De bästa snöglasögonen för under $100

När du åker snöskoter eller snöskidåkning är de piskande vindarna för hemska för att du ska avstå från ögonskydd. Du kommer också att uppskatta ett par bra snöglasögon för att minska bländningen när solen reflekteras från den vita snön. Kan du lägga vantarna på ett par snöglasögon för mindre än $100? Om så är fallet, vilka är de bästa paren?

Här är de 10 bästa snöglasögonen för under $100:

  • Smith Range solglasögon
  • Bolle FREEZE Unisex snöglasögon
  • Retrospec G1 skid- och snowboardglasögon
  • Bolle MOJO
  • OutdoorMaster OTG Skidglasögon
  • ZIONOR X Skidglasögon
  • Giro Roam snöglasögon
  • COPOZZ Skidglasögon
  • ZIONOR X4 Skidglasögon
  • Wildhorn Roca Snowboard & Skidglasögon

I den här guiden kommer vi att ha mycket mer information att dela om ovanstående alternativ för snöglasögon, inklusive funktioner, priser och mer. När du har läst klart är du redo att handla ditt nästa par snöglasögon!

Dessa är de 10 bästa snöglasögonen för under $100

Smith Range solglasögon (Finns i en mängd olika färglinser)

Utseendet och känslan av dessa Smith Range solglasögon är tillräckligt hög kvalitet för att du inte kommer att tro att dessa glasögon kostar mindre än $100. Och ja, trots namnet är de snöglasögon, inte solglasögon.

Linsmaterialet är känt som Carbonic-x, en Smith-skapelse som är slag- och reptålig. Linsens cylindriska form med sin Responsive Fit-ram säkerställer att dina snöglasögon sitter bekvämt. Du kan också justera remmarna med ett dubbelskjutsystem.

Hydrofob linsbeläggning binder sig till Smiths spegelglas för att på ett sakkunnigt sätt motstå smuts, fett och fukt så att dina glasögon förblir renare längre. När vatten eller svett utvecklas på linsen sprids den utan ränder.

Fog-X linsteknik är en annan framstående. Den mikroetsade hydrofila ytan på linserna imma inte. DriWix ansiktsskum med två lager kan också transportera bort fukt.

Dessa snöglasögon för män kan bäras på egen hand eller med hjälm. Med ditt köp ingår en ersättningslinsfodral och en mikrofiberpåse.

Du har ditt val av ChromaPop-linsfärger för att matcha din personliga smak. Själva glasögonen finns i svart, orange, grått, vitt, blågrönt, rött, neongrönt och gråblått.

Bolle FREEZE Unisex snöglasögon

För lågprisglasögon är Bolle ett av de mest kända varumärkena. Deras FREEZE unisex snöglasögon är ett löjligt lågt pris – endast $30!

De dubbelglasade dubbla linserna skapar en termisk barriär som kommer att avvärja kondens. Flow-Tech-ventilation i ramen sträcker sig till linsens insida för att hålla dina snöglasögon andningsbara så att du enkelt kan bära dem i timmar.

Orolig för imma? Inte i dessa Bolle snöglasögon! De har ett P80+ anti-dimma lager inbäddat i den inre linsen för att skicka vattenmolekyler bort från linsen. Linserna är också svårare att repa med karbo-glas anti-repskydd på den yttre linsen.

FREEZE-glasögonen i polykarbonat har till och med UV-skydd så att du kan fokusera mer på att njuta av din dag med snowboard eller snöskidåkning istället för att solen bränner huden.

Retrospec G1 skid- och snowboardglasögon

Vad sägs om $20 för ett par snöglasögon av hög kvalitet? De Retrospec G1-glasögon mer än att leverera.

  Isolerar stockar bra? Hur man får en timmerstuga att hålla värme

Dessa vuxenglasögon har 10 ramventiler så att dina glasögon inte känns som en bastu efter 15 minuters användning. Stratus Anti-Fog and Scratch-teknik bevarar integriteten hos linserna så att du kan få pengarna värt.

Retrospecs snöglasögon kan bäras med hjälm och har en snygg och funktionell sfärisk lins som erbjuder UV400-skydd. Ramen är gjord av slitstark termoplastisk polyuretan.

Halkskyddade silikonremmar på båda sidorna förhindrar glasögonens rörelser, liksom över-glasögonen eller OTC-stilen och ansiktsskummet i flera lager. Ansiktsskummet sträcker sig över din näsbåge och uppmuntrar luftflödet.

För snöiga och mulna dagar där den synliga ljustransmissionen eller VLT är mellan 43 och 99 procent rekommenderar Retrospec Aurora-linsen. På delvis molniga dagar med en VLT mellan 19 procent och 42 procent är linserna Ember, Borealis, Rose eller Smoke bäst.

När du åker skoter eller snowboard i stark sol med en VLT på tre procent till 18 procent, föreslår Retrospec deras Cobalt-, Prism-, Topaz-, Black Ice-, Ruby- eller Icicle-linser.

Glasögonen finns också i en mängd roliga färger, inklusive Matte Teal, Matt Eggnog (off-white), Matte Deep Teal Dusk, Matte Black, Matte Arctic (vit) och Matte Arctic Berry (babyrosa).

Bolle MOJO

En favorit för många vinterentusiaster, den Bolle MOJO snöglasögon är coola och kommer säkerligen att göra dina dagar i backen mycket mer produktiva och njutbara.

MOJO dubbellinsiga snöglasögon inkluderar återigen Bolles högkvalitativa termiska barriär som rymmer den kallare utomhusluften och den varmare luften i dina glasögon. Den termiska barriärtekniken kommer att stoppa kondens från att utvecklas.

Bolles teknikdesignade ventilationssystem uppmuntrar luftflödet inuti linsens yta. Du får också klarare syn, vilket är ett måste när du åker snöskoter eller åker skidor nerför en hög backe.

P80+ anti-im-betyget är det som gör Bolle till en av de ledande tillverkarna av snöglasögon. Plus/Carbo GLAS-beläggningen förhindrar både repor och imma.

Dessa glasögon har en medium till stor passform. Bolle kallar MOJO:s stil mer av en tillbakagång. Ramen är Shiny Black och linserna är Vermillion, som är knallröd.

OutdoorMaster OTG Skidglasögon

Vänd huvuden på skidbanan i OutdoorMaster glasögon. Du kommer att älska dem inte bara för deras utseende utan för deras mycket rimliga prislapp på $25.

Med ditt köp får du OutdoorMaster-glasögonen samt en bärväska för att skydda linserna på dina glasögon när de är på väg till och från skidbacken.

Bågarna är gjorda av lätt men tuff TPU medan linserna är UV- och PC-material. Storleken på linserna är 3,6 tum höga och sju tum breda.

Eftersom de är överglasögon, kan du säkert bära dina glasögon eller dina favoritsolglasögon med dessa OutdoorMaster skidglasögon. Dina glasögon bör vara minst 1,65 tum höga och 5,30 tum breda för bästa resultat. Glasögonen är också kompatibla med många hjälmar!

Solljus i dina ögon? Inte idag. Glasögonen innehåller 100 procent UV400-skydd så att solens starka strålar inte når dig. Den långa elastiska remmen är mycket justerbar så att både tonåringar och vuxna kan använda dessa glasögon.

Njut av högre optisk kvalitet med dual-layer anti-im-teknik i linserna. Du kommer att kunna bevittna den hisnande skönheten i de snötäckta bergen i all sin glans. Du kommer också att känna dig säkrare när du åker snowboard, snöskidåkning eller snow tubing.

  Hur landar luftballonger mjukt?

OutdoorMaster ger dig en mängd olika linsfärger att välja mellan beroende på VLT-procenten. Linserna finns i alla färger från svart till elektriskt rosa, ljust blått, limegrönt och silver.

ZIONOR X Snöglasögon

Ett Amazon’s Choice-val, den ZIONOR X snow glasögon bör också stå högt på din favoritlista. Tillgängliga för cirka 25 USD, de ligger väl inom din budget.

X-glasögonen har ett patenterat remsystem. Ta bort remmarna eller dra åt passformen så att dina snöglasögon inte rör sig på din rygg. Linserna med dubbla lager är också avtagbara.

Dessa linser använder italienska material för större slagtålighet och optisk klarhet. Tvåvägs släta ventilationshål i toppen av linserna förhindrar imma och förbättrar luftflödet. Du har också UV400-skydd med ZIONOR X skidglasögon.

Glasögonen är böjda så att de är kompatibla med en rad hjälmar. Oroa dig inte för att dessa glasögon faller isär, eftersom de har Enhanced Durability Tech för fantastiska nivåer av slagtålighet.

Giro Roam snöglasögon

Ett topprankat par snöglasögon, den Giro Roam-glasögon kommer med två uppsättningar linser. Den första är för vinteraktiviteter med svagt ljus och den andra är för soliga förhållanden.

Den termoformade linsen och den cylindriska formen ger en bra passform medan ansiktsskum i två lager görs bekvämare med mikrofleecefoder. Du bör inte ha obehagliga röda märken i ansiktet efter en dag av snowboard eller snöskoter när du bär dessa glasögon.

Anti-im-beläggningen i båda uppsättningarna av linser som ingår i Giro Roam bibehåller din synlighet, även i situationer med hög stress. Giro lovar en mycket smidig, enkel passform mellan din Giro-hjälm och snöglasögon så att ingen av dem skaver sig obehagligt mot den andra.

Du kan handla Giro Roam-snöglasögonen i en mängd roliga färger, inklusive White Woodmark-bågar med gröna linser, Gray Cobalt-bågar med blå linser, Black Core-bågar med röda linser och Green Black Podium-bågar med limegröna linser.

COPOZZ Skidglasögon

Här är ytterligare ett par snöglasögon för att stjäla, denna gång från COPOZZ.

Med en tålig TPU-ram och PC- och CA-linser kommer du att se fantastisk ut och hålla dig bekväm i dessa glasögon. Linserna erbjuder UV400-skydd. Linserna är 3,8 tum höga och 6,9 tum breda och lossnar så att du kan byta ut dem för en mer lämplig uppsättning beroende på vädret.

För att byta linser säger COPOZZ att kommalåset ska öppnas. Håll dina glasögon i ena handen, ta tag i ramen med din andra hand och dra i den. Linserna ska ut. Förvara dem på ett säkert ställe så att de inte skadas under tiden.

Den sfäriska formen på dessa linser är till för mer än bara utseende. De breda linserna utökar också din vy så att du kan se på vardera sidan om dig. Huvudremmen är lång så du kan justera den perfekt om ditt huvud är större eller mindre. Remmen är även halkskyddad.

  Är det svårt att fiska från en kajak? För-och nackdelar

Tvåvägsventilation släpper ut uppdämd varm luft samtidigt som den tillför frisk luft så att du lätt kan andas när du åker skoter eller åker skidor. Eftersom de är OTC, kan du fortfarande bära glasögon eller solglasögon med COPOZZ skidglasögon.

Den COOL REVO-beläggning som ingår på glasögonglasen har italiensk anti-dimteknik. Du kommer knappt att tro att dessa glasögon bara kostar cirka 30 USD!

COPOZZ skidglasögon finns i massor av linsfärger beroende på VLT. Du kan till och med handla polariserade linser.

ZIONOR X4 Skidglasögon

Om du gillade ZIONOR X-glasögonen, vill du kolla in märkets X4 skidglasögon också. De är lika snygga och snygga!

TPU-ramen med PC-linser främjar slagtålighet. UV400-skydd skyddar dina ögon och din känsliga ansiktshud från solen. Glasögonen har ett elastiskt band som håller dem på plats.

Precis som de andra ZIONOR-glasögonen vi diskuterade, inkluderar X4-glasögonen tvåvägsventilation och anti-dimteknik så att din sikt alltid är fri. Vi gillar också det magnetiska linsbytesystemet också. Eftersom linsen är magnetiserad (med totalt åtta magneter) behöver du inte oroa dig för att de ska lossna när du byter dem.

ZIONORs Enhanced Durability Tech är tillbaka, och dessa glasögon har en panoramautsikt på 180 grader. De är till och med unisex!

Wildhorn Roca Snowboard & Skidglasögon

Avslutning på vår lista är Wildhorn Roca-glasögon för snowboardåkning, snöskidåkning och mer. Även om de kostar upp till $80, ligger de fortfarande väl inom din budget på $100 och lägre.

Roca-glasögonen är tillverkade i USA och har en ram byggd av termoplastiska uretanpolymerer. Ramarna är sedan toppade med en anti-halkbeläggning för att hålla dem säkra i ansiktet. Treskiktsskum skapar en barriär mellan din hud och glasögonen som är skön och mjuk.

Linserna på Roca-glasögonen är av polykarbonat som Wildhorn säger är praktiskt taget splittringssäkra. Den breda panoramalinsen öppnar upp mer av världen för dig. Du kommer att kunna uppskatta utsikten tack vare inkluderandet av anti-repa och anti-im teknik. Aurora linsteknologi bekämpar upp till 100 procent av UV-strålar.

Är du redo att byta linser? Liksom ZIONOR-glasögonen har Wildhorn Roca-glasögonen magnetiska linser med sex N45-magneter. De fungerar med det integrerade clip-låsningssystemet så att du kan byta ut dina linser på under en minut.

Ta av linsen genom att dra tillbaka den. Byt ut en ny lins genom att använda de säkra clipsen på ramen. Magneterna kommer att dra linsen på plats. Stäng uppsättningarna med säkra klämmor och du är redo att åka!

Du har massor av färgalternativ för Wildhorn Roca snöglasögonen. Dessa alternativ inkluderar Stone Grey bågar med silverlinser, Moab (orange) bågar med bärnstensfärgade glas, Glacier Blaze bågar med flerfärgade linser och Citrus (gröna) bågar med smaragdlinser.

Slutgiltiga tankar

Ögonskydd för skidbackarna behöver inte kosta hundratals dollar. Som de 10 snöglasögonen vi täckte idag bevisar, kan du köpa kvalitetsglasögon med luftventilation, anti-dimma och anti-repa teknik, UV-skydd och till och med magnetiska linsbyte för under 100 USD.

Du och familjen är nu redo att ha din bästa vinter hittills!