De bästa snökängorna under $150

Bra snökängor för hela familjen behöver inte kosta mer än hälften av skorna i din garderob. Om du vet var du ska leta kan du hitta prisvärda stövlar som kombinerar dragkraft, värme och stil i ett attraktivt paket. Vilka är de bästa snöskorna för mindre än $150?

Här är våra favoritsnöskor för under $150:

  • Den ursprungliga LL Bean Boot
  • The North Face ThermoBall-stövel för män
  • Columbia Ice Maiden II Slip vinterkänga för kvinnor
  • Kamik NationPlus-stövel för män
  • Columbia Heavenly Omni-Heat Boot för kvinnor
  • Columbia Bugaboot III snösko för män
  • LABO snökängor för män
  • POLAR vattentäta taktiska snöstövlar för kvinnor
  • DRÖMPAR Snöskor för kvinnor med mitten av kalven
  • Columbia Fairbanks Omni-Heat Boot för män

Framöver kommer vi att granska var och en av de 10 stövlarna på den här listan så att du kan hitta det perfekta paret för alla dina vinteräventyr. Du vill inte missa det!

Dessa är de 10 bästa snökängorna för under 150 $

Den ursprungliga LL Bean Boot – $139

Låt oss börja vår lista med ett av de mest kända namnen inom vinterutrustning, LL Bean. De Original LL Bean boot har tillverkats i Maine sedan 1912. Dessa damstövlar är i stort sett oförändrade från sin ursprungliga design eftersom de är fantastiska på att hålla dina fötter varma.

Fullnarvsläderdetaljerna förhindrar att både snö och regn blir blöta om fötterna. Ett vattentåligt skyddsskikt är ytterligare en skyddsåtgärd. Stålskaftet för stöd är avslutat med gummikedjans botten, ett LL Bean varumärke. Trippelsömmar förbättrar också hållbarheten hos dessa stövlar.

Du kan köpa Original LL Bean-stöveln i skostorlekarna 5 till 11 i bredder inklusive Narrow AA, Medium B och Wide D. Färgalternativen är tan och marin eller tan och brun.

Beroende på vilka strumpor du bär med dessa stövlar, rekommenderar LL Bean storlek upp eller ner. Om du vanligtvis är en halvstorlek och har på dig mellanviktsstrumpor eller lätta strumpor, minska sedan en och en halv storlek. Om du är en hel skostorlek, gå en storlek lägre.

Om du bär dina LL Bean snöstövlar med tunga strumpor, bör halvstorlekar gå ner en hel storlek medan hela storlekar inte behöver ändra sin skostorlek.

The North Face ThermoBall Boot för män – $129

För grabbarna, North Face ThermoBall-stöveln är rimligt prissatt och vattentät. Det är en fin kombo!

Stövlarna har ThermoBall Eco lätt isolering för att fånga in värmen. Den mediala dragkedjan är belagd i PU och vattenavvisande. En OrthoLite Eco LT gummifotbädd har fem procent återvunnet material.

När vi sa att dessa stövlar är vattentäta menade vi det. Ovandeln i läder är belagd i PU för att låta vattnet glida direkt av utan att skada det tilltalande materialet. Skaftet på stövlarna är tillverkat av ett förbryllat PET-ripstop som är 100 procent återvunnet. North Face har också en vattenavvisande finish på skaftet.

EVA-yttersulorna och mellansulorna är formsprutade och lätta så att du kan trampa lätt. UltrATAC gummi yttersula kommer att hålla dina fötter säkert på marken, eftersom yttersulorna har utmärkt grepp.

  Hur högt kan paramotorer flyga?

The North Faces ThermoBall zip-up stövlar finns i storlekarna 7 till 14 med halvstorlekar upp till storlek 13. Du kan välja mellan två färger, Lin (tan) eller Zinkgrå.

Columbia Women’s Ice Maiden II Slip Winter Boot – $23 till $120

Columbia snöstövlar för att stjäla? Det är rätt! De Ice Maiden II slipstövlar för kvinnor finns tillgängliga för under 100 USD i vissa storlekar, vilket är rätt för dig.

TechLite mellansula dämpning gör varje steg du tar i dessa stövlar bekvämare, även när du går på hård snö. Energiåtergångshastigheten och stötdämpningen hos TechLite-mellansulorna är andra fantastiska funktioner.

Den syntetiska textilöverdelen på snökängorna är vävd för att locka och avslutas med en fuskpälskrage för bättre fotisolering. De 200 gram isoleringsmaterial som finns i varje stövel värmer också dina fötter.

Fotbäddsmellansulan och konturfotbädden är båda gjorda av slitstarkt PU, och fotbädden är till och med avtagbar. Omni-GRIP gummi yttersula är en Columbia häftklammer som håller dina fötter från att glida i is och snö.

Åh, och nämnde vi att dessa textil- och läderstövlar är vattentäta? Det är de verkligen!

Columbia Ice Maiden II slipboots finns i storlekarna 5 till 12 med halvstorlekar upp till storlek 9. Färgalternativen är svart med skiffer (grå) eller grafit med Columbia Grey.

Kamik NationPlus-stövel för män – $80

Män, du kan också lägga vantarna på ett par bra snökängor för mindre än 100 USD om du köper Kamik NationPlus stövel.

NationPlus-stöveln är byggd för att motstå temperaturer så låga som -40 grader Fahrenheit och har ett 3MTM Thinsulate-isoleringsfoder som du kan ta ur stövlarna under de varmare vinterdagarna. Vattentätning med tätsömmar förhindrar att vatten tränger in i dina skor så att du kan gå med självförtroende.

Gummisulan ger gott om grepp och är byggd tjock för hållbarhet. Resten av dessa stövlar har autentiskt läder som kommer att väcka huvuden.

Kamik NationPlus-stöveln finns i storlekarna 7 till 14 inklusive halvstorlekar och breda storlekar. Du kan välja läderfärgen på dessa tåliga vinterstövlar med alternativ som mörkbrun, svart, kol, oliv, brun, marin, brun och camo.

Columbia Heavenly Omni-Heat Boot för kvinnor

De Columbia Heavenly Omni-Heat stövel för kvinnor Det kanske bara är en smula under din budget på 150 $, men när du väl har lagt fötterna i dessa stövlar har du inget emot att spendera lite mer pengar på skor.

Omni-Grip non-marking draggummi yttersula kommer att få dig att känna dig som drottningen av berget eftersom dina fötter är stadiga och säkra. Den konturformade PU-fotbädden är avtagbar för din komfort.

Columbia utrustar dessa stövlar med Omni-Grip reflekterande foder för att hålla på värmen längre. Omni-Tech sömförseglade vattentäta membranet andas för att transportera bort fukt när det ackumuleras.

Inuti varje stövel är det 200 gram isolering så att du inte känner snön du står på och leker i. Den syntetiska ovandelen har fuskpäls runt plösfodret och kragen på varje stövel.

  Hur stor är 10 hektar mark? (Med hjälpsamma visuella jämförelser)

Säkra dina stövlar snabbt och enkelt med metallaglets och nitar. Textilväv är också vattentät för ytterligare ett lager av skydd.

Du kan handla Columbia Heavenly Omni-Heat-stöveln i storlekarna 5 till 12 med halvstorlekar tillgängliga upp till storlek 11. Färgalternativen är svart med vattenkokare (mörkgrå) accenter eller quarry (ljusgrå) med duva (vit-grå) accenter.

Columbia Bugaboot III snösko för män – $115

Du kommer att gilla priset Columbia Bugaboot III snöstövlar för mänsom är långt under $150.

Dessa kallklassade vinterstövlar kommer att skydda dina fötter i temperaturer så låga som -25 grader, så varsågod och lek i snön en liten stund. Dina fötter kommer inte att känna det, det är säkert.

Omni-Grip-tekniken som vi beskrev ovan är tillbaka för Bugaboot III-stövlarna, inklusive den icke-märkande yttersulan i gummi för att hålla sig upprätt. TechLite lättviktsmellansula dämpar dina fötter så att du kan överträffa vem som helst under din nästa snödag.

Dessa stövlar i full höjd är laddade med 200 gram isolering styck. Columbia rekommenderar Bugaboot III stövlar för klättring i stenig terräng eller vandring genom snö.

Ovandelen, som är av rent läder, har också ett formsprutat skal och sömstätning. Ovanpå allt detta är ovandelen vattentät.

Omni-Heat reflekterande foder för värmehantering har metalliska prickar på innerfodret. Det är en trevlig egenskap hos dessa stövlar bland många!

Columbia Bugaboot III snöstövlar för män finns i storlekarna 7 till 17 med halvstorlekar och breda storlekar tillgängliga. Dina färgalternativ är titan (ljusgrå) med squash (ljus orange) accenter, grafit (mörkgrå) med svarta accenter, Cordovan (brun) med rostiga (mörkröda) accenter och svart med klarröda accenter.

LABO snökängor för män – $20 till $50

Ja, du läste rätt. De LABO snökängor för män kosta cirka 50 USD beroende på storlek, vilket innebär att du kan sänka dina 100 USD och lägga dem i din skotersparfond.

Vi vill nämna att det här är korta ankelboots. Om du inte har något emot det så har LABO-stövlarna massor av fantastiska funktioner. Spetsförslutningen är justerbar för en säker passform oavsett om dina fötter är smalare eller bredare.

Gummisulan ger stöd och grepp så att du kan trycka barnen nerför en snöig backe på sin släde utan att oroa dig för att tappa balansen. Tån på denna stövel är också gummi, som något du skulle se i ett par LL Bean-stövlar men för mycket mindre pengar.

Ovandlarna i läder ser och känns lyxiga. Vattentätning genom hela den här stöveln gör att de inte kommer att förstöras om du är centimeter djupt in i vinterns första snö.

Du kan köpa LABO snökängor för män i storlekarna 6 till 13, inklusive halvstorlekar och breda storlekar. Välj bland några tidlösa färger som svart eller brunt med solbrända accenter.

POLAR vattentäta taktiska snöstövlar för kvinnor – 40 $

Nej, dina ögon lurar dig inte här heller. De POLAR taktiska snökängor för kvinnor kan verkligen bli din för under $50.

  Varför får jag huvudvärk av att gå?

Till skillnad från LABO-kängorna är det mycket högre stövlar som når knäet. Med kardborrband överallt blir det skönt och enkelt att dra åt stövlarna så att du kan komma ut tidigare.

Inuti stövlarna finns en fodrad insida för värme komplett med en manschett. Yttersulan är byggd tjock för att hjälpa dig i djuptrampning. Utsidan av stövlarna har också en quiltad ovandel gjord av syntetiska material. Sulorna är av gummi.

Välj mellan storlekarna 5 till 12. Färgalternativen är textil (texturerad grå) med svart, helsvart, grått med svart eller helsvart läder.

DRÖMPAR Snöskor för kvinnor med mitten av vaden – $31 till $60

Bedårande och byggd för vinterväder, den DREAM PAIRS damstövlar med mitten av vaden kommer att fånga ditt öga och deras låga pris kommer att tilltala din plånbok.

De luftgenomsläppliga materialen som används för att konstruera dessa stövlar håller dem lätta och torra. Den slöa stilen med ett spänne vid ankeln är till för mer än bara utseende. Du kan också använda remmen för att dra åt stövlarna.

Med fuskpäls runt kragen kommer dina fötter inte känna kylan. Tån har vattentät sömstätning medan den vadderade gummisulan ger utmärkt grepp och halkskydd.

Insidan av kängorna har Thermolite-isolering, 200 gram av grejer, som är klassad för temperaturer så låga som -25 grader. Sidodragkedjan på stövlarna gör det enkelt att ta på och av dem. Snörningssystemet är mest för dekoration, även om du kan dra åt snören för en säkrare passform.

De tillgängliga storlekarna för DREAM PAIRS mid-calf snowboots är 5 till 12. Du har också ett stort utbud av färger att välja mellan, inklusive mörkgrå med svart, helsvart, brun med grå och svart, brun med svart och röd, svart med grått, beige med vitt och brunt med grått.

Columbia Fairbanks Omni-Heat Boot för män – $130

Som avslutning på vår lista är ytterligare ett par Columbia snöstövlar, den Fairbanks Omni-heat stövel för män.

Med en ovandel i Cordura-textil och Omni-Heat reflekterande foder, är dessa stövlar klassade för temperaturer så låga som -25 grader. Omni-Tech vattentätning förhindrar vatten från att sippra in i dina stövlar och blötlägga dina strumpor.

Omni-Grip gummigreppet är också tillbaka, vilket gör dessa stövlar idealiska för vandring och avslappnade vinteraktiviteter. Upp till 200 gram isolering skyddar dina fötter från blåst av kall luft. Sulans klackar är skickliga på att hålla dig säker på snöiga stigar och isig mark.

Columbia Fairbanks Omni-Heat-stövlar finns i storlekarna 8 till 11 med halvstorlekar. De kommer i en färgskala, svart med rost (mörkröd) detaljer.

Slutgiltiga tankar

Billiga snöstövlar behöver inte offra stil, dragkraft, isolering och vattentäthet. Oavsett om du köper ett par Columbia-kängor eller de från LL Bean, DREAM PAIRS eller North Face, kan du lägga vantarna på märken för snöpjäxor av hög kvalitet för mindre pengar än du spenderade på snöskidbiljetter!