Dessa skosnören utan knytband är de bästa för löpare

Låt oss vara verkliga, när du springer är det sista du vill ha skor med traditionella snören. Det är besväret med att skorna eventuellt kommer obundna, för att inte tala om att snören kan bli smutsiga på dina löpturer. Viktigast av allt kan du snubbla över dina skosnören, vilket kan orsaka en betydande skada. Du skulle vilja byta till skosnören utan knytband, men vilka är bäst för löpare?

Här är en lista över löpare utan slips skosnören definitivt bör överväga:

 • Laceez
 • Oumers
 • Xpand
 • Lås snören
 • Nathan
 • RJ Sport
 • HOMAR
 • Caterpy Run
 • FootMatters
 • INMAKER
 • HICKIES

Framöver kommer vi att diskutera vart och ett av dessa 11 skosnörsmärken mer i detalj. Vissa snören är avsedda för barn, andra vuxna och vissa till och med båda. Oavsett om du springer ensam eller med hela familjen, behöver du inte oroa dig för att falla över dina snören mycket längre!

11 No-tie skosnören för löpare

Laceez

Vår första föreslagna produkt är Laceez slipsfria skosnören för barn. Dessa högt rankade skosnören, som kommer i tvåpack, finns i fem storlekar så att du alltid har rätt snörning för dina barns skor, även om deras skostorlek ändras snabbt när de växer.

Varje uppsättning av Laceez har aglets i märkets varumärke röd som håller snören låsta på plats. Dina barn kan springa med dig eller till och med bära sin Laceez till skolan och inte oroa sig för att deras skor ska lossna. Laceez kan tvättas med vatten och mild tvål, men släng dem inte i tvättmaskinen.

Laceez finns i vitt, svart med vitt eller svart.

Oumers

Även om de marknadsförs mot barn, Oumers finns även för vuxna löpare. Du kan handla dessa skosnören utan knytband i ett fyrpack åt gången, vilket ger dig tillräckligt med snören för hela familjen!

De elastiska silikonsnörena är giftfria, så även om dina yngre barn bestämmer sig för att äta sina Oumers istället för att använda dem på rätt sätt, behöver du inte oroa dig som förälder. Konstruktionen av dessa knytsnören gör dem både smutssäkra och vattentäta så att dina skosnören ser bättre ut längre.

Du kommer att älska färgalternativen för Oumers, som inkluderar helt svart, helt grått, helt vitt eller flerfärgat med neongrönt, gult, orange, rosa, ljusblått och mörkblått.

Xpand

Xpands No-tie skosnören är gjorda i en storlek för barn, tonåringar och vuxna löpare. Xpand-snörningssystemet som detta märke använder inkluderar spetsförankringar för att hålla de elastiska snören på plats när du väl har ställt in snören som du vill ha dem.

En anpassad stretchpassform ökar din skokomfort så att du kan koncentrera dig mer på löpning och mindre på hur dina skor känns. Snörena i sig är gjorda av resår så att de aldrig tappar spänning även om du drar av dig skorna och sedan sätter på dem igen många gånger. Xpand säger att deras snören utan knytsnören tål mycket heta och till och med minusgrader.

  Genomsnittlig husbilscampingskostnad per natt (med 21 exempel)

Du har också nästan vilken färg som helst under solen att välja mellan för dina Xpand-snören. Några av dina alternativ inkluderar gul, kricka, babyblå, brun, stålgrå, pastelllila, citron/lime, svart och röd. Vissa versioner av Xpand-snören är också reflekterande för nattlöpning.

Lås snören

Nästa, vi har Lås snören. Dessa bästsäljande snören utan knytband använder resår och en plastklämma som du kan justera i farten under dina löpturer. De elastiska snören är gjorda av sextrådig fiber avsedd för din komfort, stöd och flexibilitet. Varje spets börjar på 48 tum lång men kan sträcka sig till 72 tum om det behövs.

Låssnören är gjorda för barn och vuxna, och deras enhetliga storlek bör passa löparskor från ensiffrig till tvåsiffrig storlek. Snörena är vattentäta, vilket inte betyder detsamma som vattentät FYI. Ändå bör du få en bra lång tid av vattenskydd innan du skulle behöva tänka på att byta ut dina låssnören.

Du kan köpa Lock Laces i alla möjliga roliga färger perfekta för att sticka ut under dina löpturer. Dina alternativ inkluderar vit, kungsblå, röd, lila, orange, ljusgul, marinblå, varm rosa, neongrön, grå, brun och svart.

Nathan

Föredrar du att dina skosnören reflekterar för att göra dig märkbar när du springer i disiga, molniga och mörka förhållanden? Förutom Xpand-snörena, Nathan är ett annat bra märke att titta på. Deras elastiska knytsnören är reflekterande oavsett vilken färg du väljer.

Dessa säkra, greppvänliga snören inkluderar Nathans eget fästsystem för att bibehålla tätheten och spänningen i dina snören. Nu borde de vara säkra på dina träningspass och även det kommande maratonloppet.

Liksom Lock Laces ovan, inkluderar Nathans reflekterande no-tie-snören en plastflik som du drar för att ställa in spänningen. Dina färgalternativ är vit, mörkblå, stålgrå, säkerhetsgul (neongul), lila, rosa, blågrön och svart. Alla spetsfärger inkluderar reflekterande vita remsor genomgående.

RJ Sport

Här är ett annat bra alternativ att överväga när du letar efter skosnören utan knytband: RJ Sports snören. Dessa bandlösa elastiska snören är gjorda för att tävla i triathlon, springa på ansträngande stigar och allt däremellan. Du ställer in kompressionen genom att trycka på en plastknapp på snören och sedan är du redo att köra!

RJ Sport säger att deras snören inte sätter extra press på dina fötter så att du kan avsluta dina löpningar med mindre smärta och obehag. One size är anpassat för barn till vuxna. Enligt tillverkaren ska deras knytfria skosnören hålla lika länge som dina skor gör, kanske till och med längre.

Som du kan förvänta dig kan du beställa dina RJ Sport no-tie skosnören i en mängd olika färger, inklusive prärievargbrun, mörkbrun, lila, svart, marin, ljusblå, armygrön, rosa, röd, mörkgrå och solid vit. Även om några av snören är mönstrade, är de inte reflekterande.

  Har alla husbilar duschar?

HOMAR

Ett annat känt val är HOMAR, eftersom deras knytsnören är för barn och vuxna. Tillverkad av fjädrande silikon, säger HOMAR att deras snören har stretchtestats 10 000 gånger och fortfarande behåller sin elasticitet.

En greppdesign som ingår på vardera änden av dina skosnören kommer att hålla HOMAR-snören utan knytsnören i din sko. Mitten av snören saknar tryckpunkter så att de inte skadar dina fötter när du använder dem hela dagen. Silikonet är handtvättbart med en fuktig trasa och lite tvål. HOMAR säger också att deras snören är helt vattentäta, vilket är bättre än vattentåligt.

Finns i olika storlekar med upp till 20 snören i ett paket, du får alla färgalternativ du kan önska dig, inklusive grön, mörkblå, orange, neonrosa, ljus lila, gul, himmelsblå, vit, röd och svart. Som information är det skillnad på barnstorlekar och vuxenstorlekar i det här fallet, så beställ försiktigt!

Caterpy Run

Vi rekommenderar också Caterpy Run att lägga till i din lista över skosnören utan knyt att titta på. Dessa skor fungerar lite annorlunda än de andra alternativen vi hittills har täckt. Caterpy Runs skosnören har elastiska knölar genomgående som gör att öglorna på dina löparskor kan behålla spänningen mer adekvat.

Beroende på hur spänd varje elastisk bula är, har dina snören mer spänning eller mindre. Om de elastiska stötarna ser bollliknande ut, är de avslappnade med liten eller ingen spänning. Om de är något sträckta har dina snören en åtsittande passform som borde vara idealisk för löpning. Om du behöver ännu mer spänning kommer de elastiska knölarna att se helt utsträckta ut. Vid den tidpunkten är snören så tajta som du kan få dem.

Caterpy Runs knytsnören finns i färger som svart, grå, vit, ljus och neonrosa, röd, orange, ljus och neongul, neongrön, blågrön, marinblå och lila. Du kan till och med få dina snören i mönster som zebra eller tie-dye. Vad roligt!

FootMatters

FootMatters’ No-tie skosnören sticker också ut för sitt utseende ungefär som Caterpy Runs. Dessa lockiga snören går ut i spiral för att hålla dina snören på plats utan att behöva knyta dem. Tillverkad av böjlig resår, du kan dra varje lock spänd för en skräddarsydd passform.

Enligt FootMatters kan det göra löpning och promenad mindre smärtsam och obekväm att använda sina snören. Du kanske också märker att du har mindre tryck när dina skor är säkrade med dessa snören.

Du kan köpa FootMatters no tie-snören i två-pack eller till och med 10-pack i sådana nyanser som grått, gult, ljust grönt, orange, vitt, rött och neonrosa.

INMAKER

Om du fortfarande överväger dina skosnörsalternativ, INMAKER kan vara vad du letar efter. Dessa snören för barn och vuxna är gjorda av livsmedelsgodkänd silikon som sträcker sig som resår. Ändarna på snören är T-formade så att de hakar fast i öglorna på dina löparskor och inte lätt hoppar ut.

  Hur man använder en tips-up för isfiske (En komplett nybörjarguide)

För att lägga till dina INMAKER no-tie-snören i dina skor, nyper du ihop spetsens ände och drar den sedan genom öglan. Man kan behöva pincett eller tång för skor med särskilt små öljetter, säger tillverkaren.

Den polerade färgdelen av INMAKERs knytfria snören ska passa både barns och vuxnas smak. Dina alternativ inkluderar svart, gul, vit, blå, brun, marin, grå, elektrisk grön, orange, röd, lila eller neon regnbåge.

HICKIES

Sist men absolut inte minst har vi HICKIES. Dessa knytfria snören finns i en storlek för alla typer av användare, inklusive barn. Du får 14 remmar eller snören till ett paket. Den ursprungliga tekniken som används i HICKIES no-tie snören inkluderar elastisk memory-fit konstruktion för fotstöd, komfort och passform.

Tillverkaren säger att du bara behöver fästa dina HICKIES’ knytsnören en gång och de ska hålla sig säkra varje gång du tar på dig löparskorna. Designen på dessa snören kommer att få dina skor att se coolare ut också!

Om du vill ha dina HICKIES i en enda färg kan du köpa dem i nyanser som vit, violett, orange, olivgrön, neongul, neonrosa, marin, mint, grå eller svart. Du kan även shoppa dessa knytfria snören i svart med en annan färg i mitten.

Slutgiltiga tankar

No-tie skosnören kommer att spara värdefull tid innan dina löpturer, och ännu bättre, du kan köra banan utan att oroa dig för att dina skosnören snubblar dig. De 11 skosnören utan knytband vi lyfte fram idag är alla billiga men smarta lösningar för löpare i alla åldrar. Vi hoppas att du hittat ett par du gillar, eftersom skosnören utan knytband verkligen förändrar din löpupplevelse till det bättre!

Relaterat innehåll

I löpning är skorna du bär allt. Du kan ha den mest uthållighet och uthållighet i världen, men om dina fötter är ömma av illasittande skor kommer din prestation att påverkas negativt. Att välja dina löparskor bör då inte vara ett lätt beslut. Istället vill du ta dig tid och göra din research. Vad ska du leta efter i den perfekta löparskon?

Du har nyligen bestämt dig för att börja springa. Du älskar friheten du känner när du har tagit steget, för att inte tala om hur vältränad löpning gör dig. Det är ditt mål att delta i ett lopp tidigare än senare, och du har redan börjat förbereda dig. En löparkompis till dig föreslog att du skulle köpa några löparstrumpor som en del av din träning, men du är inte så säker. Är löparstrumpor värda det?