De 9 bästa bågskytteunderarmsskydden för ungdomar – Köpguide

Du älskar bågskytte så mycket att du fick dina barn in i sporten också. Det är lätt nog att hitta tillbehör som underarmsskydd i vuxenstorlekar, men ungdomsstorlekar? Du kämpar för att hitta vad du behöver. Vilka är några rekommenderade underarmsskydd för bågskytte för ungdomar?

Här är de 9 bästa underarmsskydden för bågskytte för ungdomar:

  • SAS Ungdomsarmskydd
  • Keshes Archery Armguard
  • Allen Company Mesh Bågskytte Arm Guard
  • Bohning Slip-on Arm Guard
  • Minelife 4-Pack Archery Youth Arm Guards
  • Kustom King Classic Youth Arm Guard
  • KRATARC Bågskytte Ungdom Arm Guard
  • 3Rivers Archery Whitetail Classic Arm Guard
  • Neet NY-RG Youth Range Arm Guard

De färgglada, coola designerna av de 9 underarmsskydden på den här listan kommer att inspirera dina barn att använda sin bågskytteutrustning för att förhindra skador. Fortsätt läsa för detaljerade recensioner om vart och ett av armskydden ovan. Vi kommer också att presentera några praktiska tips för att välja det bästa armskyddet för ungdomar.

Topp 9 bågskytteunderarmsskydd för ungdomar

SAS Ungdomsarmskydd

SAS är ett pålitligt namn inom bågskytte, och du kan använda vissa av deras produkter själv. Behåll varumärket i din familj med detta SAS ungdomsarmvakt för barnen.

Underarmsskyddet använder ett justeringssystem som består av snabbspännen för att göra justeringar i farten. Att ventilera hela vägen förhindrar att svett samlas i armskyddet, vilket är obehagligt och kan leda till en del knotiga lukter, för att inte tala om skav.

Detta SAS-armskydd mäter 5 ¾ tum gånger 2,5 tum. De dubbla remmarna är anpassningsbara för en perfekt passform. Välj mellan svart eller rött.


Keshes Archery Armguard

De Keshes Archery Armguard är ett fantastiskt justerbart och lätt armskydd för både ungdomar och mindre vuxna. Ditt barn kommer inte ens att inse att de har på sig med sin bekväma passform.

Den är designad för bästa komfort och kvalitet med sitt släta och mjuka material. Den är också ventilerad för att hålla ditt barns arm sval. Keshes Archery Armguard ger ultimat skydd med sin tjocka utflykt och är designad för både höger- och vänsterhänta skyttar.

Som nämnts tidigare har den 3 justerbara remmar och mäter 3 tum gånger 8 tum. Det bästa med det är att företaget backar upp sina produkter och garanterar 100% nöjdhet eller pengarna tillbaka.

  Hur ofta ska jag rengöra min snöskoterkolhydrat?


Allen Company Mesh Bågskytte Arm Guard

Om dina barn inte är så förtjusta i rustika underarmsskydd, prova denna mesh från Allen Company. Underarmsskyddet har ett futuristiskt, högteknologiskt utseende som borde vara mer uppe i dina barns gränd.

Den kurviga formen på Allen Company armskydd är ändamålsenlig för ergonomin. En mittremsa är kraftig för att förhindra att pilar träffar handleden där de är mest sannolikt. På vardera sidan av mittremsan finns mesh för andningsförmåga.

Två elastiska remmar med spännen ger en anpassad passform. Armskyddet mäter åtta tum långt och fyra tum brett. Du kan välja mellan ett färgschema, svart med neongröna accenter.


Bohning Bågskytte Slip-on Small Arm Guard

Här är ett underarmsskydd med en design som verkligen sticker ut, den Bohnings slip-on armskydd.

Nylonskyddet har en kompressionspassning så det sitter stadigt och tätt på armen men klämmer inte för mycket. Inkluderandet av ett gummiskydd ger flexibilitet och hållbarhet.

Eftersom den glider av och på kommer dina barn att kunna ta på sig armskyddet på egen hand, ingen hjälp från mamma eller pappa behövs. Bohning säger att deras armskydd kan bäras på bara armar eller med långa ärmar och till och med jackor eller kappor.

Armskyddet kommer i en färg, klarblått. Det är inte ett ungdomsunderarmsskydd i sig, men den lilla storleken bör passa ett barns arm.


Minelife 4-Pack Archery Youth Arm Guards

Vad är bättre än ett armskydd för barnen? Vad sägs om ett fyrpack? Detta set från Minelife är perfekt om du har flera barn som alla vill ge sig in i bågskytte.

Varje underarmsskydd är av lätt silikongummi. En uppsättning dubbla justeringsremmar låter dina barn lätt lossa eller dra åt armskyddet. Skyddet mäter 5,43 tum gånger 2,52 tum gånger 1,81 tum styck.

Armskyddsfärgerna för detta fyrapack inkluderar rött, mörkblått, svart och neongrönt.


Kustom King Classic Youth Arm Guard

Kustom King Bågskytte producerar ett äkta ungdomsarmskydd i läder som du bör ha på din radar när du shoppar runt.

Det klassiska underarmsskyddet är 7/8-ounce läder genom hela ramen. Lädret ser fenomenalt ut och kan förhindra skavning såväl som stråksnören. På änden av underarmsskyddet sitter metallkrokar som förstärker skyddet.

  Vad är en snöskotervärmeväxlare?

Stretchlinan är helt justerbar och kommer att dra åt dina barns skjortärmar för mer naturliga skott.

Enligt Kustom King är passformen på detta armskydd tänkt att vara universell för både höger- och vänstermän. För att justera underarmsskyddet, ta en av sträcksnörena och haka fast den i metallniten, dra sedan tills den är tillräckligt tät.

KRATARC Bågskytte Youth Arm Guard

Jag älskar KRATARC Archery Youth Arm Guard för dess material. Den är gjord av ett högkvalitativt mikrofiberlädermaterial som inte bara är hållbart, utan också lätt. Dess två justerbara remmar är mjuka och fäster den i de flesta storlekar.

Detta armskydd är cirka 7 tum långt, så det kan vara lite långt för några av de yngre/mindre barnen, men är fortfarande en bra storlek för att skydda armen från bågsträngen. Mät ditt barns arm innan du beställer något armskydd. Detta är troligtvis perfekt för dem.


3Rivers Archery Whitetail Classic Arm Guard

Här är ytterligare ett underarmsskydd i läder, den här gången med tillstånd från en bågskyttebutik 3 floder.

Whitetail Classic-armskyddet i ett djupt, varmt brunt läder är stämplat med ett stegrande whitetailhjort. Det lätta armskyddet, som mäter sex tum i längd och väger endast 1,9 uns, har elastiska remmar för att hjälpa barnen att enkelt ta av och på den.

Du önskar att din arm också kunde passa in i Whitetail Classic underarmsskydd eftersom den har en så cool look!

Neet NY-RG Youth Range Arm Guard

Det sista bågskytteunderarmsskyddet för ungdomar vi rekommenderar är Neet NY-RG vakt.

Dess Cordura nylonbas ser ut och känns bra på huden, plus att materialet är så tufft som möjligt. De dragjusterbara remmarna, som är gjorda av elastik, inkluderar spännen för en anpassad passform som dina barn kan lita på varje gång.

I den nedre delen av Neet-armskyddet finns en strängräddarstav som borde komma väl till pass.

Armskyddet mäter 9 ½ tum gånger 3 3/8 tum och kommer i huvudvändande neonfärger som grönt, rosa och orange.

Vad du ska leta efter när du köper ett ungdomsbågskytteunderarmsskydd

Vi introducerade dig för 9 fantastiska ungdomsunderarmsskydd för bågskytte, så hur väljer du en? I det här avsnittet hjälper vi dig med det beslutet.

Storlek

Vi rekommenderar att du mäter ditt barns arm, inklusive längd, bredd och diameter. Detta hjälper dig att välja en armskyddsstorlek som passar dem. Tänk på att alla underarmsskydd vi recenserade ovan är justerbara, så passformen på skyddet behöver inte vara perfekt, bara nära.

  De 13 bästa vandringarna i södra Kalifornien

Justeringar

På tal om justeringar, de är integrerade. Det genomsnittliga armskyddet använder elastiska remmar eftersom de är så tillräckliga. Ditt barn kan dra i remmarna tills de får en åtsittande passform runt handleden. Vi gillar också elastiska remmar eftersom de är anpassningsbara oavsett om ditt barn är bararmat eller bär kappa.

Vissa underarmsskydd för bågskytte använder sträckband snarare än elastiska. Snörena dras genom en serie krokar för att dra åt skyddet. Detta justeringssystem ger även underarmsguiden ett slående utseende.

Om du kan, ta ditt barn till en bågskyttebutik för att prova armskydd med olika justeringsstilar. Se vilken ditt barn gillar och köp sedan ett underarmsskydd på den här listan som justerar på samma sätt.

Bekvämlighet

Barn kan vara väldigt noggranna med vad de har på sig, så bekvämligheten med bågskytteunderarmsskyddet måste ha högsta prioritet. Vissa barn kanske föredrar ett armskydd i läder medan andra gillar plyschmaterial som nylon bättre.

Återigen, vi skulle föreslå att ditt barn provar flera armskyddsmaterial för att avgöra vilket de vill ha.

Design

Vilket barn vill inte se coolt ut? Dina barn kanske bryr sig mer om utformningen av deras armskydd mer än en vuxen skulle göra. Lyckligtvis sträcker sig designen på armskydden som vi granskade Sagan om ringen rustika stilar till futuristiska vakter. Det finns något för alla!

Pris

Den sista faktorn när du köper ett underarmsskydd för bågskytte är hur mycket det kostar. Oroa dig inte, eftersom urvalet av armskydd för ungdomar som vi kurerat åt dig är alla billiga. Pengarna du sparar kan gå till att köpa nya pilar eller annan bågskytteutrustning till ditt barn.

Slutgiltiga tankar

Din sökning efter underarmsskydd för ungdomar i bågskytte slutar här. De 9 skydden vi recenserade idag finns i en mängd olika former, stilar och mönster som passar alla barns smak. Du kan inte gå fel! Kolla in våra 11 bästa båge- och piluppsättningar för barn under 11 för att förbättra ditt barns bågskytteupplevelse!