De bästa bärbara fiskebåtarna att bära på din lastbilsflak

Du älskar inget annat än roliga fiskeexpeditioner i din båt, men att transportera fartyget är alltid jobbigt. Du är ute på marknaden för att uppgradera din båt, och du tror att en bärbar fiskebåt är bäst. Vilka bärbara fiskebåtar får plats på en lastbilsflak?

Följande 8 bärbara fiskebåtar är bäst att bära på en lastbilsflak:

  • Aleko uppblåsbar fiskebåt
  • Sun Dolphin Sportsman tvåmansfiskebåt
  • West Marine WaterTender 9.4 Jolle
  • Sea Eagle PackFish7
  • Star Inflatables Pike Uppblåsbar Fiskekajak
  • Klassiska tillbehör Colorado XT Pontoon Boat
  • Lowe Boats L1232 Jon
  • North Atlantic Inflatables Panel Golv uppblåsbar kölbåt

Från uppblåsbara båtar till mindre båtar som ryms direkt i sängen de flesta pickuper, det finns något på den här listan för alla. Fortsätt läsa för detaljerade recensioner så att du kan välja din nästa fiskebåt!

8 bärbara fiskebåtar för bekväm lastbilssäng

Aleko uppblåsbar fiskebåt

Börjar vår lista är Aleko uppblåsbar fiskebåten båt med aluminiumgolv som mäter 12,5 fot lång när den är uppblåst.

Denna mörkgröna fiskebåt kan stödja en 150-pund motor vid 25 hästkrafter och har kapacitet för sex personer upp till 1 280 pounds. Båten själv väger 187 pund när den är uppblåst, med en total längd på 12 fot, fem tum och en total bredd på fem fot, sex tum.

Aleko uppblåsbara fiskebåt är byggd för både sötvattens- och saltvattenfiske och inkluderar en mängd olika tillbehör för att göra fiske och allmän båtanvändning roligare.

Du får ett reparationssats, århållare och årlås, fyra monterade bärhandtag, drag D-ringar, en envägs dräneringsplugg, en fotpump, en förvarings- och bärväska, spännband och två aluminiumåror för enkel paddling.

Aluminiumbänkarna, som det finns två, är avtagbara om du fiskar ensam och vill maximera förrådet.

Sun Dolphin Sportsman tvåmansfiskebåt

Om du hellre inte vill köpa en uppblåsbar båt till din nästa bärbara fiskebåt, prova Sun Dolphin Sportsman. Denna solida fiskebåt för två personer väger 138 pund så den är lätt att ta med sig fram och tillbaka.

Denna robusta, kraftfulla basbåt har en platt botten för att enkelt ta sig in i vikar och andra smala vattendrag. Genom att öppna dina fiskeplatser på ett helt nytt sätt, kan Sportsman till och med navigera på grunda vatten med övertygelse.

Tackelhållare på sidan av båten gör det lättare att behålla det du fångar. Du behöver inte oroa dig för att slingrande fiskar hoppar sin väg till friheten längre! Dryckeshållarna är också infällda så inga mer spillda drycker.

De främre och bakre motorfästena är inbyggda så att du enkelt kan placera en trollingmotor efter eget val. Sportsman inkluderar förkabeldragning för en trollingmotor, vilket ytterligare gör installationen enkel som en plätt.

  11 perfekta slädeplatser nära Baltimore

De två sätena svänger så att även om du fiskar ensam kan du svänga den andra sätet ur vägen.

Du kan välja mellan två modeller av Sun Dolphin Sportsman, en som är åtta fot lång och en annan som är 10 fot.

West Marine WaterTender 9.4 Jolle

Är du en enkel typ av sportfiskare som inte kräver en komplicerad fiskebåt? Sedan West Marine WaterTender 9.4 är mitt i din gränd.

Den här jollen är nio fot, fyra tum lång och 55 tum bred, vilket gör den till ett lämpligt alternativ för de flesta lastbilsflak. Dess viktkapacitet är mycket generösa 439 pund, så varsågod, ta med en kompis på din nästa fisketur.

Här är några fler specifikationer: själva båten väger 106 pund för lätt transport till och från din favoritsjö eller hav. WaterTenderns stråle är 55 tum.

Ett modifierat treskrov av polyeten med hög densitet gör för smidig färd på vattnet. Själva båten är två termoformade bitar, med separat däck och skrov. Utöver den rekommenderade användningen som fiskebåt, föreslår West Marine också WaterTender 9.4 som en stel testare.

Aktuella lyftringar och bärhandtag som är gjutna på sidorna av båten gör det enkelt att släpa denna lätta fiskebåt. En vattentät däckplatta är för dina torra föremål som din smartphone och plånbok.

Sea Eagle PackFish7

Det är dags att sväva i Sea Eagle PackFish7 uppblåsbar fiskebåt.

Denna enpersonsbåt har en skrovkapacitet på 22 pund om inte din båt har trägolv. Då har skrovet en kapacitet på inte mer än 29 pund. PackFish7 är sju fot lång och tre fot, tre tum bred.

När den är tömd mäter PackFish7-båten fem tum gånger 20 tum gånger 20 tum. Du kan slänga den bak i din lastbil och vara på väg!

Uppblåsbara fiskebåtar bör helst ha flera luftkammare. På så sätt, om en poppar, kan den andra hålla din båt uppblåst. PackFish7 är en uppblåsbar båt med två kammare, med en övre säkerhetskammare utöver huvudkammaren.

Det yttre skyddet är tillverkat av 840-denier nylon medan skyddsgolvet är 1 000-denier PVC-belagd polyester. Den här fiskebåten har dessutom yttre skyddssömmar gjorda av överlappande industrihållfast dubbelhäftad nylontråd.

Den inre blåsan från Polykrylar har ett högfrekvent svetsat sömskydd runt sig för extra skydd vid båtliv.

Sea Eagle rekommenderar att du tar PackFish7 nästan vart ditt hjärta vill när du fiskar, från bäckar till vikar, floder och sjöar. Även om vattendraget är så lågt som fyra tum, kan du säkert navigera i denna uppblåsbara fiskebåt utan att oroa dig för att den ska dyka upp på grunt vatten.

  12 perfekta bågskyttepresenter för bågskytteentusiaster

Star Inflatables Pike Uppblåsbar Fiskekajak

De Gädda uppblåsbar fiskekajak från Star Inflatables sparar dig tid att behöva släpa en stor, otymplig fiskebåt på och av din pickup. Sätt helt enkelt den ouppblåsta båten i ditt fordon, kör till din destination och blås upp den när du är på språng.

Byggd av PVC med 24 styva D-ringar, den uppblåsbara Pike-båten har en Leafield C7-ventil och tre luftkammare. Med en vikt på 45 pund är båten 38 tum bred och 12 fot, sju tum lång när den är uppblåst.

Med ditt köp innehåller Star Inflatables ett reparationssats, en pump, en bärväska, en vattenfena för enklare resa på vattnet och en fällbar fiskesits. Sitsen har en aluminiumram och fjädringsnät. Du blir mysig och vill spendera hela dagen på vattnet i denna gummibåt!

Naturligtvis, om du hellre vill ta plats, kan du göra det. Anslut sedan sitsen till de medföljande D-ringarna och remmarna så att den sitter säkert.

Star säger att dess PVC-konstruktion för sin linje av uppblåsbara fiskebåtar har avancerad ångsvetsteknik för exceptionell lufthållning, bättre livslängd och utmärkt motståndskraft mot nötning.

Spåra ditt byte som aldrig förr med en akterfena och skeggplatta. Alla D-ringar är gjorda av rostfritt stål så att du kan rigga upp dina fiskeredskap, inklusive din redskapslåda.

Scotty Mount Bases, som du får fem av, gör att du kan fästa resten av dina fiskeredskap, allt från ankarlås till fishfinders och spöhållare.

En styv kölöppning mellan aktern och fören för att öka din stabilitet och spårning medan den självlänande PVC-golvinlägget blåses upp till 10 PSI för ännu mer stabilitet.

Klassiska tillbehör Colorado XT Pontoon Boat

Fiske i en pontonbåt kan vara mycket fördelaktigt på grund av hur stabila dessa fartyg är på vattnet. De Klassiska tillbehör Colorado XT kan vara ditt inträde i pontonlivet!

När den är uppblåst och monterad mäter Colorado XT 28 tum hög, 56 tum bred och 108 tum lång. Den väger 77 pund och har nio fots pontoner. De dubbla tvådelade aluminiumårorna är sju fot vardera.

Själva pontonbåten är byggd av robusta material. PVC-botten är nötningsbeständig medan nylontoppen klarar vardagsbruk. Stålrörsramen, som fungerar som skelettet i denna uppblåsbara fiskebåt, är pulverlackerad för ännu större hållbarhet.

  Varför överhettas snöskotrar? Med Orsaker Och Rättelser

Colorado XT innehåller tillbehör så att du kan börja åka båt direkt. Du får en bärväska för att enkelt transportera den ouppblåsta båten och ett transporthjul för att komma till din fiskeplats.

Lowe Boats L1232 Jon

Lowe Boats tillverkar jaktbåtar, pontoner och fiskebåtar. De L1232 Jon passar in i den senare kategorin.

Denna enkla men starka fiskebåt kan också fungera som en jaktbåt. Med en kapacitet för upp till tre personer har L1232 Jon flera sittplatser och rymmer max 389 pund. Lowe rekommenderar en motor på 3,5 hk.

Den långa akterspegeln, som är 15 tum, är kompatibel med de flesta trolling- och utombordsmotorer. Botten på denna båt är konstruerad platt för smidig och enkel resa i en mängd olika vattendrag. Årelås på båda sidor är också en fin touch.

L1232 Jon är byggd av nitad 5052-aluminiumlegering och inkluderar dubbla praktiska handtag för akterspegeln, ett båghandtag, en avtappningsplugg för akterspegeln och formade akterspegels hörnlock.

North Atlantic Inflatables Panel Golv uppblåsbar kölbåt

Sist men absolut inte minst på vår lista är North Atlantic Inflatables panel golv uppblåsbar båt.

Denna resande fiskebåt är åtta fot, åtta tum lång med en 60-tums balk. Den inre balken är 27 tum och den inre längden är 64 tum. Båten i sig väger 102 pund och kan rymma upp till tre passagerare eller 992 pund.

Den North American Inflatables fiskebåt har en 15-tums skaftlängd, en 16,5-tums rördiameter och fyra luftkammare. Eventuell medföljande fiskemotor du använder (ingår inte med ditt köp) bör inte vara mer än 7,5 hk.

Den här uppblåsbara kölbåten är konstruerad av tuff och tålig 1 100-denier PVC och har ett luftdäcksgolv och svetsade sömmar för ytterligare hållbarhet. Akterrören är skyddade undertill, vilket är en annan smart funktion.

Boghandtag och bogserringar gör det bekvämt att transportera dig när du känner för att fiska. De medföljande PC-aluminiumårorna hjälper dig att resa utan motor och en fotpump är praktiskt för snabb (och nästan enkel) uppblåsning.

Reparationssatsen och bärväskan är fantastiska funktioner att ha också.

Slutgiltiga tankar

Vem säger att det måste ta timmar att rigga upp din fiskebåt till ditt dragfordon? De 8 båtarna vi recenserade för dig här idag kan alla passa i din lastbilsflak (eller i baksätet om de är tomma).

Oavsett om du föredrar uppblåsbara fiskebåtar, pontoner eller jollar med solid vägg, bör du kunna hitta din nästa fiskebåt här!