De 7 bästa skärmarna för Van Camping – och hur man ställer in dem

Lägereldar, fly från synen och ljudet av din verklighet, ställ undan telefonen och ta fram de råa verkliga upplevelserna. Åh, glädjen med att campa. Speciellt när du har din skåpbil med dig är det verkligen ett hus på hjul. Vad kan förstöra denna dag? Jag ska berätta en sak, BUGS! Skydda dig från naturen med en skärm för att göra din campingupplevelse till en glädjefylld sådan.

Skärmar som är bäst för husbilar – alla med enkel installation och inställning.

 1. Övernattning roadie fönstertält
 2. TheFitLife magnetisk skärmdörr
 3. Mkicesky uppgraderad skärmdörr
 4. Magzo magnetisk skärmdörr
 5. Husguld magnetisk skärmdörr
 6. Reliancer magnetisk värmeisolerad dörrgardin
 7. Napier-Sportz Cove-tält

Ingen kan bli underhållen när det finns otäcka skadedjur runt dig, särskilt de som biter och lämnar kliande röda knölar. Är du redo att komma ut i naturen? När du har valt ut din nya campingskärm är du det.

Av Camping Och Fäktning

Är du redo att campa? Du måste välja vilken metod som är mest meningsfull för dig och din livsstil. Tältcamping är bra för dem som gillar att vara utomhus och campa i avlägsna områden som bara är tillgängliga till fots, eller kanske en husbil är mer din stil med många av hemmets bekvämligheter.

För oss är det bara meningsfullt att campa med en skåpbil, det hamnar någonstans mellan tält och husbilar, och det är helt rätt för oss. Att campa i en skåpbil ger oss stor rörlighet och tillgänglighet till campingplatser, samtidigt som vi kan ta med oss ​​en del av hemmets bekvämligheter.

Van camping är inte en ny idé, på något sätt, men det har blivit en ständigt växande trend sedan den lilla hemrörelsen började.

Det finns för- och nackdelar med van camping, precis som allt annat i livet. Och en sak som anses vara en nackdel är en vidöppen dörr. Man brukar ha inbyggda skärmar i en husbil. Men med en skåpbil har du inte den fördelen.

En skärm kan hålla ute insekter och fåglar som flyger runt, och det kan hjälpa till att avskräcka husdjur från att fly från insidan. Du kan njuta av ventilation och frisk luft utan att drastiskt ändra din syn.

Även om du inte är den riktigt händiga typen, kommer du med största sannolikhet enkelt att kunna installera en av dessa fantastiska skärmar i din skåpbil. Camping kanske inte bara handlar om att ha allt du vill ha, men de flesta håller med om att en skärm kan vara på den nödvändiga köplistan.

Alla dessa skärmar måste skäras och anpassas till din specifika fönster- och dörrstorlek, förutom Roadie och Napier-Sportz Cove.

1. Roadie: Nattens fönstertält

Ok, låt oss börja med ytterdörrarna/fönstren. För förar- och passagerarrutorna har vi en enkel skärm utan verktyg: den Roadie. Den här skärmen är som ett skydd för din dörr. Den är utrustad med ett helt zip-off skärmskydd och ett infällbart solskydd/regnskydd.

Öppna bara dörren till skåpbilen du vill installera Roadie i och skjut den över dörren. Det hela har en slitstark elastisk kant som håller den på plats under användning, även om du kommer att behöva ta bort den under ridning.

Att lämna fönstren öppna utan skärmar kan resultera i en buss full av bitande eller stickande insekter. Dessa skärmar har ett fint nät som håller borta oönskade insekter.

Perfekt för en minivan eller SUV, beställ två för bra tvärventilation och priset verkar rimligt. Den kommer med en påse och när den är ihopfälld får den även plats i ditt handskfack.

2. FitLife magnetiska skärmdörr

När vi går tillbaka till din skåpbils sida och bakdörrar kommer vi att utforska alternativ som t.ex TheFitLife skärm.

Det är enkla, användarvänliga installationer. Till exempel låter TheFitLife-skärmen dig installera den på mindre än 10 minuter utan att använda några speciella verktyg. Korrekt; inga verktyg krävs.

Okej, det kanske var en överdrift. Du behöver ett måttband för att mäta burkens öppning och en sax för projektet och kanske lite rödsprit för att rengöra ytan. Men det är det. Vi lovar.

  Bär du underkläder under värme? (Long Johns, Flanells, Thermal Underwear)

Ditt köp inkluderar en rulle med slitstarkt kardborreband, med en självhäftande baksida.

 • Mät bara dörrens metallram och bestäm var du vill ha mitten av skärmen.
 • Placera magneterna i mitten där flikarna öppnas för att hålla ihop flikarna.
 • Dra försiktigt bort skyddspapperet från den självhäftande baksidan av kardborrebandet.
 • Tryck fast den ordentligt på en ren yta. Remsan löper längs toppen av din skåpbilsdörr och fortsätter längs sidan.

När ditt lim har stelnat kan du fästa skärmen på kanten av din skärm med kardborreband. Rikta in den så att mittpunkten möter där du tänkt dig. Bra, nu har du en skärmdörr.

Innan du lägger till den här artikeln i din kundvagn och går ut, var noga med att mäta bredden och höjden på skåpbilsdörren du planerar att täcka och se till att den är öppen när du tar måtten för att säkerställa noggrannhet. TheFitLife mäter 62″ x 82″ och passar i 60″ x 80″ öppningar.

Konsumenterna älskar hur lätt den här skärmdörren är att installera, hur starka magneterna är som håller skärmflikarna stängda och priset är förstås rätt också.

Andra intressanta inlägg

 • 7 Van-camping destinationer för att fly vintern
 • Vad är en hundbensadapter?
 • Hur man packar en 4×4 för camping: en omfattande guide

3. Mkicesky förbättrad skärmdörr

Det är ingen överraskning att denna skärmdörr är ett populärt val bland campare. Mcicesky har designat en hållbar och insektssäker skärmdörr för dina campingbehov. Ett tätt vävt glasfibernät skyddar dig från även de minsta irriterande insekterna.

Lätt att installera och demontera igen. För att få den ur vägen eller stuva undan den medan du kör, dra försiktigt bort skärmen från kardborrbandet du fäste på din skåpbil. Skärmen är flexibel nog att vika och förvara tills du behöver den igen.

Den är så enkel att använda att även dina husdjur och barn kan gå in och ut ur skärmen med stor lätthet. Påminn dem bara om att kliva av, för på andra sidan av skärmen finns en droppe på flera fot.

Tillverkad av slitstark glasfiber det är tio gånger starkare än traditionella polyesterskärmar. Finns i två storlekar 60″ x 80″ och 72″ x 80″.

4. Magzo magnetisk skärmdörr

Det främsta försäljningsargumentet för denna skärm jämfört med konkurrenterna är att den kommer i vitt. De flesta skärmar på marknaden kommer endast i svart, men inte den här. Och deras slogan är ”kvalitet bortom din fantasi.”

Magzos magnetisk skärmdörr till husbil är unik genom att den är testad och förstärkt för att skydda mot att blåsas upp av vinden. Ett specialdesignat kardborrefäste är inbyggt i mitten och botten av skärmen, hålla skärmen stängd även i hård vind.

Den här skärmen är bredare än de flesta där ute, perfekt för skåpbilar med stora dörrar. Magzo gör inte bara magnetskärmar som vi använder för camping, utan de gör även skärmar och dörrar för hemmet. Du kan lita på Magzo.

Om du campar på en plats med vidöppna ytor, eller känd för kraftiga vindar, kan detta vara campingskärmen för dig.

5. Husguld magnetisk skärmdörr

Hus guld erbjuder ett annat skärmalternativ för att hålla buggarna ute. Denna skärm finns i en mängd olika storlekar, så du kan välja den som är närmast din skåpbils öppningar.

Skärmen är gjord av robust glasfiber istället för polyester, vilket i sin tur leder till färre hål och revor. I själva verket är det ett av deras försäljningsargument att den är tio gånger starkare än traditionella polyesterskärmar.

Dessa skärmdörrar är enkla att installera med kardborreband, så att du kan hänga din nya skärmdörr i din skåpbil. De är gjorda av slitstarkt material för att tåla tung användning.

Den centrala genomgången är självstängande och säkras automatiskt med magneter på vardera sidan av öppningen. Dessutom är det lätt att gå igenom och stänga utan att lyfta ett finger.

6. Reliancer magnetisk värmeisolerad dörrgardin

Denna gardin är inte en skärm. Men det kan komma väl till pass när man campar. Denna produkt är motsatsen till en skärmdörr, istället för att ventilera, isolerar detta dörrblad istället för att ventilera.

  Äntligen, det RIKTIGA sättet att få bort lägerelden ur dina kläder

Installationen är densamma som alla andra på vår lista: kardborreband. Enkelt, snabbt och effektivt. Denna dörrbeklädnad är halvtransparent, vilket släpper in lite ljus samtidigt som den ger lite avskildhet.

Njut av din campingresa ännu mer genom att använda detta dörrskydd som håller den varma luften ute på sommaren med termiska egenskaper och 60 % mörkläggningsegenskaper. För skåpbilar i Sprinter-stil fungerar detta utmärkt för att hänga mellan hytten och last-/vardagsutrymmet.

Och under de kallare månaderna kommer du att älska den här termiska dörren för hur den kan hjälpa till att hålla den kalla luften ute och värmen inne. Användning under de kallare månaderna kan hjälpa till att isolera när den hängs och hålls stängd.

Nyfiken på denna unika produkt? titta på beroende magnetisk värmeisolerad dörrgardin.

7. Napier Sportz Cove-tält

Detta är coolt. Du bad om en minivan campingskärm och vi levererade den. Föreställ dig ett partiellt tält när du öppnar bakdörrarna på din minivan – den sanna meningen med att campa med en skåpbil.

Detta tält är fäst vid din skåpbil med resår och fästs i marken med rep och tältpinnar. En markis sträcker sig ca 60 cm för att skydda dig från solen och skydda dig när det regnar. Denna skärm har också ett vinylöverdrag som dras upp för att skapa en barriär mot vinden.

Istället för magneter som håller den stängd, dras skärmen upp som ett tält. Du kan få ditt nya husbilstält snabbt monterat och säkrat på bara några minuter. Se den Napier Sportz Coves tält för mer information.

Fordon som vanligtvis används för husbilar finns i många former och storlekar. Innan du beställer, mät öppningen där du vill placera skärmen i din skåpbil och kontrollera att skärmen du funderar på är den storlek du behöver. Några av förslagen ovan fungerar också bäst i den mindre skåpbilen och SUV-typen.

Tyvärr är insekter en irriterande faktor som du kommer att behöva hantera när du campar. Förutom fäktning finns det andra sätt att avskräcka dessa skadedjur, läs ”20 sätt att stöta bort insekter medan du campar” för fler idéer.

Van Camping: välj din plats

Även om du har planerat allt och ordnat hela campingresan från plats till avgång är du kanske inte helt bekant med området och läget. Saker och ting är annorlunda när du läser om det på papper eller på internet, så du vet inte allt om sidan förrän du kommer dit.

Att skydda sig från det okända kan vara hur enkelt som helst alert och förberedd. Välj en plats baserat på dina instinkter; du kan lita på att din magkänsla vägleder dig. Om du har en dålig känsla för platsen du valde, packa ihop den och flytta den. Bättre att vara säker än ledsen.

De flesta anser att väl upplysta områden är säkrare än mörka och dolda områden. Och torra platser anses vara bättre än våta eller fuktiga. Fukt verkar locka insekter.

Skadedjursbekämpning på Van Camping

Du gör allt du kan för att försvara dig mot ohyra som insekter. Att installera en magnetisk skärmdörr är en bra början. Låt oss titta på några andra alternativ som hjälper dig att vinna din kamp mot buggarna.

Ha ett lock på den. Buggar kommer inte att sluta störa dig när du väl har upptäckt mat och dryck runt din skåpbil. Insekter som bin, myggor och flugor lockas till din lunch och ditt avfall.

Att hålla soporna utanför din skåpbil hjälper, men för att vara rättvis kommer det inte att hindra dem från att förstöra din campingresa. Beroende på var i världen din camping är kan du också locka till dig mycket större oönskade gäster än flugor och bin. Björnar och tvättbjörnar kan komma förbi för att se vad som finns till middag om du inte förvarar ditt skräp säkert.

  Hur man drar ett rör med en pontonbåt (7 enkla steg)

Parkera inte nära vattnet. Medan camping bredvid en vattenmassa ger en pittoresk syn, kan faktorn att ha vatten i närheten övertrumfa att somna till ljudet av floden. Låt oss inse det, att bli uppäten levande av myggor hjälper dig inte att somna, eller hur?

Håll lamporna släckta. Om det inte är nödvändigt, eller om du använder lampor i säkerhetsskäl, stäng av dem. Ljus är kända för att locka till sig insekter på natten. Att ha en massa lampor är bara en öppen inbjudan för buggar.

Förpackning av Essentials – Oljor, det vill säga

Vissa lukter är kända för att locka till sig skadedjur, men hur är det med lukterna de håller borta? Eteriska oljor kan bli din bästa vän på campingresor.

En enkel spädning i en sprayflaska full med vatten borde räcka. Eteriska oljor är potenta, så du kanske bara behöver cirka fem droppar för varje 8 uns vatten. Här är några eteriska oljor att prova för skadedjursbekämpning. Välj din favorit:

 • Citronella
 • cederträ
 • Kryddnejlika
 • Eukalyptus
 • Te träd
 • rosmarin
 • Lavendel
 • Pepparmynta

Var försiktig med eteriska oljor, som vi nämnde, de är potenta och bör endast användas enligt produktens instruktioner.

 • Om du har husdjur, spraya dem inte eller nära dem.
 • Om du är gravid eller ammar bör du vara extremt försiktig och undvika några om inte alla eteriska oljor helt och hållet.

För utomhusbruk, spraya runt ditt fordon och ditt avfall. För inomhusbruk, dimma din skärm och runt fönster och dörrar. Om det blåser, se till att sprayen inte blåser tillbaka och kommer in i dina ögon eller mun.

Att hålla saker och ting säkert under Van Camping

En buggskärm på din skåpbilsdörr kan ge lite sinnesro medan du slår läger och sover. Men hur kan vi känna oss ännu säkrare? Finns det en enkel lösning för husbilssäkerhet och trygghet?

Förslagen nedan är från RV tips och tricks. Det är en fantastisk bonus om du är en del av skåpbilscamping- eller skåpbilsgemenskapen – de är ivriga och villiga att dela sin visdom med dig.

Låt oss börja med ditt val av övernattningsparkering. Om du inte campar och campar i ett okänt område, är din första försvarslinje att välja en säker plats att sova. Det kan tyckas vara ett bra läge, men när du har varit där ett tag kommer du att upptäcka att det finns saker du inte gillar, så då kan du bara gå vidare.

Stealth camping är roligt och kan öppna upp en helt ny värld för dig. Glöm bort att vara bunden till en camping med deras regler och avgifter. Gå bara in i ett väl upplyst, lugnt område, en parkeringsplats framför ett dygnet runt-öppet gym/butik och sparka av dig skorna. Dubbelkolla med anläggningen för att se till att du inte blir utslängd mitt i natten.

Att ha någon form av fönstertäckning kommer att blockera den starka solen på morgonen och de ljusa gatubelysningarna på natten. Fönsterbeklädnader ger också avskildhet. Att låsa dina dörrar kan vara en självklar säkerhetsåtgärd, kom ihåg att låsa den innan du blundar.

Att installera ett säkerhetssystem i din skåpbil är lika vettigt och smart som att installera ett säkerhetssystem i ditt hem. Bäst gjort av en professionell, att installera ett larm i din skåpbil kommer att visa sig vara guld värt.

Behöver du ett säkerhetssystem på en budget? En kortare (och billigare) väg till detta skulle vara att plocka upp några av de där trådlösa dörrsensorerna med ringsignaler eller varningsklockor som ringer när någon går förbi. Placera dem framför dina fönster, vända utåt.

Vi har ett inlägg, ”Är husbilar stulna? En guide till att förhindra stöld’ som ger dig ytterligare tips när du reser. Håll dig säker och buggfri – och njut av dina campingäventyr.