De mest användbara tillbehören för hytt utanför nätet vi har hittat

Att packa för en vistelse i en Off-Grid stuga kan vara frustrerande om du inte vet vilka tillbehör du ska ta med. Detsamma gäller för off-grid boende. Vi har gjort lite research för att hjälpa dig packa eller förbereda de mest användbara sakerna för din resa.

Istället för att ge dig en slumpmässig lista över föremål att sortera igenom, har jag bestämt mig för att dela upp föremålen efter rum.

Kök:

De mest uppenbara föremålen du behöver är köksredskap och matsalsredskap. Kom ihåg att du förmodligen kommer att laga mat över en vedspis, så du måste använda köksredskap som är lämpliga för denna typ av matlagning. Kokkärl i gjutjärn är ett populärt alternativ för matlagning utomhus eftersom det är hållbart och värms upp snabbt.

Du behöver också en komplett uppsättning redskap som spatlar, knivar och skedar. Amazon har några relativt billiga matlagningsset för förstagångscampare hela vägen upp till erfarna campare. Här är en länk till ett av deras dyrare men effektiva alternativ. Detta alternativ innehåller gafflar, skedar, knivar, samt alla möjliga andra små tillbehör för matlagning utomhus.

En annan sak som du kanske inte har tänkt på är ett handfat utomhus att diska med. Det finns flera billiga alternativ, men vi rekommenderar denna bord/diskbänk duo för matlagning och diskning. Här är en länk till produkten. Detta handfat/bord är användbart om du ska hålla dig utanför nätet under en längre tid. Den enda nackdelen med denna produkt är att den inte kommer med en påse eller slang för att koppla vatten också. Du måste ha ett sätt att rinna vatten genom kranen förberett. Det rekommenderar att du använder en trädgårdsslang, men det finns andra alternativ du kan använda.

Du kommer också att behöva köpa ved om du bor i en rustik stuga som är off-the-grid. Ved är viktigt för att laga dina måltider och värma din stuga. Om du bor utanför nätet, se till att det inte finns några lagar mot dig att hugga din egen ved innan du börjar samla in den.

En annan viktig sak att tänka på är något att förvara din mat i. Om du lever utanför nätet, kommer du att vilja ha något mer permanent, men om du bara är på semester i några veckor är kylare förmodligen det bästa för dig. Det kommer också att vara bra att notera att eftersom stugor utanför nätet är belägna i avlägsna områden, vill du undvika att ha en massa färskvaror eller föremål som måste förbli frysta. Här är ett alternativ vi har hittat för en bra kylare. Denna kylare är avsedd för längre vistelser där mycket mat behöver förvaras över tid. Vi har valt den främst för dess storlek och höga betyg. Det finns flera dyrare alternativ som du också kan titta på om du vill ha något mer hållbart eller bärbart.

  Landar du i vatten medan du paraseglar?

Badrum:

Din stuga kommer med största sannolikhet inte att ha rinnande vatten, vilket innebär att du kommer att behöva ta en dusch på något sätt. Vi har funnit att en solduschväska är det bästa alternativet för att få en snabb varm dusch utan komplicerade procedurer eller produkter. Här är en vi hittade på Amazon med höga recensioner. Förutom en dusch måste du se till att packa tandkräm, en tandborste och något att förvara dem i för att skydda dem.

Om du inte är så sugen på att duscha naken utomhus har Amazon också ett snyggt duschtält som du kan använda för avskildhet. Här är en länk till den. Detta duschtält kommer med en egen duschväska, men om du inte gillar det här kan du köpa ett till och hänga det i tältet.

Sovrum:

Du kommer att vilja vara bekväm även när du bor utanför nätet, så det är viktigt att packa bekväma sängkläder. Om du bor eller bor i en stuga där du vet att det finns våningssängar bör du också förmodligen veta att dessa våningssängar inte har madrasser och i stort sett kommer att vara en träplanka.

En sovsäck är ditt mest grundläggande och minst bekväma alternativ och luftmadrasser är uteslutet. Det bästa är att ta med en bekväm campingmadrass att placera på din våningssäng. Det finns flera alternativ, men här är en som vi rekommenderar.

Denna dyna blåstes upp genom att blåsa in luft i den med din andedräkt. Det tar bara några ögonblick att blåsa upp och är hållbart. Den största fördelen med det här alternativet är att det lätt töms och kan förvaras i en kompakt påse. Om du inte är orolig för förvaring kan du använda en annan typ av madrass, även om vi har funnit att de mest bekväma och högst betygsatta madrasserna är uppblåsbara. En vanlig skumkudde kommer också att fungera, även om den inte är lika bekväm.

  Hur man skapar försvarbart brandbekämpningsutrymme runt en stuga

Förutom en bäddmadrass, vill du se till att du håller dig varm eftersom de flesta rustika stugor som inte har nät har uppvärmning. Att ta med massor av filtar är perfekt, men om du inte har mycket utrymme att packa saker, här är ett bra filtalternativ för din vistelse. Denna filt är kompakt, vilket gör den lätt att förvara och bära, men även om den är kompakt ger den bra värme under kalla nätter, vilket gör den idealisk för att leva utanför nätet.

Belysning:

Du kommer förmodligen att vilja ha lite ljus under de timmarna efter att solen har gått ner men du är inte riktigt redo att vända in för natten. Det finns många sätt att tända din off-grid stuga under kvällen, inklusive fotogenlamporbatteridrivna ficklampor (dessa är vanligtvis bättre för korta vistelser när du inte behöver batteriet för att hålla mer än en vecka toppar), ljus (ett enkelt och billigt sätt att lysa upp ett område), oljelampor (dessa använder vanligtvis olivolja som deras bas), och solljus (detta är ett bra alternativ om du bor i en rustik stuga).

Många av dessa olika belysningsalternativ beror på vilken typ av belysning du behöver och om din vistelse utanför nätet är tillfällig eller permanent. Som jag sa ovan är ljus och batterilampor det bästa alternativet för tillfälliga vistelser utanför nätet eftersom de är billiga. Batteridrivet ljus kan också vara ganska ljust. Men om du planerar att leva utanför nätet, kanske du vill överväga mer långsiktiga alternativ som fotogen eller oljelampor och solpaneler. Solpaneler är det dyraste alternativet men är en nödvändighet om du lever av nätet och vill ha en bra ljuskälla.

  Campingyxa vs såg: vilket är bättre?

Relaterade frågor:

Vad betyder off-the-grid? Off-the-grid är en term för en livsstil (eller semester) där individen eller familjen fungerar utan modern infrastruktur som ledningsnät eller el. Nätet kan syfta på att inte använda det elnät som de flesta hem i USA körs på. Det betyder dock inte att den enskilde inte kan ha ett eget elnät.

Är det lagligt att leva utanför nätet i USA? Detta är starkt beroende av området du bor i. Boende utanför nätet kan bli olagligt när en individ bryter mot stadsförordningar och zonindelningslagar. Till exempel, om du vill använda din mark för att föda upp din egen boskap som en del av ditt liv utanför nätet och din stad eller ditt län har förordningar om att föda upp boskap på en fastighet, blir din livsstil utanför nätet olaglig.

Kan jag leva utanför nätet gratis? Det krävs mycket förberedelser och forskning, men i vissa fall kan du kanske leva på marken. Du bör dock vara medveten om lagarna i ditt lokala område. Det finns också en initial investering för material att leva på marken som boskap, belysning, trädgårdsmaterial, frön och egendom.

Rick Kesler

Nya Inlägg

länk till belysningsalternativ för stugor utanför nätet

Belysningsmöjligheter för stugor utanför nätet

Du kommer att behöva ljus om du bor uppe i en stuga, särskilt en utanför nätet. När natten kommer, vad ska du göra? Vilka är mina belysningsalternativ för min stuga utanför nätet?…

Fortsätt läsa