Den bästa sammansättningen bågar under $200

Sammansatta bågar är dyra stycken av jaktredskap. Det kan vara ganska svårt att hitta en anständig båge för under $200, men inte omöjligt. Idag kommer jag att analysera vad som är de bästa sammansatta bågarna för under 200 $.

Vilka är de bästa sammansatta bågar för under $200? Följande rosetter har av proffs ansetts vara fantastiska rosetter:

 • SAS Outrage Compound Bow
 • Genesis Originalbåge
 • Bear Archery Limitless Duel Cam Bow
 • SAS Siege Compound Bow
 • Bear Archery Brave Compound Bow

Även om det låga priset kan vara alltför lockande, var uppmärksam på de individuella recensionerna nedan för att lära dig allt om viktiga specifikationer för att fatta ett välgrundat beslut innan du köper.

Bästa sammansatta bågar under $200

Förenad båge Dra vikt Ritningslängd (tum) Pris
SAS Outrage Compound Bow 25-70 25-31 <$200
Genesis Originalbåge
(Redaktörens val)
10-20 15-30 <$200
Bear Archery Limitless Dual Cam Bow 25-50 19-29 <$200
SAS Siege Compound Bow 40-55 29 <$100
Bear Archery Brave Compound Bow 13.5-19.5 15-25 <$100

SAS Outrage Compound Bow

De SAS (Southland Archery Supply) Outrange Compound Bow är hållbar och hög kvalitet till ett mycket rimligt pris. Denna båge är gjord för nybörjare och bågskyttar och är den nakna basmodellen.

För att denna båge ska vara redo för en bra jakttur måste man söka sig till en syn, kikarsikte, pilvila och släpp. Bågen i sig är den högsta kvaliteten på jaktföreningsbågen på denna lista för under $200.

För nybörjare kommer Sas Range compoundbåge säkert att göra jobbet. Denna båge har en hastighet på upp till 270 ft/sek med en maximal dragvikt på 70 lbs. SAS Rage har en elegant och elegant design som kommer att få även nybörjare att se ut som professionella bågskyttar.

Om du är en nybörjare som vill börja med bågskytte eller bågjakt och är i behov av en billig sammansatt båge, är denna båge precis vad du behöver. Även om SAS kanske inte är ett toppmärkesföretag ännu, är de på god väg med dessa prisvärda sammansatta bågar.

  Det bästa stället att hålla fisk när du använder en kajak

Totalt betyg: 9/10

Pris: <$200

Specifikationer:

 1. Dragvikt: 30-70 lbs
 2. Draglängd: 25″-31″
 3. Nettovikt: 4,4 lbs
 4. Rekommenderad pil: 30″ kol och aluminium
 5. Utsläpp: 75-80 %
 6. Axel-axellängd: 31 tum
 7. Max hastighet: 270 fps

Genesis Originalbåge

De Genesis Originalbåge är lite dyrare än Sas Range. Dessa bågar används ofta i bågskytteträningsprogram över hela världen och är mycket enkla att skjuta och ställa in.

Denna båge är perfekt för nybörjare och medelstora bågskyttar i alla åldrar, storlekar och atletiska förmågor. På grund av designen kan denna båge bekvämt användas av alla bågskyttar från 12 års ålder till vuxen.

Dessa amerikanskt tillverkade bågar är underbara för bågskyttar som precis börjar börja med sporten. Dessa bågar är dock absolut inte gjorda för jakt. Med en maximal dragvikt på 20 pund skulle det vara olagligt i de flesta stater att jaga storvilt med.

Tillverkad av Brennan industrier, är denna sammansatta båge gjord för att träna individer att skjuta på lämpligt sätt och är designad för att passa en myriad av skjutstilar.

Det här är den barabeniga ambidextrösa bågen gjord för att användas av alla och alla. Barn i för- och tonåren tycker verkligen om att använda den här bågen eftersom den är väldigt lätt att använda. Utan några specifika krav på draglängd kommer barn aldrig att kunna växa ur den här bågen.

Totalt betyg: 8,5/10

Pris: <$200

Specifikationer:

 1. Dragvikt: 10-20 pund
 2. Stödhöjd: 7-5/6 tum
 3. Axel-axel: 35-1/2″
 4. Stränglängd: 94-3/16″
 5. Draglängd: 15″-30″

Bear Archery Limitless Dual Cam Compound Bow

De Bear Archery Limitless Dual Cam Compound Bow är ett toppval för jakt och fritidsskytte. Om du precis ska börja med bågskytte är denna kraftfulla båge ett utmärkt alternativ eftersom den kommer med allt du behöver för att starta.

Dess duell-cam-system låter dig generera hastigheter upp till 265 fot per sekund, vilket gör att du enkelt kan penetrera de flesta mål. Med en draglängd mellan 19 och 29 tum och en dragvikt på 25 till 50 pund, är denna båge perfekt för övergång från bakgårdsskytte till skogen.

  Felsökning av en husbils luftkonditionering: Metoder att prova idag

Denna jaktklara båge är utrustad med Trophy Ridge-sikte, Trophy Ridge Whisker Biscuit, Bear 3 Arrow Quiver, kikarsikte och nockloop för att hjälpa dig att skjuta mer exakt.

Specifikationer:

 1. Draglängd: 19″-29″
 2. Dragvikt: 25-50 lbs.
 3. Hastighet: 265 fps
 4. Längd axel till axel: 28 tum
 5. Vikt: 4,14 lbs.
 6. Mått: 31,25 x 11 x 4,25 tum

SAS Siege Compound Bow

De Sas Siege Compound Bow en ganska hyfsad billig sammansatt båge på marknaden idag. Denna båge är underbar för både nybörjare och oerfarna kvinnliga bågskyttar. Jag säger detta eftersom storleken och vikten gör det till ett hållbart val för bågskyttar med en mindre byggnad, men inte uppfyller parametrarna för ett barn.

SAS Siege har en hastighet på upp till 206 fot/sek. vilket inte räcker för att jaga storvilt. Kommer med en dragvikt på 40-55 lbs och kan justeras med sexkantnyckelbultarna på benen.

Om du lossar bultarna minskar spänningen på snöret och därigenom minskar vikten. Om du drar åt bultarna ökar också vikten.

Med en elegant design, modern teknik och högkvalitativt 5-stifts bågsikte är denna båge något du bör överväga att skaffa för att förbättra dina bågskyttefärdigheter.

Tillsammans med bågen får du ett pilstöd, stabilisator, bågslinga, rörkikarsikte, pappersmål, 5-stifts bågsikte och en siktljus med paketet.

Specifikationer:

 1. Draglängd: 29 tum
 2. Längd axel till axel: 41,5″
 3. Avgång: 70 %
 4. Hastighet: 206 fps
 5. Drawvikt: 40-55 lbs

Bear Archery Brave Compound Bow

The Bear Company har varit Amerikas främsta varumärkesföretag i mer än 80 år inom ungdoms- och institutionell bågskytte. Denna sammansatta båge är perfekt för barn mellan 8-11 år.

De Bear Brave Bågskytte är en välgjord för ungdomar från 8 år och uppåt. Den har ett pilstöd för morrhår för att hjälpa unga bågskyttar att säkert lära sig hur man knackar och skjuter sina pilar. Med en maximal hastighet på 100 fot/sek. denna lilla båge har en mäktig liten dragvikt på 15 till 25 pund och kan justeras med insexnyckeln.

  Kan du zipline medan det snöar?

Barn kommer absolut att älska denna sammansatta båge, denna modiga ungdomsbågskyttebåge kommer redo att skjuta med två säkerhetsglaspilar. Många föräldrar uppgav att efter några veckor kunde deras barn skjuta ordentligt och det var ganska exakt för deras ålder.

Denna ungdomsbåge kommer med ett pilstöd för morrhår, 1 nålsikte, fingerrullar, armskydd, tillfälliga tatueringar och pilkoger.

Denna modiga bågskytteförening är en mycket prisvärd båge att introducera till dina unga barn. Det här är ett bra sätt att testa om de är intresserade av sporten, å andra sidan är detta ingen leksak, så vänligen övervaka dem medan de skjuter och gör sin första erfarenhet i bågskyttevärlden.

Specifikationer:

 1. Dragvikt: 15-25 lbs
 2. Draglängd: 13,5-19,5 tum
 3. Stödhöjd: 5,5 tum
 4. Axel till axel: 26 tum
 5. Avgång: 65 %
 6. Hastighet: 100 fps
 7. Vikt: 3,5 lbs

Att välja rätt sammansatt båge

När du väljer rätt sammansatt båge finns det alltid några saker du bör tänka på när du fattar ditt beslut. Till exempel, din handorientering, den idealiska draglängden och samt vilken dragvikt som fungerar bäst för din jakt.

Om din anledning till att skaffa en båge är för jakt, behöver du en båge med mycket kraft. De flesta stater i USA kräver att din båge har en minsta dragvikt på 45 pund för att jaga storvilt.

Vilka typer av pilar behöver du?

Det står alltid att du ska använda pilen som fungerar perfekt för de specifika användningsområdena. Kolpilar är det bästa allroundalternativet för sammansatta bågar på grund av deras hållbarhet och rakhet. Kolla in min andra artikel ”10 bästa kolpilar för jakt – Köpguide” för att hjälpa dig att bestämma vilka pilar du ska använda. Vanes är en annan pil jag rekommenderar för nybörjare eller ungdomsbågskyttar och de som hanterar sin utrustning utan en känslig beröring. Skovlar är definitivt det mest populära valet för ägare/användare av sammansatta.

Slutgiltiga tankar

När du väl har valt en båge, glöm inte din andra bågskytteutrustning. Kolla in våra listor över de bästa avståndsmätarna, bågskyttehandskar och bågskyttemål.

Relaterat material

11 bästa båge- och piluppsättningar för barn under 11 år

Hur man använder Comound Bow Sights – 8 steg för att förbättra mål