytte! Vem hade trott!

New York City-området sträcker sig tekniskt från Manhattan till Brooklyn till kanske till och med Queens eller Jersey City, så som du kan föreställa dig, eftersom det är en huvudstad för handel, affärer, mat, historia, etc., så finns det en ton där! Men för den ivrige blivande bågskytten som letar efter en plats att skjuta på, det finns också mycket för dig också!

När jag åkte till New York City för första gången med min familj var det så överväldigande och det finns så, så mycket där. Så innan du har uttag på grund av brist på bågskytte eller sensorisk överbelastning från alla grejer som finns där, har jag dig täckt.

Jag har satt ihop en lista över några av de coolaste och mest populära bågskyttebanorna i New York City Area, och tro mig, de kommer inte att göra dig besviken. De fem bästa jag valde var:

  • Gotham bågskytte
  • Pro Line Archery Lanes
  • Victory Archers
  • Queens Archers
  • Floyd Bennett Field Archery Range

1. Gotham Archery

eller hur? När jag hörde talas om Gotham Archery, tänkte jag helt och hållet, ”Batman måste öva sina BatBow-färdigheter här…” (förlåt, dåligt skämt). Men allvarligt talat, Batman kunde ha gjort det totalt praktiseras på detta område, eftersom det är grymt bra.

Presenteras av tidningar som Vogue, Business Insider, Huffington Post, och listan fortsätter, Gotham bågskytte är grejen i en bågskytts drömmar. Bara att titta på webbplatsen kommer att berätta hur folket på denna bågskyttebana inte bråkar.

Först och främst är anläggningen skön. Denna plats är i princip som det perfekta gymmet för bågskytten och hans båge. Belysningen och inredningen får dig att känna dig som en hemlig agent som tränar för ett hemligt uppdrag att ta ut … dinosaurier?

Ja, dinosaurier. En av de banor/banor som erbjuds är en 3D-målbana, eller 3D-Jakten, med ja, dinosaurier som ett av målen du får skjuta på. För att inte tala om en jättefisk. Hur coolt är inte det?

  Vad du ska göra innan du lämnar din stuga – den kompletta checklistan

3D-Hunt är tillgänglig varje första lördag i månaden, från 17.00 till 22.00, inträde är $35 per person, och du måste ta med egen utrustning. Det finns en 3D Hunt-turnering och en introklass, för olika nivåer, men båda är fantastiska. Varje jägare flyttar sig från seten och skjuter mot skummålen, och kan vara bra övning för jakt, för bara en ny utmaning, eller ta lite tid att ha kul.

Utöver 3D-Jakten är Gotham Archery värd för en mängd evenemang, turneringar, fester, skytteligor och företagsevent samt olika läger för alla åldrar och bågskyttenivåer. De erbjuder också en proffsbutik i sin anläggning för köp, uthyrning och reparationer.

Gotham Archery har två platser, en i Brooklyn och en in Manhattan. Båda är underbara. Om du är en hardcore bågskytt och du råkar bo i New York-området eller besöker, är det viktigt att du tittar förbi Gotham Archery. Vem vet, du kanske till och med träffar Batman där!

2. Pro Line Archery Lanes

Pro Line Archery Lanes är som det låter. En plats för proffsen. Pro Line Archery Lanes har funnits sedan 70-talet, och personalen är alla erfarna bågskyttar.

En av de saker som Pro Line Archery Lanes är stolta över är betoningen av skytte i olympisk stil. Personalen på Pro Line Archery Lanes ”leder NYC Archery-proverna för New York Empire State Games”, så personalen där vet vad de gör. Vissa är till och med medlemmar i USA:s landslag!

Ett av deras program som de också erbjuder är ett olympiskt utvecklingsprogram för juniorer, som hjälper ungdomar att lära sig mer om olympisk skyttestil, och har blivit sanktionerat av USA Archery.

Belägen i Ozon Park, mitt i Queens, har Pro Lines Archery Lanes ett inomhusområde med 30 banor och en längd på 20 yards. Om du hyr utrustning är inträdesavgiften för vuxna $20 per timme och $15 för barn. Om du har tagit med din egen utrustning sjunker avgiften till $13 per vuxen för en timme och $10 för de över 65 år och barn från 8-17 år.

Utöver ungdomsprogrammet erbjuder Pro Lines Archery Lanes en målliga och en jägareliga för de bågskyttar som är mer intresserade av tävlingsskytte. De tillhandahåller även bågskytteinstruktioner och säkerhetsträning innan du sätter igång.

  Hur man använder en tips-up för isfiske (En komplett nybörjarguide)

Så stanna nere vid Pro Line Archery Lanes och gör dig redo att träna med de stora pojkarna som vet hur man gör det på riktigt.

3. Victory Archers

New York City har massor av gömda pärlor runt varje hörn. Victory Archers är definitivt en av dem.

Hittade i Charleston-området, skulle du inte tro att en plats som Victory Archers skulle vara så populär. Men recensionerna för Victory Archers är lyckosamma om hur fantastisk denna plats är. ”Varför?” du frågar.

För det första är instruktörerna där verkligen fantastiska. Recensioner om Victory Archers säger att instruktörerna är det super trevligt, och de vet verkligen vad de undervisar om. Även människor som slumpmässigt kommer in i Victory Archers säger att instruktörerna som jobbar där är fantastiska.

För det andra, samhället som hittats där är fantastiskt. Victory Archers är tekniskt sett en klubb, så för att få 24/7 tillgång till faciliteterna där krävs medlemskap. Medlemmarna måste arbeta där i 20 timmar per år, för att bidra till samhället där och hjälpa Victory Archers att hålla igång sin verksamhet.

Victory Archers erbjuder jaktlektioner, barnlektioner och lektioner i målskytte. Deras skjutbana är en standardbana på 20 yards med 12 banor.

Victory Archers är ett bra ställe för nybörjare som vill börja på bågskytte, eller bågskyttar som letar efter en klubb/gemenskap där de kan öva sina bågskyttefärdigheter och roa sig.

4. Queens Archers

Som Victory Archers, Queens Archers, belägen i Flushing-området i New York, är ytterligare en av de platser som du kan missa om du inte letade efter den. Men när du väl har hittat den kommer du att vara glad att du tog dig tid att hitta den!

Queens Archers, etablerat i nästan 30 år, är en annan bågskytteserie som fokuserar på att hjälpa nybörjarbågskyttar att lära sig sporten och hjälpa dem att lära sig rätt teknik. Om du bara vill gå på skoj med en grupp för att prova något nytt, är Queens ett bra ställe att gå till. Om du funderar på att på allvar bli involverad i bågskytte är Queens också ett bra ställe att gå till!

Queens erbjuder Groupon-kuponger att köpa som gör det möjligt för dig att gå som med en grupp eller gå med i en gruppklass, normalt till ett lägre pris. Recensioner säger att gruppklasserna är Så. Mycket. Roligt.

Behöver du ett ställe att gå till för en familjekväll? Dejtkväll? Kontorskväll? Det kan vara en bra idé att prova en av kupongerna som Queens Archery erbjuder och imponera på alla med din kunskap om New York-området och hur du vet hur du ska ha det bra.

  Pennsylvania Jet Ski Laws: A Simple Cheat Sheet med alla detaljer

Normalt, med egen utrustning är inträdet $15 per timme per person, och för hyra av utrustning är inträdesavgiften $25 per timme per person.

Utbudet har över 20 banor som är tillgängliga för användning, och förutom nybörjarklasserna har Queens Archers en målliga och medlemskap som du också kan gå med i för att göra saker mer intressanta.

Queens Archers har också en fantastisk proffsbutik med professionella reparatörer som hjälper dig att välja din båge eller fixa din båge. Så vad är inte mer att älska? När du är i Big Apple, glöm inte att besöka Queens Archers!

5. Floyd Bennett Field Archery Range

Eftersom du är hela vägen i det vackra New York-området skulle det vara synd att inte åka någonstans där du kan se det vackra Atlanten. Och medan du håller på kan du också träna bågskytte! Hur cool skulle du se ut med havet bakom dig när du skjuter pilar i den röda bullseyen? Så cool.

Floyd Bennett Field är en del av Gateway National Park och är ett område där du kan campa, paddla kajak, vandra, fiska, och du gissade rätt, skjut! Om du campar i detta vackra område i New York, så ingår användningen av Archery Range i din bokning.

Utomhusbanan har 8-10 mål tillgängliga, och du kan skjuta från en täckt paviljong. Utrustning tillhandahålls inte.

Vad trevligt det skulle vara att kunna ha ett område att fotografera medan du njuter av naturen och campar! Tänk på det, du skulle känna att du verkligen kämpar på i New York City!

Så där har du det! Mina rekommendationer till den ivrige bågskytten som kanske är vilse i New York City! Det finns fortfarande hopp för dig och din bågskyttehobby! Prova några av dessa fantastiska bågskytteplatser, och det borde göra din upplevelse av Big Apple ännu bättre! Lycka till med fotograferingen!

Om du vill hitta fler av de bästa bågskyttebanorna i landet, kolla in min fullständiga lista.