De bästa campinghängmattor du kan hänga från träd

Ingenting känns bättre än att ta av sig en last i en hängmatta efter en lång dag med vandring, klättring eller simning. Du har en campingtur på gång nästa helg och du vill ha en hängmatta som du kan hänga i ett träd. Vilka är de bästa hängmattorna för detta ändamål?

Här är de 10 bästa campinghängmattorna du kan hänga från träd:

  • ENO SuperNest Hängmatta
  • Kootek Camping Hängmatta
  • Hängmattor med björnrumpa
  • Warbonnet Outdoors Blackbird XLC
  • Kammok Roo Single Ultralätt Hängmatta
  • Grand Trunk Skeeter Beeter Pro Mosquito Hammock
  • Holländaren Chameleon Hammock
  • Hennessey Hammock Ultralite Backpacker Asym Zip Hammock
  • Wise Owl Outfitters Camping Hängmatta
  • Zone Tech Camping Hängmatta med myggnät

I den här guiden kommer vi att granska alla 10 av dessa fantastiska campinghängmattor som hänger från träd. Hängmattorna vi har för dig idag sträcker sig från engångshängmattor till hängmattor för flera personer och har fantastiska funktioner som myggnät, inbyggda kuddar och mer. De kommer garanterat att göra dina campingresor mycket mer avkopplande!

Dessa är de 10 bästa campinghängmattor som hänger från träd

ENO SuperNest Hängmatta – $300

Överst på vår lista är en lyxig campinghängmatta, den ENO SuperNest.

SuperNest fick verkligen sitt namn. Det är en stor hängmatta som mäter 8 fot x 4 fot, 7 tum som kan hålla upp till 400 pund. Den har också två mjuka, drömska kuddar – som båda är avtagbara – så att du kan lata dig under solen och ta en tupplur.

Den här hängmattan är dock mer än bara bekväm. Den har också hårdvara av marin kvalitet som inte rostar eller bryts ned, liksom polyestertrim och foder och olefintyg i kroppen. Häng upp hängmattan med ENO Atlas Suspension System (ingår ej med ditt köp) samt kamremmar eller linor.

Med hängande fickor på båda sidor kan du ha din smartphone och andra nödvändigheter nära. Du behöver inte ens gå upp för att svara på samtal eller svara på det där textmeddelandet!

ENO SuperNest finns i tre färger: grå, marinblå eller oliv.

Kootek Camping Hängmatta – $24

För husbilen på en budget, den Kootek hängmatta är otroligt billigt. Visst, den har inga kuddar, men det är okej. Till ett så lågt pris har du inget emot att ta med din egen!

Fallskärmstyget i nylon som används för att göra Kooteks hängmatta är lätt och andas samtidigt som det känns bekvämt på huden. Ultraportabel också, när den inte används kan du stoppa in Kootek i dess förvaringsväska, dra i dragskoet, slänga förvaringsväskan i ryggsäcken och vara på väg.

Medföljande D-formade karbinhakar gör att Kooteks hängmatta kan stödja två vuxna upp till 500 pund. De dubbla trädremmarna är 10 fot långa styck och använder 18 och 1 öglor för att ställa in höjden på hängmattan från trädet.

Hängmattan mäter 78 fot bred och 118 fot lång. Du kan välja från en omfattande lista med färger för Kooteks hängmatta, inklusive lila, blå, röd, orange, grön och svart.

  Rekommenderad lina för surffiske

Bear Butt Hängmattor – $36

Det robusta utseendet på Bear Butt hängmatta kommer att få dig att göra en dubbeltagning till dess låga pris, men du kan verkligen köpa denna hängmatta för mindre än $50.

75-denier nylon taft hängmatta tyg har en 210-trådsräkning. Materialet ger den perfekta blandningen av mjukhet och styrka så att du kan sova utan att behöva oroa dig för att falla till marken.

Bear Butt testar sina hängmattor för upp till 900 pund belastning men rekommenderar inte mer än 500 pund. Det är tillräckligt med en viktkapacitet för att två personer kan använda denna hängmatta. Eftersom Bear Butt-hängmattan är 6 fot bred och 10 fot lång, finns det säkert tillräckligt med plats för två!

En bifogad prylsäck mäter 7 tum gånger 4 tum gånger 4 tum. Den är också gjord av nylon och är designad för att rymma allt från skor till vattenflaskor, böcker eller din smartphone medan du kopplar av i hängmattan.

De 8-tums ändremmarna är av polyester, som Bear Butt valde för sin styrka. Den viktbärande kapaciteten för endera ändremmen är 1 000 pund, så remmen kommer sannolikt inte att knäppas när som helst snart!

Du kan köpa Bear Butt-hängmattan i flera färgscheman, inklusive blå med grå accenter, grön med ljusgröna accenter, khaki med mörkgröna accenter, rödbrun med kolgrå accenter eller gul med himmelsblå och rosa accenter.

Warbonnet Outdoors Blackbird XLC – $180

De Blackbird XLC från Warbonnet Outdoors är en amerikansktillverkad campinghängmatta som borde finnas på din radar.

Blackbird är byggd av Dream-Tex-tyg och har 40-denier ripstop-vävning komplett med bias-directional diamantgaller. Resultatet är ett tyg som känns som bomull men är så mycket mer hållbart.

Blackbird-hängmattan är 62 tum bred och 11 fot lång och inkluderar en fotlåda så att även långa människor känner att de har gott om benutrymme. En förvaringshylla på ena sidan av hängmattan gör att du kan lagra 2 kvadratmeter av dina favoritprylar direkt till hands.

Hängmattans toppar har en bred tygremsa som mäter 7 tum som gör att du kan ställa in höjden på kapellkanten över där ditt huvud är. Detta ökar stabiliteten i din hängmatta och offrar inte utrymmet.

Blackbirds vändbara topp låter dig byta vilken sida som är toppen. Inkluderat är också ett myggnät som skyddar dig från att få ditt blod sugande medan du slumrar bort på eftermiddagen.

Warbonnet Outdoors Blackbird XLC-hängmattan finns i enkellager, tungt dubbellager eller lätt dubbellagerstyg. Du kan också välja från ett stort utbud av färger, inklusive Autumn Orange, Evergreen, Light Ocean Blue, International Orange och Dark Foliage Green.

Kammok Roo Single Ultralight Hammock – $89

Om du campar ensam, finns det inget behov av en stor hängmatta att hänga i ett träd. De Kammok Roo är en idealisk hängmatta i dessa fall, eftersom den är avsedd för en.

Den generösa viktkapaciteten på 300 pund betyder att du kan slappa och ligga utan att oroa dig för stabilitet. Hängmattan är gjord av 20-denier ultralätt ripstop-nylon med en hållbar vattenavvisande beläggning.

  Vilken typ av bränsle använder en luftballong?

Toggle-and-loop-upphängningssystemet väger mindre än att använda karbinhakar. Om du har whoopieselsar eller traditionella fällor kan du använda upphängningssystemet med dem ganska enkelt.

Du får till och med en prylsäck som är belagd med polyuretan och silikon för att förvara din hängmatta när den inte används.

Grand Trunk Skeeter Beeter Pro Mosquito Hammock – $85

Hatar du att myggor förstör din tid utomhus? Det kommer inte att hända längre i Grand Trunk Skeeter Beeter Pro.

Detta är en mygghängmatta som har mer än tillräckligt med funktioner för att motstå insekterna. Till exempel, det finns ett No-See-Um myggnät över ditt huvud. Du måste också öppna en dragkedja för att komma in och ut, vilket gör att din hängmatta känns mer som en fästning.

Om du inte behöver myggnätet kan du alltid rulla ner det och iväg så att du kan ta in mer av den friska luften och den härliga känslan av solljuset på din hud.

Fallskärmstältet i nylon levereras med det du behöver för att få det anslutet till ett träd, inklusive en upphängningssnöre, ett startrepssats och dubbla nautiska karbinhakar.

Skeeter Beeter Pro har en viktkapacitet på 400 pund. Grand Trunk säger att den bara är gjord för en person. Den mäter 10 fot, 6 tum gånger 5 fot.

Holländaren Chameleon Hammock – $130

Ett högt ansett campingtält, det Holländaren kameleont bör finnas på din kortlista.

Chameleon mäter 11 fot lång och har ett patenterat blixtlåssystem som låter dig ta bort det medföljande insektsnätet på ett ögonblick så att du kan lägga till det ventilerade topphöljet eller vice versa. Det ventilerade topplocket är praktiskt för att hålla dig varm så att du kan fortsätta campa in på hösten och även vintern.

Dragkedjan gör den idealisk för att byta hängmattans position. Om du inte vill ligga rakt på hängmattan kan du enkelt växla diagonalt.

Hennessey Hammock Ultralite Backpacker Asym Zip Hammock – $230

Här är en annan hängmatta för en person, den Hennessey Ultralight Asym Zip.

Med sin kapacitet på 200 pund kommer Hennessey Ultralight att vagga dig. Den är gjord av en blandning av polyester och nylontaft med No-See-Um meshing där du behöver det. Med sin låga utformning behöver du inte göra någon marksättning, dikning eller utjämning när du sätter upp den.

Medföljande väv skyddar trädbarken så att du inte skadar träden du bestämmer dig för att installera din hängmatta runt. När det är dags att packa ihop och gå vidare ger en medföljande ripstop-polyestersäck dig en säker plats att förvara din hängmatta till nästa gång.

Stödlinorna, som tål 1 200 pund, är gjorda av Spectra-kord med polyesterbeläggning. De är byggda lätta så att släpa runt dem är inte alltför jobbigt på ryggen.

  Hur mycket kostar en parasailbåt?

En vattentät regnfluga av tålig silnylon ripstop är justerbar och asymmetrisk så att du kan ändra dess vinkel för maximalt skydd mot väder och vind. Du kan till och med ta bort regnflugan helt.

Växelfickan fäst vid ridgeline ger dig en plats att förvara dina personliga tillhörigheter medan du kopplar av. Du kommer också att uppskatta nättaket som inte minskar luftcirkulationen men som håller myggor och andra djur borta.

Hennessey Ultralight-hängmattans inre åslinje hjälper hängmattan att behålla sin form. Medan du lägger dig diagonalt kommer din rygg att förbli rak så att du inte vaknar av din tupplur av smärta.

Wise Owl Outfitters Camping Hammock – $40

Kraftig och byggd för många års användning, Wise Owl Outfitters hängmatta kan vara precis vad du letar efter.

Stor och djup, 210 ripstop nylonväv i hängmattan är mjuk men ändå tuff. Trådlåssömmar ökar också hängmattans hållbarhet.

Den enda hängmattan rymmer 400 pund och rymmer potentiellt två användare. Hängmattan är 4,5 fot bred och 9 fot lång. Inkluderat i ditt köp är 9-fots remmar samt karbinhakar för att fästa denna hängmatta på de närmaste och robustaste träden du kan hitta.

Fästsystemet med fem öglor låter dig ställa in höjden på din hängmatta så att du kan vara närmare marken eller till och med flera fot upp om det är så du känner dig mest bekväm.

När du har tagit loss din Wise Owl-hängmatta kan du enkelt placera den i den medföljande förvaringsväskan, som är 5 tum gånger 5 tum.

Wise Owl Outfitters campinghängmatta kommer i en mängd olika färger, inklusive svart, krickblått, rött, magenta, limegrönt, mörkblått och orange.

Zone Tech Camping Hängmatta med myggnät – $25

Den sista campinghängmattan vi rekommenderar är Zone Tech.

Det är ett lågpristält som är packat med fantastiska funktioner. Det är hållbart tack vare fallskärmstyget i nylon i 210T och ett myggnät med tre sömmar från Dracon-nät som är tillräckligt tjockt för att förhindra alla möjliga krypande insekter.

Hängmattan är 79 tum bred och 118 tum lång och kan bära 440 pund, vilket betyder att det finns plats för två! Med en sidficka kan du och en vän eller partner förvara alla dina väsentliga föremål.

Du får allt du behöver för att installera Zone Tech campinghängmatta, inklusive en hängmatta trädrem (som mäter 2 fot x 9 fot), två stålkarbinhakar och två uppsättningar nylonsnöre som är 7,87 fot men kan sträcka sig mellan 16,4 fot och 22,9 fot . Åh, och det finns en medföljande förvaringsväska också.

Slutgiltiga tankar

Du måste ta av dig lite då och då när du campar, och en hängmatta är en perfekt plats att göra det. Oavsett om du har en mycket snäv budget eller om du inte har något emot att spendera några hundra dollar på en hängmatta, finns det något för dig på den här listan. Nu behöver du bara två bra träd!