Djurvänliga campingplatser (med regler, policyer och etikett)

Om du bara inte orkar lämna din lurviga vän bakom dig när du ger dig ut på din nästa campingresa, kan du behöva välja en campingplats med några speciella boenden. Vissa campingplatser är djurvänliga, andra inte. Dessutom finns det några överväganden när du campar med ditt husdjur angående deras säkerhet och din.

Lägerkennlar

De flesta campingplatser tillhandahåller inga kennlar för husdjur. De kan vara husdjursvänliga och tillåta husdjur på campingplatser eller erbjuda specifika stuguthyrningar för husdjursägare, men i de flesta fall är kennlar inte tillgängliga på fastigheten.

Vissa särskilt husdjursvänliga campingplatser erbjuder speciella bekvämligheter för din lurviga vän. Dessa kan inkludera en hundpark, husdjursvänliga stigar, en groominganläggning på plats och en lekplats för husdjur komplett med en hinderbana.

Hur du förbereder ditt husdjur

Innan du reser finns det några punkter du måste uppfylla på checklistan för husdjurscamping. Den första är om det är en bra idé att ta med ditt husdjur eller inte. Du känner förmodligen till ditt husdjurs vanor och personlighet bättre än någon annan.

Om du tror att camping skulle äventyra ditt husdjur eller andra husdjur eller människor, kan det vara bäst att lämna Fido hemma. Plus, om ditt husdjur inte hanterar nya situationer bra och är benägna att stressa och ångest, kanske en resa inte är en så bra idé.

Om du har bestämt att ditt husdjur kommer att klara sig bra med en resa till naturen måste du se till att han är redo. Ditt husdjur bör vara uppdaterad om alla sina vaccinationer och andra skadedjursskydd, inklusive förebyggande av hjärtmask, fästingar och loppor.

Eftersom ditt djur kan exponeras för vilda djur var som helst du campar, är det en bra idé att rådgöra med din veterinär om din avsedda plats och eventuella problem eller nödvändiga vacciner.

På de flesta campingplatser måste ditt husdjur hållas i koppel. I vissa fall är husdjur inte tillåtna på stigar eller vandringsleder. Det bör finnas skyltar som anger om djur är tillåtna; Du kan också kontakta skogvaktarna eller campingpersonalen.

Även om ditt husdjur kommer att vara i koppel för det mesta, bör du fortfarande utrusta dem med ett halsband och korrekta identifieringsbrickor. I händelse av att de flyr vill du att de lätt ska kunna identifieras så att de kan returneras. Att registrera din hund och få den mikrochippad av din veterinär är en annan metod som ökar chanserna för att ditt skenande husdjur återlämnas till dig.

Vad att ta med sig

För att hålla ditt husdjur bekvämt måste du ta med några saker. Mat och vatten är de mest självklara nödvändigheterna. Du vill också ta med robusta och lätta skålar, samt en förslutningsbar och eventuellt lukttät behållare för ditt husdjurs mat.

Förutom ditt husdjurs halsband och taggar bör du också ta med ett koppel, kedja (eller ett längre koppel) och en stolpe. Kontrollera med din specifika campingplats om den maximala tillåtna längden för linjer. Dessutom är det kanske inte möjligt eller förbjudet att binda ditt husdjur vid ett träd, så ta med en markspett.

Ytterligare föremål att packa inkluderar leksaker, godsaker, handdukar, ett första hjälpen-kit och engångspåsar för bajs. Det är viktigt att städa efter ditt husdjur och slänga eventuellt avfall på rätt sätt. Du vill hålla din camping och den omgivande naturen så ren som möjligt.

Camping (med husdjur) Etikett

Många campare njuter av naturens lugnande ljud, vindens prasslande genom tallarna och fågelkvitter. Det är ett säkert kort att andra campare inte kommer att njuta av ett bullrigt husdjur. Se till att du gör ditt bästa för att begränsa skällande, jamande eller andra husdjursljud; Speciellt på natten.

Att städa efter ditt husdjur handlar lika mycket om säkerhet som det handlar om att vara en ansvarsfull djurägare. Var noga med att ta med engångsbajspåsar och städa upp eventuell röra runt din campingplats, campingplats eller vad du och ditt husdjur nu håller på med.

  Hålla sig varm i ett tält (som faktiskt fungerar)

Kassera sedan påsarna på ett ansvarsfullt sätt, lämna dem inte bara vid sidan av leden. Du vill också städa efter att ditt husdjur har ätit klart. Tvätta mat- och vattenskålar, plocka upp eventuella rester och försegla matrester för att inte locka vilda djur.

innehålla ditt husdjur

Ett sätt att hålla fast ditt husdjur på vägen eller i tältet är med koppel. Många campingplatser och nationalparker har restriktioner för maximal linjelängd. De kanske inte heller godkänner att du sätter ditt koppel på ett träd, så se till att ta med en markspett.

Om trädfästen är tillåtna kan du göra en zipline för ditt husdjur, vilket ger dem lite mer frihet och rörlighet. Kabeldragningssatser kan hittas i djuraffärer eller online. Alternativt kan du knyta ett rep säkert mellan två träd, tillräckligt högt från marken så att hunden inte fastnar i det, men också tillräckligt lågt så att kopplet inte blir för hårt.

Fäst sedan ditt vanliga koppel i repet med en karbinhake i ena änden och fäst den andra änden på ditt husdjurs halsband. Dubbelkolla att kopplet inte är för hårt runt ditt husdjurs hals och att repet är spänt.

Ibland kan det vara bra att ta med sig en reselåda. Om ditt husdjur vill ha ett säkert och slutet utrymme att komma bort från, kan en låda vara lugnande. Lådor kan också hjälpa till att hålla kvar en hund och minimera deras rörelser i händelse av hälsoproblem eller nödsituationer.

Liksom en lekhage för bebisar ger sällskapsdjur lekhagar din hund mer utrymme än en låda, men de förvaras ändå säkert. Lekhagar för husdjur har ofta nät eller rivna sidor, kan ha en botten eller inte, och är vanligtvis öppna upptill. Så länge ditt husdjur inte kan hoppa över sidorna är de ett säkert och roligt sätt att hålla alla säkra.

Koppel är ofta det mest prisvärda och enklaste sättet att hålla koll på ditt husdjur. Men om du har ett oroligt husdjur, upplever en nödsituation eller bara behöver hålla tillbaka dem medan du lagar mat eller är borta, kan en låda eller penna vara ett säkrare alternativ.

Djurvänliga campingplatser

KOAs, några av de mest kända campingplatserna, är till stor del husdjursvänliga. De har några regler och föreskrifter, men vissa erbjuder till och med specifika tält-/husbilsplatser och stugor med specialpaket för dina husdjur. KOA-regler kan variera beroende på plats, men de flesta har följande regler som finns på KOA-webbplatsen:

 • INNAN DU GÅR:
  • Ring i förväg. Vänligen kontakta campingen för specifika husdjursregler. Vissa tillåter till exempel inte husdjur i stugor eller har ett begränsat antal husdjursenheter. Andra kommer inte att acceptera vissa raser som försäkringsbolag har bestämt sig för att ha en historia av aggression.
  • Ta med din hjälpare. Servicehundar är välkomna på alla KOA-campingplatser. (Regler för koppel och aggressivt beteende gäller.)
 • NÄR DU KOMMER:
  • Godt uppförande krävs. Hundar av alla raser som är fientliga eller aggressiva kommer att uppmanas att lämna campingen med sina ägare.
  • Ta med dig bältet. Hundar måste hållas i koppel som inte är längre än sex fot utanför sina ägares fordon eller hyresrätter. Lämna inte en bunden hund utan uppsikt.
  • Kom ihåg sätt. Ständigt skällande stör andra campare. Om ditt husdjur är för högljutt bör du hitta andra boenden.
  • *Vissa campingplatser kan ta betalt för ytterligare husdjur.

Förutom KOAs finns det några utmärkta privatägda campingplatser som verkligen är skräddarsydda för gäster med husdjur.

Kalifornien erbjuder några campingresor för dig och din hund eller andra husdjur. Riverside Campground and Cabins ligger i Big Sur. Campingen i sig är husdjursvänlig, liksom många av de omgivande lederna och stränderna.

  Kan man laga mat med rostfritt stål eller aluminium över öppen eld?

I Kalifornien finns också Escondido RV Resort, komplett med en hundpark. Hundparken är utrustad med en fontän, skuggade områden och ligger nära en hundvänlig strand.

Det finns flera husdjursvänliga alternativ på östkusten och mellanvästern. Dessa inkluderar Normandy Farms Family Camping Resort i Foxboro, Massachusetts, utrustad med en hundpark, fontän, område för djurskötsel, agilitybana och till och med kennlar på plats.

Evergreen Park RV Resort i Dundee, Ohio är också husdjursvänligt. De har massor av husdjursvänliga stigar och lekområden och till och med en groomingsalong på plats.

Slutligen kan Four Paws Kingdom i Rutherfordton, North Carolina, vara den ultimata platsen för dig och din lurviga vän. De är stolta över att vara den enda hundcampingplatsen i USA. Och dedikerade är de, med stigar, vida öppna ytor, husdjurslogi, evenemang, rallyn och till och med träning.

För andra husdjursvänliga campingplatser runt om i landet, överväg följande campingplatser. Antalet tillåtna husdjur, storleken på tillåtna djur och förekomsten av en husdjursavgift varierar, så se till att ringa innan du bokar.

Här är några husdjursvänliga campingplatser för varje stat.

Alabama–

Gulf State Park Campground, Gulf Shores AL

Anchors Away RV Resort, Foley AL

Alaska –

Diamond M Ranch Resort, Kenai AK

Denali Rainbow Village och RV Park, Denali National Park AK

Arizona–

Uthyrning av husbilar utomhus, Flagstaff AZ

Daily Springs Campground, Coconino AZ

Arkansas –

Beaver Lake Hide A Way, Rogers AR

Cricket Creek Campground, Omaha AR

Kalifornien –

Hodgdon Meadow Campground, Yosemite National Park, CA

Dockweiler Beach RV Park, Playa del Rey CA

Colorado–

Winding River Resort Village, Grand Lake CO

Frisco Bay Marina, Frisco Bay CO

Connecticut–

Hidden Acres Family Campground, Preston CT

Hemlock Hill Camp Resort, Litchfield CT

Delaware-

Indian River Marina, Rehoboth Beach DE

Resorten vid Massey’s Landing, Millsboro DE

Florida–

Caladesi Island State Park Campground, Dunedin FL

John Pennekamp Coral Reef State Park Campground, Key Largo FL

Georgien –

Trackrock Campground and Cabins, Blairsville GA

Lake Winfield Scott Rec Campground, Suches GA

Hawaii –

Utomhus Kauai, Kauai HI

Idaho-

Lava Hot Springs KOA, Lava Hot Springs ID

Sunny Gulch Campground, Stanley ID

illinois-

Camping Blanding Landing, Hanover, IL

Robin Hood Woods Campground, Shelbyville, IL

Indiana–

Louisville North Campground, Clarksville IN

Indian Lakes Campground Wolcottville, IN

Iowa-

Sugar Bottom Campground, Solon IA

Shady Creek Campground, Muscatine IA

Möjlighet –

Hillsdale State Park, Paola KS

Turtle Creek Cove, Manhattan KS

Kentucky-

Cumberland Falls State Park Campground, Corbin KY

Big Bone Lick State Park Campground, Union KY

Louisiana –

Pontchartrain landning, New Orleans LA

Grand Isle State Park Campground, Grand Isle LA

Maine–

Sagadahoc Bay Campground, Georgetown ME

Wagon Wheel RV Resort and Campground, Old Orchard Beach ME

Maryland –

Treehouse Camp på Maple Tree Campground, Rohrersville MD

Crow’s Nest Campground, Thurmont MD

Massachusetts –

Nickerson State Park Campground, Brewster MA

Salisbury Beach State Campground, Salisbury MA

Michigan–

Timber Ridge RV Resort and Recreation, Traverse City MI

Silver Lake Resort and Campground, Mears, MI

Minnesota–

Lodge of Whispering Pines, Ely MN

Gull Lake Recreation Area Campground, Brainerd MN

Mississippi-

Percy Quin Camping, McComb MS

Camping Tishomingo State Park, Tishomingo MS

Missouri–

Treasure Lake RV Resort, Branson MO

Acorn Acres RV Park and Villas, Branson West MO

Montana –

Madison Arm Resort Campground and Marina, West Yellowstone MT

West Glacier KOA, West Glacier MT

Nebraska–

Eugene T. Mahoney State Park Campground, Ashland NE

Platte River State Park Campground, Louisville NE

Nevada–

Valley of Fire State Park, Overton NV

Spring Mountain Ranch State Park, Blue Diamond NV

New Hampshire –

Moose Hillock Campground, Warren NH

Bear Brook State Park Campground, Deerfield NH

New Jersey-

Holly Shores Campground Resort, Cape May, NJ

Ocean View Resort Campground, Ocean View NJ

New Mexico –

Elephant Butte Lake RV Resort, Elephant Butte NM

  Stealth Camping (vad är det, hur man gör det, fullständig guide)

Enchanted Trails Campground Resort, Albuquerque NM

New York –

Camping Letchworth State Park, Castilla NY

Hearthstone Point Campground, Lake George NY

Norra Carolina –

Camping Badin Lake, Troy NC

Hatteras Sands Camping Resort, Hatteras NC

Norra Dakota –

Beaver Creek Recreation Area Campground, Linton ND

Bismarck KOA, Bismarck ND

Ohio-

Fox’s Den Campground, Put-in-Bay OH

McDermott’s Lakefront Campground, North Benton OH

Oklahoma –

Beavers Bend Resort Park, OK bruten båge

Hawthorn Bluff Campground, Oologah Okej

Oregon-

Gone Creek Campground, Zig Zag ELLER

Frog Lake Campground, Parkdale OR

Pennsylvania –

Mountain Vista Campground, East Stroudsburg PA

Beacon Hill Campground, Samlag PA

Rhode Island –

Burlingame State Park Campground, Charlestown RI

Timber Creek RV Resort, Westerly RI

South Carolina –

Ocean Lakes Campground, Myrtle Beach SC

Mount Pleasant/Charleston KOA, Charleston SC

South Dakota –

Big Pine Campground, Custer SD

Elkhorn Ridge RV Resort, Spearfish SD

Tennessee –

Adventure Bound Campground Resorts, Gatlinburg TN

Uppför Creek Camping, Sevierville TN

Texas –

Bayou Shores RV Resort, Galveston, Texas

San Antonio KOA, San Antonio TX

Utah–

Mirror Lake Campground, Hanna UT

Watchman Campground, Springdale UT

Vermont-

Mer Dunmore Campersville, Salisbury VT

Camping på Battenkill, Arlington VT

virginia–

Loft Mountain Campground, Crozet VA

Big Meadows Campground, Banco VA

Washington-

Deep Lake Resort, Olympia WA

Lake Pleasant RV Resort, Bothell, WA

Västra Virginia –

Gerald Freeman Campsite, Sutton WV

Hemlock Haven Cabins, Hico WV

Wisconsin–

Devils Lake State Park Campground, Baraboo WI

Peninsula State Park Campground, Fish Creek WI

Wyoming –

Bedroll and Breakfast Campground, Moran WY

Devil’s Tower KOA, Devil’s Tower WY

Campingregler, policyer och avgifter

Även om de listade campingplatserna är husdjursvänliga, har många av dem regler och föreskrifter. I de flesta fall tillkommer en extra avgift eller husdjursavgift om du vill ta med din lurviga vän.

Dessutom kan campingplatser begränsa antalet husdjur, husdjursstorlek och husdjursras. Vissa viktbegränsningar kan begränsas till så lite som tjugo pund, medan andra helt enkelt inte tillåter ”stora hundraser”. Specifika raser kan också vara förbjudna, oftast schäfer och Pit Bulls.

Reglerna bör tydligt kommuniceras till dig när du frågar om att ta med ett husdjur och när du kommer. Vissa campingplatser har vissa områden där husdjur inte är tillåtna. Få campingplatser anger ens om ditt husdjur får lämnas ensamt i husbilen eller om det måste vara hos dig hela tiden.

I många nationalparker kan du besöka och använda stigarna med ditt husdjur, men i vissa nationalparker är husdjur eller djur förbjudna. National Park campingplatser kan eller kanske inte tillåter gäster att ta med sina husdjur till campingen, så du kan behöva hitta en privat campingplats i närheten.

Statliga parker tenderar att tillåta husdjur att besöka och stanna på deras campingplatser. Det är viktigt att notera att regler och policyer varierar beroende på park och campingplats. Lyckligtvis har de flesta stater samlat information om husdjur, parker och campingplatser på sin statliga webbplats.

National Forests och Bureau of Land Management Lands är till stor del husdjursvänliga. Eftersom större delen av landet är outvecklat och lantligt bör det finnas gott om plats för dig och din lurviga vän.

En tid för bindning

Att campa med ditt husdjur kan vara en utmärkt bindningsupplevelse. Eftersom offentliga platser i allmänhet blir allt mer husdjursvänliga, börjar campingplatser erbjuda speciella boenden och bekvämligheter som är specifika för djurägare. Se bara till att följa alla policyer, håll ditt husdjur i närheten och öva på korrekt campingetikett.

Fler artiklar du kommer att älska.

Peppar- eller björnsprayburk fungerar på bergslejon (livräddningstips)

Är Pyrenéerna bra gåhundar? ( för-och nackdelar )

Håll din hund sval medan du campar (7 tips som kan rädda din hund)

Hur går du och glampar med din hund? (Vad man ska packa och aktiviteter)