De bästa snurrande hjulen

Spinnrullar är ett måste tillbehör när du fiskar med bobbers eller riggar, döda eller levande beten och till och med konstgjorda beten. Efter att ha sett en kompis ha en fantastisk dag med fiske med en snurrande rulle, vill du också äga en, så vilka är de bästa?

Dessa är de 10 bästa spinnrullarna för sportfiskare:

  • Shimano Stradic
  • Ozark Trail 5+1 kullager snurrande rulle
  • Lews American Hero Speed ​​Spin Reel
  • Okuma Stratus VI snurrande rulle
  • Shimano Sienna spinnande fiskerulle
  • Abu Garcia Revo SX Lågprofil fiskerulle
  • Daiwa Regal LT Spin Reel
  • Pflueger President spinning fiskerulle
  • Avet HX
  • Ugly Stik GX2 Youth Rod

Vad är det som gör var och en av dessa 10 snurrande rullar till så fenomenala fynd? I den här artikeln är det precis vad vi kommer att berätta för dig. Vi går igenom varje rulle och pratar i detalj om dess funktioner och prissättning så att du kan välja den bästa för dig!

Dessa är de 10 bästa snurrande hjulen

Shimano Stradic – $210

Börjar vår lista är Shimano Stradicsom inkluderar modellerna ST1000HGFL och STC3000XGFL.

För redskapens hållbarhet lägger Shimano till X-Ship-teknik. X-Protect vattenavvisande beläggning är designad för att motstå de frätande, skadliga effekterna av vatten.

Labyrintkonstruktionen hjälper också till att bevara den snurrande rullen, som förbättrar nivån på vattenmotståndet samtidigt som rotorn och växelns rotation är lätt. Vattentät Drag är också väderbeständig.

Med Silent Drive låter din rulle mindre när du kastar så att den inte stör fisken. Du kommer också att gilla Propulsion Line Management System, som gör att du kan utöka ditt kastavstånd jämfört med att använda en spolläppdesign. Du löper lägre risk för vindknutar och bakslag tack vare detta ledningssystem.

Hagane Gear and Body är slagtålig metall för jämnhet, hållbarhet och mindre kroppsböjning.

Med Cross Carbon Drag kan du välja mellan fler draginställningar än någonsin, som alla är mjuka som smör. Aero Wrap II tvåhastighets oscillationssystem skapar kors och tvärs spolmönster som minskar friktionen i din lina.

Du kan köpa Shimano Stradic i en 1000- eller 3000-hjulsstorlek med en utbytbar apport.

Ozark Trail 5+1 kullager snurrande rulle – $20

Vem säger att en bra snurrande rulle måste vara för dyr? Det gör vi inte! De Ozark Trail 5+1 är tillgänglig för under $50, men det är säkert att få alla dina fiskekompisar att prata.

Linstyrningen i titan är byggd för att hålla, liksom de precisionsskurna växlarna. Det tillgängliga utväxlingsförhållandet för denna snurrande rulle är 5,1:1.

Ozarks rulle har en anodiserad och bearbetad aluminiumspole samt envägskoppling med omedelbara antibacklager. Lagren stoppar glapp på rullen så att du kan ta in dina fångster med mindre dramatik.

Centrifugalbromssystemet är justerbart, och Trail har också förstärkta sidoplattor i grafit och en ram som håller saker lätta så att du kan fiska precis som du vill.

  Är paramotoring en extremsport?

Lew’s American Hero Speed ​​Spin Reel – $30

En klassisk snurrande rulle som är värd att överväga Lews amerikanska hjälte.

Även om det är billigt har American Hero Speed ​​Lube-teknik som är designad för att klara alla slags väder, från varma och ljumma sommardagar till kallare hösteftermiddagar. Dragsystemet med flera skivor är målmedvetet överdimensionerat för precis rätt mängd friktion på spolen.

Handtaget på American Hero är byggt av tuff anodiserad aluminium. SoftTouch-ratten förhindrar blåsor och smärta. Du kan till och med fälla ner handtaget så att det inte stör din senaste fångst.

Kuggdrevet är av massiv mässing som är precisionsskuret medan bygeln är förtjockad aluminium, och spolen är dubbelanodiserad aluminium. Rotorn är av grafit som inte väger så mycket men ändå är robust. Växellådan är också tunn.

American Hero har ett femlagersystem som inkluderar ett Zero-Reverse envägskopplingslager som kan hålla din last i rätt riktning så att du aldrig missar en potentiellt bra fångst.

Lew’s American Hero speed spin-rulle finns i rullstorlekarna 200 eller 300 med en utbytbar apport.

Okuma Stratus VI snurrande rulle – $50

Okuma är ett pålitligt namn inom fiskespön och rullar, så deras Stratus VI snurrande rulle förtjänar verkligen en plats på den här listan. Det är inte bara av hög kvalitet, utan priset är också rätt.

Du kan välja mellan fem modeller av Stratus VI, som är SVI-10-CL, SVI-30-CL, SVI-40-CL, SVI-55-CL och SVI-65-CL. Utväxlingsintervallet är 4,8:1 till 5,0:1.

När du hanterar den här snurrande rullen kommer du att uppskatta EVA-ratten, som känns bra i handflatan. Den bearbetade aluminiumspolen är redo för alla dina fiskeäventyr. Förstärkning av spolen är bygeltråden, som är fetare på Stratus VI än vad du ser på andra rullar.

Ett elliptiskt växelsystem förbättrar rullens prestanda, liksom Okumas CFR, som är en förkortning för Cyclonic Flow Rotor-teknologi.

Vi måste prata om grafitkroppen på den snurrande rullen också, som är korrosionsbeständig för att se bra ut under lång tid framöver.

De andra funktionerna är ett maskinskuret precisionsdrev i mässing, Quick-Set anti-backlager och 1RB+6BB för att förbättra jämnheten.

Okuma Stratus VI har en utbytbar apport. Beroende på modell är rullens storlek 10, 30, 40, 55 eller 65.

Shimano Sienna spinnande fiskerulle – $30

Här är en annan fantastisk snurrande rulle från Shimano, den Sienna.

Sienna är designad för prestanda och balans och inkluderar Shimanos Propulsion Line Management System, som du kommer ihåg minskar risken för vindknutar och förbättrar ditt kastavstånd.

En medföljande Super Stopper II låter dig anti-backa med ett ögonblicks varsel utan några chanser till bakåtspel. 3+1-lagersystemet gör Sienna till ett idealiskt val för både lätt kustfiske och sötvattensfiske.

Denna lefty/righty fiskerulle är känd för sin lyhördhet. Du kan välja mellan en mängd olika utväxlingar för Shimano Sienna, inklusive 5,0:1, 5,2:1, 5,6:1 eller 6,2:1.

  8 sätt att tjäna pengar medan du njuter av utomhus

Abu Garcia Revo SX lågprofilsfiskrulle – $160

En Amazon’s Choice-produkt, den Abu Garcia Revo SX lågprofilrulle kan vara ditt val också.

Visserligen är detta en dyrare spinnerrulle än många av de andra vi har recenserat hittills. Revo SX har dock massor av fantastiska funktioner som motiverar priset. Till exempel finns det Infini II-spolen, som ökar din gjutbarhet och tål även ”extrema belastningar”, säger Abu Garcia.

Ett rullkullager när det används tillsammans med de nio lagren i rostfritt stål underlättar upptagningen och gjutbarheten, eftersom båda kommer att kännas enkla och naturliga. DuraClutch har också alla möjliga fördelar, inklusive bättre gjutningsjämnhet, mindre motstånd mot tumstången och hållbarhet.

Den dubbla bromsningen som en del av Infini Brake System använder centrifugalbromsning och magnetik för att hålla båda halvorna av höljet under kontroll oavsett vilken betesstil du använder.

Med en X2-Craftic-legeringsram som är både styv och lätt, får du en korrosionsbeständig snurrande rulle som kan hantera ökat dragtryck. Ramen har också ett handtag som är 90 millimeter med en extra stor PVC-knopp för komfort, hävstång och hantering.

Sidoplattorna är av C6 kol, vilket ökar hållbarheten och styrkan utan att göra din spinnerrulle tyngre.

Power Stack Carbon Matrix Drag System som ingår i Revo SX är en annan framstående. Den maximala mängden motstånd som systemet kan hantera är 24 pund tack vare den tjocka kolbrickan.

Du kan välja mellan 6:6 och 7,3:1 utväxlingar för modellerna med spinnerrullar; växlarna är D2-växlar med huvudväxel i mässing.

Daiwa Regal LT Spin Reel – $60

Regal-linjen är en Daiwa-framstående, och den Regal LT är bland de bästa snurrhjulen i den raden.

Regal LT finns i sju modeller: RGLT1000D, RGLT2000D, RGLT2500D, RGLT2500D-XH, RGLT3000D-C och RGLT3000D-CXH. Utväxlingen för Daiwa snurrande rullar varierar från 5,2:1 till 6,2:1.

Ett bearbetat aluminiumhandtag med en stor knopp gör det enkelt och bekvämt att använda denna spinnerrulle. Den bakåtsvepta vinkeln på handtaget är ur vägen så att du kan fokusera på att rulla in den enorma haken som drar i linan.

Regal LT har upp till nio kullager samt ett rullager. Dessa lager förbättrar spinnerrullens prestanda. En kol-lätt kropp tynger dig aldrig.

Automatic Tournament Drag eller ATD är exklusivt för Daiwa. De fettimpregnerade skivorna har högre energiutbyte, förbättrar din startslipkraft och håller ditt motstånd stabilt.

Luftrotorer är en annan Daiwa exklusiv teknologi som fördelar rotorpåkänning över hela rotorn snarare än i specifika områden. Detta kan få din rotor att hålla längre. Det låter bra för oss!

Pflueger President Spinning Fishing Reel – $120

Vi är också ganska förtjusta i Pflueger president och tror att du också kan vara det.

Med en tvåsidig spinnerrulle finns Presidenten tillgänglig i fem modeller, PRESSP20X, PRESSP25X, PRESSP30X, PRESSP35X och PRESSP40X. Alla utom den första modellen har 10 lager; den förra har sju.

Den mjuka ratten gör det bekvämare och bekvämare att fiska hela dagen. Handtaget och bygeln är av aluminium så att din spinnerrulle förblir lätt. Rotorn och kroppen är av grafit för samma ändamål.

  Hur mycket kan du väga och fortfarande köra en paramotor?

Om du vill fiska i kallare vatten och fånga fiskar som är trötta för sportfiskare, då kommer du att gilla presidentens långsamt oscillerande redskap. Det förseglade dragsystemet förblir också skyddat från väder och vind.

Du kan köpa Pflueger President i fem olika rullstorlekar som motsvarar ovanstående modeller. Storlekarna är 20, 25, 30, 35 och 40.

Avet HX – $410

Okej, så du behöver en stor budget för det Avet HXmen vi skulle säga att det är värt varenda krona.

Spinnerrullen har en 3 3/8th-tums HX vevhandtag med en oval vred för grepp. Spolen är bredare än vanligt för att klara mycket fiskelina på en gång. Du kommer också att uppskatta den bearbetade stavklämman i aluminium.

Selens klackar är av rostfritt stål och vändbara så att du kan lägga dem i rullen när du inte använder dem. En förskjuten bearbetad handtagsarm förhindrar vevsvängningar och sänker din mittlinjeprofil.

Larmklickern är en trevlig funktion, och du kommer också att gilla att kullagren (åtta av dem) är individuellt förseglade. Avets Avedrag torrkolfiber har drag för att öka dess motståndskraft mot slitage och för att du ska kunna stanna när du behöver.

HX är tålig hela vägen. Den har en ram i ett stycke, och den ramen är anodiserad för att förhindra korrosion. Delarna av rostfritt stål och aluminium är av 6061 T-6 marinkvalitet.

Ugly Stik GX2 Youth Rod – $40

Vem säger att barnen måste stanna hemma när man vill fiska? Med Ugly Stix GX2de kan uppleva det roliga med spinnfiske från tidig ålder!

Detta lågprisspö för nybörjare kommer i storlek 30. Spolen är gjord av bearbetad, anodiserad aluminium, och det extra kullagret ökar prestandan så att dina barn kommer att känna sig som fiskeproffs.

En tvådelad stav, GX2 är glasfiber och grafit så att den inte går sönder lätt men väger inte för mycket heller. Du vill ju inte ha ett spinnspö som är för tungt för barnen!

Ugly Tuff-guiderna i rostfritt stål är enstaka delar så du behöver inte skjuta ut något för att använda denna rulle.

Med EVA-grepp har inte ens små händer något emot att hålla på ett tag. En medföljande Ugly Stik Clear Tip är väldigt lyhörd så att dina barn inte missar en potentiellt stor bit på sin linje!

Slutgiltiga tankar

Spinnfiskerullar stöder alla typer av bete och är ofta gjorda med redskap av aluminium eller rostfritt stål och andra funktioner. Om du letar efter en spinnerrulle som inte bryter banken, har vi granskat många alternativ idag. Du kan också köpa en dyrare rulle på den här listan så att du kan bli avundsjuk på alla dina fiskevänner!