De bästa snögubbetillbehören för att ha den coolaste snögubbe som finns

Du har precis spenderat timmar på att skapa den perfekta snögubbe. Nu borde det vara dags att ge honom eller henne lite personlighet genom dekorationer. Visst, du kan rota runt i ditt hus och se vad som finns där ute, eller till och med köpa ett dekorationspaket för snögubbe, men du kommer att vilja gå emot strömmen. Vilka coola snögubbetillbehör kan du få tag på?

Vi rekommenderar följande tillbehör för den bästa snögubben på blocket:

  • Stetson Bozeman ullfilt krossbar cowboyhatt för män
  • SOJOS tvåfärgad halsduk
  • Swpeet 90-delade 12-millimeters färgade plastögon
  • Darice plastmorotsnäsa
  • Nike Skylon Ace polariserade solglasögon

Om du letar efter fler alternativ i kategorierna ovan vill du fortsätta läsa. Framöver kommer vi att dela några shoppinglänkar och recensioner för snögubbehattar, halsdukar, ögon och näsor, och även några solglasögon, så att din snögubbe ser lika cool ut som han/hon känner sig!

Låt oss börja.

Hattar

Varje snögubbe behöver en hatt. Det är trots allt vad som väckte Frosty the Snowman till liv. Din snögubbe kommer att se ofullständig ut utan en, men vilken hatt är den rätta? Här finns flera val att överväga.

Stetson Bozeman ullfilt krossbar cowboyhatt för män

Vårt bästa val för snögubbehattar är en ganska legitim sådan, eftersom det är en Stetson. Bozeman Wool Filt Crushable Cowboy Hat för män på Amazon är lite dyr, runt $100, så se till att bära den när vintern är över.

Denna mössa är gjord av ull med ett hattband dekorerat med rödbruna och svarta läderdetaljer. Brättet mäter 3 ½ tum och den klämda främre kronan är 4 tum. En liten är för 6 ¾” till 6 7/8″ huvuden, en medium är för 7″ till 7 1/8″ huvuden, en stor är för 7 ¼” till 7 3/8″ huvuden, XL är för 7 ½” tum till 7 5/8 tum huvuden, och 2X är för 8 tum till 8 1/8 tum huvuden.

Du kan välja mellan tre färger: ljusbrun, svamp (brun) och svart. Vilken nyans du än väljer kommer din snögubbe att få den klassiska men lyxiga looken med en Stetson!

Dorfman Pacific ullfilt safarihatt för kvinnor

Om du behöver en budgetversion av Stetson, detta Dorfman Pacific ullfilt safarihatt för kvinnor på Cabela’s är ett lämpligt substitut. Du kan få den för mindre än $30, så även om hatten blir lite lerig när den sitter ovanpå din snögubbes kala huvud, kommer du inte att ha något emot det.

Denna mössa är också helt gjord av ull med ett hattband som är texturerat men förmodligen inte äkta läder. Den kommer i en storlek, så du kan behöva justera formen på din snögubbes huvud för att få hatten att passa. Dorfman Pacific-hatten finns också endast i svart med svarta detaljer.

Wallaroo Hat Company Sydney solhatt för kvinnor

Naturligtvis vill inte alla att deras snögubbe ska överensstämma med det traditionella utseendet. Ha kul med ett sommartema för din vintersnögubbe i Wallaroo Hat Company Sydney solhatt för kvinnorsom du kan hitta på Amazon.

Tillgänglig för under $45, denna hatt är gjord i Australien för den autentiska tropiska känslan. Sydney solhatt erbjuder solskydd med UPF 30+ betyg, så vem vet, det kan hjälpa din snögubbe att hålla sig skyddad i väder och vind längre!

Hattens långa brätte och den rundade kronan är olika. Denna hatt är också slitstark, gjord av polyfläta och polyband i lika proportioner (50/50). Det inverterade brättet mäter 3 ¾ tum och kronan är 22 5/8 tum.

Åh, och det bästa är att du har dussintals färger att välja mellan för din Sydney-hatt! Du kan välja standardnyanser som elfenben, svart, kamel och brunt, eller göra din snögubbe mest distinkt med en Wallaroo sommarhatt i nyanser som havsskumsgrön, röd eller ljusblå.

  Hur man rengör rapellrep som ett proffs

Patagonia Powder Town mössa för kvinnor

Ta bort de bredbrättade hattarna helt och sätt på en säsongsbeanie på din snögubbe! De Patagonia Powder Town mössa för kvinnor från Dick’s Sporting Goods är ett gediget val. Det är en hatt som passar alla för mindre än $35.

Polyesterfleece som används för att göra denna Patagonia-hatt är återvunnen, så dekorera gärna din snögubbe och bär även denna hatt själv efter att din snövän smält. Den ribbstickade mudden är 3 tum och den texturerade stickningen känns bra i händerna och på huvudet. Om den här hatten blir blöt kommer det snabbtorkande materialet inte att hålla den blöt länge.

Du kan köpa den här mössan i svart med orange och neonrosa horisontella ränder, Patagonia-logotypen stickad i den och en flerfärgad pom pom ovanpå. Det andra färgschemat är grått med en vit trim och snöflingamönster i kricka och ljusblått, samt en flerfärgad pom pom.

Halsdukar

Snögubbens halsduk är en chans att lägga till din konstnärliga stil till detta projekt. Du kan välja en mer traditionell röd scarf – som vi har på gång – eller en scarf av en annan stil som verkligen kommer att göra din snögubbe till en framstående skapelse.

SOJOS tvåfärgad halsduk

Fans av den älskade bredbrättade svarta hatten och röda halsdukar för sin snögubbe kommer att älska SOJOs tvåfärgade halsduk på Amazon. Denna damscarf känns som kashmir och kostar mindre än $15, vilket gör den till ett utmärkt budgetval.

Utsidan av halsduken är en distinkt, klarröd som inte är riktigt brandbilsröd, men kommer nära. Insidan av halsduken är en vacker djupröd, ala kastanjebrun. Halsduken mäter 28 tum gånger 79 tum, så den är ganska stor och bred. Tofsar på ändarna av halsduken i båda färgerna ger din snövän ett ännu mer dekorativt utseende.

Patagonia Nano Puff halsduk för vuxna

Skaka om hur en halsduk ser ut med Patagonia Nano Puff halsduk för vuxna på Dick’s Sporting Goods. Den här halsduken är lite dyrare, tillgänglig för mindre än $75, men hey, det behöver inte bara vara för din snögubbe.

Nano Puff Scarf har ett ripstop-tygskal av polyester som är återvunnet, såväl som polyesterisolering som är gjord med 55 procent återvunnet innehåll. Den isoleringen heter PrimaLoft Gold Insulation Eco, och den avvisar också vatten, liksom den hållbara vattenavvisande finishen på skalet.

Med måtten 6″ bred och 24″ lång, skulle du vira den här halsduken runt din snögubbes huvud en eller två gånger och runt din egen hals ungefär två gånger. Patagonia Adult Nano kommer i ett roligt färgschema, neonrosa med rödbrun.

Corciova modesjal i ren färg

Kanske vill du bara ha ett riktigt enkelt alternativ för din snögubbes halsduk eftersom du hellre vill oroa dig för andra detaljer. I så fall kommer du att göra det Corciova modesjal i ren färg på Amazon. Denna okomplicerade halsduk mäter 7 tum gånger 63 tum och är helt gjord av polyester. Du skulle aldrig gissa att det inte är bomull, allt för mindre än $15.

Denna lätta scarf har en trendig distressed look med lösa trådar och delar som slits. Du har också massor av roliga färger att välja mellan, inklusive vit, svart, sandbrun, ökensand (beige), ceriserosa (neonrosa) och rödbrun (röd).

  Varför är min ATV-koppling så stel?

The North Face Infinity Scarf för kvinnor med purrl Stitch

Infinity-halsdukar har blivit trendiga vinterkläder, så kanske din snögubbe/kvinna vill ha en också? Dessa halsdukar är otroligt lätta att bära, då en infinity-scarf består av en ögla, så den behöver aldrig knytas eller justeras.

De North Face Infinity Scarf för kvinnor med purrl Stitch on Dick’s Sporting Goods är ett utmärkt val för din snögubbe om du letar efter en infinity-scarf. Du kan lägga vantarna på den här halsduken för under 45 $, och den kommer i neutrala nyanser som mörkgrå ljung med svart, mellangrå ljung eller blekt rosa och fikonfärgämne.

Denna scarf är helt gjord av akrylgarn med en mjuk bandkonstruktion och en lös passform. Den kommer bara i en storlek, så du behöver inte oroa dig för att halsduken ska passa på din snögubbe.

Ögon och näsor

Din snögubbe tar form just nu, men du är inte klar än. Då kan du ge honom eller henne deras personlighet med snögubbens ögon och näsa. De flesta snögubbar har svarta ögon, men det är långt ifrån ditt enda alternativ. Du är inte heller begränsad till att använda en morot för näsan om du inte vill. Här är våra rekommenderade val.

BESTCYCE 100 st 8 mm spiralformade svarta plastöglor

Låt oss börja med en mer gammaldags uppsättning ögon, den BESTCYCE 100 st 8 mm spiralformade svarta plastöglor inställd på Amazon. Dessa gör-det-själv-öglor kan användas för hemgjorda gosedjur, dockor och dockor bortom din snögubbe.

Medan du normalt skulle skruva in ögonen i dockan eller plyschleksaken, för din snögubbe kan du helt enkelt trycka ögonen på plats. Ögonen har inga detaljer, men för mindre än $10 har du tillräckligt med bitar för att göra dussintals snögubbar!

Swpeet 90-delade 12-millimeters färgade plastögon

Om du längtar efter den detaljnivån och realismen med din snögubbe, då vill du ha den Swpeet 90-delade 12-millimeters färgade plastögon inställd på Amazon. Som en Amazon’s Choice-produkt kan du göra ditt köp med sinnesfrid.

Du får 90 okular i nio färger: grön, brun/guld, ljusrosa, guldgul, svart, mörkgrå, djup himmelsblå, mörkbrun och röd. Det finns en tydlig skillnad mellan iris och pupill, vilket gör att din snögubbe ser så verklig ut att dina vänner och familj kommer att fördubblas när de ser din skapelse!

Ögonen är något större än de i ovanstående uppsättning, 12 millimeter mot 8 millimeter. Annars är de plastiga med ringar som rider i din snögubbes ansikte. Du kan få hela setet med 90 delar för mindre än $10.

Darice morotsnäsa 6-pack

Se, det är inget fel med att hålla sig till det klassiska snögubbeutseendet hos en morotsnäsa, för det är en klassiker av en anledning. Om du inte vill slösa bort mat genom att använda en riktig morot till din snögubbe, prova Darice morotsnäsa 6-pack på Amazon. Denna uppsättning näsor kostar mindre än $15.

Varje näsa mäter 1 ¼ tum och är gjord av orange plast. Designen på de falska morotsnäsorna är verklighetstrogna. Om utomhusdjur tror att de får en gratis måltid tack vare din snögubbes näsa, kommer de snart att finna plastnäsan oätlig och börja äta någon annanstans.

Craftdaddy 100 stycken svarta plastnäsor

Detta gör att du också kan ha roligare att välja din snögubbes näsa Craftdaddy 100 stycken svarta plastnäsor inställd på Amazon. För mindre än $12 får du 100 näsor i svart eller beige plast. Vissa har runda nosar och andra ser ut som hundnäsor, vilket gör att din snögubbe ser riktigt minnesvärd ut.

  Kan du använda båda sidorna av en hockeyklubba?

Näsorna är helt av plast. Hundens nosar är 16,5 millimeter till 18,5 millimeter i diameter med en 4 till 6 millimeter bakstift. Fäst valfri näsa på ringen och tryck in den i din snögubbes ansikte; ta några bilder då!

Solglasögon

Du kan vara klar med din snögubbe efter att ha köpt några listiga näsor och ögon, eller så kan du ta det ett steg längre genom att dekorera din snögubbe med några coola nyanser. Tillsammans med snögubbens mössa och halsduk ger detta den ett så enkelt fantastiskt utseende att dina grannar kommer att avundas ditt snöiga mästerverk. Här är några solglasögonval för att komma igång.

Solglasögon Hut HU2001 Solglasögon Stor Röd/Violett Brun Gradient

Vårt bästa val är denna trendiga, överdimensionerade Solglasögon Hut HU2001 Solglasögon Röd/Violett Brun Gradient hos Cabela. Dessa damsolglasögon har en nylonbåge, polykarbonatglas och en chic stil som är perfekt för vissa snökvinnor. Du kan lägga vantarna på dessa designersolglasögon för mindre än $55, vilket är en bra affär!

Nike Skylon Ace polariserade solglasögon

Dessa nyanser är så episka att du knappt kan vänta till våren för att ta tillbaka dem från din snögubbe och bära dem själv. De Nike Skylon Ace polariserade solglasögon på Dicks Sporting Goods har sovarmar som sveper runt dig så att de inte flyger av din snögubbe i hårda vindar.

Högspänningsgångjärnen är gjorda för hållbarhet och gumminosryggen har till och med ventilation. En djup linsskärning ökar ytan på dessa nyanser, och med MAX Optics erbjuder Nike Skylon-solglasögonen stor klarhet. Deras linser är polykarbonat som är polariserad och splittersäkra, så dessa nyanser klarar en vinter på din snögubbe.

Nike Skylon Ace polariserade solglasögon kommer i svart och kostar mindre än $110.

Ray-Ban RB3611 Gradient Lens Solglasögon

Ge din snögubbe något som alltid är trendigt Ray-Ban RB3611 Gradient Lens Solglasögon, som vi hittade på Cabelas hemsida. Dessa stora solglasögon ska glida lätt på din snögubbes ansikte. Näskuddarna och gummistrumpor är båda justerbara för att hjälpa till med passformen.

Var också uppmärksam på gradientlinserna när de börjar som enfärgade och blir genomskinliga och vice versa allt eftersom dagen fortskrider. Dessa nyanser är en investering på cirka $175, men du kan alltid köpa dina egna innan vintern är över. Vi kommer inte berätta.

Oakley Radar EV Pitch Baseball solglasögon

Går du med ett basebolltema för din snögubbe? Den här Oakley Radar EV Pitch Baseball solglasögon från Dick’s Sporting Goods blir den perfekta pricken över i:et. De skyddar mot UVC-, UVB- och UVA-strålar så att din snögubbe kan vara mer smältbeständig. Unobtanium näskuddar och öronsockor klarar av fukt utan att halka, vilket är vad du behöver när du utrustar en snögubbe med solglasögon.

Linserna har Prizm-teknik för en skön känsla, och O-Matter-bågen är lätt men ändå robust. Dessa eleganta solglasögon med vita och svarta bågar och flerfärgade glas kommer att göra din snögubbe till den sportigaste på blocket, allt för mindre än $200.

Slutgiltiga tankar

En snögubbe är så mycket mer än några rullade snöbollar, men en chans för vänner och familj att göra något roligt tillsammans. När du väl har döpt din snögubbe eller kvinna kan du lika gärna klä upp dem så att de har en egen personlighet och en egen stil.

Med tillbehören som nämns i den här artikeln är du på god väg att göra den bästa snögubben någonsin. Mycket kul!