De bästa campingsängarna och varför du borde äga en

Du lånade en kompis campingsäng på din senaste campingresa och du hade ingen aning om vad du hade saknat! Hela den här tiden sov du på tältgolvet i din sovsäck. Nu är du sugen på att äga en campingsäng för dig själv. Vilka är de bästa barnsängarna?

Dessa är de 10 bästa campingsängarna:

  • REI Co-Op Camp hopfällbar spjälsäng
  • Coleman ComfortSmart Spjälsäng
  • Disc-O-Bed
  • REI Co-Op Kingdom Cot
  • Kamp-Rite Kwik-Cot
  • Redcamp hopfällbar campingsäng
  • Desert Walker Camping Cot
  • Helinox Cot One Cabriolet Camp Cot
  • Byer of Maine Easy Cot
  • ARAER Heavy-Duty campingsäng

I den här informativa guiden kommer vi först att granska var och en av ovanstående 10 campingsängar i detalj. Du kommer att lära dig relevant information som prissättning för barnsängar, funktioner, viktgränser och mer. Sedan ska vi prata om varför campingsängar är ett måste för friluftsentusiaster som dig själv, så se till att fortsätta läsa!

Dessa är de 10 bästa campingsängarna

REI Co-Op Camping Folding Cot – $100

Startar vår lista är en mycket känd campingsäng, den REI co-op hopfällbar spjälsäng.

Täckt i 600-denier ripstop polyester med ett stålskelett, kan spjälsängen hålla upp till 300 pund. När den är hopfälld mäter REI:s co-op spjälsäng 38 tum gånger 5 tum gånger 6 tum. Utvikt är den 17,5 tum hög, 25,5 tum bred och 75 tum lång. Själva spjälsängen väger 16 pund och 9 uns.

Spjälsängens höjd på nästan 18 tum kommer att höja dig tillräckligt mycket för att du nästan ska känna att du sover i din säng hemma. Ytan på spjälsängen, när den är utfälld, förblir fast och spänd så att du inte behöver oroa dig för att sjunka i mitten.

När du är klar med din campingresa ger REI dig en bärväska som campingsängen får plats i. REI co-op camping hopfällbar spjälsäng finns i en färg, indigo.

Coleman ComfortSmart Cot – 100 $

En Amazon’s Choice-produkt och en favorit bland campare överallt är Coleman ComfortSmart spjälsäng.

Denna portabla spjälsäng är inte hopfällbar, vilket är något att tänka på när du planerar dina campingäventyr. Coleman säger att ComfortSmart-sängen kan passa in i bagageutrymmet på många bilar och lastbilar.

Spjälsängen mäter 80 tum gånger 13 tum gånger 15 tum med en maxhöjd på 6 fot, 6 tum. Kan hålla 300 pounds, du kan sova i ComfortSmart spjälsäng ensam eller med en partner. Dess stålram ökar dess hållbarhet och lagren av vadderat skum gör den bekväm att använda.

Coleman ComfortSmart spjälsäng har ett rutigt mönster och finns i svart eller grått.

Disc-O-Bed – 356 $

Tänk om du tar med barnen på camping eller är ute i vildmarken med ett par kompisar? Du kommer inte att vilja dela en spjälsäng. I ett sådant fall behöver du något liknande Disc-O-Bed, som är våningssängar! Ja, det stämmer, vi sa våningssängar.

Okej, men vad sägs om en mittbalk som skadar baksidan av den översta slipern? Inte i Disc-O-Bed! Dess sovdäck är designade långa och breda utan behov av extra stöd som från en mittstag eller mellanben.

  De genomsnittliga kostnaderna för att åka parasailing

Du behöver inga verktyg för att sätta ihop Disc-O-Bed, och installationen är lätt nog att du kan göra det på egen hand. Om du har haft en lång dag ute i naturen och du bara vill sova, då kommer du att uppskatta det med Disc-O-Bed.

Inkluderat i ditt köp är två Disc-O-Bed-sängar, två låsremmar, två sidoorganisatorer och fyra stackadaptrar. Varje spjälsäng är gjord av högkvalitativ polyester med ett 35-tums brett sovdäck. Polyestern är vattenavvisande.

Sängarna kan stödja användare upp till 500 pund vardera, vilket är en total viktkapacitet på 1 000 pund! Disc-O-Bed är till och med konvertibel, eftersom du kan förvandla den från våningssängar till en sittbänk.

Disc-O-Bed ger dig två bärväskor för transport av barnsängarna och de medföljande delarna. Du kan välja mellan färger som brun, grön, camo eller svart.

REI Co-Op Kingdom Cot – $160

En annan bra campingsäng från REI är deras co-op Kingdom spjälsäng. Det är en spjälsäng i polyester med en pulverlackerad stål- och aluminiumram som kan hålla 300 pund.

Spjälsängen i sig väger 20 pund och mäter 33 tum gånger 32 tum gånger 8,5 tum när den är hopfälld. När den fälls upp avslöjas en spjälsäng som är 82 tum gånger 31,5 tum gånger 14 tum. Ramen fälls ihop så att du enkelt kan förvara spjälsängen när den inte används.

Med en vridknapp kan du justera den multipositionella ryggen så att den är upprätt eller lutande. Fötterna på undersidan av varje ben på spjälsängen är designade större så att de håller sig väl i marken. Även i ett tält kommer fötterna väl till pass, eftersom spjälsängen inte glider på nylontältgolvet.

Den quiltade, mjuka toppen är vattenavvisande och snabbtorkande så att du kan sova mer bekvämt. Du kan köpa REI co-op Kingdom spjälsäng i en färg, Coal (tan).

Kamp-Rite Kwik-Cot – $67

Om du behöver en campingsäng för under $100, Kamp-Rite Kwik-Cot är ett bra val.

Denna spjälsäng väger 19 pund och kan kompakteras. Den är 19 tum lång, 29 tum bred och 79 tum lång när den är utfälld. Dess vikta mått är 7 tum lång, 8 tum bred och 39 tum lång, så den är bekvämt bärbar.

Med PolyOx nylonkonstruktion och 1 000-denier nylontyg genomgående, är detta en tålig campingsäng. Det är inte konstigt att Kwik-Cot kan hålla 300 pund. Stålramen är pulverlackerad för att ytterligare ge spjälsängen hållbarhet.

Spjälsängens huvud är vadderat och du får till och med en mesh-förvaringsficka fäst på sidan. Som om det inte är tillräckligt coolt gör en medföljande bärväska det enkelt att ta med Kwik-Cot på alla dina campingäventyr.

Kamp-Rite Kwik-Cot finns endast i svart.

Redcamp Folding Camping Cot – $85

Behöver du en bredare campingsäng än de flesta du sett? Om så är fallet, då Redcamp hopfällbar campingsäng kan vara precis vad du har letat efter.

Redcamp-sängen är 75 tum gånger 28 tum gånger 15 tum och väger 14,7 pund. Den extra bredden är tillräckligt för att du inte ska behöva oroa dig för att rulla ut ur spjälsängen och upp på ditt tältgolv mitt i natten!

  Kommer min trollingmotor att fungera i saltvatten?

Den triangulära ramen förstärks av ett dussin stödben. En G-STA låsmekanism håller spjälsängen säker, liksom gummifötter under dig. Tyget på 600 denier är dubbelt oxford för att hålla många campingresor in i framtiden. Denna spjälsäng kan bära 500 pund.

En sidoväska är ett perfekt ställe att förvara dina nödvändigheter, det kan vara nycklar, böcker, tidningar, din smartphone, din surfplatta eller en extra laddare.

Redcamp hopfällbara campingsäng finns i färger som grönt, blått eller grått.

Desert Walker Camping Cot – $90

Här är en annan solid campingsäng som kostar under $100, den Desert Walker. Den har 7001-gradigt flygaluminium för ramen som är hållbar men lätt.

Oxfordsängmaterialet är mjukt och vattentätt. Materialet motstår även sprickor så det kommer att se bra ut även om du tar det med dig under alla dina campingresor.

En del montering krävs med denna spjälsäng, men låsstiften som sätts in i aluminiumramen ingår. Spjälsängen i sig väger bara 2,8 pund, så att transportera den är superlätt. Men underskatta inte Desert Walker, eftersom den kan bära 440 pund!

Campingsängen Desert Walker finns i tre färger: grön, blå eller svart.

Helinox Cot One Cabriolet Camp Cot – $250

De Helinox Cot One är en konvertibel campingsäng att ha på din radar. Det är dyrare än några av barnsängarna vi har täckt, men det är bara för att det är så hög kvalitet.

Denna helg campingsäng har en TH72M legeringsram som gör den lätt. Själva spjälsängen väger 5 pund, 1,6 uns. Den innehåller en förvaringspåse så att du kan ha alla dina komfortartiklar nära till hands.

När den är packad mäter Cot One 21 tum gånger 6 tum, och när den är monterad är den 75 tum gånger 27 tum gånger 6 tum. Dess maxviktsgräns är 320 pund.

Spaksystemet låter dig ställa in spjälsängens spänning så att du kan sova precis som du vill. Detta är som madrassens fasthet i din säng hemma.

Helinox skyddar Cot One som en del av sin femåriga garanti. Spjälsängen finns i svart.

Byer of Maine Easy Cot – $120

En annan Amazon’s Choice spjälsäng är denna från Byer från Maine.

Spjälsängen på 21 pund är 18 tum lång och 31 tum bred och 78 tum lång och kan hålla 330 pund. Med svetsade stålben och 600-denier polyestertyg är Byer of Maine spjälsäng byggd för hållbarhet.

Särskilt höga campare kommer att uppskatta denna spjälsäng, som rekommenderas för användare från 6 fot och uppåt. Spjälsängen saknar ändskenor så du har gott om plats att sträcka ut dig långvägar på natten.

Vad den här spjälsängen har är komfortpaneler på sidoskenorna, förstärkta nylongångjärnspunkter för viktstöd och fördelning och förstärkta nylonfötter.

När du är klar med att sova på spjälsängen Byer of Maine, fäll ner den och packa ihop den. Den medföljande bärväskan har en axelrem för enkel transport.

  Idaho Paramotor Training: Kostnad, tillgängliga tränare och platser

Spjälsängen Byer of Maine finns i blått med solbrända detaljer.

ARAER Heavy-Duty campingsäng – $59

Det sista valet på vår lista är ARAER kraftig campingsäng.

Även om dess viktkapacitet inte är den högsta av de spjälsängar vi har diskuterat, kan denna spjälsäng rymma imponerande 450 pund så att du och din partner båda kan dela den.

600-denier oxford-tyget är dubbelt lager för din komfort. Legeringsrör genomgående håller denna spjälsäng säker, liksom dess tuffa fyrkantiga höghållfasta stålrörsram.

Enligt tillverkaren tar det bara 10 sekunder att fälla ner spjälsängen och lägga undan den i den medföljande väskan. Spjälsängen mäter 74,8 tum gånger 26,4 tum gånger 13,8 tum när den är utfälld. De vikta måtten är 38,6 tum gånger 7,9 tum. Tältet väger 15,8 pund.

Du kan köpa den kraftiga campingsängen ARAER i grått.

3 skäl till varför du behöver en campingsäng

En campingsäng är inte nödvändigtvis billig, eftersom vissa kan kosta flera hundra dollar (vilket du såg ovan). Är en spjälsäng verkligen något du behöver eller räcker det att sova på ditt tältgolv i din sovsäck?

Här är 3 bra skäl att överväga en campingsäng.

Inget mer att sova på den hårda marken

Sovsäckar är fantastiska, men även de mest plyschiga gör det svårt att glömma att du sover på hård jord eller till och med sten. Om du är benägen att få ont i kroppen kan du vakna nästa morgon med stel nacke eller öm rygg. Det gör det svårt att njuta av din campingdag.

Med en campingsäng är du tum och tum från marken. Det spelar ingen roll om marken under dig är hårdrock; du kommer inte känna det!

Håll dig varmare

När dagsljuset försvinner sjunker temperaturen utanför. När du är helt ombonad i ditt hem är det här inte så stor sak, men det är annorlunda när du campar. Du kommer att känna kylan från marken hela natten när det är lite mellan dig och tältgolvet förutom en filt eller en sovsäck.

Med en campingsäng är du från golvet och därmed trevlig och rostig.

Undvik ormar och djur

Vet du vilka slags varelser som lever på skogsbotten? Många insekter, för en, och ormar för en annan. Vi vet inte hur det är med dig, men när vi campar vill vi inte känna den sortens varelser under vårt tält, speciellt på natten i mörkret! Du behöver inte med en campingsäng.

Det är en slags sinnesro som man inte kan sätta ett pris på.

Slutgiltiga tankar

Campingsängar, även om de inte alltid är billiga, är ett bra tillbehör att ta med sig när man är på äventyr i naturen under en långhelg. Du kommer att njuta av mer av hemmets bekvämligheter och skyddas från varelser på marknivå också!