De bästa snöbyxorna under $100

När det är snö på marken firar man. Du kan äntligen komma ut och delta i dina favoritaktiviteter på vintern, oavsett om du vandrar, bygger en snögubbe, åker snöskoter eller åker skidor. För allt ovanstående är ett par värmande snöbyxor integrerad. Du vill dock inte spendera tre siffror på snöbyxor, så vad har du för alternativ?

Det här är de bästa snöbyxorna för under $100:

  • Columbia Snow Gun-byxa för män
  • Arctix isolerade snöbyxor för kvinnor
  • Arctix Snow Sports Cargo byxor för män
  • Singbring lätta snabbtorkande byxor för utomhusbruk för män
  • Burton Gloria isolerade snöbyxor för kvinnor
  • Sportneer isolerade snöbyxor
  • Outdoor Research Hayk Soft-Shell Dambyxor
  • Postropaky utomhussnöbyxor för kvinnor
  • Amazon Essentials Vattentäta snöbyxor för flickor
  • Reima Juoni Reimatec Vinterbyxor för barn

Isolerande snöbyxor av hög kvalitet behöver inte kosta en förmögenhet, vilket den här listan bevisar. Fortsätt läsa för mer information om vart och ett av de rekommenderade paren snöbyxor ovan, såsom pris, material och storlek. Du vill inte missa det!

De 10 bästa snöbyxorna under $100

Columbia Snow Gun-byxa för män

Columbia snöbyxor för mindre än $100? Det är rätt! Deras mäns snövapenbyxor är under $70, vilket är en stjäla med tanke på att många av Columbias snöbyxor säljs för över $120.

Vattentät genom och igenom med Columbias Hydra Cloth Shell, förblir du torr i timmar i ett snöigt underland, även om snön är slaskig och blöt. Med 60G Microtemp-isolering kommer du aldrig att känna de kalla temperaturerna.

Om du vill ta med dig dina nödvändigaste saker kan du göra det i dessa Columbia snöbyxor. De har en lårficka (med dragkedja), en säkerhetsficka, bakfickor och framfickor. Dina favoritartiklar kommer aldrig att vara för långt utom räckhåll!

Omni-Tech-teknik som ingår i Columbia snow pants skapar ett luftgenomsläppligt lager för andningsförmåga. När allt kommer omkring kan du svettas med aktiviteter i kallt väder. Svetten kommer nästan utan ansträngning att flyttas bort från materialet i byxorna.

Columbias polyester- och nylonbyxor finns i sex storlekar, extra small till XXL. XS passar en 31,5-tums innersöm, 32 till 34-tums höfter och 26 till 29-tums midja. XXL är för 31,5-tums innersömmar, 48 till 50-tums höfter och 44 till 47-tums midjor.

Arctix isolerade snöbyxor för kvinnor

För damerna, Arctix är ett starkt rekommenderat märke av vinterutrustning som inte kostar en arm och ett ben. Deras snöbyxor kostar cirka 50 dollar. Dessutom är de en Amazon-bästsäljare!

ThermaTech-teknologin på 85 gram har mikrokammare som fångar in värme så att du får utmärkta isoleringsegenskaper. Isoleringen och det yttre skalet har också ett inre lager mellan sig som är fukttransporterande.

På tal om det yttre skalet, det är högteknologiskt och designat för att bekämpa effekterna av vatten och vind. Arctix byxor har även damasker med grepp, stöveldragkedjor, töjbara material och en resår i midjan.

  Hur länge håller en sammansatt båge?

Handvärmande fickor på vardera sidan blixtlås upp så att du kan hålla händerna rostiga mellan rullande snöbollar för en snögubbe eller ta en tur på din snöskoter. De förstärkta fållskydden med 600-denier ballistiskt tyg kan motstå slitage exceptionellt bra.

Arctix isolerade snöbyxor för kvinnor finns i storlekarna XS till 4X, så de är mycket omfattande. XS är för 33-tums innersömmar, 34 till 36-tums höfter och 24 till 26-tums midjor. 4X är för 31-tums innersömmar, 57 till 59-tums höfter och 48 till 50-tums midjor. Välj också bland en mängd roliga färger!

Arctix Snow Sports Cargo byxor för män

Om du köpte och älskade Arctix isolerade snöbyxor för kvinnor och vill skaffa snöbyxor från samma märke till din partner, finns det en herrversion. Sportscargobyxorna är inte identiska med damutgåvan, men priset är detsamma.

Dessa Arctix-byxor har även märkets ThermaTech-teknologi samt fukttransporterande lager och ett tufft yttre skal. Stöveldamaskerna inkluderar gripdon. Byxorna kommer att sitta tätt och säkert över dina stövlar utan utrymme mellan för snö och vatten att sippra in.

Lastfickorna inkluderar en O-ring för att fästa dina nödvändigheter, oavsett om det är skidliftbiljetter, ett par extra handskar eller dina nycklar. Med stöveldragkedjor kan du enkelt dra på och av dessa byxor för snabbare förberedelsetid. När allt kommer omkring, vem vill slösa tid på att förbereda sig när det finns en hel skidbana att utforska?

Midjan på snöbyxorna är justerbar för en bekväm passform. Arctix säger att deras snöbyxor kan hålla dig varm i temperaturer mellan 35 grader och -20 grader Fahrenheit.

Arctix snöbyxor i polyester för män finns i storlekarna small till 4X och i ett stort urval av färger. XS-storleken är för 30-tums innersömmar medan 4X är för 36-tums innersömmar.

Singbring lätta snabbtorkande byxor för utomhusbruk för män

För vinterentusiasten med en knapp budget, prova dessa Singbring snöbyxor. Tillgängliga för under 50 $, de är definitivt ett sällsynt fynd. Singbring säger att deras snöbyxor för män är designade för alla dina favoritvinteraktiviteter utomhus, inklusive snowboard, snöskidåkning, bergsklättring och vandring.

Patchwork-knän är designade för att motstå slitage och hålla dessa byxor andningsbara. Genomgående fickor med dragkedjor ger dig gott om platser att förvara din telefon, dina nycklar och till och med ett betal- eller kreditkort så att du kan köpa förfriskningar tillbaka på lodgen.

Midjan är justerbar på flera sätt för en bekväm passform; plus, det finns ett bälte. Snabbtorkande material förhindrar dessa byxor från att kännas genomblöta och fuktiga länge.

Du kan välja mellan fem storlekar, small till 2XL. Den lilla är för midjestorlekar mellan 29 och 32 tum medan 2XL passar de med en 44 till 47-tums midja. Du kan också välja bland färger som svart, grått, brunt och gråblått.

  Bästa beten och beten för Kokanee-fiske

Burton Gloria isolerade snöbyxor

Okej, alltså Burton Gloria isolerade snöbyxor är nätt och jämnt under $100, men du kommer inte ha något emot det så mycket när du väl har provat dem. Dessa REI snöbyxor har en slimmad passform så att du inte behöver oroa dig för att känna dig stor och skrymmande i byxorna.

Byxorna är gjorda av DRYRIDE tyg i två lager med helt avsmalnande innersömmar. Isoleringen är 60g töjbar polyester och har en taftfoder. Det fuktavledande fodret förblir smidigt så att du kan bära baslager över dina snöbyxor utan friktion.

Lårventilerna inuti är fodrade med mesh för att frigöra värme när du leker i snön, vilket förhindrar svettningar och överhettning. De djupa lastfickorna har dragkedja så att din telefon och nycklar är säkra. Sedan finns det handvärmande fickor som är fodrade med microfleece.

Dessa byxor har även Living Lining-teknik, som är en termoregulator. Porerna i byxorna andas, blir större för att avge värme eller mindre för att hålla fast vid den.

Burton Gloria snöbyxorna finns i storlekarna XS till XL och i färger som Tandori (röd) och Harvest Gold (guldgul).

Sportneer isolerade snöbyxor

Här är ett annat par billiga snöbyxor som inte ens kostar 50 $, Sportneer-isolerade snöbyxor. Herrversionen är här och damversionen är här.

Blixtlåsförsedda fickor med fleecefoder kommer att hålla din telefon från att ladda ur batteriet i förtid i kallt väder. D-ringen förhindrar att dina nycklar skakar och klirrar i fickan. Lägg gärna till liftkort och ytterligare ett par handskar till D-ringen också.

Sportneer gjorde sina snöbyxor av ett polyesterskal med polyesterfyllning för vattentäthet utan bulk. Anklarna på dessa byxor har en tryckknapp för säkerhet medan damasken är elastisk. Midjebandet är kardborreband för en anpassningsbar passform.

För både herr- och damversionerna finns Sportneer-isolerade snöbyxor i storlekarna small till XXL. Du kan bara välja en färg, svart.

Outdoor Research Hayk Soft-Shell Dambyxor

Om även låga höjder inte skrämmer dig att spendera tid i huset, behöver du snöbyxor som Outdoor Research Hayk mjuka byxor. Denna vinterplagg för kvinnor har ActiveTemp-teknik med termoreglerande kapacitet.

Mellan det stretchiga materialet, den kilformade grenen och de ledade knäna kommer flexibiliteten i dessa snöbyxor att kännas väldigt lätt. Dragsko på insidan av ankeln drar åt dessa byxor så att snön inte kan glida in i dina stövlar och lämnar dina anklar och fötter iskalla.

De tillgängliga storlekarna för Outdoor Research Hayk mjuka byxor är XS till XL. Du kan välja mellan två färger, ljust tenn (grå) eller svart.

  Vilken utrustning behöver jag för surffiske?

Postropaky utomhussnöbyxor för kvinnor

Se och känn dig sportig i Postropaky utomhus snöbyxor för kvinnor. Ytskiktet på dessa byxor har en stretchig och vattenavvisande spandexbeläggning. Ankeldragkedjor gör att du kan stoppa in dina snöbyxor i dina stövlar.

Med 360 graders temperaturlåsningsteknik kommer värmen du känner i dessa snöbyxor med mjukt skal att få dig att njuta av mer vinternöje utomhus. Fleecefoder inuti håller dig också varm och mysig.

Du får fyra stora fickor i dessa snöbyxor som kan passa taktisk utrustning såväl som dina nycklar, plånbok och telefon. YKK-dragkedjor är säkra.

Med 3D-skärning i mitten av midjan och en elastisk sidodel kommer passformen på dessa byxor att kännas bra. De ledade knäna främjar bättre flexibilitet medan den elastiska höga midjan är mycket bekväm.

Du kan köpa Postropaky snöbyxor för kvinnor i storlekarna 0 till 16 i korta och höga storlekar. För cirka $45 per pop, vill du fylla på!

Amazon Essentials Vattentäta snöbyxor för flickor

Våra två sista rekommendationer för snöbyxor är för barnen, och börjar med dessa byxor från Amazon Essentials. Ljusa och färgglada, dessa flickors snöbyxor är 100 procent nylon. De är tänkta att vara basskiktet i din dotters eller systerdotters kallvädersklädsel, men inte hennes enda underlag.

Dessa byxor kan tvättas i maskin efter en dag av vinternöje. Du kan välja mellan sådana iögonfallande nyanser som marinblå, ljus lila, röd, hallonröd och svart. De tillgängliga storlekarna är 2T, 3T, 4T och XS till XXL.

Reima Juoni Reimatec Vinterbyxor för barn

Det sista paret snöbyxor vi rekommenderar för under $100 är Reima Juoni Reimatec byxor för barn.

Dessa overaller är tillverkade av Duraplus-tyg som är vindtätt och vattentätt. Fotöglorna i silikon – som är avtagbara – förhindrar att snöbyxorna flyttar sig och rör sig medan dina barn försöker roa sig med att åka pulka nerför backen.

Ett tryckknappssystem gör att mamma eller pappa enkelt kan justera fållarna på dessa byxor så att du inte behöver oroa dig för att de är för korta eller för långa. Blixtlåsfickor låter dina barn förvara några måsten.

Polyesterfodret gör det smidigt att ta på sig dessa byxor, oavsett om de är basskiktet eller inte. De förseglade sömmarna gör byxorna mer vattentäta, liksom den vattenavvisande finishen BIONIC-FISH ECO.

Butiksstorlekarna 3T, 4T, 5T och 6T samt 7 eller 8 barn. De tillgängliga färgerna inkluderar marin och hallonrosa.

Slutgiltiga tankar

Snöbyxor kan vara en av de dyraste vinterplaggarna på din inköpslista, men inte längre! Ovanstående 10 par snöbyxor bevisar att du kan ha funktioner som fleecefoder, fukttransporterande och isolerande teknik utan att spendera mer än $100.