Den bästa sammansatta bågen under $200 och vårt favoritval

I ett nyligen inlägg visade vi dig fem fantastiska armborst för mindre än $400. Kanske är dina sökkriterier lite annorlunda den här gången. Istället för armborst vill du ha en sammansatt båge. Du föredrar också att förkorta budgeten till cirka 200 USD. Vad är några av högkvalitativa sammansatta bågar du kan köpa för så lite pengar?

Det här är de bästa sammansatta bågarna för under $200:

 • Genesis Original Kit (vårt favoritval)
 • Bear Archery Limitless Duel Cam Compound Bow
 • iGlow Archery Hunting Compound Bow
 • Siege SAS Compound Bow
 • Southland Archery Supply SAS Outrage

Priset är rätt för dessa sammansatta bågar, speciellt när du börjar ge dig in i bågskytte och inte vill spendera mycket pengar på hobbyn ännu. Fortsätt läsa för specifikationer och detaljerade recensioner av de fem sammansatta bågar vi har rekommenderat, inklusive för- och nackdelar.

Med en stram budget? Dessa 5 fantastiska sammansatta bågar är under $200!

Toppval: Genesis Original Kit

Vår föredragna sammansatta båge för mindre än $200 är Genesis Original Kit, vilket bara är ett hårstrå under din budget. I ditt kit får du en bruksanvisning, en 3/16-tums sexkantnyckel, fem aluminiumpilar, ett armskydd (som är justerbart), ett bältesrörskover och en båge. För vad du spenderar är det mycket tillbehör. Som du snart kommer att se, innehåller många andra pilbågar inte de nödvändiga pilarna för att skjuta, men det gör Genesis Original Kit.

Enkelkameratekniken som ingår i denna båge är tänkt att vara mindre komplex så att nya bågskyttar snabbt kan ta reda på sitt Genesis Kit. Genesis Bows lovar bättre noggrannhet, minskat brus och lägre rekylhastighet med sin båge.

Den här USA-tillverkade bågen har även robusta bågsträngar, hållbara kompositben, ett mellanhjul och kam av aluminium och en 6061-T6 aluminiumstigare som är maskintillverkad. Välj mellan höger- eller vänsterorientering och roliga färger som lila, gul, vit camo, röd, rosa camo, orange, grön, rosa, blå, grön camo och kol (svart).

Fördelar av Genesis Original Kit

 • Enligt Genesis Bows använder National Archery in the Schools Program eller NASP Genesis Original Kit som sin officiella båge.
 • Genesis Original har inga krav på draglängder så blivande bågskyttar i alla åldrar och färdighetsnivåer kan använda den.
 • Att du kan välja mellan vänsterhänt eller högerhänt orientering kommer också att göra anpassningen till bågskytte lättare med denna sammansatta båge.
  De bästa bärbara fiskebåtarna att bära på din lastbilsflak

Nackdelar av Genesis Original Kit

 • Användare har klagat på att delar som strängseparatorn saknades i deras beställning.

Bear Archery Limitless Dual Cam Compound Bow

De Bear Archery Limitless Dual Cam Compound Bow är ett toppval för jakt och fritidsskytte. Om du precis ska börja med bågskytte är denna kraftfulla båge ett utmärkt alternativ eftersom den kommer med allt du behöver för att starta.

Dess duell-cam-system låter dig generera hastigheter upp till 265 fot per sekund, vilket gör att du enkelt kan penetrera de flesta mål. Med en draglängd mellan 19 och 29 tum och en dragvikt på 25 till 50 pund, är denna båge perfekt för övergång från bakgårdsskytte till skogen.

Denna jaktklara båge är utrustad med Trophy Ridge-sikte, Trophy Ridge Whisker Biscuit, Bear 3 Arrow Quiver, kikarsikte och nockloop för att hjälpa dig att skjuta mer exakt.

Fördelar med Bear Archery Limitless Duel Cam Compound Bow

 • En nybörjarbåge som kommer att växa med dig.
 • Mycket justerbar dragvikt 25-50 lbs.
 • Mycket justerbar draglängd 19-29 tum.
 • Redo att jaga-paket

Nackdelar med Bear Archery Limitless Duel Cam Compound Bow

 • Det har förekommit några klagomål på att den gått sönder.

iGlow Archery Hunting Compound Bow

Vi tror att du kommer att gilla iGlow jaktbåge för bågskytte, vilket är $190. iGlow kallar deras ett premiumkit, eftersom det är laddat med många av dina bågskyttesaker. Till exempel får du insexnycklar, en bågsele, en D-loop sträng, en 1/8th-tums kikarsikte, en gummistabilisator, ett borstpilstöd och ett optiskt bågsikte med inkluderat siktljus.

Fören väger lätt 3,3 pund och mäter 28 tum lång från en axel till den andra. Pilar avfyrar med en imponerande hastighet på 296+ FPS för mer exakt målskytte. Utlåningen ligger på cirka 70 procent. Liksom flera av de andra sammansatta bågar vi har granskat, är dragvikten justerbar på iGlow, eftersom du kan ställa in den mellan 30 och 55 pund.

Detta är en jaktbåge rakt igenom, eftersom den kommer i midnattssvart eller camo-färger så att du kan skymma dig själv bland din omgivning. Lemmarna på denna sammansatta båge är formgjutna och gjorda av robust glasfiber. En medföljande riser är aluminium för mer hållbarhet.

Fördelar av iGlow Archery Hunting Compound Bow

 • Insexnycklarna gör det enkelt att ställa in den här sammansatta bågens draglängd och vikt.
 • Den här bågens släta polerade lemmar ger den en tilltalande finish som kan göra dig avundsjuk på dina bågskyttevänner.
 • Premiumsatsen lever upp till sitt namn så nybörjare får massor av användbar utrustning för under 200 $.
  Bästa Rappelling Construction Harnes

Nackdelar av iGlow Archery Hunting Compound Bow

 • Peep-siktet är inte förinstallerat, så du måste lägga till det själv om du vill ha siktet tillgängligt när du använder bågen.
 • iGlow-bågen fungerar bäst med 30-tums bågar av kol eller aluminium, som säljs separat.

Siege SAS Compound Bow

Nästa på vår lista är Siege SAS sammansatt båge, vilket är mycket rimligt prissatt till $170. Denna 29-tums sammansatta båge innehåller ett pappersmål för att komma igång, vilket visserligen inte är mycket. Som sagt, du får en precisionssikt också så att du kan börja finjustera varje skott. Dessutom ingår ett kikarsikte, en monteringssling i läder, en 5-tums aluminiumstabilisator, ett vridpilstöd, en D-ögla, kolpilar och ett trestifts bågsikte.

Bågen väger lätt 4 pund och kan skjuta med 206 FPS med 70 procents avdrag. Detta är en större sammansatt båge än de vi har diskuterat hittills, eftersom Siege är 41,5 tum från axel till axel. Det går inte för tungt på dragvikten, som är mellan 40 och 55 pund med en max draglängd på 29 tum.

Om du hellre vill avstå från de proffsfunktioner som Siege erbjuder med sin SAS sammansatta båge, är det ett alternativ. Då skulle du bara spendera $130 på fören, vilket inte är dåligt! Denna båge finns i två färgscheman, alla svarta eller svarta med silver.

Fördelar av Seige SAS Compound Bow

 • Användare har hyllat Siege SAS sammansatta båge för dess noggrannhet trots att den inte är särskilt dyr.
 • Om du är en jägare är detta en bra sammansatt båge att ha. En användare nämner att ha dödat en galt med Siege.
 • Utbudet av tillbehör som ingår i Siege är sådana du kommer att använda hela tiden när du förbättrar ditt bågskyttespel.

Nackdelar av Siege SAS Compound Bow

 • Siege säger att den här sammansatta bågen endast är för vuxna, så den är inte riktigt lika mångsidig som de andra bågarna.
 • Användare har klagat på att instruktioner inte medföljde deras båge. Det kan göra monteringen svår.

Southland Archery Supply SAS Outrage

Vår sista rekommenderade sammansatta båge för under $200 är ett annat val från Southland Archery Company, the Upprördhet. Denna kraftiga sammansatta båge kostar 180 $, så den ligger inom din budget. När vi säger tunga, förresten, menar vi det. Denna båge har en dragvikt på upp till 70 pund. Den minsta mängden dragvikt du kan använda är 55 pund.

  Hur mycket kostar ett Texas fiskekort?

Avfyrar med en blixtrande hastighet på 270 FPS, Outrage är 4,4 pund och 35 tum lång totalt. Dess draglängd är 25 till 31 tum, vilket är ungefär hela bågens längd. Southland säger att när du drar snöret hela vägen tillbaka, genererar du upp till 70 pund kraft som sedan distribueras till dubbla kamhjul.

Rosettens våffelliknande utseende har utskärningar genomgående, så den har verkligen en intressant design. Outrage har också ABS-lemmar som designades med hänsyn till styrka, vikt och balans. Dessa lemmar är skiktade för att stödja den maximalt tillåtna dragvikten. Om du behöver minska dragvikten säger Southland att du kan lossa bulten. Du kommer att gå ner 5 pund i vikt genom att göra det. Du kan på liknande sätt öka dragvikten med 5 pund om du drar åt bulten.

Fördelar av SAS Outrage

 • Southland Archery Supply Outrage är byggd för hållbarhet hela vägen.
 • Användare som äger denna båge älskar hur hög kvalitet den känns trots att Outrage kostar mindre än $200.
 • Om du vill jaga måttligt stort vilt som svin och rådjur kan denna sammansatta båge hantera det.

Nackdelar av SAS Outrage

 • Om du letar efter premiumtillbehör med din sammansatta båge, har Outrage dem inte. Du får bara själva bågen och manualen i kartongen.
 • Vissa användare har klagat på att strängarna i denna båge snäpper snabbt och att delar kan gå av.

Slutgiltiga tankar

Att köpa en bra sammansatt båge behöver inte vara dyrt. Eftersom dessa 5 bågar har mer än bevisat kan du få kvalitet, mångsidighet och hållbarhet i en sammansatt båge och ändå spendera $200 eller mindre. Även om de flesta av dessa bågar är på nybörjarnivå, med några andra, kanske du gillar dem så mycket att de blir din favoritbåge i många år framöver!

När du väl har valt en båge, glöm inte din andra bågskytteutrustning. Kolla in våra listor över de bästa avståndsmätarna, bågskyttehandskar och bågskyttemål.